ima nesto u drajverima ali neznam koji jer ih ima nekoliko, valjda profila. I meni takve stvari(da fabricki nije podesen) nisu jasne kao ni to da jos uvek dobijam vga kabl uz hd monitor. model 27mp55hq-p Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
U pitanju je RAR arhiva, raspakuj je negde, idi u device manager, desni klik na monitor pa update device software, browse my computer for driver software i daj mu putanju do istog.
Posle toga proveri da li ti je učitan kolor profil - desni klik na desktop -> screen resolution -> advanced settings -> color management
Proveri da li je 27MP55.icm učitan kao default kolor profil, ako nije, idi na add pa ga dodaj (u istom je folderu kao i drajveri koje si raspakovao).
Boje bi trebalo da ti sada budu mnogo prirodnije, makar je kod mene bila vidljiva razlika u odnosu na default profil iz Windows-a.
- i3-4150@Raijintek Zelos, GA-B85N,Corsair 2*8GB DDR3-1600, PC 7770 GHz Ed. Samsung 840 EVO 250GB, Toshiba 500GB CM Elite 110, Enermax Revolution Xt 730W, LG IPS277L-BN Marantz SR3001+MA BR5+Sony DS6500
i ucitan je njegov profil. mozda sam to uradio dok sam gledao sta ima po disku ali tad nisam primetio promenu. Reci mi da li ovaj monitor ima standby mod. Meni samo kaze nema konekciju i kao gasi se za 10s radi ustede energije. i onda kasnije ja moram da ga ukljucim na dugme. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
uf ala se covek uvek mora nervirati. Ili monitor ne dobija signal da udje u stand-by -moze biti do kabla jer grafa sa benq_em je normalno funkcionisala i monitor je normalno ulazio u stand-by mod ili mi je neispravan i Lg. epa stvarno.... vise neznam koju opciju nisam pregledao. Grafa je r9 270 gigabyte, monitor lg 27mp55hq-p a kabl neki kinez. Sa vga radi stand-by normalno ali rezolucija naravno haos. sutra cu probati sa drugim kablom. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
HDMI kabl je bio neispravan(iako nov) Pohvale za emmi za brzo resavanje problema: i za benq monitor i za kabl. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.