AMD Radeon R9 390X rumored to have truly next 4096-bit memory bus
STRANA 2 OD 3
Dejzan
Re: Re: Re: zerocool55
15.11.2014. 15:08
status: user broj poruka: 3730
Moje je da pokusam finim putem kao i svima tako i njemu.To da ga ubedjujem nemam nameru ....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Da li ti stvarno pokusavas Sky-u da objasnis da te zanimaju samo performanse za pare koje si dao i da te zabole da li si kupio nesto na cemu pise nVidia,AMD ili Voodoo? :: :: Brate boris se sa vetrenjacama, coveku ciji je jedini reper za kupovinu ime firme to apsolutno ne mozes objasniti :: :: Za kraj moracu da citiram ovaj legendarni komentar :: `ko voli polovnjake na kilo nek izvoli, ja zaista nemam nista protiv toga.` :: :: Bas smo stekli taj utisak nakon izjave `polovnjake na kilo` :: Tebra, teski kompleksi, teski :: :: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: Dragi Sky :: :: :: :: Ja imam sindrom koji ima oko 90 % gradjana Srbije a to ide ovako,video sam da radi kako treba i super meni zasto bi placao nesto 250 eura ili 300 kada mogu isto to da dobijem za 160 eura .. ::
Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari a sa ovim poslednjim komentarom si to i potvrdio koliko si zapravo ogranicen.
Ali iskren da budem, pratio sam malo tvoje progresivno ponasanje.. Od usera koji je bio pitom i odmeren da kazem i kulturan poceo si mnogo da trolujes i mracis da ne kazem nesto neprikladnije.
Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite.
da se skupe zajedno i da im se blesavost sabere, ne mogu da se porede sa jednim vlasnikom nVidije.
@Kutalion Nemoj više Sajka uzimati u usta. Nije dobro po zdravlje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Bio sam pristojan dok nisi poceo da preterujes. I dalje sam pristojan prema ljudima koji su pristojni prema drugima. A i pocelo mi se kenja od te pomahnitalosti za brendovima.
Ja sam i intel vlasnik pa nisam poceo da se derem INTEL INTEEEL! Mada to ne radim ni za AMD.
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: @Kutalio :: :: Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari a sa ovim poslednjim komentarom si to i potvrdio koliko si zapravo ogranicen :: :: Ali iskren da budem, pratio sam malo tvoje progresivno ponasanje.. Od usera koji je bio pitom i odmeren da kazem i kulturan poceo si mnogo da trolujes i mracis da ne kazem nesto neprikladnije :: :: Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. :: :: Samo sam cekao kad ces da me uzmes u usta. :: ::
Pa da. O tome ti i govorim. Jednostavno ne mozes da podneses da cujes nesto lose o AMD-u i iz tog razloga reagujes. Eto cak si se i u temi o kojoj se iskljucivo govorilo o tehnologijama javio da prozivas. Doduse i zerocool55 je totalno promasio temu, ali smo se na kraju bar koliko toliko razumeli i bio je covek krajnje pristojan.
Ti pre svega moras da razgranicis odnos kolege prema kolegi a ne odnos usera prema brendu. Ja sam sa svima pristojan i sasvim kulturno i smireno razgovaram tako da to oko preterivanja ne pije vodu.
Ja govorim o tehnologiji i sa tog aspekta posmatram scenu. Ja i ti i tamo neko treci ne percepiramo isto jer su nam saznanja koliko i interesovanja razlicita.
Apsolutno nije stvar u brendu u imenu. Ne znam kako da ti to pojasnim. Sutra da nVidia postane AMD a da zadrzi nivo inovativnosti, kvaliteta i tehnoloskog napretka kao i do sad ja bih opet kupio AMD tj nVidia-u. Kapiras? Zato je bespotrebno osudjivati druge i sve kategorizovati u jedan segment.
Evo posalji mi svoju adresu, poslacu ti Perfex za te tvoje stomacne probleme :)))
:: Bio sam pristojan dok nisi poceo da preterujes. I dalje sam pristojan prema ljudima koji su pristojni prema drugima. A i pocelo mi se kenja od te pomahnitalosti za brendovima :: :: Ja sam i intel vlasnik pa nisam poceo da se derem INTEL INTEEEL! Mada to ne radim ni za AMD :: :: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: @Kutalio :: :: :: :: Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari a sa ovim poslednjim komentarom si to i potvrdio koliko si zapravo ogranicen :: :: :: :: Ali iskren da budem, pratio sam malo tvoje progresivno ponasanje.. Od usera koji je bio pitom i odmeren da kazem i kulturan poceo si mnogo da trolujes i mracis da ne kazem nesto neprikladnije :: :: :: :: Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. :: :: :: :: Samo sam cekao kad ces da me uzmes u usta. :: :: :: ::
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Pa da. O tome ti i govorim. Jednostavno ne mozes da podneses da cujes nesto lose o AMD-u i iz tog razloga reagujes. Eto cak si se i u temi o kojoj se iskljucivo govorilo o tehnologijama javio da prozivas. Doduse i zerocool55 je totalno promasio temu, ali smo se na kraju bar koliko toliko razumeli i bio je covek krajnje pristojan :: :: Ti pre svega moras da razgranicis odnos kolege prema kolegi a ne odnos usera prema brendu. Ja sam sa svima pristojan i sasvim kulturno i smireno razgovaram tako da to oko preterivanja ne pije vodu :: :: Ja govorim o tehnologiji i sa tog aspekta posmatram scenu. Ja i ti i tamo neko treci ne percepiramo isto jer su nam saznanja koliko i interesovanja razlicita :: :: Apsolutno nije stvar u brendu u imenu. Ne znam kako da ti to pojasnim. Sutra da nVidia postane AMD a da zadrzi nivo inovativnosti, kvaliteta i tehnoloskog napretka kao i do sad ja bih opet kupio AMD tj nVidia-u. Kapiras? Zato je bespotrebno osudjivati druge i sve kategorizovati u jedan segment. :: :: Evo posalji mi svoju adresu, poslacu ti Perfex za te tvoje stomacne probleme :)) :: :: :: Bio sam pristojan dok nisi poceo da preterujes. I dalje sam pristojan prema ljudima koji su pristojni prema drugima. A i pocelo mi se kenja od te pomahnitalosti za brendovima :: :: :: :: Ja sam i intel vlasnik pa nisam poceo da se derem INTEL INTEEEL! Mada to ne radim ni za AMD :: :: :: :: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: :: :: @Kutalio :: :: :: :: :: :: Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari a sa ovim poslednjim komentarom si to i potvrdio koliko si zapravo ogranicen :: :: :: :: :: :: Ali iskren da budem, pratio sam malo tvoje progresivno ponasanje.. Od usera koji je bio pitom i odmeren da kazem i kulturan poceo si mnogo da trolujes i mracis da ne kazem nesto neprikladnije :: :: :: :: :: :: Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. :: :: :: :: :: :: Samo sam cekao kad ces da me uzmes u usta. :: :: :: :: :: ::
Ja bih te pristojno zamolio da ne nerviras preshednika, jer mozda mu se omakne pa kupi nove AMD karte u crossfire-u... A sto on imade meni stize mesec dana kasnije. A ja bash ne bih na AMD...
Jebaćete presednika, ode vlada aloo ne dirajte ga... strajkuju advokati ko ce da ga brani :D doduse mentalno ogranicenim daju po sluzbenoj duznosti hihihhih DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
I opet se svi pobise zbog kompanija koje od vas uzimaju novac. Jedna rec koja povezuje politicke stranke, firme koje proizvode nesto i religije - sekta.
Da li ce ova karta imati nesto ili ne, nije na vama da odlucite. Mozda ce ova karta imati 4K bus, mozda nece. Niko od vas nije vidovit, te manite se gluposti.
Napolju duva vetar i vidite kako cete zastititi ves od nestajanja. Sa 2 ili 3 stipaljke.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Ljudi se nisu posvadjali oko kompanije, nego jedan covek proziva druge kako su fanboyi..
`Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. `. Ja iskreno izgubim volju da ucestvujem na ovom forumu kada vidim ovavkve stvari. Reci da hoces prave argumente i onda napraviti takvu generalizaciju, i na sve to jos kaze coveku da radi na sebi.
Necu da oduzmem vrednost od onoga sto je Sky rekao vezano za samu graficku, ali kakve potrebe za svime ovime, iz vedra neba nasrno na coveka. Pa da se i pravi pametan i siri gluposti (opet, necu o tome da li je to tacno), onda ga lepo argumentima nadjacas i to je to. Pokazes ljudima da vise znas i nema potrebe za drugim.
Pazi mozda i treba da radim na sebi. I am what i am, someone has to be Pre nego sto pocnem, rekao bih da me apsolutno zabole cosak za sve firme, i navijam za AMD da opstane zbog nas, krajnjih korisnika, da ne bismo performanse i napredak dobijali na kasicicu i uz mnogo vecu cenu nego sto bi trebalo uz nVidia monopol. On sve tripuje da ja smatram da je AMD humanitarac... boga pitaj zasto.
Ono sto meni bode oci kod Sky-a su njegovi dvostruki standardi i ironija njegovih postova.
Covek je samo u jednoj temi uspeo da napise:
`Ja sam sa svima pristojan i sasvim kulturno i smireno razgovaram tako da to oko preterivanja ne pije vodu.`
a par postova pre toga: 1) Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari. 2) potvrdio koliko si zapravo ogranicen. 3) Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite.
Podsetio me na intervju sa kristijanom golubovicem: `Kako bih ja kao ovakav covek sa ovakvim razmisljanjem mogao da budem kriminalac!? 2 min kasnije: evo tu vidite Beogradjanku gde sam prvi put izbo coveka...
AMD najavljuje X stvar - Sky: NISTA OD TOGA! nVidia najavljuje X stvar - Sky: BEST BUY! (cak se i rimuje :-) )
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Pazi mozda i treba da radim na sebi. I am what i am, someone has to be :: Pre nego sto pocnem, rekao bih da me apsolutno zabole cosak za sve firme, i navijam za AMD da opstane zbog nas, krajnjih korisnika, da ne bismo performanse i napredak dobijali na kasicicu i uz mnogo vecu cenu nego sto bi trebalo uz nVidia monopol. On sve tripuje da ja smatram da je AMD humanitarac... boga pitaj zasto :: :: Ono sto meni bode oci kod Sky-a su njegovi dvostruki standardi i ironija njegovih postova :: :: Covek je samo u jednoj temi uspeo da napise :: :: `Ja sam sa svima pristojan i sasvim kulturno i smireno razgovaram tako da to oko preterivanja ne pije vodu. :: :: a par postova pre toga :: 1) Ja tebi rekoh da ne znas elementarne stvari :: 2) potvrdio koliko si zapravo ogranicen :: 3) Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. :: :: Podsetio me na intervju sa kristijanom golubovicem: `Kako bih ja kao ovakav covek sa ovakvim razmisljanjem mogao da budem kriminalac!? 2 min kasnije: evo tu vidite Beogradjanku gde sam prvi put izbo coveka... :: :: AMD najavljuje X stvar - Sky: NISTA OD TOGA :: nVidia najavljuje X stvar - Sky: BEST BUY! (cak se i rimuje :-) :: :: :: :: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
Prozivaju i njega, pa šta? Ne pišem ovo zato što imam nameru da budem bilo čiji advokat, nego zato što ne volim licemere koji `na finjaka` prozivaju, a onda se tobože sablažnjavaju kad im neko odgovori po zasluzi. Evo par citata samo iz ove teme, `iz vedra neba`: `Sky a i za sve ostale fanbojeve` `Tebra, teski kompleksi, teski.` `Jebaćete presednika, ode vlada aloo ne dirajte ga... strajkuju advokati ko ce da ga brani :D doduse mentalno ogranicenim daju po sluzbenoj duznosti hihihhih` ... Drugo, ovde se ne radi o najavi kao što pojedinci sugerišu, nego o najobičnijoj glasini, koja se `slučajno` plasira baš u trenutku kada Maxwell briše pod sa AMD-om, i to u nedostatku adekvatnog odgovora.
Šuplji i prljavi marketing - jedina oblast gde AMD zaista dominira.
:: Ljudi se nisu posvadjali oko kompanije, nego jedan covek proziva druge kako su fanboyi. :: :: `Mentalitet skoro svakog AMD `vlasnika` , kao da vam prah dele uz te karte, totalno poblesavite. `. Ja iskreno izgubim volju da ucestvujem na ovom forumu kada vidim ovavkve stvari. Reci da hoces prave argumente i onda napraviti takvu generalizaciju, i na sve to jos kaze coveku da radi na sebi. :: :: Necu da oduzmem vrednost od onoga sto je Sky rekao vezano za samu graficku, ali kakve potrebe za svime ovime, iz vedra neba nasrno na coveka. Pa da se i pravi pametan i siri gluposti (opet, necu o tome da li je to tacno), onda ga lepo argumentima nadjacas i to je to. Pokazes ljudima da vise znas i nema potrebe za drugim.
Ni ja ne pokusavam da budem advokat, niti to sto ga oni prozivaju nazad cini situaciju ista boljom. Stvarno ne kapiram kakve veze ima da li ga oni prozivaju nazad ili ne, to njega ne pravda ni malo, niti druge pravda to sto ih on proziva.
Covek dodje da cita o grafickoj kartici, zavrsi s gomilom ljudi koji biraju stranu u nekoj svadji koja nema smisla od pocetka.
Skaj je gej i voli decake, skaj je gej i lupa im zvake...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Ti pokušavaš da budeš tužilac, a ne advokat. Ne znam šta si očekivao da pročitaš o grafičkoj kartici koja ne postoji, u temi koja se cela može sažeti u samom naslovu, gde povrh svega još i piše da se radi o nepotvrđenoj glasini, a sve to na forumu koji nema moderaciju i gde se redovno priča o vanzemaljcima i bodenju šrafcigerima?!
Napisao si da je `iz vedra neba nasrnuo na čoveka`, ali očigledno je da sa svojih 11 postova nisi upućen u forumski lik i delo navodne `žrtve`, inače bi u suprotnom znao da je svaka reč koju mu je Skaj uputio na mestu i vrlo odmerena s obzirom na to o kome je reč. Jedina zamerka Skaju može biti samo to što se uopšte upušta u iole ozbiljnu diskusiju sa nekim čiji je najveći domet uloga forumskog klovna i maskote, umesto da mu ubaci par žetona i nastavi da se smeje sa ostatkom foruma. :) Uostalom, kako mogu da ga `prozivaju nazad` oni koje na prvom mestu nije ni pomenuo?
:: Ni ja ne pokusavam da budem advokat, niti to sto ga oni prozivaju nazad cini situaciju ista boljom. Stvarno ne kapiram kakve veze ima da li ga oni prozivaju nazad ili ne, to njega ne pravda ni malo, niti druge pravda to sto ih on proziva. :: :: Covek dodje da cita o grafickoj kartici, zavrsi s gomilom ljudi koji biraju stranu u nekoj svadji koja nema smisla od pocetka
Mnogo govori o tebi a mozda i nekim licnim frustracijama sto nakon jednog dana ti ponovo sastavljas odgovor na post na koji si vec odgovorio.
Takodje iskren da budem treba da te sramota sto mene etiketiras a ti prvi `ujedas` i ocekujes da ja budem fin do kraja.
Osim druge recenice koja ima takvu konotaciju da bude uvredljiva ostale dve su cinjenice.
I prva i poslednja su realno stanje svesti.
Drugar tanki su ti `argumenti` , zaista treba da preispitas svoje postenje na koje se opozivas jer si ti prvi a naravno nisi jedini koji ubaci zar i potpali vatru.
Ako ne mozes da se drzis konstruktivne rasprave zaobidji moje postove. Ja cu dok god sam ovde da pisem o hardveru bilo nVidia, Intel, AMD , Samsung, Apple i isticacu cinjenice. Ne kazem da sam u pravu ali se bar drzim tematike iz cijeg koncepta ti i ostali osetljivi useri konstantno ispadate i forsirate svu energiju na LICNOJ osnovi.
Ja sam ovde 10 i kusur godina, sve to sto radis sam do sad video milion puta i zato nemoj molim te o postenju.
@maxxio
Znam da ce mnogi protumaciti kako se sad nesto `lizemo` kao i iz tvog pisanja gde se vidi da jednostavno moras da se ogradis jer je takav mentalni sklop pojedinaca da jedva cekaju da prozivaju i povezuju kako im odgovara ali iskren da budem nisam se nadao svemu ovom.
Imali smo ranije nesuglasice ali od mene imas RESPEKT za postenje koje se danas retko vidja i konkretno ne mislim samo na forum vec citavo drustvo. Ja se koliko toliko trudim da budem prirodan i na forumu kao sto sam uzivo tako da ovo smatram veoma lepim gestom.
@Kwaki
Da nema ljudi koji hardver ne dozivljavaju emotivno i kad bi istu temu pratili i bili kostruktivni ne bi ni bilo ovakvih budalastina i raznih etiketiranja i napada na kolege.
Jednostavno neko ne moze da se zadrzi na hardveru, jace je od njega, predpostavljam da smeta, da iritira a mozda i boli (mislim dusevno, psihicki)
@Adzem
Ti devojcice dodji da ja ti odemo malo u ring da te cica malo nauci neke stvari. Samo ja udaram i nogama, nazalost, to ne znam da razdvojim, uvek refleksno krenem prvo nogom :D
Moram samo da dodam.. Malo pre sam dosao sa slave i veoma sam lepo raspolozen. Nazalost opet moram da se ogradim zbog zluradih pojedinaca. Odgovorio sam krajnje smireno.. Mislim na prethodni post.
Inace ja ove nazovimo prepirke i ne dozivljavam kao ne znam sta, ja samo imam strpljenja da pisem, nekad cooliram, nekad ne. U principu volim da vodim polemiku argumentovano i inteligentno. (Kad je rec o inteligenciji, vec znam unapred da ce neko da se uhvati ove recenice i da nesto kaki ali obzirom da sam sad postavio deskripciju to ce ga mozda pokolebati) Znam i koji bi useri mogli da se jave da ne kazem koji bi se 100% javio :)))
@ZooLoo
Kada sam citao taj clanak, prvo mi nije jasno zasto niko nije odreagovao vec je samo posmatrao ali sa druge strane nisam se ni iznenadio, takvi smo ti mi Srbi. Sebe sam video kako ga vadim iz tramvaja i gazim tamo na sred stajalista.
Po prirodi nisam agresivan i nikad ne diram prvi ali sam strasno osetljivm na nepravdu i pokvarenluk, jako sam tezak u tim situacijama. Bolje da te nema.
@ Maxxio, jesam u pravu si. I ja sam ga uvredio time nakon sto je napisao: `Samo vi kupujte polovnjake na kilo, nemam ja nista protiv toga`.
Zato sto mi je taj komentar bio krajnje snishodljiv i gadan. Imao je i jos jedan: `a na njihove proizvode mogu samo da se pecaju neobavesteni i oni zagrizeni fanboy-evi.` Otud uopste moj odgovor. Da ne pricam kako smo svi mi sto imamo AMD kartice blesavi.
@Skyfire Jesam odgovorio opet na post, jer sam osetio zelju da ga razlozim na elemente. Prethodno me je nasmejao dobrano.
Imam repliku, nije da nemam ali na sve sto ti izlozis ja cu da pobijem budi siguran.
Prvo sam sebi uleces u usta - kapiras da je ovo fraza koja se koristi za opis odredjenog stanja? Mislim da prevedem da opet ne bude - uvredio si me, vidi sta je napisao meeeee :)
`Samo vi kupujte polovnjake na kilo, nemam ja nista protiv toga`.
Sasvim korektna, razumljiva i nadasve cinjenicno stanje. Pre svega nije ironija vec blagloslov, kupujte (pored toga sto se nisam nikom licno obracao osim ako uzmes u obzir da sam imao direktan razgovor sa zero, onda bi mozda moglo da se uzme u obzir da delom njega povezujem ali tebe nikako jer nigde nisam rekao KUTALION.
Sta ce neko da kupi ja zaista nemam nista protiv toga, sa tudjim novcem ne zelim da raspolazem, ne zelim da se mesam i ne zanima me. Dacu savet, ko smatra da je bolje drugacije nek uradi po svom. Tacka.
` na njihove proizvode mogu samo da se pecaju neobavesteni i oni zagrizeni fanboy-evi.`
Takodje cinjenicno stanje a opet odnosi se najavise na njihov zestok marketing i najavu dolaska Mesije a na kraju bude jedan obican buckuris od proizvoda, prodavanje magle kao i svaki put.
To prodavanje magle kupuju oni kojima to odgovara, neobavesteni, zagrizeni fanbojevi, dobro, izostavio sam, ajde i fangirls. :) Sta je tu nejasno?
Opet sa sasvim drugacijeg aspekta posmatranja kome i to odgovara, poluproizvod i kome to radi kako treba i ne prepoznaje vise od 30 fps i ne zna sta je microstattering, koji jednostavno gleda da dobije sto vise za sto manje para (Srpski sindrom) i to razumem i sto je najbitnije ne osudjujem.
A vi `svi` sto imate AMD kartice KAO DA STE (mojne da vadis iz konteksta da dobija drugaciju konotaciju) blesavi (ali ne svi, naravno da tu ima odmerenih usera) je zato sto se ponasate upravo ovako kako se ti sad ponasas.
Od svega, verovao ili ne, drago mi je da sam te nasmejao, ja ljude ne posmatram kroz hardver, nazalost to vecina vas ne dozivljava tako. Nekima je AMD ispred porodice, (karikiram malo) ali kako se pojedinci ponasaju to je zaprepascujuce.
Znam, znam... Sad ce doci neki AMD fanboy da kaze meni da sam fanboy i da svoje osobine meni prilepljuje i da mene prosvetljuje i tako u krug.. Sve znam unapred, providno odavno vec..
Ej, sad cu ti postaviti jednu novu temu, nemoj da se nerviras, pokusaj smireno da dozivis novo saznanje.. Jeste da ce i to biti obicna spekulacija ali je bar matematicki iskazana kroz informacije koje su `trenutno dostupne` .
Lako je dobiti pogrešnu sliku o nekim stvarima kada čovek ređe posećuje forum, a onda kao padobranac pročita nasumice par tema. I ja sam nekada na osnovu slučajnog uzorka i površnih susreta sa forumom imao utisak da glumiš elitizam, troluješ i namerno maltretiraš ničim izazvane vlasnike AMD hardvera, zbog čega smo i dolazili u situacije koje si nazvao `nesuglasicama`, a ja bih pre danas rekao da se radilo o nesporazumu. Ipak, ni u jednom trenutku forumska prepucavanja nisam shvatao i ne shvatam lično, jer pravim razliku između realnog života i virtuelne zajebancije ovde, a to očekujem i od drugih. U to ime imaš jedno virtuelno pivo od mene, a kolega Kutalion može da se posluži i viskijem ako više voli. :P
Da shvatio sam i sam sta znaci nesporazum i drago mi je da se stvari na kraju postave na svoje mesto. I ako sebe smatram kao nekog ko zaista dobro procenjuje ljude u par navrata sam bas zbog tog nesporazuma debelo pogresio.
Forum kao forum, kao sto kazes virtuelna zajebancija, ni ovde a ni na benchmarku nisam nikad gradio karieru i zudio da imam neko ime i ako takvo psiholosko stanje generalno postoji. Forum posmatram kao vid zabave ali i debelo gubljenje vremena.
Ipak, postoji nesto sto nas opet ovde dovuce da pisemo, polemisemo, dosada, interesovanje, stare navike.. Svejedno, ali svakako je lep osecaj ispricati se sa nekim ko je prijatan i razmeniti neka iskustva, informacije, provuci koju salu, siriti pozitivnu energiju..
Jedno pišem, a suprotno radim i ne mogu da izdržim a da u tom pisaniju ne pohvalim sebe i svoje neverovatne perceptivne sposobnosti. I na kraju, obožavam da se uvlačim u bulju nekolicini koja me još uvek toleriše, kako bi me tolerisali još malo duže.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.