Prvi AMD FreeSync monitor je tu. i skoro DUPLO je jeftiniji od GSync ekvivalenta
STRANA 2 OD 2
tortojed
Re: AMD lažovi=Kako ono objasnismo, Sky-e, te inicijale...? A, da
30.12.2014. 22:28
status: user broj poruka: 11009
AMD=Advanced Marketing Deception...
:: Još jedan primer kakvi lažovi i manipulatori se bave prizemnim AMD `marketingom`. :: :: Na Amazonu gde Acer košta u rasponu od 910$ do 1029$, pomenuti Iiyama košta u rasponu od ~850$ do 1197,95$, a cena od ~600$ je uzeta bez dodatnih obaveznih troškova slanja koji u toj ponudi iznose 7.41 :: :: http://tinyurl.com/oyrs57 :: :: http://tinyurl.com/ox6y3m :: :: Sa druge strane, na linkovanom overclockers.uk Acer košta 499£, a Iiyama 389.99£, ali to ne smeta prevarantima bez trunke časti i morala da porede najskuplju cenu jednog monitora sa najjeftinijom cenom drugog, i to na potpuno različitim sajtovima sa različitih kontinenata, a sve da bi se AMD naivnima predstavio kao dobročiniteljska organizacija koja svoje poluproizvode prodaje po nižim cenama iz šatro `humanitarnih` razloga! :: :: Dobra vest je da ima sve manje onih koje AMD prodavci magle mogu da pecaju služeći se tako jeftinim i bednim `marketingom`, sudeći bar po rezultatima poslednjeg kvartala :: :: ::
Zločinačko-terorističko-obmanjivačka organizacija AMD je izbacila fri sink monitor koji je jeftiniji od superiorno-fluidno-junačkoga nvidia Џ-sinka.... Ma*u im njihovu marketinško-plaćeničku...
Џ-aba im, provaljeni su na PCBerzi... Propaganda batice!!!
:: :: Zločinačko-terorističko-obmanjivačka organizacija AMD je izbacila fri sink monitor koji je jeftiniji od superiorno-fluidno-junačkoga nvidia Џ-sinka.... Ma*u im njihovu marketinško-plaćeničku... :: :: Џ-aba im, provaljeni su na PCBerzi... Propaganda batice!! :: :: :: :: DaSickSystem :: ::
Re: Znači, DOSLOVNO prevedem kako piše na sajtu...
31.12.2014. 00:18
status: user broj poruka: 665
Ko je tebe uopšte pominjao? Ne videh da neko ovde piše o šibicarima i sitnim prevarantima sa KP, sve napisano se odnosi na autora originalnog teksta. :)
@DmasteRNo1
Ja nisam studirao defektologiju, tako da kod mene nema šta da traži.
@SkyFire
Održavaju ih namerno u životu da bi izbegli antimonopolske zakone, jer ko ne bi poželeo takvu `konkurenciju`.
:: ... i dam link da se može videti da ništa svoje nisam umislio niti dodao u tekst... (čovek koji je napisao članak je sam uporedio isti monitor, sa istim panelom, a sa konkurentskim tehnologijama) :: :: PLUS što čovek koji je napisao članak lepo kaže kako je fan Nvidijine tehnologije :: :: I debili me OPET optuže kako sam ja nešto `izmislio, dodao`, `napravio senzacionalistički naslov`, itd :: :: Iako sam ostavio ORIGINALNI tekst i ORIGINALNI link :: :: Super. :)) :: :: Srećna Nova godina! ::
Koji si ti demagog...Ko te ne zna skupo bi te platio. I Hiltler je pricao da su jervreji gamad, da ih treba pobiti, da kad s njima raskrste nemackoj ce da svane. Zajebano je kad se manipulise istinom, ili kad se stavi monopol na istinu.
Ko je tebe odredio da govoris sta su cinjenice i sta je istina? Ko je tebi dao monopol na istinu? Ko je tebe odredio za prosvetitelja? Jel trazio tebi neko da ga osvestis? Zanemari dugogodisnju pricu AMD/nVidia, kad neko ko ne zna ni sta je grafika procita tvoje postove, sta mislis sta bi pomislio? Sta mislis kad bi recimo diplomiranim psiholozima koji veze nemaju sa IT-em, dali da citaju tvoje postove, kakva bi dijagnoza bila?(Zanemariti postove kad vidis da je vrag odneo salu, pa onda okreces sve na salu, ili kako `namerno` lozis nekog i cekas reakciju)
Ljudi grese i ljudski je gresiti, ali ti jednostavno nikako da evoluiras. I dalje vrtis svoju neku pricu na ovom forumu, samo je publika druga. Svi iole normalni su odavno napustili forum, cime se i potvrdjuje ona stara `pametniji popusta`.
Prosto mi je zao na sta neki ljudi ovde trose svoje zivote, a najzalije je sto nisu svesni svoje nesvesnosti.
Pozdrav za stare normalne clanove PCBerze.
Skyfire: ...frekfencija...
:: Dexter nije stvar u osrtrascenosti vec u percepciji :: To ti tako posmatras kao i jos neki odredjeni useri. :: :: Neko to vidi kao jasne cinjenice koje jednostavno treba preneti narodu :: Ja recimo ne mogu da cutim i gledam te pilicare kako varaju i lazu narod dok sa druge strane njihovi bolesno opsesivni fanbojevi lupetaju kojekakve gluposti i stalno imaju tendenciju da prave svadju :: :: Zasto bi neko bio ostrascen ako zastupa istinu>? Forum i jeste za to, govorimo ovde o IT. A kako ce mene neko da skapira to me bas zabole, vecina ili nekolicina ma uopste me ne zanima. Ja cu da prenesem poruku jer ja tako zelim a pre svega zelim da ljude osvestim jer mnogi i ne znaju sta se zapravo sve desava :: :: Ko hoce nek procita ko nece ne mora :: :: Cak i ovaj FreeSync je jedno prodavanje magle ali nema veze i to ce se testovima pokazati da to blage veze nema u odnosu na ono sta zaista predstavlja G Sync i kako funkcionise. Ali bitno je da je 100$ jeftiniji i da se pacenici odmah pecaju i krecu sa hypom kako konkurentska firma ne valja i kako skida kozu sa ledja :: :: Sve sto je maxxio istakao su suve cinjenice. I da je srece da je vise takvih ljudi ne bi AMD radio to sto radi danas. Toliko ::
Pre svega naravno da me ne znas. Drugo svi imamo pravo na slobodu govora u svom pravom znacenju a nasa - kazem nasa mislivsi na sve nas u forumskoj zajednici, ne na nacin kako bi ti to podelio i delis na neke klanove. Dakle ta ista sloboda govora bazira se na argumentima koje kroz raspravu isticemo a sve u skladu konstruktivne polemike.
Prema tome taj tvoj mali primer je totalno obesmisljen i neprimeren.
Bas zato sto ljudi grese treba ljudima i pomoci i objasniti. Upravo ta evolucija koju pominjes kod odredjene grupacije ljudi je u fazi stagniranja tako da s vremena na vreme treba neke stvari istaci da bi se usnuli ljudi trznuli, da ne bi ziveli u nekim zabludama bez razloga.
Ne bih da te ucim i ukazujem na greske jer si ti svakako neko ko to ne zeli da prihvati. Ali sam tvoj post baziran na osudi i dozi cinizma govori koliko je tek tvoja svest jos uvek nerazvijena. Da si i malo razmislio post ne bi mozda ni pisao ili bi ga napisao u drugacijoj formi. Ovako si ostavio svoj licni pecat, otisak koji se temelji na tvom nivou.
Poslednja recenica ti je klasican klise. Zar nije moglo nesto inteligentnije?
P.S. Sad ocekujem ulicarski protiv udar :)
:: Koji si ti demagog...Ko te ne zna skupo bi te platio :: I Hiltler je pricao da su jervreji gamad, da ih treba pobiti, da kad s njima raskrste nemackoj ce da svane. Zajebano je kad se manipulise istinom, ili kad se stavi monopol na istinu. :: :: Ko je tebe odredio da govoris sta su cinjenice i sta je istina? Ko je tebi dao monopol na istinu? Ko je tebe odredio za prosvetitelja? Jel trazio tebi neko da ga osvestis :: :: Ljudi grese i ljudski je gresiti, ali ti jednostavno nikako da evoluiras. I dalje vrtis svoju neku pricu na ovom forumu, samo je publika druga. Svi iole normalni su odavno napustili forum, cime se i potvrdjuje ona stara `pametniji popusta` :: :: Prosto mi je zao na sta neki ljudi ovde trose svoje zivote, a najzalije je sto nisu svesni svoje nesvesnosti :: :: Pozdrav za stare normalne clanove PCBerze :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. ::
Free Sync ili G-Sync nista bez Curved Monitora. Ja ne znam ni da li NVIDIA prodaje onaj njihov kit. Oni reklamiraju to od 2013 god. Ja ne znam da li se to pojavilo u prodaji, nema ga nigde. Evo AMD ce da izbaci monitor sa Free Sync a NVIDIA i nema kitove G-Sync, ako trebam da kupim monitor koji oni kazu da bi stavio onda mene G-Sync nece ni videti sem ako se ne pojavio na Curved Screen. Ja ne mogu da padnem na foru da kupim onaj monitor sa kojim se NVIDIA usemila da isporucuje G-Sync.
Pa ovo sto je amde uradio izgleda extra pa nije tek tako usvojeno kao vesa standard plus je jeftinije od nvidia resenja, kako ovo moze biti demagogija, propaganda kako vec rekoste...pa morate li svaku temu trovati sta god valja iz amda ili nvidie nadju se dezurne budale da prosipaju svoju demagogiju sta je to bolest?
Kao sto neko rece pozdrav za normalne jer sto god duze citam svatim da ima stvarno teski budala na ovom forumu.
Pošto objašnjenje u postu #576644 nije bilo namenjeno onima sa jeftinijim ulaznicama, pokušaću da ti pojasnim šta je u ovoj priči laž i demagogija na tebi približniji način :
Jedan čika prodaje zelene jabuke za 100-110 dinara po kilogramu, a drugi crvene jabuke za 95-105, s tim što taj drugi plaća deci da po pijaci viču kako su kod njega jabuke `skoro duplo jeftinije` nego kod onog prvog prodavca, iako je to najobičnija laž. :)
Javi ako ti je i dalje sve ovo suviše komplikovano, naći će se valjda neko da ti nacrta sve u par sličica.
:: Pa ovo sto je amde uradio izgleda extra pa nije tek tako usvojeno kao vesa standard plus je jeftinije od nvidia resenja, kako ovo moze biti demagogija, propaganda kako vec rekoste...pa morate li svaku temu trovati sta god valja iz amda ili nvidie nadju se dezurne budale da prosipaju svoju demagogiju sta je to bolest :: :: Kao sto neko rece pozdrav za normalne jer sto god duze citam svatim da ima stvarno teski budala na ovom forumu :: :: ::
Sto se mene tice NVIDIA jedino bolji sto ima taj gameplay sto kada odem kod nekog sa AMDom to je mnogo losije igranje nego sa NVIDIA. Sa GeForce jednostavno zaboravis i na cimanja i na detalje, sve je lepo, realnije i samo igras bez stuteringa bez icega, kako da objasnim, kao da se zaigras u konzoli gde tih problema nema. Ali je NVIDIA brate mnogo gramziva i ima losu politiku. Znaci naplati ti G-Sync 300e, da li je to sigurno da toliko bolje radi ili AMD samo truje njegovim marketingom ili ce sa ovim konacno doci na bolji gameplay kao NVIDIA, to se ne zna. Ali bre u NVIDIA radi djubrad. Citam neki lik kupio Tesla grafiku K20. On poslao mailove nedelju dana niko ne odgovara iz NVIDIA na mailove. Ej bre to kosta 3000e. Doslo ne radi iz kutije. To se kupuje za posao, kako tako ko dzukci se ponasaju. Posle toga su mu 2 puta trazili podatke, znas ono gomila glupih podataka tipa seriski broj maticne ploce i memorije i te stvari, on poslao to i svaki put kada posalje opet nema odgovora. Pa jedi bre govna ponasa se kao da jedina pravi graficke karte. Mislim sto se mene tice gaming na AMD je uzasan, bilo je dobrih karti ali moje iskustvo sa njima i sa onim sto sam pokupio iz racunara drugih ljudi znaci ne da mi se ne vraca u to, nego bi molio da se ne vratim. Ali bre ovi su presli sve granice.
Upravo to ovo je vesa standard i jos jeftinije od konkurencije pusti ne citaj ove postove od zeleni psihica davno je sve to kroz ludnicu proslo .) DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Pa ovo sto je amde uradio izgleda extra pa nije tek tako usvojeno kao vesa standard plus je jeftinije od nvidia resenja, kako ovo moze biti demagogija, propaganda kako vec rekoste...pa morate li svaku temu trovati sta god valja iz amda ili nvidie nadju se dezurne budale da prosipaju svoju demagogiju sta je to bolest :: :: Kao sto neko rece pozdrav za normalne jer sto god duze citam svatim da ima stvarno teski budala na ovom forumu :: :: ::
Sta je klasicna AMD propaganda, jesi normalan LG je oficijalno najavio novi monitor. Nema veze sa izjavom AMDa. AMD propaganda moze samo da bude da taj Free Sync je nesto smesno a mozda i ne, inace ovaj monitor je gotova prica.
LG has officially announced the first ultra wide, 21:9, 34` IPS Curved FreeSync- capable gaming monitor for introduction in early 2015.
TO JE KRAJ, NEMA MOZDA, AKO, PROPAGANDA, ITD. TO JE SIGURNO I NEMA VEZE SA AMDom SADA NIKAKVE NEGO SA LGem.
NVIDIA osecam da zapada u neka govna koja nece priznati ljudima ali ce musterije osetiti. Oni izgleda ne planiraju da prave uopste Tesla i profesionalne graficke sa Maxwell arhitekturom nego u Kepler. Cak kazu da novi GM200 ce biti samo GeForce. Od NVIDIA je najbolje oprostiti se na godinu godinu ipo dana jer imaju neki problem. Ja kada sam govorio snabdejte se sa jakim kartama GK110 otkljucani niko nije slusao. Maxwell je napravljen kao power efficient i ocigledno mu nedostaje nesto da bi radio kao profesionalne karte. Volta dolazi tek u 2017 kao opcija i za super kompijutere i GeForce. Znate da je NVIDIA napravila skoro profesionalnu kartu baziranu opet na Kepler arhitekturi sastavljenu iz 2xGK210 cipa I UKUPNO 4992 CUDA. Jasno je kao dan da oni imaju problem sa Maxwellom, a ja necu da kupujem cipove koje ne dele sa profesionalnim klasama jer tu su greske najvece i usteda najveca i najbahatije ponasanje. Zvanicna izjava NVIDIA je da oni nece prikazati 3D Stacked RAM do PASCAL. Sto bi trebalo da donese prve neke novine sto se tice NVIDIA. I dajte prestanite sa glupostima i ja sam fan NVIDIA ali nisam u stanju da lazem sebe glupostima. Desio im se gap ili ti zastoj i nakupilo se nekoliko losih odluka u isto vreme u trenucima kada AMD moze da izbaci mozda i najbolju kartu za zadnjih par godina. Ne treba lagati sebe, niko ne zna sta ce biti, AMD je pravio bolesne i neobjasnjive poteze isto a za GTX980 vs GTX780Ti musterije mogu slobodno da kazu da je to kao 5870 I 6970. Jos gore. 6970 je imao veci skor a ove GTX980 imaju i manji skor nego neke GTX780Ti. Ej bre druga arhitektura. Posle neko kaze zao mi je sto nemam Maxwell. Evo sve mi suze cure sto ga nemam. I dalje kod nas ne mozes naci Maxwell koji iz kutije daje veci skor od mog Keplera. Jebem ti arhitekturu najgora arhitektura u odnosu na Kepler i Fermi. Kepler je verovatno najbolji ali je i Fermi bio dobar i bolji od Maxwella koji najvise problema ima u odnosu na sve njih i bice prvi gubitnik u odnosu na AMD osecam to. Lepo jedan lik kaze Mi trazimo performanse i zato kada vidimo recenice kao power efficient odmah treba da odlozimo na drugu arhitekturu i procesore i graficke.
I ovo je za sve NVIDIA fanove koji nisu realni da se setite 2013 god kada ste zezali AMD sa vasim nadolazecim G-Sync kitom i Titanom i stavljaju kljuc na AMD. Sada cete lepo da gledate sa vasim u istoriji najgorim NVIDIA driverima, sa promasenom Maxwell arhitekturom gde ce NVIDIA da se vadi na efikasnost i slabu potrosnju kao Intel za Haswell dok ce AMD lepo pre vas za dzabe da uvede lag free, stutter free, za dzabe i da predstavi sve sa novom arhitekturom Bermuda XT i High Bandwith Memory, a vi cete prema njima biti kao DDR3 prema DDR4, kao GDDR3 prema GDDR5, i ja sa vama. Stim sto ja sam jos na arhitekturi zadnjoj dobroj od NVIDIA na kojoj i dalje izbacuju profesionalne graficke i nemam nijedan razlog da zalim za Maxwell jer to ce biti NVIDIA promasaj. Ja ne znam sta oni mogu da izbace sada da to ispadne bolje nego AMD. Vi mozete samo da se molite da vam NVIDIA dozvoli koriscenje Free Sync jer AMD daje to svima. Ali NVIDIA nece ni to da vam dozvoli ne bi li vas naterala na onaj ROG SWIFT koji izgleda jadno prema ovim monitorima a koji je skocio sa 700 na 1200$ zbog G-Sync. Izgleda da ce NVIDIA stvarno da se osloni na u buducnosti ljude koji nemaju veze sa realnoscu i bogate, sto je veoma lose za ljude koji nece da placaju budalastine. Vas G-Sync ce ostati za neke tamo ljude, dok ce AMD korisnici svi da uzivaju u Free Sync i on ce davati i NVIDIA korisnicima ali NVIDIA nece da bi vas naterala da kupite G-Sync. Ovo su realne stvari, ovde nema lazi, da se kaze AMD fan boy ovo ono, ovo je cista realnost. Losa karma uvek sustize pohlepne koji tvikuju performanse i to u najgorem momentu.
Obzirom da je sadržaj informativnog karaktera, preporučujem da ga tako i doživite, bez uplitanja brendovskih strasti i razvijanja polemike u tom pravcu.
AMD has announced a total of seven FreeSync enabled monitors from five different vendors.
The devices will be showcased at the CES 2015 tradeshow and they hail from BenQ, LG, Samsung, ViewSonic and Nixeus.
Oddly enough, Iiyama is not on the list, despite the fact that it was one of the first vendors to officially announce a FreeSync monitor.
BenQ will show off the XL2730Z, a 27-incher with a 144Hz QHD panel (2560x1440) and ViewSonic’s 27-incch VXX2701mh will offer 1080p at 144Hz. Nixeus also has a 1080p panel, but it’s a 24-incher.
As for the heavyweights, Samsung will offer two series in three sizes. The UE590 series will be available in 23.6- and 28-inch sizes, with QHD resolution at 60Hz. The UE850 series will come in 23.6-, 28- and 31.5-inch sizes and offer the same resolution and refresh rate.
LG is taking the road less travelled with two 21:9 monitors. The first one is the 34UM67, which we covered a few days ago, while the second one is a 29-inch version of the same series, with a 2560x1080p panel capable of hitting 75Hz.
“The broad adoption of FreeSync technology from our partners shows how the industry strongly values the same open ecosystem and quality that AMD strives for,” said Roy Taylor, corporate vice president, ISV/IHV Partner Group, AMD. “Gamers who use FreeSync technology with AMD Radeon R-Series graphics and AMD latest generation of APUs can rest assured that they’re enjoying the best possible experience.”
AMD will showcase the monitors at its CES booth, promising FreeSync capabilities at “virtually any price point.” The company also said FreeSync-enabled 4K/UHD monitors are on the way as well.`
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.