NAJBOLJA GTX980 SE SPREMA EVGA GTX980 K|NGP|N Classified
STRANA 2 OD 3
Classy
...
08.01.2015. 11:55
status: user broj poruka: 546
Sta ti si kupio EVGA GTX560 i trazio premium. Sta bi hteo GTX560 sa 12 faza. Da vise kosta elektronikaa nego cip. Pa sto se nisi isprsio da kupis nesto onda bar posebno sto je EVGA iako nije prvenstveno okrenuta nizim klasama nego visim ipak napravila. Sto nisi uzeo EVGA GTX560Ti 448 CUDA FTW, ili 448 CUDA Classified verzije a ne sa 384 CUDA. EVGA ti je FTW i Classified, ostalo je NVIDIA sa EVGA natpisom, lepsim kulerom, boljom tehnickom podrskom nego drugi i tu nema sta da ti trazis nesto posebno.
Meni je van pameti da covek od 40-45 god se odusevljava na one igracke bele kao iz Districta 9 ili onu lignju od AMPa. Sada se pojavljuje najbrza karta iz kutije ponovo GTX980 K|NGP|N Classified. Videcemo koliko ce trebati da Galaxy iskopira PCB i da izbaci 30-50 primeraka koje ni predstavnik za USA nema. Oni su bre za Kinesko trziste orjentisani vise i kada imaju nesto malo bolje to prodaju malo po zapadu. Inace njihov sajt i Zotac pa to je Kina da ne moze veca biti. Jedino EVGA pakete vidis da ti je poslala firma osnovana na zapadu.
Da EVGA propada, pogotovu kada pitas ljude i musterije, toliko propada da oni ne mogu da naprave toliko koliko traze ljudi pa se kupuje u serijama. Spavaju ljudi za kompom. Toliko propada da je za zadnje 2 god postala najprodavanija i u UK osim u Americi. EVGA nece propasti ni kada NVIDIA propadne. I tada ce praviti napajanja medju najboljima koja imaju i ljudi na ROG sajtu i AMD forumima i njihovi fanovi, jer su najbolje opcije za pare, najbolji izgled, kvalitet i mogucnosti i garancija. Firma koja daje 10 god garancije toliko dugo vremena cvrsto stoji na nogama i ima drugaciju politiku poslovanja. Tajvanci i Kinezi imaju politiku zarade koja se skladisti, a ovi non stop ulaganja i okretanja. i NVIDIA da propadne za godinu dana najbolji Radeon bi bila EVGA. Takvu kartu bi predstavili da bi AMD zaboravio na sve one njegove nakaradne karte i oberucke prihvatio najboljeg proizvodjaca i prodavca grafickih karti u USA I UK i za 2-3 godine bi musterije svake godine glasale da je EVGA najbolji Radeon kao sto godinama to svet za NVIDIA karte prica. NVIDIA = EVGA. To zna ceo svet. PNY profesionalne, EVGA GeForce - MAC.
Pre ce propasti ovi sto na sajtu imaju po 2 artikla kao Zotac i Galaxy, sto nemaju ni forum ni nista. EVGA najduze ima Forum sa najvecom posetom a nikada nije bila jaca i nikada nije imala prodavanije serije nego sada. Pre je to bio samo Classified koji je trazen i kao referentna NVIDIA.Sada su predstavili nove linije, pogledajte ova nova GTX980 kakva je kao Tesla karta. To prilici coveku nekom koji se bavi necim, ozbiljan, stariji a ne onaj Galaxy beli sto kuler kao da ce da otpadne sa njega, nije ni cudo sto se krive u kucistima.
EVGA da propadne, xaxaxa. Prvi IT Brand Americe. Pa samo napajanja da prodaje moze da zivi na tome a to je 1/20 deo grafickih. Znaci Super Flower ne prodaje u USA, lepo se sve poklopilo, razbijaju od prodaje, 2 nestasice bile, Evropa svaki cas nema neko na stanju pa dobije. Odlican biznis sa SF koji prodaje Azija, Evropa i EVGA USA Evropa, Juzna Amerika, Videli ste kako je SF promenio dizajn kucista nalik malo na SuperNOVA. Cela industrija gleda EVGA napajanja u rangu a AXi i Seasonic Platinum, sa cak boljim ocenama. Da li se secate kada ste mogli naci NVIDIA graficke karte, bas referentne njihove, sada toga i nema gotovo. Sta mislite ko najveci broj proda toga. 400 miliona najboljih kupaca na svetu, trziste koje diktira spoljnu politiku Kine i oni No 1. Da propadnu, vi ne znate sta govorite, jedini brand ciji entuzijasti su toliko organizovani da i sami prave vodene blokove i prodaju. Ne ono kao kada neko sklepa nesto sa vodoinstalaterskim delovima. Nego delovi na masinama koje koriste i drugi veliki proizvodjaci. Dizajnirano od 0. Znas kada ce Zotac i Galaxu da dotaknu taj nivo. Oni mogu da prave po 3 modela graficke od svake serije, slusalice, mini PC, sitnice neke dzidza bidze... Galaxy je toliko poznat da ga ne mozes naci na prvoj strani Google kada otkucas ime, izadje Teksas univerzitet, NASA Galaxy, Samsung Galaxy, vi ste komika ako mislite da su oni do kolena sa EVGA.
Videcete kada vam dam validaciju sledeceg domaceg zadatka. Mozete samnom kada budem cekao kartu, da sazovemo konferenciju za stampu posto Srbija ne bi imala casti da vidi takav hardware bez mene. Zvacemo i predstavnika NVIDIA za Srbiju da se zna ko kupuje samo 100% NVIDIA brand, a ne polutane.
Pojavila se termalna pasta Arctic MX-4 u EMMI. Kosta 800 din, pakovanje 4gr Zadnjih godinu dve najbolja i najtrazenija kako za procesore tako i za graficke karte. Retko kada je ima kod nas. Ako nekome treba neka pozuri. Ja porucio, sutra ili u ponedeljak stize.
Zanimljivo je da kazu da pasta ne treba da stoji duze od 2 god, to vazi za moju Noctua NT-H1 sto znaci da je vec izgubila svojstva. A i primetio sam da je cvrsca nego kada je bila nova. Ova moze da stoji do 8 god. Najvaznije da ne provodi elektricitet, da ne korodira, jebes za 3C nizu temperaturu da mazes po procesoru nesto ko lak za nokte sto izbrise brojeve i garanciju.
Tako si rekao i za kartu `mozete da dodjete kod mene da vidite sta je karta`, a na kraju si kacio tudje fotke tudje karte i pisao, `evo, ovako izgleda moja karta`, pa kad smo te provalili da lazes, onda si priznao `nije ovo moja karta ali izgleda isto kao moja`.
Ima 800€ za kartu a satro nema cime ni da je ufotka.
Cak su se i ljudi nudili da je ufotkaju umesto tebe na sta si ti rekao da ce komsija, pa je `komsija` otputovao na Pluton i poneo aparat sa sobom...
:: Videcete kada vam dam validaciju sledeceg domaceg zadatka. :: Mozete samnom kada budem cekao kartu, da sazovemo konferenciju za stampu posto Srbija ne bi imala casti da vidi takav hardware bez mene. Zvacemo i predstavnika NVIDIA za Srbiju da se zna ko kupuje samo 100% NVIDIA brand, a ne polutane. :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Nemoj da napisem sada tvoj nadimak i da zalepim na papir za kartu da se vijori kao zastavica od ventilatora. Ja imam svoj profil sa svim registrovanim mojim EVGA stvarima na moje ime. Dok ste se vi tesili da ja nemam. Ja sam novim kupcima davao savete koje znaju samo vlasnici kada je tek dobiju i koji nisu prezentovani online i u specifikacijama.
I za MX-4 je rok trajanja 8 god. Noctua kaze da na procesoru moze da stoji do 3 god a ovako 2 god.
Wladi da pokazes evga karticu koja ima coil whine rekao bi ne to nije evga to je gigabajt hahahaha evga bez greske :)) prvo Asus sad Evga koji je sledeci brend sindrom??
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Ljudi da li je moguce, pa sta NVIDIA prodaje ljudima onda kao GTX980... Ovo je sokantno...Ovo je rezultat koji su testeri Benchmarka dobili sa raznim karticama, medju njima su klokovane ASUS verzije GTX980, u pitanju je verovatno GTX980 Matrix Platinum posto sam gledao rezultaate kartica... Evo sta su oni dobili sa serijom 900
Zasta bi ja kupovao kartu za 100 poena manji ili 100 poena veci skor. OK ajde da kazemo sa K|NGP|N Classified bi ja daleko odmakao na 7000 zbog velikog kloka, ali je to mala razlika za upgrade tako skupih karti.
To je jedino dobro sto sa i 980 K|NGP|N kao i sa ovom imas rezultat na fabrickim klokovima koji totalno nema veze sa 980 i GTX780Ti. Sa obe karte zbog visokog fabrickog kloka vlasnici ne mogu da se porede sa vlasnicima GTX780Ti ili GTX980 niti se obazires na fps ili rezultate kao da imas obicne 980 ili GTX780Ti.
:: Ljudi da li je moguce, pa sta NVIDIA prodaje ljudima onda kao GTX980.. :: Ovo je sokantno...Ovo je rezultat koji su testeri Benchmarka dobili sa raznim karticama, medju njima su klokovane ASUS verzije GTX980, u pitanju je verovatno GTX980 Matrix Platinum posto sam gledao rezultaate kartica.. :: Evo sta su oni dobili sa serijom 90 :: :: http://imgur.com/etEWG6 :: :: http://imgur.com/YTGnWb :: :: :: Moja karta fabricki klok :: :: http://imgur.com/mlme6O :: :: http://imgur.com/pwztU8 :: :: Zasta bi ja kupovao kartu za 100 poena manji ili 100 poena veci skor :: OK ajde da kazemo sa K|NGP|N Classified bi ja daleko odmakao na 7000 zbog velikog kloka, ali je to mala razlika za upgrade tako skupih karti :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
@Classy Moram da ti odgovorim, da ljudi ne bi stekli pograsan utisak o performansama ovih Nvidia kartica. Imam ovu MSI980 Gaming, pre toga sam imao EVGA780+Extreme III koja se klokovala na 1320|7500Mhz i pricam iz prve ruke. GTX980 na kloku 1588|7950mhz je po perfomansama jednaka sa GTX780TI na kloku od 1450|8000Mhz kloku. Problem je sto TI mora da bude hladjena na vodi i da radi na naponu od 1.4V. i to je samo za benchmark, pitanje je koliko je stabilna sa tom voltazom u gamingu. GTX postize ovo na vazduhu i apsolutno je stabilna u gamingu. A ima ih koje na vodi i 1.35V idu i na 1750|8200Mhz i rade stabilno. Nemoj da se ljutis, ovo su ipak cinjenice, a bre, i u istom smo Nvidia taboru. Ha.
Kao neko ko apsolutno nije ljubitelj ASUS-a... Ljudi, ja bih ovo tako posedovao!
Sorry Evga... nista licno... samo izgleda da je ASUS napravio bolju kartu!
`ASUS has told us that the GTX 980 20th Anniversary Gold Edition is a `short run, exclusive limited edition card`, with its clock speeds beating even the best GTX 980s on the market from EVGA and its Kingpin GTX 980 and GALAX HOF 980 cards.`
Ne bih uzeo kartu. Uzeo bih 2 karte i zaboravio na VGA naredne 3-4 godine. Sa onom cenom Titana X, ovo mu dodje kao ultra flawless best buy ako cena bude nesto ispod granice ludila.
Ovo je jednostavno `in your face EVGA`.
:: Asuse Bože! Najbrza karta sa najvisim clockom iz KUTIJE :: :: Eat your ass off EVGA :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Ja sam joj vec nasao manu. Dobio sam Kutijin sindrom :) Ne znam sta ce Kutija da kaze na ovo? Slabo joj je hladjenje, mnogo se pregreva na tom suncu. Fali joj jedan hibridni sistem da se ugradi na posebno mesto. Fabricki je ostavljen socket :) Samo da se implementira :D
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.