Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Novi `bag` sa GTX970 4GB grafikama - neki modeli ne koriste svu raspoloživu memoriju
STRANA 2 OD 4  
ZooLoo ... 11.01.2015. 14:19 #577981

status: user
broj poruka: 3975
Uuu sta je ovo sunce ti?! :D Patka vs. SkyICe, let the games begin!

Dexter zanemeo! :D

Koje Biose furate korisnici Gigare G1?

Ja koliko se secam kada sam bacio Far Cry 4 na test i uradio benchmark na Mordoru, nije bilo nikakvih problema i secam se kao kroz maglu da je bilo dosta memorije u opticaju, skidam ponovo Mordor da vidim o cemu se ovde radi, ali ako ima problema i ko ga ima, ocigledno je do biosa, sad koja verzija da se ubaci i sta, to moramo da vidimo..

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Dell P2414H..

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peki22 Re... 11.01.2015. 14:32 #577986

broj poruka: 2936
Koliko sam ja razumeo problematiku postoje karte koje zuje (nemaju problem sa memorijom) i one koje ne zuje (imaju problem) Ipak je to nova je to tehnologija.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

PhatPhuck I lepo napišem `NEKI modeli`, znači ne SVI 11.01.2015. 14:38 #577987

broj poruka: 1886
I lepo napišem da je problem najverovatnije sa BIOS-om, i da se verovatno lako može rešiti...
I lepo pružim linkove da se vidi da nisam NIŠTA izmislio, i da su ljudi širom sveta u rebusu, što se tiče istog pitanja...
I to je vest sa OMILJENOG sajta dežurnog zelenog propagandiste i promotera... (onog istog što preti dolaskom na kućnu adresu, lomljenjem nogu i ruku i svojim vezama sa inspektorima u MUP-u): http://bit.ly/13X5rp0

I opet me optuži kako ja ovde sejem `laži` i slično :)

Navikao čovek sam na sebe, da laže, prikriva i iskrivljuje činjenice kao što radi stalno, pa zaključio da i drugi to obavezno rade.

Nema veze. Verujte mu i dalje na reč :) Pogotovo kad kaže, kao što je govorio, da `on, u stvari, ima najbolje interese potrošača u vidu` :))) Biće da je tako. Kad prikrivaš probleme i problemčiće brenda za koji propagandišeš, `to je u interesu potrošača` :)
Zajebani76 @PhatPhuck 11.01.2015. 14:47 #577990

broj poruka: 538
Ne primaj se toliko...

Citao sam nesto sto si pisao vezano za njega kako radi za brend itd. Nemas blage veze sa zivotom, covek se bavi stvarima koje nemaju veze sa hardverom, ali voli ovde da prca vas nekolicinu iz samo njemu poznatih razloga koji su po meni besmisleni sta god da je u pitanju. Pali te se previse koda nemate mozga u glavi da razmislite ili budete iznad toga.

Za njega znam da vas prca, a sta je sa vama sto se primate svaki put iznova, nikako mi nije jasno...

Dexter013 Sve ok 11.01.2015. 14:55 #577991

broj poruka: 17098
Jede 4 gb iz prve, sve radi.

http://www.dodaj.rs/f/24/rz/3TXv93mp/msikombustor201501111451.jpg

Cpu: FX 6300 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Logi iluminated
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 11.01.2015. 14:59 #577992

broj poruka: 3975
Koji ti bios?

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Dell P2414H..

PhatPhuck @Zajebani 11.01.2015. 15:02 #577993

Tačno je da nemam dokaze, direktne dokaze, da radi kao promoter brenda - ali - zar mnogi u Srbiji ne rade off-the-books, off-the-record?
Ne moraju da im plaćaju doprinose, ne moraju ugovore da zasnivaju sa njima - a opet korist i jednima i drugima.
Pojavi se povremeno na nekoj promociji, prepoznaju ga, dobije neki lep komadić hardvera za svoj aktivizam... Spojio čovek lepo i korisno. A znaju da će da im se oduži za svaki dar.

:: Citao sam nesto sto si pisao vezano za njega kako radi za brend itd. Nemas blage veze sa zivotom, covek se bavi stvarima koje nemaju veze sa hardverom, ali voli ovde da prca vas nekolicinu iz samo njemu poznatih razloga koji su po meni besmisleni sta god da je u pitanju. Pali te se previse koda nemate mozga u glavi da razmislite ili budete iznad toga

:: Za njega znam da vas prca, a sta je sa vama sto se primate svaki put iznova, nikako mi nije jasno..

Za tvoju informaciju, ako budeš bio ljubazan da primetiš, ja ga nisam ni spomenuo na ovoj temi. Upao je i počeo da lupa kako ja širim laži i pritom još i da me vređa, naziva pogrdnim imenima.
Nema više `measured response` i te gluposti. Od sad, kad me njegovi trolovi napadaju, ova bandica koju je oformio ovde, udaram svom silom.

Što se tebe tiče, do sada nismo ulazili u konflikt, a i ja ne želim to. Obraćaj mi se sa poštovanjem, dobićeš poštovanje nazad. Moj `beef` nije sa normalnim korisnicima i vlasnicima Nvidije, koji su potrošači kao što sam i ja krajnji kupac. Moj `beef` je samo sa fanbojevima i plaćenim promoterima koji udruživanjem i lažima obmanjuju ljude.

Ja ako sam nekada nešto netačno izneo, JA SAM SE IZVINUO ODMAH. I to znaju oni koji su pratili šta pišem. A bilo je retko.
DarkDawn Bacite gpuz vi koji imate g1 11.01.2015. 15:28 #577995

broj poruka: 697
http://www.dodaj.rs/f/14/5Z/2G5rMKnd/g1.gif
uvek mora da me ubode maler neki...

Zajebani76 @PhatPhuck 11.01.2015. 15:44 #577997

Druze, neces ni dolaziti samnom u konflikt. Imas konflikt sa njim, a pokusavas to da preslikas na ceo forum zeleci da ga omalovazis kad god ti se za to pruzi prilika, sto je bezvez cak i da on to isto radi tebi.

Koga zanima videce da li je na mestu ono sto on ili ti kazes vezano za bilo sta, bez nekog posebnog prozivanja u svakoj tem, takv pristup nesto drugo govori o pojedincu... Da se neko ne nadje uvredjenim, misljenja sam da inteligencija i zdrav razume ne bi trebalo coveku da dozovole tako nesto, sto znaci da manjka pameti cim se upustate u ovakve diskusije na ovakvom nivou.

solaja777 Re: @PhatPhuck 11.01.2015. 15:51 #577998

broj poruka: 3278

Podrzavam !

:: Koga zanima videce da li je na mestu ono sto on ili ti kazes vezano za bilo sta, bez nekog posebnog prozivanja u svakoj tem, takv pristup nesto drugo govori o pojedincu... Da se neko ne nadje uvredjenim, misljenja sam da inteligencija i zdrav razume ne bi trebalo coveku da dozovole tako nesto, sto znaci da manjka pameti cim se upustate u ovakve diskusije na ovakvom nivou
::
PhatPhuck @Zajebani 11.01.2015. 15:51 #577999

:: Druze, neces ni dolaziti samnom u konflikt. Imas konflikt sa njim, a pokusavas to da preslikas na ceo forum zeleci da ga omalovazis kad god ti se za to pruzi prilika, sto je bezvez cak i da on to isto radi tebi.

1. Dnevno posećujem sajtove koji su vezani za vesti iz oblasti IT-ja. Primetio sam ovu vest, učinila mi se interesantna. Postovao sam je ovde, isto kao što sam postovao i vest o onom Computer-On-Stick gedžetu Intela: nisam dodavao nikakvu svoju `propagandu` u vest, nisam dodavao svoja `tumačenja` i spinove. Preneo sam samo onako kako piše. Kao i u slučaju ove vesti. Na primer, da nije neko drugi postovao vest o Tegri X1, to bih uradio ja. I isto bih uradio OBJEKTIVNO, nepristrasno.

2. Opet te molim da primetiš da ga nisam ni spomenuo, pre nego što je on počeo da vređa mene. Kad bude prestao da podbada svoje vojničiće da me omalovažavaju i napadaju, još ću ga manje primećivati.

Pogledaj JEDAN primer moje objektivnosti. Pronađi moju propagandu, dodavanje poluistina ili spinovanje originalne vesti, u ovom postu/temi - ako možeš (napominjem, ovo je SAMO JEDAN primer, od mnogih): http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=56392&forid=12&katid=2

A evo još jedan primer: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=56272&forid=12&katid=2
Da ne prekopavam Forum dalje, mrzi me...

Pozdrav tebi.
Classy ... 11.01.2015. 16:13 #578000

broj poruka: 546
GTX970 ima dosta problema, raznih. Ni najvece probleme nemaju svi niti polovina musterija. Ali je dovoljno da ima 20% i da imate sansu da 1:5 da vam se desi nesto lose + uobicajeni problemi, dakle 1:4 otprilike. Naravno da nece imati svi probleme jer da ih ima samo 40-50% oni bi povukli seriju, ali 15-20% ce smanjiti na 10%, nesto zamenama, nesto odustajanjem, nesto prelaskom na AMD ljudi i zataskati kao da nista nije bilo. Uvek ce se na jednog koji ne radi javiti 3 kojima radi dobro. Ali da li je to dobar procenat za kupovinu, ili cetiri na jednog. NVIDIA GTX970 low GPU usage ima skoro 200 reply i preko 13.000 poseta. Da li mislite da je to za reci ne znam o cemu govorite. Samo mozete da zahvalite sebi sto niste deo grupe koja ima problem, trenutno i da zelite da tako ostane. Da li je Maxwell bolji od Keplera, ne nikako nije bolja arhitektura od Keplera. Pokazala se problematicnom, naterala je NVIDIA da odustane od 20nm, i sto je najveca stvar mozda koju vi i ne primecujete verovatno naterala je NVIDIA da ne izbaci profi karte u Maxwell arhitekturi nego da se vrati na Kepler. Pa ne moze i performanse i 150W. Nemam nista protiv GTX980 ili GTX970. Bila je to prilika da NVIDIA zgrne mnogo vise para ali ocigledno oni nece da naprave ispod 500e nista normalno i lepo spakovano na dobar PCB. Da li vi vidite vas PCB? Pogledajte ga, pa to je kao da si u 2001 godini. Radeon R9-290X is bodi bilder prema njoj. Da ne pricam o nekim dalje kartama kao moja gde gledam sliku i ona Rampage 5 Extreme izgleda mala jbt prema njoj. Ovo je premium karta, tek da znate ovo su 10mm ventilatori. GTX970 kosta 350$ a ova karte se prodaju polovne za 450$ u garanciji stare manje od godinu dana...
Apsurd by NVIDIA ali GTX900 serija je rekorder po broju ljudi koji se vratilo na Kepler.

http://imgur.com/OryJw0f

http://imgur.com/YocHkrY

Da mi rikne karta ako me pitate sta bi uzeo, zavisi od modela, GTX980 referentni nikako, niti bilo koji model bilo kog proizvodjaca sem Classified. Ne bi ga uzeo sto sam odusevljen grandioznoscu i umecem srednjeg cipa koji deli se isti cip za srednju i visu klasu a to uvek znamo kako je, srednja karta je upola jeftinija a 15-20% samo sporija nego bi to uradio jer znam da kod nas ima ljudi koji bi pre alavo poleteli na GTX980 cak i slabiji model od GTX780Ti pa bi je lakse prodao kada se pojavi GM210.

Kazem izbacena je nova revizija SSC pocela je po Evropi da stize, nema VRM 100C, nema nizak klok nego visok, nema jedan BIOS nego Dual, nije kratak nego dugacak PCB, nije 3 faze nego 6, nije go PCB nego ima baseplate i nije stigao od NVIDIA. Pa citajte mozda se zna uzrok svemu. Kada pomislim da su ljudi trazili 8GB na 256bit. Koliko placate karte kod nas 350e, pa isto toliko je i u Madjarskoj, imate garanciju i Madjarskoj a registracijom na EVGA sajt mozete izabrati i vratiti njima.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9

PhatPhuck Slike ne lažu 11.01.2015. 16:32 #578001

Pogledajte slike, ista scena, u Far Cry 4-ci, kako GTX980 i GTX970 koriste memoriju:
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4990822&postcount=52

GTX970 koristi 3517MB, GTX980 koristi skoro celu svoju memoriju.
Zajebani76 @PhatPhuck 11.01.2015. 16:41 #578002

Nisam se bavio time da li su vesti koje prenosis objektivne, vecina stvari me ne zanima, ili vec znam iz prve ruke, a svakako smatram korisnim to sto prenosis vesti koje mogu da budu korisne za forum... Istu stvar i ja radim kada istestiram neki komad hardvera pa to postavim ovde ili na benchu. Ja to svakako radim zbog sebe, pa ako je meni od koristi smatram bice jos nekome od korisiti, sto mnogi tumace na neki drugi svoj nacin, pa se je ipak ne uplicem u diskusiju na tu temu, sem mozda par reci ako nadjem za shodno...

Poentu onoga sto sam predhodno rekao verujem da si shvatio, da ne sirom temu u tom pravcu.

SkyFire .... 11.01.2015. 16:47 #578003

broj poruka: 18472
Debeli (Pilicar) , onako iz pticije perspektive sam preleteo sta si napisao pa da ti u letu odgovorim.

Da tacno je, ja sam zasticen ovde kao beli medved i uzivam u tom kredibilitetu i mogu da te zigujem kad god stignem jer imam moc ( `Sive lobanje silom` ) :)

Ja sam ovde zasluzio svoj status svojim radom i znanjem a ti si samo jedan obican pilicar koji neminovno ima psihickih problema i koji je samo jedan obican kukolj naseg drustva tj forumske zajednice koga treba istrebiti.

Pricas o nekoj objektivnosti, mene bi bilo zaista sramota da sam u tvojoj koazi da izustim tako nesto.

Ti decko ne da nisi objektivan nego si bolesno opsesivan i zaludjen brendom koji zastupas.

Posto vidim da si me pominjao u jos nekoj temi kada sam te lepo upozorio sta moze da ti se desi. Evo da te obradujem, na moje iznenadjenje posle tog posta dobio sam nekolicinu mailova kao podrsku ljudi koji bi isto zeleli da te `vide` . Izraze kojim su se koristili da pokazu svoju ekspresiju koliko si im `simpatican` necu iznositi ali i ako sam znao da te mnogi ljudi ovde ne podnose nisam bas slutio da te toliko mrze a sam si kriv jer si jedan obican olos od coveka.

Jos nesto, maxxio nema nikakve veze sa mnom i nemoj da lupetas bez veze.

Cime se ja bavim i sta radim tebi debilko sigurno necu reci.
Mozes da se zalis adminima do sutra to ti nista nece pomoci.
Mozes samo da budes banovan jer si odavno stavljen na crnu listu.

nVidia rules. Muahahaaha. :))))

@Zajebani76

Da li shvatas da pricas sa mentalno poremecenom osobom?
Covek koji nema ni najmanje dodirnih tacaka sa realnoscu vec zivi u svom nekom imaginarnom svetu i lupeta ovde po forumu.

Najgore je sto histerise i vredja sve redom!
PhatPhuck @SkyFire 11.01.2015. 16:56 #578004

:: Ja sam ovde zasluzio svoj status svojim radom i znanjem a ti si samo jedan obican pilicar koji neminovno ima psihickih problema i koji je samo jedan obican kukolj naseg drustva tj forumske zajednice koga ***treba istrebiti.**

`Trebalo bi me istrebiti?` Jesil` im`o nekih predaka da su 1945-te emigrirali, da ne kažem u`vatili džadu iz Nemačke? :)

:: Ti decko ne da nisi objektivan nego si bolesno opsesivan i zaludjen brendom koji zastupas
OMG.
Tako je. MENE ovde zovu `Sajko` (`psycho`), a ne tebe :))))
`Aj pronađi JEDNU temu da si je postovao u vezi AMD-a, a da se nisi nasrao maximalno po AMD-u :)))
Evo, na primer, što se mene tiče, tema iznad gore na forumu koja sadrži članak koji kritikuje AMD-ov pristup dizajnu procesora.

Napiše: `...Debeli (Pilicar) , onako iz pticije perspektive sam preleteo sta si napisao pa da ti u letu odgovorim.`
A onda napiše, za mene: `Najgore je sto histerise i vredja sve redom?`

LOL
DarkDawn Molim vas! 11.01.2015. 17:03 #578005

broj poruka: 697
Nemojte ovde da se raspravljate oko gluposti nego lepo iskoristite to vase znanje i pomagajte xD

SkyFire Dok jos imam vremena za uludo trosenje.. Debeljko ce da ti kazem... 11.01.2015. 17:05 #578006

Mene samo zanima da li ti zaista mislis da si inteligentan?
Da li zaista mislis da te ljudi ovde gotive?
Da li zaista mislis da svojim decijim pricicama mozes nekog ovde da obmanes?
Da li zaista mislis da svoje licne osobine i frustracije i bolesti mozes nekom drugom da prilepis?
Da li zaista mislis da prevrtljivoscu mozes da preokrenes situaciju?

Za tebe samo postoji jedna jedina rec FAIL.

I prestani da lazes vise, gadi mi se kolicina ljigavsitne koju posedujes.

Koliko god da te ignorisem uvek se nadjes prvi da me nesto prozivas a sam si trazio da probudis moju tvrdoglavost da te karam gde god stignem jer ja za to imam mogucnosti.

Ti nit imas znanja a nit si objektivan a po najmanje nisi normalan.

I za kraj jos jedno pitanje.

DA LI ZAISTA MISLIS DA NIKO NIJE PROVALIO ZASTO SI POSTAVIO OVU TEMU?

Mozes zajebanom tu da pricas bajke koji te ne zna ni ko si na sta si a i kakav si.
Pilicar? Cak i nije u mom fazonu da etiketiram ljude, to sam od skoro poceo jer sam video da si debilko koji me stalno nesto proziva a obzirom da varas ljude po KP i deres im kozu zasluzeno si dobio nadimak.

Ljubi te majka, objektivan si do kinder jajeta i izigravas tu neko nevinasce.
Gori si od vuka u jagnjecoj kozi.

@DarkDawn

Moje izvinjenje i podrska za resavanje.
PhatPhuck @SkyFire 11.01.2015. 17:15 #578007

Da ne ulazim dublje u tvoje psihopatsko-istrebljivačke gluposti - pozivam tebe, ako ti je ostalo TRUNKE uračunljivosti, a i druge, da se uporediš, na primer, sa obradmi-jem, koji postuje pro-AMD teme. (postuje i teme u vezi Nvidije i Intela, a i tad je kulturan i odmeren... I NE LAŽE, ne iskrivljuje činjenice i informacije.)

UPOREDI SE sa njim, kako on piše, koliko tačno prenosi informacije, i da li ikoga vređa ili napada.
UPOREDI TVOJE VOJNIČIĆE, tvoje trolove kojima komanduješ koga i kako da napadaju, isto sa obradom.

Uporedi se.

Doveo si na forum sa PCAXE ili Benčmarka, ili mobilisao za svoje potrebe najgore bolesnike koje si mogao da nađeš na ovom forumu, trajno si uneo mržnju, trolovanje i infantilne prepirke ovde. Ako je neko naneo štetu i upropastio ovaj Forum, to si ti i tvoja bandica trolova. A SVI STE ZELENI.

To je sve što imam da ti kažem, a ako neko zna da pomogne DarkDawn-u, neka izvoli. Čovek očigledno ima navedeni problem i traži rešenje.
Gonjavac Postaje zanimljivo :D 11.01.2015. 17:16 #578008

broj poruka: 573
PAZNJA PAZNJA PAZNJA!!!!

PREDSEDNIK poludeo mozda nije popio tablete cuvajte se :) popij odma dok ne bude kasno... vidim preti coveku on ako pocni neko krivicno delo ne odgovara jer mentalno neuracunljivi nisu odgovorni pred zakonom PAZITE SE hahhahah :D

@Phat nisi trebao da otvaras temu gde Nv ima problem sajko mora da brani svoj omiljeni brend u stanju je svasta da ucini ja ne bi mirno spavao :D
DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kutalion Re: .... 11.01.2015. 17:20 #578009

broj poruka: 2480

Da li neko zeli da cugne malo ovog soka od aronije?

i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

:: Debeli (Pilicar) | a ti si samo jedan obican pilicar koji neminovno ima psihickih problema i koji je samo jedan obican kukolj naseg drustva tj forumske zajednice koga treba istrebiti.
:: Ti decko ne da nisi objektivan nego si bolesno opsesivan i zaludjen brendom koji zastupas.
:: Cime se ja bavim i sta radim tebi debilko sigurno necu reci

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Najgore je sto histerise i vredja sve redom
SkyFire nVidia Dzihad 11.01.2015. 17:23 #578010

Sta ce se desitii ako tvoj dosije prosledim `mojim mudzahedinima` ?

Kojom brzinom se siri informacija putem neta?

Moracu da pokrenem novu mobilizaciju. Ostao sam bez ratnika :))))

zbunjeni eh 11.01.2015. 17:23 #578011

broj poruka: 107

odo gledati vucica na pinku

PhatPhuck @Gonjavac 11.01.2015. 17:25 #578012

Pozdrav, i savetujem ti, čisto neobavezno, da skloniš tu prozivku Daum-a iz potpisa.
To je samo savet, samo neobavezno mišljenje.
Niko nije vredan fiksacije, ako te je provocirao i prozivao, samo se spuštaš na njegov nivo.
I mene su prozivali idioti, pa ipak neću da ih stavljam u potpis. Ne zaslužuju to. Niti zaslužuju mesto u mojoj glavi.

Ako te Daum bude vređao, prijavi ga Adminu. To je daleko pametnije. `Govori tiho i nosi psa sa sobom`, kao što rekoše u Čarli Braun crtanom.

:: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI
peki22 sky karaj sve redom...... 11.01.2015. 17:26 #578013

broj poruka: 2936
Ova ti je najbolja `posle tog posta dobio sam nekolicinu mailova kao podrsku`.Jaci si od Dragice Nikolic.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs