Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koji monitor -> 27` 144 hz 8bit TN panel,gsync/freesync a da nije preko 500 evra...
STRANA 2 OD 3  
Kutalion pre no sto odlucis. 25.01.2015. 00:42 #580185

status: user
broj poruka: 2480
Milunka sto se tice Eizo, mislim da sampro moze da ti uveze sta god hoces. NIje iskljuceno da imaju trenutno na stanju. Ja sam pitao za jedan drugi eizo koji se pojavio pre manje od mesec dana i rekli su moze.

Posalji upit na: zoran.djuricic@sampro.rs

Ja sam bio na korak da uzmem taj Eizo preko, ali sam razmisljao, savetovao se s drugim ljudima i odlucio da je neisplativo sad kupovati skup monitor kad synchovi tek treba da dodju i da se rasprostane. Lepo ustekao pare, uzeo p2414h, overclockovao na 80hz i sve kul.

Sto kaze zajebani, sa rezolucijom preko HD, ulaganje u hardver ce ti probiti plafon da bi postigao 100+ fps. Osim ako ne zelis da igras sa svim detaljima na minimum ali kao.. greota.

i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kepica Napokon normalna tema i bez debila 25.01.2015. 02:02 #580188

broj poruka: 202
Ja jos cekam FSync nebi da kupujem opet graficke ili ti da ih menjam ja ostajem jos na ati do daljnjeg u CF 2X MSI 7950 v2 na vodi kao jedna 780 meni je to sasvim dovoljno mada bi vise voleo neku jacu da bude 1 Graficka a ne 2, ali sta cu marfijev zakon je cudo.

SkyFire ... 25.01.2015. 02:11 #580189

broj poruka: 18472
Miljunka sad procitah da si napisao da ce G Sync prestati da se proizvodi.
Ja tu vest nisam nigde procitao tako da ako nije problem da linkujes to gde si video.

Prosto sam iznenadjen a i nema logike da nVidia odustane od svog patenta i kompletnog resenja za sve gamere. Pre svega FreeSync i G Sync su sasvim razlicite stvari koje sasvim drugacije rade.
Imas detaljno objasnjenje i pojasnjenje kako funkcionise G Sync i kako je nastao.
Hardverski je bilo neophodno da se tako konstruise da bi se dobio zeljeni rezultat.

Adzem ... 25.01.2015. 05:32 #580195

broj poruka: 3797
Kik-bokseru skidam kapu na kupovini. Jel mozes odokativno da kazes koliko se to gubi frejmova prelaskom sa full hd na uhd rezoluciju, ja nesto grubo kapiram oko 40-ak posto ?

Jos nesto, kakva mu je ta siva plastika, jer bar kvalitetna na prvi pogled? Ja bih mnogo voleo da su tu stavili aluminijum.

Ima jos jedna stvar koja me najvise zanima, kako bi ja na tom monitoru igrao igrice koje prosto ne mogu da igram na vecoj dijagonali od 23 inca? Benq xl serija ima podesavanje samog monitora sto se tice tih stvari, moze da se koriguje velicina lako, od 17 inca pa sve do kraja koliko je odredjen model veliki.

INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red
ASUS Maximus VII Hero
KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

Adzem ... 25.01.2015. 05:45 #580196

Polako ljudi pocinju da kapiraju celu tu pricu oko monitora sa visokim osvezenjem i drago mi je zbog toga, a oni koji su imali prilike da vide/probaju su u sekundi ostajali bez teksta. Ja godinama trubim o takvim monitorima i vise od pola ljudi mi je govorilo da se gubim i da tu nema nikakve razlike, da takvi monitori postoje samo da bi pruzili 3d i 60 herca da ne bi bolela glava i da se covek ne bi zamarao, jer se 120 deli na pola...
A sada pickice svi kolektivno da se skupite i da mi kupite ovaj Swift, toliko sam bar zasluzio!

ASUS Maximus VII Hero
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

SkyFire ... 25.01.2015. 06:00 #580197

Prestani sa psovkama! Opustio si se previse u poslednje vreme.
Nema potrebe da se forum vise truje ako su se vec neke stvari resile i neke mere preduzele. Imajmo dostojanstvo i ponasajmo se kulturno.

A sto se tice monitora, mozes biti pozvan samo da ga vidis uzivo ali da ga ne dodirujes :)

Za svoj licni ces morati da zaradis kao i svi mi ostali

Sto se tice teme i Milunke, TN je TN kakav god da je ne moze da se poredi sa monitorima sa VA/IPS matricama. To sto na izgled deluje cool, ne sumnjam da su ga softverski namazali i nasminkali ali nije to to.

Prava stvar je prava stvar a taj Asus o kom se prica ne vredi te pare i ako srecnim vlasnicima zelim sve najbolje i da ih u zdravlju sluzi.

P.S. Evo vam ovde noviteti na polju monitora. I dalje se daje na kasicicu i uglavnom nemas kompletan monitor.

http://www.tftcentral.co.uk/news.htm

Zajebani76 @SkyFire 25.01.2015. 08:00 #580200

broj poruka: 538
Daj Boze da ovo vidis negde, promenio bi misljenje istog momenta. Da nisam u mogucnosti da napravim direkton poredjenj mozda bi bilo da sam se samo previse odusevi, ali imam tu mogucnost. Monitor prosto blista. slika je ostra, prelazi izmedju boja perfektni, zasicenost nesto malo manja nego kod IPS ekrana, zanemarljivo. Crna boja fantasticna, bela isto tako, samim tim kontrast savrsen. Gledao sam neke profi slike i pravi poredjenje, znaci bas mora da se zagleda da bi se vidala razlika zbog koje bi neko rekao da je IPS bolji. Tacnost boja ne mogu da odredim, prosto nemam oko za to, ali opsti utisak sta god da se radi na monitoru je fantastican. Znam sta je TN o kome pricas, i to je stvarno blagi uzas, cak je i predhodni monitor koji sam imao Asus VG278HR daleko ispod ovog u kvalitetu prikaza, a sa njim sam bio prezadovoljan, ovakav kvalitet uopste nisam ocekivao.

Sa Asus VG278HR i sa monitorima pre njega, cak i TV koji sam koristio kao monitor, imao sam situacije gde kada iz neke osvetljene prostorije u nekoj igri ulazim u mracniju, dok ne udjem gotovo nista ne vidim sta je u toj prostoriji, ili je dosta tamnija slika u odnosu na to kada udjem, sa ovim monitorom toga nema, ono sto vidim kroz prolaz ili vrata isto je i kada udjem u prostoriju, zgradu, tunel sta god...

@Adzem
Boks bez kik :P
Ovo prvo sto si me pitao izmericu tacno testovima, pa cu postaviti ovde. Od oka mogu da kazem da FC4 izgleda mnogo bolje kao i sve ostalo, AA sam spustio na 2 sa 4, prikaz je isti i boroj frejmova je isti u proseku kada se ovako podesi, a AA moze i da se iskuljuci zbog velike rezolucije slika je vise nego dobra. Zauzece video memorije je manje kada se smanji AA a poveca rezolucija.

Plastika je vrhunskog kvaliteta, a ta siva za divno cudo bas prijatno izgleda, i vise vuce na crno. Nema nikakvog podesavanja na samom monitoru vezano za velicinu slike. Monitor ima samo osnovna podesavanja, a jedino sto ima potrebe da se menja u odnosu na fabrisko podesavanje je osvetljenje, i osvezenje slike ako neka igra ne moze preko 60fps, onda vredi taster kojim se tokom igre obara na 60hz ili 120hz, sve radi trenutno i sa lakocom. Paljenje i gasenje monitora se odvija u mili sekundi, tako nesto do sad nisam video, i ako nema nekog znacaja svakako izgleda impresivno kad upalis monitor, a slika je istog momenta pred tobom :P

Ne znam da li ljudi kakpiraju ovo o cemu pricas, a sto nekolicina nas odavano zna, ili kapiraju i svesno negiraju da je to nesto dobro iz razloga sto bi pozeleli da imaju, a skupa je to igrarija juriti 100-144fps. Jedno je sigurno, ja bolji monitor za igranje nisam imao prilike da probam od ovog, zato sam ga i kupio na kraju. Dobra stvar je sto sem za igranje moze da bude vise nego dobar svakome ko se ne bavim profi grafikom itd, jer verujem da na tom polju ne moze da zablista kao monitori koji su tome namenjeni. Ne znam cemu tolika potreba za sto tacnijim bojama nekome ko nema ptorebe za tim zbog posla, inace to odstupanje sigurno nije veliko da bi se oko toga bilo ko cimao za svakodnevni rad ili igranje.

Za kraj cu ponoviti, ovo je ekran bez ikakvog probijanja svetla, ili nekog sjaja u donjim uglovima koji je karakteristican za IPS, a to ja nikako ne mogu da svarim kada ugasim svetlo u sobi, sednem nesto da igram, a ekran isijava sto je narocito iritantno u tamnijim scenam tokom igranja, to je nesto sto bas ozbiljno smeta za razliku od toga da li su mu sve boje i prelazi u nijansu tacni :P TN paneli imaju i tu nezgodu karakteristiku da je slika u gornjoj polovini ekrana tamnija nego u donjoj, kod nekih vise kod nekih manje, ali svakako primetno, kod ovog monitora toga uopste nam, slika je jednaka u svim uglovim u svakom delu ekana...
Milunka Re: ... 25.01.2015. 16:34 #580241

broj poruka: 1624
Stvar je veoma prosta,rezolucije rastu,sve napreduje,display port sa novim standardom ce podrzavati adaptivnu sinhronizaciju,i nvidia ce preci na to , jer jednostavno ne isplati se da ulazu zasebno u cip 100 evra,pa da monitor bude skuplji od konkurencije,a namena ista...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar DX,marantz pm550dc & Pilot stx40 + microlab H500

:: Miljunka sad procitah da si napisao da ce G Sync prestati da se proizvodi
:: Ja tu vest nisam nigde procitao tako da ako nije problem da linkujes to gde si video
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: ... 25.01.2015. 16:38 #580242

Znaci nigde nisi procitao vec si sam dosao do tog zakljucka.

Takodje nisi u pravu jer se samo sa G Sync resavaju kompletno sve bubice.
Zato si trebao da se informises kako sta funkcionise pre nekog zakljucka.

G Sync se nece proizvoditi a eno ga vec ga implementiraju u Lap Top-ove.
Imao si prezentaciju sad na sajmu.

:: Stvar je veoma prosta,rezolucije rastu,sve napreduje,display port sa novim standardom ce podrzavati adaptivnu sinhronizaciju,i nvidia ce preci na to , jer jednostavno ne isplati se da ulazu zasebno u cip 100 evra,pa da monitor bude skuplji od konkurencije,a namena ista..
::
:: ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar DX,marantz pm550dc & Pilot stx40 + microlab H50
:: :: Miljunka sad procitah da si napisao da ce G Sync prestati da se proizvodi
:: :: Ja tu vest nisam nigde procitao tako da ako nije problem da linkujes to gde si video
Milunka Re: ... 25.01.2015. 16:39 #580243

Sad trazim,ovih dana sam bio bolestan,pa sam svasta citao,usput se i spominjalo upravo to...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar DX,marantz pm550dc & Pilot stx40 + microlab H500

:: Miljunka sad procitah da si napisao da ce G Sync prestati da se proizvodi
:: Ja tu vest nisam nigde procitao tako da ako nije problem da linkujes to gde si video
:
Milunka Re: Re: Re: ... 25.01.2015. 16:52 #580244

Naravno da sam procitao,cekaj sad da nadjem...

:: Znaci nigde nisi procitao vec si sam dosao do tog zakljucka
Milunka Re: Re: Re: ... 25.01.2015. 17:00 #580245

HAHAHHAHAHHAHH

Trazim sta sam citao, i PUF - VLADA KRALJ SEKTE :-D

https://forums.geforce.com/default/topic/802592/geforce-basics/no-adaptivesync-/

Evo ga vlada,place nvidiji sto ga je prevarila, LOL

SkyFire Kao i uvek detaljan sam i volim da se sve precizira. 25.01.2015. 17:17 #580251

Ceo modul kosta oko 200$, sad je nesto i jeftiniji i vise se i ne prodaje zasebno vec se implementira u monitore kao deo ckompletnog dizajna.

Sa druge strane i veoma bitna stvar, vendori napucavaju cenu a ne nVidia a implementacija u laptop je drasticno jeftinija. Cisto da ti dam primer.

Reci mi kako jedan Dell monitor sa AH-IPS panelom moze da kosta 200$ a jedan gaming monitor sa TN panelom 800$? Znas li koliko je jeftinija proizvodnja TN panela?

Takodje to oko velikih rezolucija ne pije vodu jer vec sad imas 4K monitore sa IPS panelom i G Sync i to ce tek da se prosiri.

Pre svega ljudi malo poznaju tehnologiju i razlike tako da je ovo sto si mi dao jos jedan promaseni post, otvoreno razmisljanje nekog korisnika.

A ono najbitnije, kad si video da je nVidia nekad odustala od svog resenja? To i ako se desi veruj mi da ce da najave.
Milunka Tom Peterson je lepo rekao,never say never u septembru 2014... 25.01.2015. 17:31 #580257

Elem,i ti znas da ja svakako cenim nvidiju i intel, a shodno ovoj krizi i mogucnostima,kupujem sta stignem. Amd procesori su za mene propast,ali grafike su sada kolko tolko konkurentne, i da bih uzeo grafu priblizno mojoj,morao bih da kupim gtx 780 polovan,koji na oglasima ide oko 250 evra (za moju dadoh 140 evra),jer grafu bez 3gb rama danas ne mogu da zamislim, a gtx 770 ne bih ni trpao dzabe u komp,kad nove igre jednostavno zahtevaju sto vise rama,s`toga sve ispod gtx 980 / r9 290x mi je sad sviranje kurxx . Dakle ili dajem 150 evra za nesto da mi sluzi, ili cu da pljunem 300 al znam sta sam uzeo.

Elem,nvidija ako izbaci po koji model,posto je broj g sync monitora mali,i skupi su,ako se zaista pojave brojni freesync monitori,koji ne zahtevaju nista drugo do tog novog firmware-a, morace da napravi podrsku za to... Mogu CEO sad zvanicno da kenjaju non stop, evo lik je na linku ispod rekao da nece ali u fazonu,nije 100% ... :D

Na ovom linku sto je vlada komentarisao, kazu da nove VR headsets nece podrzavati g sync, vec jedino freesync....

https://forums.geforce.com/default/topic/802592/geforce-basics/no-adaptivesync-/

stizu adaptive sync monitori , sa varijabilnim osvezenjem
http://www.anandtech.com/show/8008/vesa-adds-adaptivesync-to-displayport-12a-standard-variable-refresh-monitors-move-forward

evo sta stize od Freesync-a i sta kazes ovaj sa Linus Tech-a
https://www.youtube.com/watch?v=hnBmjN-GVuw

I ovi monitori su 170$ jeftiniji
http://www.overclock.net/t/1532847/wccf-update-first-amd-freesync-capable-monitor-arrives-170-cheaper-than-nvidia-g-sync-equivalent/50

Da na mnogim komentarima,linkovima,pisace ovi Gsync dying itd....

ALi ono sto sam zaista negde procitao,ne mogu sad zaista naci,ali evo ko da sad citam...

Dakle Nvidia bi trebalo da implementira podrsku za nove monitore sa varijabilnim osvezenjem , i da ce g sync prestati da se proizvodi, ali da ce naravno ostati podrska i za njega....

E sad,to je sve rekla kazala,i ne znam ni gde sam to procitao,ja naravno,ne baziram se na to, vec na svoj mozak. Tek nam sad prestoje ti novi monitori sa boljim panelima, vecim osvezenjem,novi DP standard,nova softverska poboljsanja, i cenim da ce i NVIDIA morati to da podrzi,jednostavno ce morati,inace nek se teraju u 3 ku..A :-D

SkyFire ... 25.01.2015. 17:57 #580264

Kapiram te sta kazes Milunka. Razumem te u potpunosti. Ali moras da shvatis da smo mi malo trziste koje apsolutno ne utice ni na sta.

Bas neki dan sam procitao da nVidia nece dozvoliti otvoren standrad niti da ce pristupiti resenjima kakvo je Free Sync jer imaju svoje kompletno resenje koje opet drugacije funkcionise.

Ako znas AMD onda znas i za njihov marketing. To sto su monitori jeftiniji nisu bez razloga a druga stvar AMD pritiska venodore da spustaju cenu dok nVidia daje odresene ruke da vendori postave cenu kako zele.

Imas tu mali milion stvari. Uglavnom videcemo sta ce se sve u buducnosti izdesavati.

https://www.youtube.com/watch?v=JXq0CDDaKsU

SkyFire ... 25.01.2015. 18:04 #580265

@zajebani

Da ti odgovorim. Posto mene poznajes znas dobro da sam u vreme kada ste vi masovno koristili moniotore sa TN panelom ja uveliko koristio profesionalne monitore. Moj sadasnji monitor je u ono vreme kostao negde od oko 1200-1500 eur.
I dan danas je ovaj monitor zver jer se ovako nesto sa ovakvim karakteristikama ne pravi.
Takodje mi ovo nije prvi monitor koji je iz premium klase.

Skoro sam radio na AH IPS monitoru, premium serija. Da ne duzim.
Ono sto hocu da kazem jeste da smatram da sam malo kompetetniji da primetim razliku izmedju tehnologija jer se moje oko naviklo na visok standard i pre cu uvideti tu razliku.

Ne mislim ja na stare TN panele, pa zar stvarno mislis da do sad nisam radio na bezbroj modela i monitora i ove poslednje generacije.
Ne govorim za taj tvoj. Jasno je meni da je on doteran i nasminakan ali jednostavno koliko god da to deluje da je super tehnoloski ne moze da se meri sa naprednijom tehnologijom kao sto su IPS i VA.

Druga stvar ja mogu da dodjem i da pogledam taj monitor. Niko ne mora da me pozove. Sam cu doci :)

Zajebani76 @SkyFire 25.01.2015. 18:40 #580268

Znam sta imas itd. Hocu da kazem da ta razlika nije tako velika da bi bilo ko moga da kaze kako je IPS bolji od ovog ekrana, stavis jedna pored drugog, i sve ti bude jasno, kao sto je i meni bilo...

Probao sam malo da se igram sa ogranicenjem na 60hz, radi kao da je monitor 60hz, nema nikakve tazlike u odnosu na pravi 60hz monitor, sem sto gsync radi posao peglanja slike....
Adzem ... 25.01.2015. 18:43 #580269

Ma to se skaj samo tesi da mu je monitor i dalje babaroga :D

ASUS Maximus VII Hero
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

:: Znam sta imas itd. Hocu da kazem da ta razlika nije tako velika da bi bilo ko moga da kaze kako je IPS bolji od ovog ekrana, stavis jedna pored drugog, i sve ti bude jasno, kao sto je i meni bilo...
:: Probao sam malo da se igram sa ogranicenjem na 60hz, radi kao da je monitor 60hz, nema nikakve tazlike u odnosu na pravi 60hz monitor, sem sto gsync radi posao peglanja slike....
SkyFire ... 25.01.2015. 19:13 #580273

@zajebani

Sa kojim monitorom si tacno uporedjivao Asusa?
Nemoj mi samo reci sa LCD TV jer to nije ni priblizno isto.

Takodje na monitoru sa jacim osvezenjem, recimo 120Hz i tih 60 Hz bi trebalo da bude fluidnije od monitora sa nativnim 60 Hz. Bar je takvo pravilo.

Ne znam, postao si mi sumnjiv. Izgleda da te godina savladavaju, izgubio si skilove :D

@Adzem

Pitaj imarkovica da li je moj monitor i dalje zver .)
Zajebani76 @SkyFire 25.01.2015. 19:24 #580275

Sa nekim Samsung HD 22`, ne pise napred kako se zove a mrzi me da ga okrecem kako bih video :P Znam samo da mu je slika vrh sa minimalnim ips glow, to je valjda tako kod manje dijagonale ekrana.

Mene zanima da li tvoj ekran ima ips glow, posto je mislim 27` ? Kako to izgleda u zamracenoj sobi, vidljiv je i kada nije zamracena soba, ali u mraku ubija :P Imao sam svojevremeno DELL 30` Hteo sam da ga kupim, slika super sve super bez zamerke, ali ips glow prosto nisam mogao da svarim pa sam ga vratio, a negde sam se nadao da ga nece imati, medjutim sto veci ekran veci ips glow :P Probao sam jos jedan primerak, ista stvar, sto znaci da su jednostavno takvi, samo mi nije jasno kako to neko moze da koristi a da mu ne smeta.

Adzem @Sky 25.01.2015. 19:50 #580278

Ma verujem ja i tebi i Igoru. Ima jedna mnogo dobra psovka koja opisuje tvoj monitor, ali si mi zabranio da psujem :(

@Milunka
Dakle, ponedeljak se priblizava, parice svrbe, sta smo odlucili? :D

ASUS Maximus VII Hero
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

Zajebani76 @Adzem 25.01.2015. 20:18 #580279

Razlika 1920x1080 vs 2560x1440, 980SLI 1507/2100mhz

1920x1080
valley_91
2560x1440
valley_134

1920x1080
TombRaider_224
2560x1440
TombRaider_154

Adzem ... 25.01.2015. 20:33 #580281

Auuu, dosta je ubilo fps, oko 60% mada matematika i ja nebo i zemlja...
Ovo si mi dao ``average`` fps?

Eh, da, molim te provrti Heaven benchmark 4.0 na tom monitoru sve do daske i postavi sliku, ako te ne mrzi. Najvise se uzdam u taj test iskreno.

ASUS Maximus VII Hero
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

:: Razlika 1920x1080 vs 2560x1440, 980SLI 1507/2100mhz
:: 1920x108
:: valley_9
:: 2560x144
:: valley_13
:: 1920x108
:: TombRaider_22
:: 2560x144
:: TombRaider_15
Adzem ... 25.01.2015. 20:40 #580282

Kazes trebalo bi jos malo vise snage od 980 sli varijante da se narani taj monitor, pa to je to, kako sam i mislio, trebace 2 full otkljucana maksvel cipa da bi u potpunosti uzivao u jednom takvom monitoru. A da bi takve azdaje propisno ispratio, opet treba zver od Intela ne ispod 5ghz. Sve u svemu brutalno skupa zajebancija, negde oko 4 soma evra da se sve to lepo pokupuje kako dolikuje...

ASUS Maximus VII Hero
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

SkyFire ... 25.01.2015. 20:59 #580283

Somova imas na Dunavu koliko volis tako da je to najmanji problem :)

@Zajebani

Nema pozadinskog probijanja svetla.
To jeste svakako karakteristicno za katodne lampe ali zavisi od monitora do monitora ili ti mislis na nerealnu crnu boju u mraku?
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs