mislio sam da je neispravan ventilator jer sam video te snimke i zalbu na msi kartice da im ne radi jedan vent..( a ja fizikci ne vidim svoje ventove jer je kartica kontra okrenuta i vertikalno...Raven rv01 kuciste ). Tako da onda sve je ok, vidim svi imate istu situaciju..dok se pali win ventovi rade i onda se ugase.
:: :: mislio sam da je neispravan ventilator jer sam video te snimke i zalbu na msi kartice da im ne radi jedan vent..( a ja fizikci ne vidim svoje ventove jer je kartica kontra okrenuta i vertikalno...Raven rv01 kuciste ). Tako da onda sve je ok, vidim svi imate istu situaciju..dok se pali win ventovi rade i onda se ugase :: :: :: ::
Re: Re: Evo zvanicno sta su uradili iz nvidije i zasto, njihov inzinjer objasnio
31.01.2015. 11:08
status: user broj poruka: 2909
:: https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA :: :: Ау, скоро се нисам овако насмејао, смех је лудачки али текст који прати снимак ми је најјачи Jen-Hsun Huangov brat po majkinoj liniji... Objasnio čovek.
@Ognjeni Neke MSI kartice koje sam imao odmah po paljenju zavrte ventove na 100% u suprotnom smeru kako bi uklonine nataloženu prašinu sa hladnjaka, doduše ne sećam se da je nekad trajalo duže od 4-5 sekundi... Možda se tako nešto dešava i sa tvojom kartom.
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.