Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Corsair HX850
STRANA 2 OD 4  
Kutalion Re: ... 31.01.2015. 19:12 #581305

status: user
broj poruka: 2480
Ma bre niko mu nije predlozio PSU sa CWT platformom, svi smo rekli SS/SF/CM V serija.

i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

:: Pa pomenuo sam ga upravo iz razloga sto je Adzem predlozio CoolerMaster u kojem se nalazi Seasonic u odnosu na chieftec u kom se nalazi CWT iz mid serije
::
:: Za te novce moze da uzme onaj CM i da ima vrhunsko napajanje a opet sasvim dovoljno za sve uslove
:: Nadam se da sam sad uspeo da razjasnim neke nesuglasice
:: Mada mozda sam malo upao kao padobranac :
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 31.01.2015. 19:21 #581307

broj poruka: 18472
Nadovezao sam se od ovog posta #581269.
Tu je dat predlog za Corsair (CWT) a ti si dao potvrdu pa sam samo objasjnio sta i kako.

Ostali su posle dali predlog za Super Flower i SS itd..

Nebitno, da ne duzimo dalje. Bitno je da covek ne luta.

Classy .... 31.01.2015. 22:11 #581331

broj poruka: 546
Pazi se samo coil whine koji najvise mozes izbeci sa Super Flower. Bas cu da vidim sada da li ce EVGA imati prijave na to za ovu seriju Gold i Platinum sto je radio Seasonic. Ne moze Super Flower da popuni kapacitete. Ja sam cuo najvise 5000 komada mesecno. A prave za njih, za EVGA i ne znam koga jos. Koliko je CORSAIR prodavao kada je izbacio prvu AX seriju ono pre 2-3 god e tako sada EVGA prodaje.
A pogledajte AX1500i ala je zaliven, tortu napravili od njega ne bi li sprecili sve sumove zive....Nisam obratio paznju da li ima zalbi na AX1500i.

http://imgur.com/3N0cCV3

Seasonic stavlja, malkice i SF ali ih SF oblozi nekim lakom skroz sto izgleda bolje pomaze. Samo da vas upozorim na jednu stvar, Super Flower na Platinum i na Gold napajanjima stavlja na sekundarna mesta Capxon kapacitore. Jeftiniju su od Nippon Chemi-Con, ali ih stavlja i CORSAIR na AXi seriju. Kazu da prolaze sva testiranja i da su OK. EVGA je zbog toga posle 1000 G2 I 1300 G2 koji su se pojavili 2013 trazila da svi drugi modeli imaju 100% Nippon Chemi-Con, tako da su svi ostali modeli cak i 1000G2 i 1300 G2 serije iz 2014 dosle sa 100% I solid i elektrolytic, Seasonic takodje stavlja na svoje platforme 100% Nippon Chemi-Con. Tj bar je stavljao do pre godinu dana posle nisam pratio vise, mozete naci na review, Ali ovo sto kod nas imate Super Flower 1000 p2 i 1200 P2 ima i Capxon Korejske kapacitore. I da znate to ne moze uticati na performanse, vise na manji procenat neke kao pouzdanosti i sto svi koji rade review vole da vide vise to pa mogu da stave kao neki minus inace necete nista osetiti.
Jedino zasto ja preferiram EVGA kada su sve to slicne platforme sto kuciste u koje ono ide i planiranje kakvi ce kablovi biti je najbolje. Ja ne volim na napajnju da vidim one pljosnate kablove jer je tu sleeve nemoguc. Pogotovu ne volim da ih vidim izmesane, malo jedne malo druge. AX1500i ima bar sve pljostanei i 24pin.
I ako nekome trebaju rezervni kablovi za Seasonic KM3 neka mi se javi dobice povoljno, ako planira neki sleeve pa mu treba da ostavi zbog garancije itd. Tipa 10-20e ceo set.
Mislim da su to isti i za Platinum i za Gold.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9

Classy ZNAS STA CES DA URADIS... 03.02.2015. 04:48 #581608

NACI CES KUTIJU VELICINE KUTIJE OD NAPAJANJA A DA IMA SA SVAKE STRANE PO 3-4CM TO CES OBLOZITI NEKI SUNDJEROM I KONTAKTIRACES CORSAIR U VEZI RMA. SLANJE ZA HOLANDIJU CE TE IZACI NAJVISE 3.500din, SLACES IZ POSTE IZ SAVSKE AVIONOM, ZA POVRATAK JE ZADUZEN CORSAIR. NJIHOVOJ SLUZBI CES NAGLASITI DA ZIVIS U ZEMLJI CIJA CARINA JE POHLEPNA I ALJKAVA I RAZLOG ZASTO EVRPOPA IMA MANJU ZARADU OD NAS, A SRBIJA U ISTO VREME NEMA VECU JER PAMETNI STEKAJU PARE A NE KUPUJU GLUPOSTI. DOBICES OVO SA OCENOM OKO 9.5 NA JOHNNY GURU, ISTI KO TVOJ SAMO NOVIJA SERIJA U NOVOM PAKOVANJU, POLUMODULARNO, NAGLASICES IM DA PAKET OZNACE KAO RMA I POMOGNU TI DA IZBEGNES CARINU. KADA ONI NAPISU 0 VALUE I DA SE DOSTAVI CARINA MOZE DA GA DUVANI JER NE ZELI DA SE ZAMERA SA OGROMNIM PROIZVODJACIMA PO EVROPI I AMERICI. DOCI CE PAKET SA NALEPLJENOM JEDNOM KESOM KAO I TU SU PAPIRI ZA TEBE I MOZDA ZA CARINU NEKI, TO JA VEC NE ZNAM MENI SU STIGLA SAMO 2 INVOICA ZA REGISTRACIJU NA SAJTU KOD EVGA.

http://www.corsair.com/en/hx-series-hx850-power-supply-850-watt-80-plus-gold-certified-modular-psu

CEKACES OKO MESEC DANA NA SVE. DRUGA OPCIJA JE DA PLATIS 10.000 SRBIMA ZA KRS ILI 16-17.000 ZA NESTO BOLJE. TI BIRAS 3000-4000 ILI 10.-15.000. SLUCAJ JE PROST ZAMISLI DA UGLEDAS 3000 DIN CORSAIR HX850 NOV U FOLIJI FABRIC SEALED OD NEKOG POUZDANOG CLANA, DA LI BI GA KUPIO?
NASI LUPAJU BEZVEZE, OVDE JE 90% IT INDUSTRIJE UBEDJENO DA JE UVOZENJE TOTALNO NEISPLATIVO. JA NJIMA KADA BI POKAZAO FAKTURU OD MOJE SADASNJE GRAFICKE KARTE DAN POSLE NJIHOVE KUPOVINE ASUSa U SRBIJI ONI BI PLAKALI.
OVA ZEMLJA KAO I SVE DRUGE NAMERNO OSTAVLJA PROSTOR ZA ROBU KOJA PRODJE VAN CARINE, INACE BI VAM CENE BILE JOS VECE, A IZBOR JOS MANJI JER SA NAMA NIKO OZBILJAN NECE DA POSLUJE. NE SAMO ZA IT INDUSTRIJU, NEGO ZAMISLITE AUTOMOBILSKU INDUSTRIJU I UVOZ DELOVA ZA RETKA VOZILA, ZA MOTORE, AVIONE, AUTOMOBILE, SVUDA POSTOJE LJUDI I FIRME KOJIMA JE DRZAVA DALA ZELENO SVETLO I GDE UMESTO DRZAVE ZARADU IMAJU DRZAVNI CINOVNICI, PRIJAVALJIVANJE TAKVIH STVARI OD STRANE KUPACA KOJI BI DA BUDU POSTENI SAMO NJIH DOVODI U OPASNOST DA IM SE NAMESTAJU SMICALICE, DA IM ROBA STOJI NA CARINI, DA MORAJU JOS VISE PAPIRA DA NABAVE, JOS VISE PARA DA PLATE, KOD NAS UVEK POSTOJI JOS NESTO STO MOZE DA TI TRAZI DA NABAVIS, TE DOZVOLU DA PRODAJES, TE DOZVOLU DA NE PRODAJES, TE OVO, TE ONO. CAK I DA ZARADU NEMAJU DRZAVNI CINOVNICI DA SE NADJE NEKO ULTRA POSTEN KOJI BI DA PROMENI OVO E TEK ONDA SVI NASI TRGOVCI BI NAJEBALI JER BI NEKO NAS PAMETAN ZA 2 NEDELJE UBACIO U STANJE U KOM SU SLOVENCI ILI ITALIJANI. TAKO DA OVO ODGOVARA SVIMA, I OVIMA STO UVOZE I OVIMA STO ZARADJUJU OD TOGA STO JE IZBOR NIKAKAV. ZNACI DRZAVA SVESNO NECE DA IZGLEDA SIROMASNA I OSTAVLJA PROSTOR ZA ALKOHOL ZA CIGARE, ZA SVE DA UDJE I LEGALNO I NELEGALNO. JER ZAMISLITE SUTRA KADA BI SE NEKO NEZADOVOLJAN NASAO I KRENE U GRAD POKUPI DOVOLJNO 500 POTPISA DA ONI ZELE DA KUPUJU IZ EU A DA SU IM SRPSKI TRGOVCI, SRPSKA CARINA I SRPSKA VLADA SMETNJA. MOMENTALNO SE POKRECE APARAT DA SE TO RESI I ODJEDANPUT GIGATRON NE OSTAJE BEZ PETORICE KOJI UVOZE SA STRANE NEGO SVI MOGU DA KUPE I UVEZU PO JEFTINOJ CENI NEGO NA BANOVOM BRDU. ZATO SVI CUTE I MOLE BOGA DA OVO POTRAJE OVAKO JOS KOJE VREME, JER JA NE ZNAM STA CE RADITI NASI KADA BUDETE OSLOBODJENI CARINE DO 500E RECIMO UVOZA. STA CE I DALJE CE IMATI DEZURNE LAZOVE KOJI PRICAJU DA SE NE ISPLATI ONO STO SE ISPLATI, STA SE NE ISPLATI DA DAS COVEKU PARE DA TI DONESE KAO POKLON REGISTRUJES NA SAJTU KAO TVOJE, AKO SE POKVARI SAMO KAZES NE ZNAM JA NISTA PROIZVODJAC CE VAS OBAVESTITI, KADA IH PROIZVODJAC OBAVESTI TO JE SASVIM DRUGA PRICA ONDA I ON MOZE DA TI DONESE ILI DA TI KAZE DODJI PO TO.
JER VI KADA NISTE PLATILI I KADA VAM SALJE PROIZVODJAC, ON IMA 5 RAZLOGA ZASTO VAM SALJE, MOZDA TESTIRATE PA MU VRACATE, MOZDA SLIKATE MOZDA JE RMA, STA CE SADA CARINA DA KOCI DA 10.000 LJUDI CEKA NA SLIKE ILI TESTOVE , ZBOG SRPSKE CARINE, NORMALNO DA NECE, ONI NE VOLE DA SE MNOGO CUJE I ZNA ZA NJIHOVU SPOROST I ADMINISTRACIJU, ONI SE KAO IZIVLJAVAJU NAD MALIMA DA NIKO NE ZNA, NA SITNO, JAJARSKI, KAKO NAPADAJU STRANCE, NARAVNO U MRAKU U COPORU KAO HIJENE, NE ZELE ONI DA DOLAZE U SVETSKU PAZNJU JER NEGDE NISU TESTOVI URADJENI JER NEKI SRBIN NIJE DOBIO PAKET ZBOG SRPSKE CARINE, VIDI VALUE 0 I PROSLEDI. SAMO TO MOZE AKO VAM SALJE APPLE, SAMSUNG, ASUS, EVGA, CORSAIR, CM, NE NEKI KINEZ SA E-BAY. IMAJU ONI LISTU TAMO PROIZVODJACA STOTINE NJIH IZ SVIH GRANA ZIVOTA I ZNAJU POSTUPAK VEC.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Classy .... 03.02.2015. 05:03 #581609

E sada imas nekih koji kada se pokvari oni samo zavrljace u kantu. Ako si kupio kod nas i imas papire nasi bi trebali da ti daju, zavisno od prodaje...X-850, CM V850, Super Flower 850 itd. Ali posto znaju da je to CORSAIR mogu da ti kazu CORSAIR trazi da kupci salju njemu, dobio si listic crveni u napajanju, ocekujuci da ces ti da izvadis 15.000 i da kazes Evo izvolte. Pa za cas ce da te ubede kod nas da je to isplativije nego slanje 3000-4000. Uuuu takvih imas koliko hoces, pa ima ovde lazi koliko hoces i kampanje za ASUS, CM, Kingston. Mi koji volimo EVGA smo fanboys a oni pricaju gluposti onda jer govore da je Matrix najbolja single karta. Po cemu najbolja to niko ne zna, kao da Kubanac kome je najnovije vozilo iz 1956 prica koji je Mustang bolji onaj od pre neku godinu ili posle toga a do njega ni slike ne dolaze, i ako slike vidi one su prosvercovane. Da pogledas onu Matrix kartu niti je najbolja jer nema ni najbolji VRM ni najbolji PCB ni najboji oklop, niti je najbrza jer ima inferioran klok, niti se najbolje klokuje jer niti je binovana ni u ludilu ne drzi prva mesta u 3DMark, a nije ni najlepsa da je pogledas a nije ni najhladnija jer i Kepler i Maxwell prijavljuju bolesne temperature VRM na niskom kloku, znaci da ih pitas kako i sta po cemu nema pojma, nije video pravu konkurenciju, nije video rezultat prave konkurencije ali za njih je najbolja Single. Verovatno najbolja od onih koje su drzali samo su to izostavili da napisu. I ja tvrdim da je Gainward GTX980 najbolja od svih... mislim od svih 980 koje sam ja drzao... samo sto ja nisam drzao nijednu...xeexexe xexe

Evo a ti nemoj da pristajes ninasta ispod ovoga...
To je realno da ti daju za taj CORSAIR

http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-v850-rs-850-afba-g1/comp_comp_powersupply/54/922

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Vaskev @ Classy 03.02.2015. 07:44 #581611

broj poruka: 1673
Moraš da zasereš svaku temu gde se pojaviš?

http://valid.canardpc.com/shbs65

WOT Nick: Vaske

solaja777 corsair 03.02.2015. 12:01 #581634

broj poruka: 3278

poslat kod nas na reklamaciju, ocekujem sibicarenje kao i za graficku(za istu graficku ove godina sam trebao doplatiti-smesno, pa ako doplatim uzecu bolju .) ).
Garant ce nudiiti napajanje u ceni koju sam ja dao pre 5 godina (oko 15400din) ....
solaja777 ko ce cekati servisere itd... 05.02.2015. 11:39 #581920

Narucen Super Flower SF-750F14MG
(bila akcijska cena 15500din)

Racunam da mi nije potrebno jace napajanje, uvek jedna graficka karta.

A konfa koju ce terati je 4770k, 1hdd, 1ssd, 2x4gb ram, gtx970, 6 ventilatora....
Bobi4ever Nisi pogresio. 05.02.2015. 12:21 #581924

broj poruka: 4890

Dobro napajanje si odabrao.
imarkovic Re: ko ce cekati servisere itd... 05.02.2015. 13:01 #581928

broj poruka: 19081
Bez sumnje kvalitetno napajanje, a mislim da lepseg nema:)

:: Narucen Super Flower SF-750F14M
:: (bila akcijska cena 15500din
:: Racunam da mi nije potrebno jace napajanje, uvek jedna graficka karta
:: A konfa koju ce terati je 4770k, 1hdd, 1ssd, 2x4gb ram, gtx970, 6 ventilatora....
solaja777 strasno 03.03.2015. 10:09 #585326

Dobio odgovor od servisa :
` Poštovani/a,

Uređaj je testiran i prošao je sve hardverske testove u skladu sa standardima i procedurama proizvođača i nije pokazao neispravnost.

Preuzimanje uređaja će biti organizovano u skladu sa načinom prijema uređaja, osim u slučaju ako nam pošaljete drugačije instrukcije.

Srdačan pozdrav,`

Kod mene na dva racunara(4770k / fx8320) sa gtx 970/ gtx 770 racunar se restartuje pod opterecenjem ! Kako izaci na kraj sa ovakvim servisom tj kako dokazati da je nesto neispravno ?
Inace na istim konfiguracijama sa evga 850 radi odlicno !

Ovo je jos zanimljivije :

`nemaju kontakt telefon njihovog eksternog servisa ! ` brate ovi za***avaju klijente !

Trazio sam licno da dodjem u taj njihov eksterni servis a oni nemaju informaciju gde da se javim!!!

Servis u firmi G i to eksterni za koji oni nemaju pojma o kontaktu !!!

solaja777 nadjoh eksterni servis 03.03.2015. 10:43 #585328

Nadjoh eksterni servis, nece da mi omoguce licno da se uverim u ispravnost/neispravnost uredjaja, nego da opet saljem za G pa ce oni njima tj eksternom servisu proslediti.

Kazu dve nedelje su testirali sa igricama itd... pa nisam ja ovca da poverum u to sto kazu , trazio sam da ponesem svoju masinu i da cu im dokazati u 10 sekundi da je napajanje neispravno, kazu da ne moze.

nidzakv ... 03.03.2015. 10:56 #585329

broj poruka: 660
Srbija batice. Ja kad kupujem uglavnom u obzir uzimam i to da je kimtec uvoznik, zbog servisa..

fx6300 | 990fxa-ud3 rev4.0 | Samsung 840 EVO | 4Gb @ 1866 | gtx 460 Hawk | Seasonic X-series 650KM3
dead silent pc

solaja777 pazi sad zakljucak 03.03.2015. 11:06 #585332

kazem coveku preko zice: ` mozda je bolje da ja napajanje prodam i da zajebem nekog drugog`

odgovor: `mozda je tako bolje da sebe postedite cimanja`

Boze me sacuvaj !

solaja777 Corsair HX850 03.03.2015. 11:16 #585333

Ozbiljno pitanje: koliko vredi ovakvo polovno napajanje za koje sam ja uveren da je neispravno a servis tvrdi da je ispravno ?

Probano sam sa dve masine 4770K/FX8320 i GTX970 kod obe masine pri pokretanju igrice veoma brzo dolazi do restert-a i to u prvih 10-30 sek. Inace sa evga 850 G2 masine rade bez greske.

Napajanje dolazi u orginal kutiji, sa svim kablovima, garantnim listom koji vazi do 12 februara 2017 i fiskalnim racunom koji je izbledeo ali sam uspeo da izvucem iz njega podatke kako bih ga poslao u servis.
Blueberry Re: Corsair HX850 03.03.2015. 11:30 #585335

broj poruka: 1272

Drugar, ne znam da li si poceo da se miris sa takvom situacijom, ili pitas radoznalosti radi, ali, mislim da je vreme za obracanje nadleznim organima po tom pitanju. I cimanje. Bukvalno sa tim argumentom - neispravno je i mozes da dokazes.

Dokle da nas gaze?

P.S. Ne mogu da verujem da je i ta firma spremna da se obruka maksimalno.

:: Ozbiljno pitanje: koliko vredi ovakvo polovno napajanje za koje sam ja uveren da je neispravno a servis tvrdi da je ispravno
:: Probano sam sa dve masine 4770K/FX8320 i GTX970 kod obe masine pri pokretanju igrice veoma brzo dolazi do restert-a i to u prvih 10-30 sek. Inace sa evga 850 G2 masine rade bez greske
:: Napajanje dolazi u orginal kutiji, sa svim kablovima, garantnim listom koji vazi do 12 februara 2017 i fiskalnim racunom koji je izbledeo ali sam uspeo da izvucem iz njega podatke kako bih ga poslao u servis.
Classy .... 03.03.2015. 11:42 #585336

Da oslabilo ti napajanje. Imas drugo. Ako si zaista siguran da ne radi trebao bi da uzmes i zamenis i da prodas lepo novo napajanje.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

solaja777 ... 03.03.2015. 11:43 #585337

Sutra mi stize corsair sa reklamacije, opet cu nakaciti na komp ako se desi restart pri pokretanju igrice za mene je to napajanje neispravno.

Sto se tice zalbe ostaje mi verovatno zastita potrosaca a i to mi izgleda na jebeno cimanje i gubljenje zivaca zato sam i pitao za vrednost ovakvog uredjaja bez namere da sakrijem ista o njemu.

Probacu sto kaze Classy sa grafickom amd 270 ako tu prolazi postoji verovatnoca da je napajanje oslabilo ali kako da ja to dokazem to je ipak posao servisera.
Classy .... 03.03.2015. 11:47 #585338

Nemoj da se zajebavas, samo ces sjebati nesto. Upalices nesto kacenjem i skidanjem svaki cas. Pusti tako ako si namestio to novo i radi. Pa to je klasican simptom uvek bio i kada smo stara napajanja imali kineska i nebrendirana na pocetku, da posle odredjenog vremena kada je potrosnja visoka sam se restartuje od sebe i onda stoji 2 sec kao da je ugasen i krece reboot ponovo i ulazi u windows. Mozda je i neki kabl zeznut tokom godin koriscenja. Trebao bi ti da posaljes to u CORSAIR i da prodas novo za 140-150e.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Bobi4ever soRaja 03.03.2015. 11:54 #585339

broj poruka: 4890

Cimaj direktno Cors podrsku, a ovim nasima predlozi (to ti je poslednja opcija) da svoj racunar doneses sa napajanjem i demonstriras problem.

Ako se i posle toga budu vrdali, samo spomeni inspekciju.
solaja777 Re: soRaja 03.03.2015. 11:55 #585340

Trazio sam da donesem svoj racunar i demonstriram problem rekli su da ne moze !

Tako da mi ostaje corsair podrska i inspekcija ili da prodam kao neipravno.

:: Cimaj direktno Cors podrsku, a ovim nasima predlozi (to ti je poslednja opcija) da svoj racunar doneses sa napajanjem i demonstriras problem
:: Ako se i posle toga budu vrdali, samo spomeni inspekciju.
Classy .... 03.03.2015. 12:04 #585342

Pa to je ocigledno zajebavanje onda. Obicno svi serviseri posteni su odusevljeni ako tako moze da se pokaze. Znaci da su bas resili da izvrdaju da izadju u susret ljudima koji su kupili ta CORSAIR napajanja kada su bila da se nadju ovde pre duzeg vremena.
Jos kada kazu 5 dana je stajalo i radilo e onda znas da nije stajalo 5 dana jer niko nema vremena da gleda bas to napajanje duze od 20-30min. A kod takvih oslabljenih napajanja desi nekad da se tako nesto ko za inat ne pojavi tada ili je potrosnja bila mala izuzetno, drugi sistem, itd. Moze i tebi da se pojavi taj kvar tek za nedelju dana. I oni su u fazonu da se ti mucis tako i da placas novo ili da trpis dok potpuno ne rikne.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

solaja777 03.03.2015. 12:21 #585343

Kaze dve nedelje su testirali sa jakim grafickim kartama i igricama, lažu, zato sam trazio da dodjem i u 10 sekundi pokažem da nisu u pravu ali nemože.

externi servis od G servisa za corsair je dscomputers a tamo testiraju napajanja po dve nedelje i igraju igrice !
Classy .... 03.03.2015. 12:40 #585346

To bi znacilo da su oni sedeli i igrali igrice na tvom napajanju po ceo dan i smenjivaali se, vrteli benchmark testove, itd. Znaci nema nista bitnije od tvog napajanja i ono je jedino na testiranju. Pa to je smesno. Stavili ga na maticnu neku Intel ili AMD nebitno, neki i5, neka graficka jeftinija i krenuli sa par testova kada su se oni zavrsili oni proglasili za ispravno.
Znaci to su potpuno novi uslovi za napajanje, mozda manja potrosnja, itd.
Posalji ga za Holandiju, 2000-3000 din trosak ali ces bar znati da li ces kupovati CORSAIR ili ne ikada vise.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Kutalion just in case. 03.03.2015. 13:02 #585348

broj poruka: 2480
Soraja odnesi jos kod nekoga da probas na compu, cisto za svaku sigurnost.
Znaci van tvoje kuce, ko zna mozda se nesto ne mirise sa strujnom mrezom, pitaj boga...

i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs