Pozdrav druze, mogu da ti ponudim Asus 280x sa 2 godine domace garancije po ceni od 140e. Ne znam samo odakle si, posto bi voleo licno preuzimanje u Beogradu...
:: :: OK je ponuđena karta, jedino me brine napajanje, jer piše min 600W, dok je za Asusa duplo manje. Imam TT 530 W ! :: A opet nisam siguran da Asus može da stane u TT V1 core kućište :: :: ::
:: Sa kojom temom,ne razumem? Pogledaj mail ostavio sam broj telefona,ako hoces da se ubrzo cujemo,posto planiram da odmaram jer sam radio trecu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A da nema ova ponuda veze sa temom ispod?
a kakve to veze ima samnom? Moja kartica je koriscena iskljucivo za igranje,ali se vise nema vremena. Coveku sam ponudio licni susret u Beogradu, gde god on pozeli i ne vidim problem. Sto se mene tice svejedno,ja cu kartu prodati. pozz odo spavam,ne vidim na oci
Da, sa tom. Prva poruka mu je ponuda, a karakteristično ime (Đorđević Filip)
:: sa ovom :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=60300&forid=12&katid= :: :: :: :: Sa kojom temom,ne razumem? Pogledaj mail ostavio sam broj telefona,ako hoces da se ubrzo cujemo,posto planiram da odmaram jer sam radio trecu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A da nema ova ponuda veze sa temom ispod?
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.