Hvala druze na lepom savetu...cisto pitam za informacije,kako sto jer sigurno i vi citate dosta toga i pratite svet compa tako i ti skyfire. Videcu sta cu sa njom,ja sam prodao gtx 780 i te pare nisu otisle u korsti compa. tako da zbog toga pitam da li da prodam ovu i da dodam jos novca za neku 290x 8gb ili sli ili 980 . Hvala u svakom slucaju... Cooler Master strom Trooper i7 4790K 4.4ghz Cooler Master NEPTON 140XL Asus Maximus Formula VII Asus GTX 780 DirectCUII OC Kingston Beast 4x4gb 2400Mhz caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Seagate Barracuda 2T hdd SS
Druze ako mozes daj normalan odgovor,ako ne ohladi i ne komentarisi na temu. Imas 100 drugih tema na forumu i moje pitanje izbegni,bolje tako nego lupetanje. Cooler Master strom Trooper i7 4790K 4.4ghz Cooler Master NEPTON 140XL Asus Maximus Formula VII Asus GTX 780 DirectCUII OC Kingston Beast 4x4gb 2400Mhz caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Seagate Barracuda 2T hdd SS
Hvala dexter,dobra je to opcija,videcu :) Cooler Master strom Trooper i7 4790K 4.4ghz Cooler Master NEPTON 140XL Asus Maximus Formula VII Asus GTX 780 DirectCUII OC Kingston Beast 4x4gb 2400Mhz caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Seagate Barracuda 2T hdd SS
:: Razumem da su neki fanovi nvidije ali nemojmo da sirimo neozbiljne dezinformacije. Evo test u 4k Battlefield na Ultra detaljima. 29fps average fps. Ponavljam to je na ultra detaljima. To znaci da se uz modifikovanje detalja,smanjenje senki,antialiasinga i slicnih stvari, i uz overklokovanje graficke, fps sigurno moze popeti do nekih 42-44fps (average). E sad,40 fps nije dovoljno za takmicarsko igranje i to ne osporavam,ali je dovoljno za obicne igrace koji igrice igraju pre svega radi uzivanja u prici igrice,u grafici i slicno :: :: http://www.eteknix.com/4k-gaming-showdown-amd-r9-290x-crossfire-vs-nvidia-gtx-780-ti-sli/5 :: :: Da jos jednom ponovim: razumem da sve ispod 60fps nije dovoljno za takmicarsko igranje ali ja mnoge igrice igram zbog uzivanja u prici i grafici ne radi nabijanja skora. To je sve :: ::
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.