Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Soraja
STRANA 2 OD 2
Classy .... 28.02.2015. 15:19 #584980

status: user
broj poruka: 546
A ja da sam na tvom kupio 1000 P2, Rampage 5 Extreme i Titan Black i crne kablove.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Bas si mracan lik 28.02.2015. 15:46 #584984

broj poruka: 4537

Zotac Gtx 980 extreme ti je isto odlican izbor.

Slaze ti se uz black/silver posto ne volis belu boju.
Dominator platinum memorija i ludilo od kompa.

Samo gledaj da procesor ne bude Costa Rica.
Made in USA su najbolji.Sredina vafera.
Classy .... 28.02.2015. 22:43 #585025

A gde to pise Made in USA na etiketi onoj pored bar koda? Ili na procesoru...
Ti bi bas neko koji nije izasao za maloprodaju. Ono inzinjerski sample, 10C topliji.
Razmisli malo sta pise ljudima koji kupuju po Americi, pogledaj, ja to gledam od Septembra meseca. Ako bas hoces da znas, 75-80% najboljih cipova ne samo i7-5960X je bilo Costa Rica, sta je Intel napravio 1000 komada pre godinu dana i gde to nikoga ne zanima niti bilo ko hoce te pred verzije.

Pa ja znam kako izgledaju graficke vecine proizvodjaca i ne letim da pretplatim najeftinije ulaganje u proizvodnju.
Zar ti nije dovoljno sto uzimam graficke od firme koja je najbliza sa NVIDIA i najhrabrija kada su u pitanju njene karte. Najvise izvlaci iz njih, Klokuje karte koje nijedan jedini brand ne klokuje nego daje iskljuco samo garanciju na ono sto daje NVIDIA zbog velike vrednosti hardwara, kao sto su Titan Z, Titan Black Signature Superclocked itd. Napravili su onaj kuler za Titan Black vecinu su razgrabili vlasnici drugih brandova kao GIGABYTE, ASUS, MSI koji nisu imali vise vrsta Titana niti hladjenja. EVGA je Titan Black imala samo 4 verzije i 4 verzije Titan obican i 3 verzije Titan Z. To je najveci partner NVIDIA, pravi svoje PCB sa svojom oznakom sto vecina malih brandova ni nema, sada su to poceli da rade na svim kartama sem sa referentnim, cak je i referentni PCB slican kao NVIDIA samo EVGA pise. Pa moja GTX580 je referenta NVIDIA, ali je PCB EVGA, High Flow bracket kakav niko tada nije imao, 10 godina garancije.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

vladats wlado 28.02.2015. 22:59 #585026

Ukucaj na Google Intel 5960x i idi na opciju slike.

Lepo ces videti na procesoru da pise USA a na nekima Costa Rica.

Ne pravi se lud.Kakvi inzenjerski primerci?Za americko trziste ima posebna roba.
Classy .... 28.02.2015. 23:54 #585031

Posebno za Americko trziste....cccc...
A oni sve Malaysia, kukaju za Costa Rica... a ti kazes da imaju za njih najbolje USA...ccc...

If you look closely at the CPU, you’ll see it say “USA”. ....I ask Intel about this, since all of the CPUs I’ve received from the company have largely come from Costa Rica or Malaysia, and I was told that the USA label will not be carrying over to the retail products.

Rece covek sa imenom Rob Williams a verovatno zivu u Dzibutiju a ne na kontinentu zvanom Severna Amerika.

Ja ne znam kako da opisem kako je to glupo sto pricas, jer vecini u USA na labelu pise Malaysia a ti se ponasas kao da je nesto sto nikako ne moze da se sazna, da se pita neko, kao da nema ljudi koje boli kurac da li je Amerika ili Mars samo mu kazi odakle da kupi Golden Sample ali to zna samo veoma mali krug ljudi u Intelu koji batch je dobar i on nema veze sa time. Nekoliko se pravi tih serija iz svake imaju bolji i losiji. Ti mislis da je to 1 vafer pa kada ga rasparcaju oni parcice posalju u Costa Ricu pa napisu Made in Costa Rica. Kako ti ne znas sta govoris uopste i koliko je to nebulozno sto si rekao uopste da su samo nepostojeca USA batch sredina vafera, mislis Costa Rica nema sredinu a nepostojeca USA ne bi imala krajeve. ti si lud. Zamisli Picu jednu i ti kazes da je sredina pravljena u Italiji a korice u Srbiji. Ti si zbogom pameti.
Uspeo si, mislim ne da me ubedis i zabrines nego da mi oduzmes 2 min vremena da ti pokazem koliko nema mozga to sto govoris, cak su oni pricali i jos pre 5960X da ce zatvoriti taj pogon Costa Rica ali ja stvarno nisam to pratio ni sta je bilo ni kako.

Ja se slazem da za Americko trziste sigurno nece doci roba koju su menjali kao kod nas sto dolazi sa slabije vidljivim manama na povratku iz zapadne Evrope ali to je kada pricamo o brandovima maticnih ploca, grafickih karti jer sigurno da se ASUS nece ponasati isto tamo gde Newegg mora da refundira pare isto kao sa Srbinom koga varaju sa svih strana u njegovoj zemlji bez zakonja koju on voli a za to razloga nema ni jednog i gde imaju uigrane seme za uzimanje bar dela para od onoga sto se treba unistavati mozda. Ali kada pricamo o izlivanju silikona koje se vrsi godinama zna se gde i ti da pricas da sada prave posebano najbolj u USA za USA gde su samo najbolji e to vec nije moguce. Ja mogu da se slozim da Intel urgira da bolji batchevi odu za USA vecinom, ali je to stotine komada i nije obavezno blize sredini najbolje, ima tu stotina za ocenu 7 - 8 - 9 , stotina za ocenu 5-6 ali najlosijih i najboljih ima mizeran broj.
I da li si dobio sa ocenom 6-7-8-9 nije tragedija uopste. Najbolji i najgori neces dobiti niti je odvojio neko najgori za ovde.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

vladats @Classy 01.03.2015. 06:51 #585040

Nemam ja nista protiv.Kupi ti Costa Rica za 550 evra ali nemoj posle da kukas po forumima kako te je neko zeznuo.

USA su najbolji.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs