870e u poredjenju sa 550e, palite drugog. Znate kako ja to gledam, 870e je 900-910e dok je dobijem, mogu za 14 dana ako hocu po mojim kartama imam pravo na cetiri ako zelim, gleda se po broju karata koje si imao pre, svaka Classified ti daje mogucnost dve da kupis. To je 900-910-920e. Meni je ta cifra odmah u glavi kao 1000e, A meni je 1000 veoma veoma blizu TITAN X koji je za 40% jaci i ima tri puta vise memorije. Znaci nema 30-35% jaci. To vam je GTX780Ti vs GTX770 plus tri puta vise memorije. Pardon Titan Black vs GTX770. Isto samo daleko veca kolicina memorije. Pa izvolte. Evo ako hocete ja cu vam je naruciti ako vam stvarno treba na moje ime da bi mogli da je kupite a vi cete platiti.
RADNIK KURIRSKE SLUZBE OTPAKUJE SILAN EVGA CLASSIFIED HARDWARE PORUCEN OD STRANE SRBA I PRIKAZUJE KAO SVOJ A POSLE FALSIFIKUJE FABRICKO ZATVARANJE I UPAKUJE DA KUPCI NE PROVALE. PA ZATO LJUDI TOLIKO CEKAJU PAKETE ZATO STO SE NEKO IGRA SA NJIHOVIM STVARIMA. BISTRINE KOJE IZ VASIH USTA IZLAZE SU NEPREVAZIDJENE. TAKVA KOMPLIKACIJA I ZAKUKULJENOST DA SE OPRAVDA NEBULOZA PORED JEDNOSTAVNE I PROSTE STVARI, ALI JE SRBIMA UVEK BILO TESKO DA PRIZNAJU NEKE STVARI PA CE TAKO DA KREIRAJU NEBULOZNE PRICE IAKO JE ISTINA VEOMA PROSTA, JEDNOSTAVNAA I TAKO KAKO IZGLEDA. COVEK TJ JA IMA I TO JE NJEGOVO. I MOLIM DA NE OZIVLJAVATE VISE MRTVE, KADA BI VAS NEKO SLUSAO JA BI U DNEVNOJ SOBI IMAO JEDNO 5 ZOMBIJA I NEKE DUHOVE CLANOVE PORODICE KOJE NISAM NI IMAO CAK NIKAD KOJI MI KUPUJU DELOVE.
ALI NIJE TO SAMO OVDE POJAVA, ODUVEK JE OSRAMOCEN I PONIZEN SRPSKI NAROD OD STRANE BILO KOGA ISPREDAO NEMOGUCE PRICE I NADAO SE SULUDOME. CITAO SAM DA SU TAKVE POJAVE POSEBNO IZRAZENE KOD PRAVOSLAVNIH NARODA A ZASTO NE ZNAM, TO JE VEC PITANJE KOJE ZAHTEVA OBIMNA ISTRAZIVANJA I KOJA BI VREDELO URADITI OD STRANE NEKOG UNIVERZITETA ILI VISE NJIH. NEKE SRPSKE TEORIJE ZAVERE UKLJUCUJU VISE LJUDI U ZAVERU NEGO STO NIJE UKLJUCENO... TO SADA VISE NIJE MALI BROJ LJUDI KOJI DELUJE POVEZANO, NEGO SU TO CITAVI NARODI HIPNOTISANI DA NIKO NE ODA ISTINU I DA U MILION SLUCAJEVA SE NE SAZNA DA JE FAKE. OTPRILIKE CITAVI NARODI BEZ SAVESTI KOJI DELUJU KAO MRAVI U JEDNOM CILJU DA UNISTE SRBE.
Koji dislike moj? kome? onom clanu na EVGA Forumu onaj unboxing klip sto je lik postavio sredinom februara. Pa ja sam za taj klip rekao coveku na EVGA Forumu da lajkuje ako hoce i mislim cak postovao na forum da drugi ljudi vide sa jos 3-4 klipa, jos pre 10 dana. Sta sam ja dislike, ja drugima govorio da lajkuju ako hoce
Evo imam ja tu neke kutije od keksa, 2 tetrapaka mleka, par kutija od cigareta, pa nek se javi neko, dajem za DZ, jer me mrzi da idem da izbacim ovo u djubre. A mogu i 100 din da mu dam ako bas mora.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Imam ja 30 EVGA celofana, od cega hoces, svi zivi rezervni delovi i kablovi su rasporedjeni u tim kutijama antistatik kao hermeticki sto su zatvorene. Sa jedne strane silver sa druge providna. Ko znaa koliko ih imam.... I manje i vece. U ove vece... 5-6 komada sam samo tih velih dobio sa napajanjem NEX1500, molex sata, vga, 24pin i cpu, power cord, sve je bilo u odvojenim tim hermeticki zatvorenim kesama.
Ali nema nista bolje nego kada stigne onako high end premium NVIDIA u onako zategnutom najlonu presijava se pod svetlom vidis novo. Ova 980 KINPING ima 5-6 kg paket za graficku kartu. Znaci ludilo kako je upakovano, jedan karton sa oznakom pa onda unutra kutija original normalna u foliji pa onda dolaze ostali paketi. Pogledas to i pogledas Sapphire i nije ti dobro odmah. Ma ona KINGPIN kako je zapakovana iskreno ja da sam direktor drugih firmi ja bi rekao da se na sajmu ne izlazu u blizini nje proizvodi jer izgledaju bedno. A to sto vidite na video nije nista kako izgleda ovako kada drzis kutiju u ruci a znas da je unutra NVIDIA najbolja ono ubrzana do panja.
Ali nas samo nekoliko ima na novim napajanjima ovih serija one EVGA cicak trake steznike za kablove. Njih su davali samo sa NEX1500 Classified i ja sam tih 6 komada koliko sam dobio lepo sacuvao, 4 crna i 2 crvena da imam za ove nove kablove.
Neizvodljivo. EVGA paketi su osigurani. Ukoliko se osteti paket firma koja dostavlja isplacuje EVGA odstetu a oni salju drugu. EVGA koristi samo takve vidove slanja poste. Gde se prati i zna sve sta je i kako je sa paketom. Sve je osigurano, od kontejnera sa kojim stizu karte ukoliko potone brod sa kontejnerima do kradje, ostecenja prilikom transporta, itd. Sve je osigurano. Koliko puta je platio FEDEX, UPS, DHL pakete. Zato i donose trceci cim stigne na vrata. Kutija je bila kao da je drzao u rukama od Nemacke, nije bila ulubljena mrvicu kada su meni donosili. Inace bi UPS platio. Ne mozes da kupis kod njih i da izaberese najeftiniju opciju shippinga kao sto imas kod nekih online prodavnica da biras slanje. Pa tamo je takav mentalitet da ukoliko se tako nesto desi prvo musterija dobija drugu pa se onda za sve ostalo gleda sta se i kako desilo. Kada se salje u neke zemlje gde musterija zatrazi pomoc prilikom RMA da ne plati taksu itd, onda njihov centar kontaktira nekada carinu ili onoga ko prima paket i objasni ko su i sta su i koji paket je u pitanju i ako je moguce da se dostavi na adresu sto pre. Onda carina odmah oznaci takve pakete sa gomilom drugih koje imaju prioritet i koje ne idu na gomilu preko koje se gazi i ceka 15 dana carinjenje. Veruj mi da paket od 20$ nestane da bi seli na glavu spediteru ili dostavljacu da isplati to proizvodjacu kao da je u pitanju 20.000$.
A carine odavno imaju skener u na kome mogu da vide sta je otprilike u paketu. Znaci kada prodje kroz skener i kada vidi da je unutra graficka karta, napajanje, maticna, kada su ga kontaktirali da je to RMA paket recimo, kada to stoji na kutiji oznaceno, kada papiri idu u kesi uz to, on nema sta da otvara vise taj paket. Moze da ga otvori samo ako je ker nanjusio drogu ili ako na skeneru vidi nesto sumnjivo. Paket se otvara samo da se proceni carina ako nema papire zvanicnog proizvodjaca i cenu i invoice za registraciju a ako ti salju kao RMA i ako je vrednost 0 on je zavrsio sa tim paketom i on dolazi na tvoju adresu neotpakovan, i nema sanse da dobijes cepanicu a dostavljac ne bude nabedjen da je krivac, izbacen sa posla, sprovedena krivicna prijava i firma platila odstetu jer je osiguran. Pa nije to Limundo u kome su najveci prevaranti ubedljivo seljaci i primitivci. Retko kada je neko iz grada neki Beogradjanin. Uvek je to neko za koga biste rekli A Srpski domacin, postenjacina, e takav sa svojim debilnim sinom ili clanovima familije obicno je krivac za takve stvari.
:: Voleo bih da, posle onog unboxa, i da je posle vadjenja sto quraca i majci, izvuka cepanicu : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: RADNIK KURIRSKE SLUZBE OTPAKUJE SILAN EVGA CLASSIFIED HARDWARE PORUCEN OD STRANE SRBA I PRIKAZUJE KAO SVOJ A POSLE FALSIFIKUJE FABRICKO ZATVARANJE I UPAKUJE DA KUPCI NE PROVALE. PA ZATO LJUDI TOLIKO CEKAJU PAKETE ZATO STO SE NEKO IGRA SA NJIHOVIM STVARIMA. BISTRINE KOJE IZ VASIH USTA IZLAZE SU NEPREVAZIDJENE. TAKVA KOMPLIKACIJA I ZAKUKULJENOST DA SE OPRAVDA NEBULOZA PORED JEDNOSTAVNE I PROSTE STVARI, ALI JE SRBIMA UVEK BILO TESKO DA PRIZNAJU NEKE STVARI PA CE TAKO DA KREIRAJU NEBULOZNE PRICE IAKO JE ISTINA VEOMA PROSTA, JEDNOSTAVNAA I TAKO KAKO IZGLEDA. COVEK TJ JA IMA I TO JE NJEGOVO. I MOLIM DA NE OZIVLJAVATE VISE MRTVE, KADA BI VAS NEKO SLUSAO JA BI U DNEVNOJ SOBI IMAO JEDNO 5 ZOMBIJA I NEKE DUHOVE CLANOVE PORODICE KOJE NISAM NI IMAO CAK NIKAD KOJI MI KUPUJU DELOVE. :: :: ALI NIJE TO SAMO OVDE POJAVA, ODUVEK JE OSRAMOCEN I PONIZEN SRPSKI NAROD OD STRANE BILO KOGA ISPREDAO NEMOGUCE PRICE I NADAO SE SULUDOME. :: CITAO SAM DA SU TAKVE POJAVE POSEBNO IZRAZENE KOD PRAVOSLAVNIH NARODA A ZASTO NE ZNAM, TO JE VEC PITANJE KOJE ZAHTEVA OBIMNA ISTRAZIVANJA I KOJA BI VREDELO URADITI OD STRANE NEKOG UNIVERZITETA ILI VISE NJIH. NEKE SRPSKE TEORIJE ZAVERE UKLJUCUJU VISE LJUDI U ZAVERU NEGO STO NIJE UKLJUCENO... TO SADA VISE NIJE MALI BROJ LJUDI KOJI DELUJE POVEZANO, NEGO SU TO CITAVI NARODI HIPNOTISANI DA NIKO NE ODA ISTINU I DA U MILION SLUCAJEVA SE NE SAZNA DA JE FAKE. OTPRILIKE CITAVI NARODI BEZ SAVESTI KOJI DELUJU KAO MRAVI U JEDNOM CILJU DA UNISTE SRBE. :: :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Vas i Rusa 136 miliona. Od toga je 36 miliona mentalno nesposobno, alkoholicari, narkomani, sidasi, bolesnici razne vrste a onih 100 miliona se deli na normalne zene, normalnu decu, normalne starce i normalne muskarce. Pa je to onda ono koliko vas ima. Ostali mogu da sluze samo kao zrtvovani da bi se neprijatelj osudio za genocid.
Pisam se na coveka koji ima TACNO para za graficku kartu, i daje poslenje pare za kartu.. Iskreno druze ti si *entol , teska sirotinja i kompleksas... Bez uvrede...
:: Covek kupio napajanje vi odmah mene, covek kupio kartu vi opet mene :: Sta vam je ljudi. Kod sebe imam para tacno za Titan X, nije problem uopste ako mi se svidi nesto da platim. Da dobijem srcku od mladog cipa kada je stariji najavljen ne mogu. Ja nemam neku potrebu da za 3 meseca igram GTX980 K|NGP|N koji platim 800e da mi je karta stara 3 meseca a da na njihovom sajtu gledam u GM200 K|NGP|N koji kosta toliko. Kakav bi to bio osecaj, za mene mnogo los :: POLAKO. KADA MI SE SVIDI NESTO BAS KUPICU. ZNATE VI DA JA NISAM POLUDEO NI ZA GK104. ALI ONE KOJE KORISTE ZA TESLA, PRETVORENE U GAMING, KLOKOVANE, NABUDZENE E TO VEC BUDU NEKO ZICKANJE U SRCU, A CISTO SUMNJAM DA JE NEKO OVDE DAO 850E ZA 980. SADA PRED TITAN X. JA NEKAKO BI LAKSE POVEROVAO DA TAJ NEKO HOCE DA SKUPI JOS 150-200 PA DA ZGUZI NEKI TITAN X :: :: :: ONO KAO NEKI SRBIN UMESTO 550E DAO 850E ZA GTX980. XAXAX :: :: GLEDAJTE OVO... :: :: http://imgur.com/u1E0Ep :: :: KAKO BI MI LEGLA SA RAMPAGE 5 EXTREME BLACK RECIMO, JAO, JAO JA :: :: http://imgur.com/1Os5HH :: :: NAPRAVIO BI TAKVU REKLAMU ZA ASUS I ROG, KAKO BI TO DOBRO IZGLEDALO :: E SADA DA NEKO PLATI 200-300E MANJE ZA GTX980 NEGO OVO PA TO MI NEKAKO SE NE POKLAPA SA SRPSKIM MENTALITETOM, IMALI SU ONI MNOGO BOLJIH PRILIKA, JEFTINIJIH, KADA NIJE BILO U NAJAVI NISTA NOVO, DA UZMU EVGA CLASSIFIED. RECIMO GTX780TI CLASSIFIED 720E U EVROPI A ASUS REFERENTNA GTX780TI 719E U BEOGRADU PA STO NISU :: :: AJMO SPACE MASTERU PONUDI NEKI PROCESOR I PLOCU DA SKLAPAMO TO VEC JEDNOM A LAKO CEMO ZA GRAFU :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Jao kakva ironija Wlada nekog naziva narkomanom hahahahha
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Vas i Rusa 136 miliona. Od toga je 36 miliona mentalno nesposobno, alkoholicari, narkomani, sidasi, bolesnici razne vrste a onih 100 miliona se deli na normalne zene, normalnu decu, normalne starce i normalne muskarce. Pa je to onda ono koliko vas ima. Ostali mogu da sluze samo kao zrtvovani da bi se neprijatelj osudio za genocid :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
:: Jao kakva ironija Wlada nekog naziva narkomanom hahahahh :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: Vas i Rusa 136 miliona. Od toga je 36 miliona mentalno nesposobno, alkoholicari, narkomani, sidasi, bolesnici razne vrste a onih 100 miliona se deli na normalne zene, normalnu decu, normalne starce i normalne muskarce. Pa je to onda ono koliko vas ima. Ostali mogu da sluze samo kao zrtvovani da bi se neprijatelj osudio za genocid :: :: :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.