Da, kad se stane i bas zagleda u staticnu sliku, vidi se. U samoj igri dok nesto radim, ne da ne primecujem, nego ni ne vidim. Nesto sakati totalno neproporcionalno fps a doprinosi jako malo vizuelno, po meni ovo je jedna od tih opcija.
Probaj SMAA, manje je zahtevniji od MSAA a radi fantasticno posao. Recimo 2x SMAA, ne verujem da ce ti skinuti nesto mnogo fps. Recimo u Crysis 3 SMAA je najbolja kombinacija.
Nisam skidao GTAV i necu skoro ni odigrati tako da ne mogu da ti prenesem utiske. FXAA je kao i da nemas AA, eto cisto da se kaze da koristis neki AA filter. MSAA, TXAA, SMAA su ozbiljni filteri i MFAA koji je trenutno najbolji ali to je nVidia-ina tehnologija pa nije zastupljena u svim igrama.
e super,igrao sam liberti siti storis,tako da cu moci i ovo,samo da se skine,jel neko mozda skinuo repack ili rip posto je oko 36gb videh od Lidera sa wbb/\inace sam nabasao na jedan torrent koji ima 54.6 u 14 fajlova deluje mi legit http://www.dodaj.rs/f/2v/Av/S30Et6n/dzi-ti-5.png eh vidim taj titan odvaljuje sa fps-om ali bogami i cenom,i jel ima neko na forumu titana ili gtx980sli,i da kaze licna zapazanja a ne necije rezultate sa neta??!!@#$% EDIT:4gb ddr2 win 7sp1 x64 VS 4gb ddr2 win 7sp1 x86koliko su bolje perfomanse kad iskoristi svu ram memoriju,i koji 64 bitni AV je dobar da legn na 64b OS ? Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
i igra odlicno radi, zacudio sam se kad sam podesio sve skoro na high i opet ima igrivu frame ratu, uglavnom je oko 40-45 padne na 35 povremeno ali opet skoci i tako, u odnosu na recimo onaj MK X koji je djubre od optimizacije...
inace sve sto postoji u igri ja super, ali mi se ne svidja sto mnogo toga nema, vigilante misije, devojke nema, gym nema, kuglanje nema, nzm da li ima bilijar, neki kao gang wars nema, vojksa te ne juri na najvecem nivou trazenosti... itd, za sada od mene 8/10 za igru
Pa pazi, to da nema neke stvari koje sam povezao sa San Andresom, jer njega se najvise secam, fali gym, opcija devojke je ovde svedena na mogucnost vidjenja sa devojkama iz striptiz kluba na slicnu foru, bar za sada, sport je drugacije predstavljen i ima vise vrsta zanimacija sto su mi ok, ali jedino sto bih voleo da vidim je igranje kosarke na primer, boks i slicno. Necu da zalazim u detalje sada sta mi se svidja a sta ne, ali procentualno je recimo 90/10 u korist svidjanja. Morali su nesto da ostave i za GTA VI! :P
Dosta toga je dodato i naravno poboljsano sto mi se jako svidja, igra je stvarno extra, graficki takodje, i kao veliki fan GTA serijala, ZooLoo Approved! :D
Cak i kada se navrsi 100% story moda, i kada se sve misije ponove radi gold-a, imace i dalje da se nesto radi u igri, kao i uvek.
Ja naravno cekam da cena malo ode dole, pa da uzmem igru i odigram je kao covek, online mod je ocekivano najveca zabava, i nadam se i ocekujem da ce biti nekih dodataka.
Tako je .Samo koliko sam ja `patika usnirao` trebala bi ti jedna decenija da me stignes.
:: Jos uvek pamtim tvoje reci :P : `ne podnosim takve igre, ova pertla ne moze na ovu patiku jer nije isti level` :: :: :: :: Ja ne igram diablo i slicne kliktave RPG igre, sto ne znaci da su lose i ne pljujem ih.. :: :: ::
evo ne moze ni voz da se vozi...nisam provalio da li postoje restorani kao u SA u koji moze da se jede, trenutno nista nema gde moze odmah brzo da se zaradi, moracu da jurcam one Security kombije da je unistim da odatle ukradem novac :D dok ne krenu pljacke...
Jel probao neko tenis na Hard da igra!? ono je skoro pa neverovatno, onaj AI igra kao Nadal ili Djokovic maltene, ako ne baci skracenu loptu sve gadja tacno na liniju levo desno, msm da je onomad 10 lopte za redom pogodio na liniju, a na medium je pa prelako da se pobedi!
Instalirana igra sa v2, u uvodnoj misiji radi lepo ali već kod prve vožnje kola javlja se problem. Prilikom brzog kretanja po mapi igra ne stiže da učita teksture, pa vozite pored mutnih zgrada/ne vide se ivičnjaci/potonete ispod površine... Nakon zaustavljanja i par sekundi sve dođe u normalu. Zanimljiva posledica ovoga je relativno visok fps, benchmark krene sa 30fps pa ide ponekad do 100, a većinu vremena je oko 50-70. Ali u praksi je neigrivo pošto svakih par sekundi igra štucne dok učitava teksture, bez obzira na visok fps.
Ne znam da li neko ima slično iskustvo? Da li je samo do hard-a ili njega i kombinacije sa slabim procesorom? Ovo prvi put vidim u nekoj igri, mada do sada nisam imao ni jednu igru od 60GB. :)
Inače nakon reinstalacije na SSD od 120GB problem sa učitavanjem tekstura je nestao, mada je sada fps oko 30. Mada nema padova na jednocifrene vrednosti kao što su neki testovi online pokazali (za dual core intel).
to jedino ako do sada nikad u zivotu nisi igrao ni jedinu igru pa nisi provalio da treba da se instalira za NAJNOVIJE igre poslednji visual c++ i netframework
Sto se tice tekstura koje nestaju, opet, to jedino ako nisi do sada igrao nikad bilo koji GTA sa slabijom grafickom, tj sa grafickom koja ima manjak VRAM, zato ti nestaju teksture, i dalje ce ti nestajati povremeno, ponekad na nekim random deonicama...ne mozes da ocekujes sa tom konfiguracijom da igras kako treba, i kod mene nekad nestaju teksture ali vrlo retko...
U tome i jeste fora što nije najvnoviji c++ redistributable, to sve spada u redovnu reinstalaciju zajedno sa DirectX, .NET, itd... I nije htelo da proradi. U ovom paketu je instalirao stvari iz 2005/2008/2010, očigledno se na to oslanja ovaj launcher što ja imam.
A ne znam baš za VRAM, u igri na 1360x768 već lupa ograničenje na 1GB (koliko ima moja kartica), ali afterbuner tokom igranja nije pokazao zauzece vece od 700MB. Nakon ubacivanja SSD-a problem je nestao.
Naravno, nisam ni očekivao da će kod mene da leti nego čisto ako neko ima sličnu/slabiju mašinu da zna šta ga očekuje. Da ne skidaju ljudi za džabe 60GB a ne ispuni njihova očekivanja.
Moram da kazem da je ovo jedna od rektih igara gde sam vidno primetio skok u performansama posle instaliranja najnovijih drajvera, kako za nv tako i za amd.
Odusevljen sam optimizacijom.
Danas sam zakacio gamepad posle duzeg vremena. Na velikom ekranu izgleda odlicno.
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.