Ali kako taj konektor na lampi ne zajebava i ne uradi `bzzzz` kada ga ukljucim u donji na ploči?
Mislim da je do lampe, jer kada mi se pokvario, kada sam ga odneo kod majstora isto je radio to bzzzz i ugasi se, s tim što je tada zaista izgoreo inverter i ceo onaj kalem žice na inverteru(jedino iz tog razloga odbacujem mogućnost da su konektori na ploči loši)...
Sad ću da probam pa ćemo da vidimo. Ali sada nemam mrak nigde. :D
Ok, rekao sam da postoji mogucnost, a i ne da je to sigurno problem. Moras nekako razaznati gde prozuji, da li u delu konektora, samog trafoa ili negde u lampama. Ukljucuj jednu po jednu lampu i trebalo bi da lociras tu koja zuji. Mislim, dve su u paru sa svake strane, pa ces bar doznati koja od dve/ gore ili dole, pravi problem.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Zuji u gornjem delu, zato sam i posumnjao na lampu... Ali mi sumnjivo što ne zuji kada konektore povežem na donji deo na ploči. Sad ću da kombinujem da vidim šta je i kako...
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.