Poštovani/a Odobrena je zamena za Vašu reklamaciju. Zamenski uređaj je N770 TF 2GD5/OC bulk sa serijskim brojem: ?
Ukoliko ste pravno/fizičko lice, zamenski uređaj možete preuzeti na lokaciji gde ste predali reklamaciju. Ukoliko ste EWE-ov partner, zamenski uređaj ce Vam biti dostavljen na Vašu adresu u najkraćem mogucem roku. http://valid.x86.fr/i32js6
Ako ti se nastavlja garancija od prethodne karte (mada po zakonu na nov uredjaj treba da ti daju novu garanciju), onda je uzmi, svakako je jaca karta ili ako nista drugo, trazi povracaj novca i kupi sebi novu.
Nije realno da ti daju GTX 770 u ovom trenutku. Grudvaju se sa tobom, hoce da prodju sto bezbolnije. Ili trazi povracaj novca ili 380/960 karte u zamenu. Nista drugo ne prihvataj.
ZooLoo: `Zasto sam zeleni otpad? Jer imam najbolju kartu na trzistu za koju sam dao svoj zaradjeni novac? Da je to bila AMD karta, ja bih je kupio, tad bi verovatno bio crveni otpad.`
:: Nije realno da ti daju GTX 770 u ovom trenutku. Grudvaju se sa tobom, hoce da prodju sto bezbolnije. Ili trazi povracaj novca ili 380/960 karte u zamenu. Nista drugo ne prihvataj :: :: :: :: https://www.imageupload.co.uk/image/ZfV :: :: ZooLoo: `Zasto sam zeleni otpad? Jer imam najbolju kartu na trzistu za koju sam dao svoj zaradjeni novac? Da je to bila AMD karta, ja bih je kupio, tad bi verovatno bio crveni otpad.` :: ::
Nema veze sto je nova. Karta je vec stara i prevazidjena. Ti si imao GTX760 u vreme kada je ona bila u jacoj klasi, srednjoj visoj kao sto je sad recimo GTX960. Ti kako hoces, ja to ne bih prihvatio. Cim ti oni nude tako korak po korak, ispipavaju ti puls pa na sta se upecas.
ZooLoo: `Zasto sam zeleni otpad? Jer imam najbolju kartu na trzistu za koju sam dao svoj zaradjeni novac? Da je to bila AMD karta, ja bih je kupio, tad bi verovatno bio crveni otpad.`
Po meni to nije losa zamena, ti razmisli pa vidi da li da uzmes nju ili povracaj novca pa da za isti novac uzmes novu R9 380 4GB sa kojom bi bio miran duze vreme posto novije igre `gutaju` sve vise video memorije.
Iskreno mislim da je gtx 770 jaca karta od 960 znacajno. E sad sto nvidia sa driverima userava kepler i tera samo maxwell na gore je druga prica i bod za 960.
Ja bih od svega toga najradije uzeo pare, pa kupio 380 nitro sa 4gb rama :) Zapravo nisam citao celu temu da li si napisao koliki je iznos na fiskalnom, mozda ti se i vise isplati da uzmes 770, prodas je i kupis sta hoces vec.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Tacno si u pravu i ti i Boobi. Uopste nisam obratio paznju da je GTX 770 i dalje jaca karta od GTX 960. Mozda nije u nekim igrama.
A sto se tice drivera, mislim da je to stvar do optimizacije, Kepler je dostigao svoj vrhunac mada moze biti lagano da se ne obaziru vise na tu generaciju i da je fokus na Maxwell-u.
Ako moze da povrati novac, to bi bilo najidealnije pa da kupi nesto bolje.
P.S. Definitivno povlacim ovo sto sam rekao za GTX 770. Izvinjavam se, nisam obratio paznju na performanse ali ipak i dalje stoji to da je malo slabija podrska za Kepler. 770 je jaca i od 380 tako da..
Moram da cekam jos nekih 20-30 dana za kes ili neku drugu zamenu.
Nudili su mi gtx970 uz moju doplatu od skoro 20.000 din, sto mislim da je mnogo.
Ovo je sasvim ok karta.
Moj brat igra samo wot i wow na 1920x1080.
Za to mu je dosta.
3 godine garancija.
Koji su najboji driver za gtx770, racunam da nvidia namerno kvari perfomanse na starim serijama, zbog prodaje novih serija karata. http://valid.x86.fr/i32js6
Ali i GTX 960 i R9 380 isto imaju 2 kile rama. Kako god okrenes ova GTX 770 ispade jos i najbolji izbor.
Ja nisam obracao paznju na performanse jer me ponese misao da je GTX 770 sporija od GTX 960 zbog te paralele od ranije, GTX 760 je bila odmah iza GTX 770, nije postojala Ti verzija. Ovde u 9xx seriji fali GTX 960 Ti a ima GTX 960, pa izgubim pojam koliko je karta zapravo jaka. Po cenovnom rangu upada u to koliko je on platio GTX 760 ali po performans rangu u odnosu na seriju ne upada. To bi trebala da bude neka GTX 960 Ti verzija koje za sad jos uvek nema.
Ako ima u redu ali tu opet zrtvuje performanse zarad kolicine radne memorije. U svakom slucaju covek je uzeo GTX 770, sad mozemo samo da caskamo onako uz kaficu :)))
Ma naravno. E sad i ja mislim da je 770 malo jaca karta, mada nisam skoro gledao poredjenja. Doduse meni su texture najbitnije jer zbog njih mi sve izgleda lepse.
Uopste nije lose prosao, 770 za 760 i nova garancija je vrh.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Htedoh da ti napisem da imaju verzije sa 4GB za nekih 25-26k non ref. modeli. Ako poredis samo 2GB verzije, tu je GTX 770 nekako najbolji izbor.
Pa bilo je price da ce izaci GTX 965 i GTX 965 Ti koliko se secam, mada jos uvek nista nisu izbacili da `popune` rupu izmedju GTX 960 i 970. Mozda i bude, videcemo, ni AMD nije izbacio R9 380X, naslednika 280X, a taj rang tipa 965/280X je nekako i najbolji po kupce ako bi gledali placeno/dobijeno.
:: @Bob :: :: Ali i GTX 960 i R9 380 isto imaju 2 kile rama. Kako god okrenes ova GTX 770 ispade jos i najbolji izbor. :: :: Ja nisam obracao paznju na performanse jer me ponese misao da je GTX 770 sporija od GTX 960 zbog te paralele od ranije, GTX 760 je bila odmah iza GTX 770, nije postojala Ti verzija. Ovde u 9xx seriji fali GTX 960 Ti a ima GTX 960, pa izgubim pojam koliko je karta zapravo jaka. Po cenovnom rangu upada u to koliko je on platio GTX 760 ali po performans rangu u odnosu na seriju ne upada. To bi trebala da bude neka GTX 960 Ti verzija koje za sad jos uvek nema :: :: :: https://www.imageupload.co.uk/image/ZfV :: :: ZooLoo: `Zasto sam zeleni otpad? Jer imam najbolju kartu na trzistu za koju sam dao svoj zaradjeni novac? Da je to bila AMD karta, ja bih je kupio, tad bi verovatno bio crveni otpad.` :: ::
Al su brzi da ne poverujes, kako god sluzice te karta dobro, mada pre bih cekao 20 dana I uzeo pare I pazario nesto drugo - malo je danas 2gb ali ako ne treba vise vram-a onda OK...
:: Moram da cekam jos nekih 20-30 dana za kes ili neku drugu zamenu :: :: Nudili su mi gtx970 uz moju doplatu od skoro 20.000 din, sto mislim da je mnogo :: :: Ovo je sasvim ok karta :: :: Moj brat igra samo wot i wow na 1920x1080 :: :: Za to mu je dosta :: :: 3 godine garancija :: :: Koji su najboji driver za gtx770, racunam da nvidia namerno kvari perfomanse na starim serijama, zbog prodaje novih serija karata :: http://valid.x86.fr/i32js :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.