Uspeo sam! Moja greska, nisam video tekst koji je bio u drugom uputstvu.
If the `AMD Fluid Motion Video` setting does not exist in Custom profile, please set `AFM Mode` to `Mode 1` or `Mode 2` on BlueskyFRC Utility and restart Radeon Setting (terminate cnext.exe or restart Windows).
:: Ok kapiram sta se dobija kao rezultat, ali zasto nema FluidMotion dugmeta kod mene?
Danas sam imao vremenai probao `FluidMotion` gledajuci film H.264.Grafika je dosta uposlenija nego kad se pusti isti film na Gom-u.Nista specijalno ne utice na temperaturu grafike par stepeni gore.Sto se tice slike MPC-HC vs Gom kad se sedi normalno ipred monitora vidi se mala razlika ,ali kad se gleda film sa 3m razdaljine razlika je bas vidljiva.Nece da radi sa svim video formatima.Neke nece ni da otvori a neke pusta samo u 30fps. R.I.P. Dodaj.rs
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
Sad sam instalirao ovo smece. Sacuvaj boze, ja nesto gore nisam video u zivotu. Izgubio sam 20minuta zivota da provalim gde se sta nalazi i jos nisam uspeo, kao slag na tortu me je posle obradovala poruka ``graphic driver stop working``. Vazno je da mi oci izbijaju reklame za igrice, ploce, graficke, a vazne stvari nisam nasao ni posle 20min. mucenja...
Hoce li ovaj AMD uspeti da napravi nesto kako treba, ovo mi vec izgleda kao da se sprdaju opasno sa ljudima. I nije tacno da je problem zato sto ljudi nemaju ssd, pa se katalizator palio sporo, vec je to NAJVECE DJUBRE KOJE SAM VIDEO U ZIVOTU, a ovo sranje mu postaje ozbiljan konkurent da ga pretekne.
Za brisanje prethodnog drivera koristiti Display Driver Uninstaller da bi izbegao crashovanje. Prilikom instaliranja ne selektirati Raptr. Sad idi Preferences i iskljuci Banner Advertisements.
Ja do sada nista lose od ove verzije drivera nisam dobio, a od dobrih stvari sam dobio samo brze paljenje AMD controla i saznanje da FluidMotion postoji.
Jedino mi krivo to sto mi je graficka hardwerski pokvarena a nisu prihvatili reklamaciju.
Uradi ono, uradi ovo.. A sipas i ne mislis? Kad ce to?
05.12.2015. 02:04
status: user broj poruka: 18472
E to i jeste najveca tuga sto po njima moras da budes specijalno obucen, da pohadjas skolu za instaliranje drivera i rukovanje sa grafickom kartom. Uz karte bi trebalo da daju vodic kako izbeci muke.
E bas to nebeska vatro, pravo u centar. Bukvalno mi treba prirucnik, verovatno ce uz nove karte dolaziti manji katalog kao uputstvo. A kod NV samo next, next, next, cao djaci...
Ja pominjem penziju, a ti ostrije oko od nekih mojih vrsnjaka, jao, jao, kakav si ti bandit i baraba i dalje u stvari...
Dve prelepe slike gledam vec par dana, malo parim oci i dusevno se hranim prelepim slikama. Znas ti mene, bacam ja varalicu i volim brkatog, staklenookog itd. ali je saran ipak moja strast, moja najveca ljubav. Ono sto mi nemamo, a tamo neki rumuni cigansture imaju, kao na primer Sarulesti njihov. Kad cu ja u ovoj drzavi imati jedno takvo veliko i prelepo jezero, prepuno kapitalnih divljaka itd. Ma nemojmo oko toga, samo cu se iznervirati jos vise...
Ne dizi pricu o tome da nema kod NV podesavanja. Isto se koristi DDU pri brisanju starih drivera, isto gasim njihovu verziju Raptora kako se vec zove, i isto u podesavanjima gasim neke stvari nakon instalacije. Ti sam bi to trebao najbolje da znas sa obzirom na to da si ti vise puta pisao ljudima kako se reinstaliraju driveri na grafickoj.
Za gresku da li je popravljena imas par postova gore.
AMD-ovi drajveri momentalno prepoznaju Zelembaća koji pokušava da ih instalira i odmah kreću da mu pomeraju dupe. Grimiznom Edicijom to je podignuto na još viši nivo.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Imas dve verzije drajvera Crimson(kod nekih karti je problem sa ventilatorima) i Beta r(reseni svi problemi).Prva verzija daje bolji skor(vratio se na prvu verziju,bitne su samo perfomase).Sa citiranim postom si premasio sam sebe.Ne znas da se snadjes,a sve isto kao i svih ranijih godina.Zovi nekog da ti namesti taj komp da radi kako treba.................
:: Sad sam instalirao ovo smece. Sacuvaj boze, ja nesto gore nisam video u zivotu. Izgubio sam 20minuta zivota da provalim gde se sta nalazi i jos nisam uspeo, kao slag na tortu me je posle obradovala poruka ``graphic driver stop working``. Vazno je da mi oci izbijaju reklame za igrice, ploce, graficke, a vazne stvari nisam nasao ni posle 20min. mucenja.. :: :: :: Hoce li ovaj AMD uspeti da napravi nesto kako treba, ovo mi vec izgleda kao da se sprdaju opasno sa ljudima. I nije tacno da je problem zato sto ljudi nemaju ssd, pa se katalizator palio sporo, vec je to NAJVECE DJUBRE KOJE SAM VIDEO U ZIVOTU, a ovo sranje mu postaje ozbiljan konkurent da ga pretekne :: :: edit :: Evo, upravo sam dobio jos jednu cestitku http://s21.postimg.org/h4h8rmolz/Untitled.pn :: :: ahahahhaha
Ooo gde si ti Peki, pa ja tebi dugujem par skrinsotova sto se tice Grida dvojke i autosporta, i pogodi ko je bio u pravu kada smo vodili onu polemiku?
Sto se tice ovog govneta, necu da cujem ni rec. Sve sam sinoc probao i jedno i drugo, ovo je djubre neopevano i juce mi je skratilo 10 godina zivota. Zamisli ti kada ja ne mogu preko njega da stavim 144hz, pise ne podrzava mi monitor?! Nego moram onako seljacki, desni klik, pa preko win-a. :D Evo sada cujem od tebe kao ta prva verzija sto nije u beti daje bolje performanse? HAahhahaha, stvarno smejurija. Znaci biras izmedju boljih performansi ali da ti blokira vent i ostale bagove, ili ovo drugo u beti koje ima neke svoje bubice i losije performanse. Presmesno.
Ja sam ispao glup, pametni ljudi ostanu na katalizatoru i ne instaliraju govno jedno 3 meseca, dok ga ne srede kako treba. Cuj mene kako treba, kad je AMD nesto sredio onako muski do kraja i kako treba...
:: Imas dve verzije drajvera Crimson(kod nekih karti je problem sa ventilatorima) i Beta r(reseni svi problemi).Prva verzija daje bolji skor(vratio se na prvu verziju,bitne su samo perfomase).Sa citiranim postom si premasio sam sebe.Ne znas da se snadjes,a sve isto kao i svih ranijih godina.Zovi nekog da ti namesti taj komp da radi kako treba................. :: ::
:: Ooo gde si ti Peki, pa ja tebi dugujem par skrinsotova sto se tice Grida dvojke i autosporta, i pogodi ko je bio u pravu kada smo vodili onu polemiku? :: :: Sto se tice ovog govneta, necu da cujem ni rec. Sve sam sinoc probao i jedno i drugo, ovo je djubre neopevano i juce mi je skratilo 10 godina zivota. Zamisli ti kada ja ne mogu preko njega da stavim 144hz, pise ne podrzava mi monitor?! Nego moram onako seljacki, desni klik, pa preko win-a. :D Evo sada cujem od tebe kao ta prva verzija sto nije u beti daje bolje performanse? HAahhahaha, stvarno smejurija. Znaci biras izmedju boljih performansi ali da ti blokira vent i ostale bagove, ili ovo drugo u beti koje ima neke svoje bubice i losije performanse. Presmesno. :: :: :: Ja sam ispao glup, pametni ljudi ostanu na katalizatoru i ne instaliraju govno jedno 3 meseca, dok ga ne srede kako treba. Cuj mene kako treba, kad je AMD nesto sredio onako muski do kraja i kako treba.. :: :: :: :: Imas dve verzije drajvera Crimson(kod nekih karti je problem sa ventilatorima) i Beta r(reseni svi problemi).Prva verzija daje bolji skor(vratio se na prvu verziju,bitne su samo perfomase).Sa citiranim postom si premasio sam sebe.Ne znas da se snadjes,a sve isto kao i svih ranijih godina.Zovi nekog da ti namesti taj komp da radi kako treba................. :: :: :: ::
E bas me nasmeja sada, sto mislis da ima razlike izmedju moje 970-ice i 290-ice? Ja sam vec sve to sto puta proverio i opet ti ponavljam, Grid 2 pumpa grafiku kako treba samo u kampanjama sa botovima, u multi varijanti na ultra i sve do kraja sto bi se reklo, grafika pumpa kako treba u pojedinim mapama, dok u nekim mapama ide oko 60-70% iskoriscenost. Kod autosporta, grafika pumpa preko 90 procenata u svim mapama cak i na High postavkama, ne mora ultra. Dok je kod grida dvojke sve bilo gore i gore kako si spustao detalje...
Jel zna neko tacno da objasni kako su uz pomoc softvera omogucili da na 1080p monitoru moze da se stavi 25x14 rezolucija? Ja sam se igrao malo sa tom forom i stvarno je ogromna povrsina na ekranu, ali se pikseli vide isto kao i kod 1080p. Znaci to je kao virtuelno 25x14 ali nije to to, o cemu se tacno radi bas me zanima? Takodje, sta treba ukljuciti-iskljuciti u ovom novom drajveru, koje su to vazne opcije koje nismo imali do sada?
Ja sam vec objasnio kako se instalira sto vazi za obe kompanije.
Obrisi trenutne drivere sa DDU dok si u Safe Modu. http://download4.freefiles-12.de/software/s82076/d24791/24/791/DDUv15.7.1.0.exe Prilikom instalacije iskljuci glupost za pracenje video igara (Raptr kod AMD, kod Nvidije ne secam se) Kad instaliras, ides u podesavanja i iskljucis reklame i autorun sa windowsom. I to je to.
Druze, nov je sistem, kakvi crni stari drajveri. Sad cu da nadjem ovo sto si pomenuo i da iskljucim, hvala!!! Jel znas mozda odgovor na moje pitanje u vezi virtualne rezolucije?
Pricali smo o tome jos ranije u nekoj temi http://bit.ly/1TFQY56 Za igre je perfektno,desktop malo sitno (za mene) na 27ci na 2560x1440.
:: Druze, nov je sistem, kakvi crni stari drajveri. Sad cu da nadjem ovo sto si pomenuo i da iskljucim, hvala!!! Jel znas mozda odgovor na moje pitanje u vezi virtualne rezolucije :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.