ASUS ROG SWIFT PG27A - najbolji do sada Gejmerski monitor [recenzija]
STRANA 2 OD 2
Adzem
...
24.01.2016. 22:53
status: user broj poruka: 3797
Tako je bratijo, ovo kao da sam ja napisao. To je ono sto ja stalno ponavljam i budem na kraju dosadan, 99-te se cela nasa nacija smejala amerima i izmlisljali smo milion fora, sala i posalica na racun njihovog debilskog zivota, a sada 80% ljudi trune ispred tog istog televizora gledajuci onu kanalizaciju sto im se servira.
Moram da navedem jedan primer koji me je zaprepastio. Tu u komsiluku imam jednog dobrog decaka, ima 12-13 godina. Jako lose finansijski stoji, da ne kazem da zivi samo na krompiru i da mu bukvalno ja dam poneko parce mesa... Jel znate sta je uradio pre dve veceri, pohvalio mi se licno?! Skupljao je par dana novac kako bi uplatio kredit i glasao za onaj nizi oblik zivota na planeti, zvani zmaj od sipova...
Koliko takvih primera ima kod nas, moze li mi neko pametniji reci STA DALJE LJUDI MOJI, O CEMU DALJE DA PRICAMO?!
:: Jednu stvar mu priznajem.. :: :: Pored gomile stvari koju smo uvezli sa zapada, a uglavnom štetnih, uvezli smo debilizaciju :: :: Sve više podsećamo na debele Amere, kako građom tako i intelektualno :: :: Mislim, kad je neki tamo Mudja ili kako se zove , bez namere da ga uvredim, nije on kriv što se masa loži, merodavan za svet gejminga, a vidim i za review nekih ASUS proizvoda, to jasno pokazuje dokle smo došli :: :: Siguran sam da ovakav retardirani pristup masama ima prođu kod određene grupe, koja je očigledno ciljna. Jer, najlakše se izmuze novac od onih koji najblaže rečeno ne razumeju, a reaguju na `vrh, wow, ludilo, bruka, strava, do jaja...` i ostalo :: :: Samo napred.. :: :: Ja sam i dalje za to da ovakve stvari dobiju ban. Mislim da ne bi bio nezaslužen :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.