:: Slazem se sa tobom, zaista ne bi da experimentisem i popravljam novu stvar evo razgovora sa njima :: :: Korisnička podrška :: Poštovani,kako možemo da Vam pomognemo :: 12:12Ja :: Upravo sam dobio email od va :: 12:12Ja :: da ne prihvatate reklamacij :: 12:13Ja :: Hocete da dodjem ja tamo da vam pokazem o cemu se radi ili me pravite majmuno :: 12:13Ja :: :: 12:19Ja :: Kada upalite monitor i pustite crnu pozadinu jasno se vidi bela fleka u gornjem delu ekrana koja izbija oc :: Korisnička podrška :: Poštovani,hvala vam na detaljnom opisu kvara .Kad se bude završilo detaljno testiranje bićete blagovremeno obavešteni :: 12:26Jai :: Cimam se 4x do vas ne mozete da resite problem dali ste mi ocigledno ne ispravan uredjaj sa defektom I otpakovanom kutijom bez mog prisustva niste testirali monitor kako treba, sad ja treba iz Borce da dolazim do vas da vam pokazem o cemu se radi jer ocigledno ne znate da radite svoj posao i da testirate kako treba. Zamolio bi vas da obratite paznju na ovom o cemu vam govorim jer ja ne bi reklamirao ispravan uredjaj sigurno , hval ::
Nakon sto sam vratio monitor koji je imao belu fleku, morao sam da ih zovem non stop i odlazim tamo da bi im licno pokazao u cemu je problem, stavili su ga na listu prioriteta i kao bice to sve okej, posle nedelju dana stize mi email kako reklamacija nije uvazena, zovem ih kazu nije to do nas oni su poslali proizovdjacu i oni su odbili reklamaciju, pitao sam ih znaci za Dell je ok da onakav bude nov monitor kaze tako smo dobili odgovor, inace trebalo im je 2 nedelje da uoce to.. ni tad ne bi da ja nisam dosao tamo da im pokazem.. toliko zivaca vremena kredita goriva potroseno i dalje nije nista reseno. Sta sad raditi?
Živce i vreme ćeš sigurno izgubiti, takav je sistem, da bi ti odustao itd.
Lično iskustvo (nije u pitanju računarska oprema). Reklamirao - nije uvažena reklamacija, jer nije korišćeno u skladu sa namenom (?!). Uložena primedba na reklamaciju (ovo obavezno uradi) - reklamacija prihvaćena. Iako je prošlo oko mesec-dva, nisu hteli da mi povrate novac (može u prvih šest meseci) nego isključivo da mi zamene, što ja nisam hteo da prihvatim. Pravili me ludim kako ne moraju da mi vrate novac, ja zvao razna udruženja za zaštitu potrošačka (koja inače nemaju nikakvu funkciju osim da te savetuju, ne reaguju oni ni na kakav način), predstavništvo, inspekcije itd. Na kraju se sve to oteglo do nekih mesec dana, ali zvao sam ih svaka 2-3 dana i izgubio živce.
Ne sećam se nažalost koga sam sve zvao, ali znam da ne možeš odmah da zoveš inspekciju itd, plus oni nisu nadležni za to što ti nije prihvaćena reklamacija, nego samo ako ti nisu dali račun i sl.
Ja bih kontaktirao Dell predstavništvo kod nas (ako postoji), ili internacionalni, pa nek oni vide da li im se isplate da blate svoje ime, odnosno da ih ovi naši uvoznici/predstavnici blate.
:: :: :: Moze broj telefona, ne nesto ne mogu da nadjem tj gde nadjem niko se ne javlja ili su telefoni ugaseni odavn ::
Dell ima garanciju na mrtve pixele itd. na globalnom nivou. A to je opste poznato da u ovom zemlji dembeliji je sve moguce samo gledaju da ti uvale nesto i zajebu. Ja bi najradje uradio sve ovo na drugi nacin na slascu onako, al videcemo dal ce proci zakonsi.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.