Aj baci link od te verzije sto si skinuo, al bas te koju si igrao ako se secas gde si uzeo.
Probao sam GTA V juce u par navrata, jer igra crash-uje zbog bug-a, i 60 FPS na max detaljima ne znam da li sam video, ali je super fluidna na 40tak fps, to je neki prosek koji sam video na tim podesavanjima.
Primetio sam u igri da kada padne noc, zbog dosta senki i njihovog kvaliteta, opada FPS.
Meni je TR 2013 bio odlican, video sam snimken a YT za ovaj novi i grafika stvarno deluje nerealno dobro.
Kupio sam, ali sam je zbog Baba Yage morao da krekujem. Isto, morao da zavrsim u DX11 i imao sam jos jedan bag, ali sam skinuo drugi DLC pa je proradilo. Na tom mestu sa memorijskim bagom se nije pojavljivao lift do pecine, tako da znas, ako ti se posle puzle u BY pojvi bag da ne mozes dalje posle povlacenja poluge, menjaj DLC. Neki kazu da ako pogines i nastavis, da se pojavi. Nisam to probao... Dalje igras normalno u DX12.
PS. Cela igra je nerealno dobra. Igrao sam je malo na maxu, na I7, 32GB, 2x980ti, 27` 1440p i brateeee. Sada sam ponovo pokrenuo 2013, da se malo podsetim.
Krek sam koristio onaj koji je postavljen ovde u temi o ROTR, mislim da je dex imao problem posle apdejta pa je neko ostavio link. A DLC koji sam skinuo sa iste teme mi je pravio problem, pa sam skinuo neki drugi, ali pojma nemam odakle. Skini taj repack, ocigledno to radi OK. Moje nije merodavno, jer se lepio DLC na originalnu verziju.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: :: VMARC-e, daj pisi brate nazive tih verzija koje rade provereno, da ne prolazim i ja kroz iste muke. :: :: Namucih se i sa GTA V i namestio sam juce page file kako bih izbegao bug, ali nisam probao posle toga da vidim da li se pojavljuje. :: :: Uglavnom, sa svakom igrom treba posle da izvrsavam egzorcizam da bi radila normalno :: :: Ove kupljene ne racunam. : :: ::
Ok, hvala puno, potrazicu temu pa cu staviti na download igru, javljam utiske.
:: Krek sam koristio onaj koji je postavljen ovde u temi o ROTR, mislim da je dex imao problem posle apdejta pa je neko ostavio link. A DLC koji sam skinuo sa iste teme mi je pravio problem, pa sam skinuo neki drugi, ali pojma nemam odakle. Skini taj repack, ocigledno to radi OK. Moje nije merodavno, jer se lepio DLC na originalnu verziju :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: :: :: VMARC-e, daj pisi brate nazive tih verzija koje rade provereno, da ne prolazim i ja kroz iste muke. :: :: :: :: Namucih se i sa GTA V i namestio sam juce page file kako bih izbegao bug, ali nisam probao posle toga da vidim da li se pojavljuje. :: :: :: :: Uglavnom, sa svakom igrom treba posle da izvrsavam egzorcizam da bi radila normalno :: :: :: :: Ove kupljene ne racunam. : :: :: :: ::
U koliko se već nisi snašao, odeš na http://www.nosteam.ro/ pri dnu, među `žutim` igrama imaš i Rise of the Tomb Raider. Pazi samo, pošto njihov sajt voli da `otvara` gomilu kojekakvih zezancija.
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
Skinuo sam vec i instalirao drugu verziju, doduse nisam jos probao da li radi i kako.
GTA V Reloaded nikako nisam uspeo da nateram da radi bez memory crash-a, probavao druge krekove, apdejtovao igru itd i opet isto. :/
:: U koliko se već nisi snašao, odeš na http://www.nosteam.ro/ pri dnu, među `žutim` igrama imaš i Rise of the Tomb Raider :: Pazi samo, pošto njihov sajt voli da `otvara` gomilu kojekakvih zezancija :: :: :: i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A9 :: :: ::
Tumb Rejder je odličan, kao i prethodni deo (plus što Lara ne liči na meni iz nepoznatih razloga odbojnu Anđelinu Žoli). GejTA sam probao, još kad se pojavio. Nije mi se svideo i nemam nameru da ga probavam ponovo, iako vidim da svi kupuju ili ceo komp ili grafičku samo zbog GejTA. Kao da je to jedina čestita igra, a po meni je daleko od toga.
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
Evo nakon 30 minuta igranja, mogu da podelim utiske.
Sto se tice grafickih podesavanja, nisam eksperimentisao, bice vremena za to, igra je podesila na High setovanja, videh i da je ono za kosu ukljuceno, mada se ne zove kao u prethodnom delu.
95% vremena imam 60fps lock. U tih 5% ukljucujem pad na 56 i 50 fps na par sec tokom onog prvog odrona i u toku dve cut scene kada isto na par sec padne na od 46-50fps.
Grafika je stvarno melem za oci, pogotovo sto ja igram na 32` sa nekih metar udaljenosti. Vidim da kao i u prethodnom delu, igra nekada ne odreaguje tokom skakanja sa litica na liticu, pa u skoku kada treba da pritisnes E kod mene nekad ne odreaguje, kao da nisi ni pritisnuo taster.
To mi se desavalo i kod 2013 verzije, tako da sam za ovih 30 min jedno 4 puta skocio u smrt zahvaljujuci tome. :)
Ne znam sto je Zuluf nas toliko pljuje, po meni je igra bas top, kao i prethodni deo.
Jbga ja sam GTA igrao jos dok je bio u 2D. Igrali smo i u lanu multiplejer u igraonici, gotivim GTA inace, dok IV deo nisam ni igrao, bas mi je isao na zivac zbog nekih stvari, odradio par misija, prekipelo mi i pao je uninstal. GTA V deluje bas dobro, ali dzabe kada kresuje svakih 5 minuta, a delotvoran fix jos nisam nasao.
:: Tumb Rejder je odličan, kao i prethodni deo (plus što Lara ne liči na meni iz nepoznatih razloga odbojnu Anđelinu Žoli) :: GejTA sam probao, još kad se pojavio. Nije mi se svideo i nemam nameru da ga probavam ponovo, iako vidim da svi kupuju ili ceo komp ili grafičku samo zbog GejTA. Kao da je to jedina čestita igra, a po meni je daleko od toga :: :: :: i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A9 :: :: ::
:: :: Evo nakon 30 minuta igranja, mogu da podelim utiske :: :: Sto se tice grafickih podesavanja, nisam eksperimentisao, bice vremena za to, igra je podesila na High setovanja, videh i da je ono za kosu ukljuceno, mada se ne zove kao u prethodnom delu :: :: 95% vremena imam 60fps lock. U tih 5% ukljucujem pad na 56 i 50 fps na par sec tokom onog prvog odrona i u toku dve cut scene kada isto na par sec padne na od 46-50fps :: :: Grafika je stvarno melem za oci, pogotovo sto ja igram na 32` sa nekih metar udaljenosti. Vidim da kao i u prethodnom delu, igra nekada ne odreaguje tokom skakanja sa litica na liticu, pa u skoku kada treba da pritisnes E kod mene nekad ne odreaguje, kao da nisi ni pritisnuo taster. :: :: To mi se desavalo i kod 2013 verzije, tako da sam za ovih 30 min jedno 4 puta skocio u smrt zahvaljujuci tome. : :: :: Ne znam sto je Zuluf nas toliko pljuje, po meni je igra bas top, kao i prethodni deo :: :: Jbga ja sam GTA igrao jos dok je bio u 2D. Igrali smo i u lanu multiplejer u igraonici, gotivim GTA inace, dok IV deo nisam ni igrao, bas mi je isao na zivac zbog nekih stvari, odradio par misija, prekipelo mi i pao je uninstal. GTA V deluje bas dobro, ali dzabe kada kresuje svakih 5 minuta, a delotvoran fix jos nisam nasao :: :: :: Tumb Rejder je odličan, kao i prethodni deo (plus što Lara ne liči na meni iz nepoznatih razloga odbojnu Anđelinu Žoli) :: :: GejTA sam probao, još kad se pojavio. Nije mi se svideo i nemam nameru da ga probavam ponovo, iako vidim da svi kupuju ili ceo komp ili grafičku samo zbog GejTA. Kao da je to jedina čestita igra, a po meni je daleko od toga :: :: :: :: :: :: i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A9 :: :: :: :: :: ::
:: Moj redosled bi bio sledeći a obrazložiću i zašto :: 1. MS :: 2. Pali :: 3. Gigabyt :: 4. Asu :: :: Dakle, kod svih navedenih su specifikacije gotovo jednake tako da to nije faktor na osnovu kojeg je formiran redosled. Formiran je na osnovu hlađenja a ono kod Pascal arhitekture (pored napona) ima ključnu ulogu u ostvarivanju i zadržavanju visokog Boost-a, što je faktor koji je presudio jer direktno utiče na performanse. Od svih navedenih lično sam testirao pomenute modele MSI i Gigabyte :: :: MSI sam stavio na prvo mesto iz nekoliko razloga. Prvo, ima veoma dobro i prilično tiho hlađenje. Drugo, od svih navedenih modela MSI ima najveću fabričku frekvenciju, ali još bitnije od toga je što ova karta jedina ima 8-pin konektor za napajanje (sve tri ostale imaju 6-pin) pa i bolju naponsku sekciju od ostalih modela što se pokazalo presudnim u održavanju visokog Boost clock-a tokom dužeg opterećenja :: :: Palit je na drugom mestu iako mu je startni clock niži nego kod Gigabyte-a. Ima kvalitetnije hlađenje sastavljeno od tri bakarna Heatpipe-a koji su obloženi aluminijumskim listićima što je daleko bolje nego Gigabyte-ovo rešenje :: :: Gigabyte je na trećem mestu samo iz razloga što je Asus-ova kartica sa referentnim hlađenjem tako da ne ulazi u poređenje sa ove tri. Glavni problem sa ovim modelom je što ima katastrofalno rešen dizajn, a ne zato što je Gigabyte u pitanju. Evo o čemu se radi, ovaj model ima samo jedan bakarni Heatpipe ukombinovan sa aluminijumskim blok hladnjakom. Zbog ovakvog hlađenja je u zaostatku za navedenim MSI i Palit modelima ali to nije sve. Da stvar bude gora, uz lošiji hladnjak ova kartica je obavijena plastičnim kućištem koje sprečava bolji odvod toplog vazduha. Da je bar backplate metalni pa i da ima neku svrhu ali ovakav od plastike samo pogoršava situaciju. Džaba što lepo izgleda kad ničemu ne služi. Zbog svega navedenog kartica se zagreva više nego ostale i Boost clock vremenom opada kako bi se sprečio rast temperature. Samim tim opadaju i performanse. Ne značajno ali kod MSI modela do toga ne dolazi zbog boljeg hlađenja :: :: Asus nećemo ni razmatrati :: :: Ako već želiš Gigabyte onda gađaj G1 Gaming model umesto ovog Widforce-a. Ima neuporedivo bolje hlađenje, 8-pin konektor i metalni backplate, a cena mu nije mnogo veća od ovog. G1 Gaming bi stavio čak i ispred MSI Armor modela da je pomenut ovde :: :: Nadam se da sam ti razrešio nedoumicu. : :: :: ================= :: Intel Core i7 3770K 4.2GHz, Gigabyte Z77X-UD5H, Kingston HXS 32GB 2400MHz, Gigabyte GeForce GTX1070 G1 8GB, SiliconPower S60 2x120GB SSD RAID0, Samsung F3 2x500GB RAID0, Storage 5TB ::
Intel i Nvidia je dobitna kombinacija u ovim vremenima, a i u buducim. Uzmi gpu a posle kad jos malo skupis novce, uzmi neki intel i3 DDR4 i lagano, pa kasnije zamenis to sa nekim i5-i7 i tako u krug. :D
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.