Ljudi sacekacu jos malo nije frka za G2 dok ne sredim LC vent.
Nego razmisljam se treba li mi G2 uopste, da li je G1 isti kao i G2 po kvalitetu komponenti i ostalog ? ( EVGA SuperNOVA G1 750W ) . 106 e vs 142e . Ionako vec koristim 750w, ako se odlucim da menjam napajanje treba li mi uopste jaci model
Mnogi lažu kakvo napajanj imaju, a čak i za gtx 1080 to napajanje, koje imaš je više nego dovoljno. Treba znati da grafika toga tipa povuče u piku pri OC-u i 220w što nije puno, ali i sa ploče do 70w. Pri uključenju svaka grafička povuče max a to je do 392w za gtx 1080 founders edition. Ono što je bitnije je da napajanje isporuči što više ampera stabilno. Nemaš potrebe za jače od 850w. I bitnije je svake 2 do 3 godine promjeniti kondenzatore, naročito zbog naše struje. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ja ne znam gdje si ti u Srbiji kupovao napajanja od 7-10 godina garancije i da su uvažili garanciju(Gig*tron, P*n Comp*ters. C*m Trade ili A*ti), a što se tiče nabavke iz Mađarske, ne znam nikoga ko je radio taj posao nabavke 10 godina, pa da je reklamirao opremu. Drugo, suludo je uzeti napajanje od 200€ od 700-800w, kad možeš za 3 godine da baciš staro od 100€ i kupiš novo ponovo za 100€. To je logično i normalno. Ko god kaže drugačije, pitanje je šta će biti za 3 godine i da li će porodica Vučić imati monopol u IT sektoru, kako kod nas, tako i u Mađarskoj. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Svojevremeno sam uzeo napajanje u Gig*tron Corsair hx850 sa 7 godina garancije napajanje je posle 5 godina dalo dusu i jedva sam uspeo da izreklamiram ali sam uspeo i dobio povrat novca !
Hvala : forumasima,pcaxe, pcberzi i ljudima iz gigashita .) koji prate pc forum :)
Wlado prestani da masturbiras kriv je operator natera nas da vadimo .)
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: Ja ne znam gdje si ti u Srbiji kupovao napajanja od 7-10 godina garancije i da su uvažili garanciju(Gig*tron, P*n Comp*ters. C*m Trade ili A*ti), a što se tiče nabavke iz Mađarske, ne znam nikoga ko je radio taj posao nabavke 10 godina, pa da je reklamirao opremu. Drugo, suludo je uzeti napajanje od 200€ od 700-800w, kad možeš za 3 godine da baciš staro od 100€ i kupiš novo ponovo za 100€. To je logično i normalno. Ko god kaže drugačije, pitanje je šta će biti za 3 godine i da li će porodica Vučić imati monopol u IT sektoru, kako kod nas, tako i u Mađarskoj :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Ja ne bih inace! 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Sole brate, ti si igrao Mad Max, ja ga tek sada gustiram, pojacao sam mu rezoluciju sa DSR i mogu ti reci odlicno izgleda. Nego ono sto sam hteo da te pitam, jel glavnom liku Keanu Reeves pozajmljivao glas? Ubedjen sam da je on, prepoznajem taj glas i u snu.
:: :: Extra a i muzika je na mestu . :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: @Solaj :: :: :: :: Odgledaj klip do kraja. Tu je hard core setup iz potpisa :) Imas na kraju slike :)))) Ziveli : :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?388997-Asus-GTX-1080-Strix-OC-Single-SLI-User-Test-Review&p=4871442&viewfull=1#post487144 :: :: :: :: :: :: :: :: Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2 :: :: :: ::
:: Sta je bre ovo svi zivi imaju g2 :D :: :: :: Kako se krecu cene ljudi, koliko mogu da trazim za ovog Arkangela, sa i bez novog venta ? Ispravan je skroz,vent se ponekad cuje nije stalno :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.