Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Prevara. Umesto GTX 970 karte Ga-K8VM800m ploča i prljava jakna.
STRANA 2 OD 4  
tartek Re: Prevara. Umesto GTX 970 karte Ga-K8VM800m ploča i prljava jakna. 31.01.2017. 19:27 #630387

status: user
broj poruka: 227

Thailand,fighting the last boss

AMD FX 8350 8 Core| 2GB graphics r9 270x OC Edition DDR5 | 12GB Ram Corsair |
240GB SSD |1TB HDD WD | SMPS Corsair 650 |
Cooler Master Cabinet | Cooler Master Water Cooling |
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tartek police 31.01.2017. 19:31 #630388

broj poruka: 227
Drugar moras ti da budes murija i istrazni i na kraju da mu presudish,zarobi ga nek odradjuje,ili neko njegov,sto je vrlo skakljivo ,ali nista od toga nema dok se sam ne iscimas,iskuliraj za sad,docice on sam,zapamti

Thailand,fighting the last boss

AMD FX 8350 8 Core| 2GB graphics r9 270x OC Edition DDR5 | 12GB Ram Corsair |
240GB SSD |1TB HDD WD | SMPS Corsair 650 |
Cooler Master Cabinet | Cooler Master Water Cooling |
VMARC Ako je islo postexpressom: 31.01.2017. 20:40 #630394

broj poruka: 9434
Uplata postnetom, tj. odneo mu postar, idi u Zemun u glavnu postu, nadji postara koji mu je odneo pare i neka te uputi na lika. Dalje sta kom bog da.
Ukoliko je izvrsena uplata na njegov ziro racun, onda je situacija malo komplikovanija ali nije beznadezna. Naime, u tom slucaju lik ne mora da ostavi prave podatke, vazno je da ostavi pravi tekuci racun, jer je to merodavno za uplatu. Na salteru poste se sluzbenici ne mora sloziti ime i prezime sa korisnikom racuna, jer su to tajni podaci. Merodavan je samo broj tekuceg racuna, tako da je on mogao da zivi u Medvedji a da stavi da se salje iz Zemuna i opet bi tebi otisao paket a njemu legla lova na racun. Onda lepo vidi kod koje je banke racin, iskopaj bilo koju vezu u toj banci, idealno salterusu, koja ce da ti da podatke o vlasniku racuna. Nadji ga, pa sta kome bog da.

Srecno.

macOS Sierra
What can your Mac do now? Just ask.

Ridah Au brale 31.01.2017. 22:18 #630406

broj poruka: 35
Ovo je tako lak slučaj da sam stvarno iznenađen da ovom čoveku MUP nije izašao u susret. Srbija je baš pravna država. Užas

My mentor taught me everything about the Force, even the nature of the dark side.

-ShonE- Re 31.01.2017. 23:05 #630410

broj poruka: 3529
Tuzno zaista.

Posto si vec na sva zvona po forumima oglasio kako te je taj i taj zajebao, ne bi mozda bilo lose da se iscimas i zovnes lepo i novine i ispricas slucaj do detalja, nikad se ne zna, novine su cudo, mozda i objave pa dodje prica do nekog gore pa se smiluju i pomognu u celoj situaciji. .)

Mozes recimo BLIC da cimnes, sto da ne.

i7 6700K + Noctua NH-D14
GTX980ti Gigabyte G1
MSI Z170A Krait Gaming
Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage
Dell U2515H + LG D2343 3D
Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
X-Fi Titanium+Z-5500

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry Re: .... 31.01.2017. 23:10 #630411

broj poruka: 1272
Tužno...
Pa sad, možda i nije. Ja sam siguran da on negde već slavi, i da mu je lepo zbog svega ovoga.
Siguran sam da će se izvući 99%.
A od ostalih stvari, izdvojio bih paranoju. Sa mnom će postati nemoguće sarađivati.
Jbg.
Ostaju mi radnje, jer za sve ostalo ću tražiti DNK nalaze pre kupovine, na šta niko naravno neće pristati. Metaforički, naravno.

Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.

-ShonE- Re 31.01.2017. 23:15 #630412

Jos jedna zanimljiva stvar, malo sam iztrazio, vrlo jednostavnom pretragom na benchu lako se da ustanoviti da je on imao dosta oglasa iza sebe na tom forumu, a i clan je tamo od 2006 i ima postova po kojekakvim temama.
Samim tim tu mi nesto smrdi.

Pazi sad, imao je oglasa tamo 2016., i u nekima se pominje ime izvesni Sloba iz Beograda:
`060 14 62 565 Sloba Beograd`

Eto cisto ono, mozda pomogne u nekoj daljoj potrazi. .)

A da stvar bude jos ludja, sta ako je oglas za tu kartu zapravo postavio kao usluzni oglas, za nekog drugog lika, sto nije nemoguce, pa nije ni svestan u kakva govna je upao.

Ako vec nisi, okreni lika pa vidi o cemu se radi, ne odustaj olako.

EDIT: Zapravo koliko vidim u gomili oglasa mu se pojavljuje jedan te isti broj: 0601462565

i7 6700K + Noctua NH-D14
GTX980ti Gigabyte G1
MSI Z170A Krait Gaming
X-Fi Titanium+Z-5500

solaja777 ha 31.01.2017. 23:32 #630414

broj poruka: 3278

jel se to meni chini ili je benchmark forum brze bolje izbrisao oglas od Perpetual ?

Ako je tako onda zasto ???

SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D

Blueberry Re: .... 31.01.2017. 23:35 #630415

Zvaničan odgovor admina je `sakrio sam mu oglase da se neko ne upeca dok ne rešite problem, ostavljam linkove.

Ako policiji treba IP ili slično, mogu da nam se obrate - traži im neki kontakt, rado ću ih pozvati i izdiktirati šta im treba.`.

Piše u temi.

-ShonE- Re: ha 31.01.2017. 23:35 #630416

Da, oglas je obrisan, iz ko zna kojih razloga, mozda su i sa Bench-a reagovali pa im je ovo neka metoda, ko zna.

Bas me zanima kako ce se ovo zavrsiti, a realno ako se broj koji sam postavio zaista vodi na njega onda ga je vise nego lako naci, a i vidim da duuugoo vec koristi isti broj na oglasima.

i7 6700K + Noctua NH-D14
GTX980ti Gigabyte G1
MSI Z170A Krait Gaming
X-Fi Titanium+Z-5500

::
:: jel se to meni chini ili je benchmark forum brze bolje izbrisao oglas od Perpetual ?
:: Ako je tako onda zasto ??
:: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
solaja777 haha 31.01.2017. 23:43 #630418

sta koji racku sakrio sam mu oglas ma momentalno banuj korisnika jedu govno i ovi sa bencha meni su znali da lupaju nekakva upozorenja jer sam postavio oglas dva puta a ovakve jajare tolerisu ? A u pm bukvalno teraju coveka da uzme pravdu u svoje ruke pa se posle pitaju jebote sta se to sa nama desava ...

Adzem ... 01.02.2017. 08:36 #630440

broj poruka: 3797
To uopste nije efikasno resenje, jer ce malo vestiji prevaranti otkupiti neispravne jace grafike po 30e, a prodavati za deset puta vise od te cene. Otvoris i sta? Dok ne ubodes, nikad ne znas na cemu si, pa cak i kada ubodes mozda je montirana na milion nacina koje svi dobro znamo da radi par dana i to je to. Ozive je samo zbog prodaje, a onda posle par dana tetris na monitoru.

:: Zaboravio sam tacno koje ali znam da kod odredjenih kurirskih sluzbi smes da proveris na licu mesta robu pre preuzimanja, da otvoris kutiju i da se uveris u stanje. Za to vreme kurir ceka dok ne das saglasnost da je sve u redu. Iskreno se ne secam ali imao sam takva iskustva da me kurir pita sam jel sve u redu, hocu li da se uverim da li je stiglo ono sto sam porucio. Mnogo toga mi je stizalo sa raznih strana sto odavde iz zemlje sto van tako da zaista ne znam sa kim sam vise saradjivao. Uglavnom, trebalo bi da se praktikuje da se trazi da se roba pregleda pre preuzimanja. To je bezbolan nacin a efikasan, tako niko ne bi imao problem. Nit kurirska sluzba za cimanje nit po najmanje kupac
:: Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2
solaja777 urin 01.02.2017. 10:54 #630447

a zasto radis urin svake godine ? Jel to DrDoca trazi .)

solaja777 Re: ... 01.02.2017. 11:09 #630451

znam da rade ali samo osnovne pretrage (zna se koje su) znaci ne na narkotike ...

msm i meni je cist nalaz urina i to zadnjih 17 godina .) cak se i psiholozi slazu da sam normalan :)

:: Ja samo kazem, dajem primer.
:: Danas rade urin testove kada se trazi posao takodje
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70
Blueberry Re: .... 01.02.2017. 11:40 #630453

Narode, molim vas...
Kakav god ugursuz bio Wlada, nije on kriv ni za šta što se desilo.

update:
Pokušao je prevariti još nekoliko ljudi.
Za razliku od mene, nekom drugom su stopirali isplatu novca, pa je taj imao više sreće.
Da li je imao dobru vezu ili se tako namestilo, ne znam, uglavnom, barem jedan manje opljačkan.
Takođe još jedna osoba je dobila jutros paket, srećom upozoren je.
Kako stvari stoje, pa, pesimistično, ali videćemo šta će dalje biti.
Zamolio bih vas da se ne prepucavamo u ovoj temi, pa makar to bio i Evgeraš. Kao što rekoh, nije on kriv za ovo.
Hvala.

Dexter013 @Blueberry 01.02.2017. 11:59 #630454

broj poruka: 17098
Bas mi zao covek, 27 000 nije mala cifra, ljudi rintaju mesec dana za te novce.
Pamet u glavu sledeci put, samo od stvarno proverenih clanova kupovina
koje recimo barem vitruelno dobro znas,
a ne samo eto tu su kao ponekad na forumu kao neki fantomi.

Ja bih iskreno od Wlade kupio sta god da prodaje jer znam da je to pazeno mazeno a koliko god on da nije u vinklu znam da nije prevarant.
Zato malo manje da se mi prepucavamo kad neko prodaje svoje polovno
a dobije po nosu jer nije spustio cenu za bar duplo manje nego u radnji.
Time se ipak prolazi jeftinije nego u radnji ali nema da te boli glava kao sad,
jer je ipak stvarno provereno.

Teraj ti ovo do kraja kako znas i umes to je moj savet,
a za `naknadu bola` vec imas oj ha dobrovoljaca mada ako je lik stvarno negde blizu Panceva
i ja bih se pridruzio.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Patriot 240gb +HDD 500gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse: Razer Naga
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ... 01.02.2017. 12:18 #630456

slazem se sa dexterom, nego gde li su one legende sto su se radovali kad me ona sirotinja izradi za 5000din ? Sta sad nemate komentar ?

Na zalost u buduce Blueberry nece imati poverenja kod kupoprodaje:( kao i vecina nas , umesto lopovi da se ogranice na manje iznose 2-5crvene pa ajd neko se I zajebe a oni krenuli na vece sume jbg ubice trgovinu a i sopstvenu zaradu ...

srdoch Hmmmm 01.02.2017. 16:08 #630477

broj poruka: 1260
@Blueberry
Kažeš da je još neko dobio paket i da je upozoren? To je npr odličan trag pošto paket mora da mu se vrati, znači lični kontakt kurira s njim. Ako je postexpress u pitanju onda ne mora kurir da mu vrati paket već može i u pošti da preuzme. U svakom slučaju pitaj tog lika koji je upozoren i nije preuzeo paket da ti kaže kojom službom mu je ovaj poslao i podatke ko mu je poslao pa uporedi. Postexpress je nezgodan zato što možeš da pošalješ paket i iz pošte pa navedeš lažnu adresu kao svoju a uplatu da primiš preko postnet-a. Ako je neka druga kurirska služba onda kurir lično nosi i zove klijenta na mob. Pitaj tog lika da ti da broj telefona kurira koji ga je sigurno zvao. Zatim cimni kurira i objasni mu situaciju pa ti možda bar kaže kako lik izgleda i gde je preuzeo pošiljku od njega.
U svakom slučaju ne odustaj, tragova je mnogo i sklopiće se na kraju nešto. Napraviće on već neki propust i možda će ga nahvatati neko pre tebe. Budi u kontaktu s tim ljudima i možda se pojave nove informacije. U nekom trenutku će se saplesti i onda je najebao.

==================
Intel Core i7 3770K 4.2GHz, Gigabyte Z77X-UD5H, Kingston HXS 32GB 2400MHz, Gigabyte GeForce GTX1070 G1 8GB, SiliconPower S60 2x120GB SSD RAID0, Samsung F3 2x500GB RAID0, Storage 5TB
BassivitY Kad svi zele da saradjuju 01.02.2017. 17:10 #630485

broj poruka: 911
Osim policije, nek ide sve u kurac. Sve sto treba je zahtev sluzbenog lica i to je to, bench ti da ip, nebitno koja je, iako je NAT, kontaktirace provajdera i to je to. I sad svi koji mogu direktno da pomognu su tu i zele da pomognu, samo policija drvi...Jbt ja u zivotu nisam imao razlog da se bunim protiv njih ali ovo je beda. Jbt to je dan posla, jedna smena.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

100tinalog ?? 02.02.2017. 09:16 #630549

broj poruka: 1219
I sta si uradio na kraju?

solaja777 Re: ?? 02.02.2017. 10:30 #630554

Na zalost kontam da nista nije uradio sistem je pasivan a vidi se iz price da je covek ok i da ne pripada ovom prostoru.

:: I sta si uradio na kraju
100tinalog Re: Re: ?? 02.02.2017. 11:26 #630556

Javni tuzioc, nista?

:: Na zalost kontam da nista nije uradio sistem je pasivan a vidi se iz price da je covek ok i da ne pripada ovom prostoru.
:: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: :: I sta si uradio na kraju
:: ::
Simon72 ... 02.02.2017. 11:28 #630557

broj poruka: 2799
Prevarila te grupa ljudi a jedan od njih je administrator na tom sajtu.
Ako želiš poslacu ti podatke ali ništa nece da bude pokrenuto jer je to uigran tim i verovatno imaju nekog u strukturama vlasti pošte se ta grupa vrti vec duže vreme a niko ništa protiv njih ne pokrece.
Jedino što možeš je da sam pokušaš da se organutuješ i rešiš taj problem ili da sacekaš da najzad dolijaju mada za sad ih štiti neko dovoljno mocan da sve postupke protiv te grupe blokira.Ja pokušao i naišo na zid cutnje i pognute glave.Pokušao sam i na samom sajtu da skrenem ljudima pažnju al me vecina napravila budalom pa sam radi svog zdravlja prekuno da budem u društvu preveranata.

100tinalog Re: ... 02.02.2017. 11:38 #630559

Benchmark, klanrur, kupujem prodajem itd itd...
Sve sami prevaranti na njima.
Ovde umeju ljudi.
Da ti prodaju nesto za vise pare, nego sto su oni platili.
Ali barem dobijes ono, sto si trazio.

:: Prevarila te grupa ljudi a jedan od njih je administrator na tom sajtu
:: Ako želiš poslacu ti podatke ali ništa nece da bude pokrenuto jer je to uigran tim i verovatno imaju nekog u strukturama vlasti pošte se ta grupa vrti vec duže vreme a niko ništa protiv njih ne pokrece
:: Jedino što možeš je da sam pokušaš da se organutuješ i rešiš taj problem ili da sacekaš da najzad dolijaju mada za sad ih štiti neko dovoljno mocan da sve postupke protiv te grupe blokira.Ja pokušao i naišo na zid cutnje i pognute glave.Pokušao sam i na samom sajtu da skrenem ljudima pažnju al me vecina napravila budalom pa sam radi svog zdravlja prekuno da budem u društvu preveranata
solaja777 Re: Re: Re: ?? 02.02.2017. 11:49 #630560

Trebao je da ode u policiju i prijavi prevaru po prijemu paketa pa da oni istog momenta kontaktiraju tuzioca i da se odmah zabrani isplata novca. Ovako je zakasnio tako da mu ostaje privatna tuzba ali protiv kog msm ako je u pitanju grupa...

@Simon72
Ako je tako onda zanimljive administratore ima bench forum cast izuzecima.

:: Javni tuzioc, nista
:: :: Na zalost kontam da nista nije uradio sistem je pasivan a vidi se iz price da je covek ok i da ne pripada ovom prostoru.
:: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: :: :: I sta si uradio na kraju
:: :: ::
:: :: ::
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs