Uzeli komšiji gt 1030 2gb gddr5 za 8900 din. Karta je neverovatna i daleko bolja od polovnih hd 7750 ili r7 250 ili za 50 evra ili 250 x za 60 evra koliko ih prodaju po oglasima bez garancije. Odlicna kupovina za one koji imaju kineska napajanja. Na nivou je r7 260.
Znam Simon,ali ova nije nikad otvarana,nije pecena,tako da je ispao fer taj lik,koristicu ovu neko vreme pa cu sa njim da se menjam za neku od 2gb,radi super ali vec na ultra detaljima uspori i secka pomalo.
Razlika izmedju HD7750 i R7 260X je poprilicno velika.
Jes` 1GB VRAM-a malo doduse, al` ako je nasao karticu za 45-50 EUR, mislim da je to odlican dil.
Cak i sa 1GB, radice to prilicno bolje od HD7750..
Takodje, treba da se razmotri opcija za 70-tak eura, a to je Nvidia GT1030. Kartica je u rangu sa GTX750, nekada cak i sa 750ti, sto mu dodje po snazi sigurno kao R7 260X, pritom je nova sa tri godine garancije neznatno skuplja od polovnih.
Ima 2GB GDDR5 memorije, iako 64-bitna, odlicno se pokazala.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Kartica kao kartica je ok ako si nasao za male pare al problem je 1gb rama gde neces moci bas lepo da se naigras.. mislim radice posao kao meni 7750 pre ove sto sam uzeo...al cisto da znas.. :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Phenom b45 x4 :: TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz :: 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor :: ASUS EX-GTX 1050 2GB DDR :: Asus DVD/RW :: ::
Mozda na zimu uzmem neku R9 ili slicnu opet od istog lika,sa 2Gb 128bit DDR5,sto je skroz meni ok,sad imam 6xAMD Phenom na 2.8GHz,sto ce neko vreme ok da radi.
Dok ima dual core procesor ne vrede mu jace grafike. Ostani na to što imaš dao si 45 evra i prvo nabavi neki procesor sa 4 jezgra. Ustvari sad vido da si napisao da imaš neki phenom al ne razumem koji?Ako je sa 4 jezga i phenom II ne treba ti bolje.A ako je Phenom II X6 1055T jer jedino on radi na 2,8 ghz još bolje. Inace rx 560 je na nivou r9 270 a prodaju se bez garancije za isti novac ko ove nove što su ti dali linkove. https://goo.gl/s7Wqbw
Kolko si ga platio pošto ih skupo prodaju. Imap si generalno bolju opciju sa pentioum g4650 i najeftinijom maticnom plocom i polovnom ddr4 memorijom ispalo bi te 14.000 din i još 12.000 za rx 560. Kolko te iskoštala sva investicija za proceor,graficku i dal si još nešto menjao.
Neverovatno mi da taj Phenom x6 i dalje toliko kosta. Mislim jeste x6 al kada se uzme da neke igre nece da rade jer nije SSE 4 ... nisam pametan. Mada da si dodao 40 evrica da sklepas intel platformu al dobro. Uvek moze da bude.. da si ovo da si ono.Nek te lepo sluzi :)
Generalno je za grafiku dobro prošo al pošto je menjao i plocu i procesor mogo je da uzme g 4650 za 7.800 i h110 za 6.000 i 4 gb ddr4 polovno za 2.500 il novu za 4000. Nije problem da neke igre nece sa phenomima pošto su svi izbacili zakrpe za tu instrukciju sse4.0 (u pocetku ima podrška samo za sse4.1 pa na gore) vec je jednostavno bolja opcija em novo sa garancijom em osetno bolje u igrama.Doduse sa tom grafikom se to i ne primeti al je ipak novo. Poenta je da si prakticno prodajuci svoju memoriju plus to što si platio mogo da uzmeš ovo što sam naveo umesto tog proceora i ploce.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647705. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.