rx 580 8 giga ili 1060 6 giga nista ispod...sve ispod je neisplativo jer su i ovima dosta pale cene a pogotovo sto uskoro izlaze nove AMD tako da ce jos padati cene.Jeste trenutno rx 570 dovoljna za HD igranje ali 4 giga ce uskoro da bude malo.Stekaj jos malo pare pa uzmi nesto bolje od rx 570.Najbolja kupovina sada je 2060 ali ona je 50k pa ispod nje moze i 1660...ali rx 580 8 giga ce da zavrsi posao narednih godina.Ja je imam i zadovoljan sam.
Bravo, tako bi svako trebao da razmislja da kupi ono sto je najbolje za odredjenu kolicinu novca a ne kao pojedini idioti koji kupe Nvidia kartu samo zato sto im je neko rekao da je Nvidia najbolja a u stvari dobiju neko sranje od karice koja je dosta slabija, kosta vise i ima manje memorije.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.