E....nekulturni stvore. Pamet ti nikad nećeš imati, zato se tako i ponašaš. Prijavljen si adminima, pa eto, možeš da ih po hiljaditi put preklinješ da te ne banuju.
Džabe revolucionarni čip sa tolikim procenton kvarova i problema. Pošto se tvoje iskustvo svodi na maltretiranje hardvera na par meseci pa prodaja tako nešto i ne možeš da znaš. A da prodaš nešto to tebi nije ni problem, obzirom da imaš ortake koji ti pišu garancije na (ko zna koliko) korišćene proizvode, naravno bez davanja fiskalnog računa, za šta, naravno imam dokaz. To je ono znate, kad kupite `nešto novo` a primetite nestručno odršafljivane hladnjake, otiske prstiju, menjanu pastu.... itd....Da si jedini, pa ni po jada.
Počni da skačeš po stolici....
P.S. Ja ne moram da se pravim pametan, ti to moraš, jer nisi.
:: Ma pusti debelog vidis da kenja po obicaju,hoce opet da ispadne pametan..Dlake na nosu mu pomucuju pamet svaki put : :: I serija 6 i 7 i 8 nista manje nisu crkavale od konkurentnih ATI proizvoda..To je sve u normalnoj meri,procenat koji je sasvim prihvatljiv. :: 6 serija je bila odlicna serija,7 serija veliki pomak,8 serija revolucija..7 i 8 serija ubedljivo najbolje serije od nVidije..Isto se moze reci da je odlican napredak napravljen sa GT200 ..Crkavali su chipovi sa prve proizvodne trake,dolazili su cak defektni..Kasnije je se sve svelo na minimum ,za svaku seriju sto je i normalno. :: @Glig :: Ne generalizuj i ne kreci sa svojim uobicajeno preuranjenim zakljuccima bez potrebe. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
stvarno vise treba da se stane na put trovacima i idiotima ovde...
neki ljudi stvarno pomognu i ne prave probleme... Azraela podhitno treba staviti pod kljuc i baciti u sume Tanzanije! a kako neke ovde nije sramota da vredjaju ljude poput Bax-a, to mi zaista nije jasno.. sramota!
Debeli..Ne znam sto mi se obracas? Ako ko treba da bude banovan to si ti sine..Za one uvrede,klevete,lazi i obmane za dvolicno ponasanje,niske udarce treba da te ispisu iz registra a ne da te banuju jer si ljignja obicna ona najgora sorta coveka! Ti mislis mene briga dal cu biti banovan?!E moje dete..Pocni da zivis zivot.Opteretio si se forumom ,ceo zivot kroz njega prozivljavas..Tuzno je to! Ja sam danas tu sutra nisam,znas kako me zabole za tvoje pretnje i nade da ce mene neko banovati..Ahahahaha...Znaci smesan si koliko si jadan! Dupe cu ti pomerati dok god sam ovde..Za svo foliranje,za svo neznanje,za sve lazi koje sam do sad pokrivao i cutao..Ima da te iscedim kao poslednju gnjidu! Ajde sad idi opet da places adminima i nadaj se da ce ti pomoci.. Ako je pravde ti ces prvi leteti! Bolje mi se ne obracaj i nadaj se da te necu ofirati za svoje foliranje a isto tako ti zelim da me nikad ne sretnes u zivotu jer ce ti pampers biti preko potreban Debeliiiiiiiiiiiii :) :) :) :) :)
Klasičan bezobrazluk čoveče, kad se nema kuda, pucaj na ličoj osnovi, znači treblo bi da bude banovan sa planete, sa kompletnog RS domena.
Ova tema je oličenje karaktera. Koga zanima, slobodno neka pročešlja temu. Ogledalo.
:: :: :: :: stvarno vise treba da se stane na put trovacima i idiotima ovde.. :: :: neki ljudi stvarno pomognu i ne prave probleme... Azraela podhitno treba staviti pod kljuc i baciti u sume Tanzanije! a kako neke ovde nije sramota da vredjaju ljude poput Bax-a, to mi zaista nije jasno.. sramota!
:: :: :: :: stvarno vise treba da se stane na put trovacima i idiotima ovde.. :: :: neki ljudi stvarno pomognu i ne prave probleme... Azraela podhitno treba staviti pod kljuc i baciti u sume Tanzanije! a kako neke ovde nije sramota da vredjaju ljude poput Bax-a, to mi zaista nije jasno.. sramota!
@Ultras Maestro Aj lebati smiri se..Cemu to da nabacujes gnev da te neko uzme na zub..Pored toga sto si mi stao opasno na zulj i dalje sam te smatrao ok i zeleo da ti pomognem i opet ti izlazio u susrte a ti se ponasas opet ko muva bez glave..Ne treba ti to uopste..Pokusaj da se malo uljudis i zahebi svadjanje i prepucavanje pogotovu sa nekim od koga si slabiji jer ce te pobiti argumentima.. Znas i sam o cemu pricam..Ne treba ceo forum da zna sta ti radis zar ne.. Opet ti dajem prijateljski savet a ti se tripuj da treba da se svadjas i upadas ljudima u oko.. Prvo stavi prst na celo pa razmisli postizes li kakav cilj i ko ce uopste da stane u tvoju odbranu i zasto? P.S.Daum ni najmanje nije los decko,samo si mu stao na zub i ponasas se detinjasto i zato te svaki put provocira a ti se palis ko hepo kocka..Da iskuliras verujm da te nebi nikad ni pomenuo!
batalite to na licnoj osnovi, ako ZNATE nesto STO BI CLANOVI FORUMA TREBALO DA ZNAJU o drugim clanovima, iznesite to jasno i argumentovano, a ne ove nagovestaje da KAO znate nesto prljavo jedni o drugima, a ustvari nista konkretno ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: batalite to na licnoj osnovi, ako ZNATE nesto STO BI CLANOVI FORUMA TREBALO DA ZNAJU o drugim clanovima, iznesite to jasno i argumentovano, a ne ove nagovestaje da KAO znate nesto prljavo jedni o drugima, a ustvari nista konkretn :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Sa doticnim naduvenkom.lazovom i prevarantom sam zavrsio za sva vremena al njemu izgleda blama nikad dovoljno..I dalje se pravi pametan i prosipa neku mudrost a nema ko ga vise nije provalio kakav je i koliko je nisko pao!
Sto se tice Ultrasa ne ulazim sta on radi u privatnom zivotu i gde ide i sta posecuje.. Decka ne mrzim niti mi smeta samo se sam izlece bez potrebe i ponasa se tako da ga ljudi zamrznu bez potrebe..Mislim da je kao lik ok ali se totalno lose postavlja..
@Ultras Ja se nisam profinio nego sam uvek bio isti..Kako se ko prema meni ponasa tako i ja prema njemu.. A to sa Daumom bolje zakopaj ratnu sekiru i nauci da prastas ko svak normalan covek koji ima dusu.
@Daum `Ajde i ti prestani.Pusti coveka..Terate samo mak na konac dzabe!
Nego šta ću nego ću da te prijavljujem. Ti ako imaš mene zašta, slobodno.
Ti nekome možeš dupe da pomeriš samo ličnim uvredama. To je tvoje pravo lice, samo nastavi da se dokazuješ....mislim i ne moraš svima je to već jasno.
Tebe ću samo na neznanje da izuvam jer te to najviše boli, a tu se i komplexi kriju. Samo divljak iz pećine može nasiljem da preti, ali ima nas svakavih, jel. Ti da imaš nečime bi me demantovao, ali zato imaš vokabular psovki i uvreda koje mogu samo maloumnog da dotaknu.
Ja bi baš voleo da te sretnem i da pokušam da shvatim šta ti ovo treba, da se ovako ponižavaš. Delovao si kao ok lik, ali `pogreši čovek`....Žao mi je kad se ljudi ponašaju kao ti....uglavnom se trudim da ih razumem, ali tebe ne kapiram, koje ti probleme i komplexe imaš, ti je neviđeno.
Lično si krenuo (uvek prvi), lično sam ti odgovorio. Pošto pametniji popušta, ovo je zadnji put da ti se obraćam, jer više smisla nema, pokazao si šta si hteo, šta umeš, čemu težiš i koji su ti ideali. Na vređanje, veruj mi neću odgovarati, jer ja probleme sa time nemam. A ti pucaj slobodno. Odgovaraću samo na tečne / netačne činjenice iz IT sveta, što uvek i radim.
Bez obzira na sve ovo, kao čoveku, želim ti iskreno sreću u životu, puno zdravlja i sve što poželiš. Ovome se verovatno nisi nadao. Svi koji me znaju, znaju da sam duša od čoveka otvorena prema svakome, na lebac možeš da me mažeš, ali nekome ni to nije dosta.....e pa jebi ga.
Spuštaš loptu... pametno... Preispitaj se u temi za fan jesam ti nesto ružno rekao...
@bane i jovan, daj smirite se jbt, ko neka deca ste majke mi... Ovaj mi je rekao ovo, ovaj mi je rekao ovo... Šta imate od tih podjebavanja?
Ja ću tebe da izuvam...
-Ne ja ću tebe da sabijam
E onda ću ja tebe da razbijam...
Stvarno više, smorili ste za medalju...
Najbolje majke mi rođene da se nađete i da raspravite ko ljudi sve. Reči imaju drugačije značenje kad se izgovaraju, ali sad mislim ozbiljno... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: okani me se, ne ulazim ti u fah, meni je ovo samo hobi, prestani da glumis majmuna svojim postovima protiv mene :: :: Sky, jesi mi pomogao mnogo puta i to je sasvim u redu.. :: :: ipak mislim da je dosta vredjanja i ima ovde ljudi koji to nisu zasluzili i koji su mnogima pomogl ::
@Bax Mogu ti reci da ti je dobra taktika da gluma pozitivca koju sad pokusavas da izvedes.. Ali znas sta cu ti reci sad..Ono sto si posejao to ces i znjeti.. Malo se ta uloga isprala,tesko ces isti film igrati vise puta.. Dok sam te ja branio,cutao,pokusavao lepim sa tobom ti si srao po meni i pored svega sto si mi naneo moralnu stetu!Opet sam ti sve oprostio ali ti si neumoran bato i nasrces na mene bez potrebe..Izvini ali jaci nisi (ne mislim fizicki).. A to da ja tebe bijem,sacicu mesa od 60-70kg-a,veruj mi da se nebi sputio tako nisko nikad u zivotu..Samo bih te pogledao pravo u oci da vidim imas li smelosti da podignes glavu posle svega sto si mi uradio! Nikad ne pocinjem prvi,ti si taj koji je uvek bio inicijator provokacije i izgravanja pametnjakovica.. Dvoboj na znanje kad god hoces mozes da dobijes u svako doba..Meni je ovo iz hobija dok si ti zavrsavao Visu Elektrotehnicku skolu i pratis to ,takoreci ti je mozda i posao.. Ja sam muzicar,ovo mene samo interesuje zbog ljubavi prema hardveru.. Kao sto rekoh,ja se ne plasim izazova,za to sam uvek spreman pa batice ako imas osnove sa suvim cinjnicama bez filozofija i tvog poznatog stava `Ja sam najpametniji` prihvatam.. To za komplexe i probleme opet ne pali..Svoje osobine ne pripisuj drugima,davno vec ispircan vic. Znam Baxonja da pokusavas da se iscupas iz gov@na koje si sam sebi napravio,iskreno mi je zao sto si se tako poneo ali ja vise nisam zeleo da gazis po meni niti da cutim.
Tu srecu i zdravlje sam ja tebi mnogo puta pozeleo cak i onda kad si me najvise pljuvao sa mrznjom i zeljom da mi se nesto svetis samo ne znam zasto?! Da si dusa od coveka ja to necu nikad znati jer si se prema meni poneo kao najgori dusmanin!Mogu da ti oprostim i nikad te vuise necu provocirati i ako si zasluzio ako se budes korektno ponasao na forumu i shvatio da ti ne znas sve najbolje i da naucis da postujes tudje iskustvo i znanje a da pri tom ne mislim na sebe..
jednom sam ti oprostio,dva puta..Evo treca sreca,mogu jos jednom da pokusam ako ispostujes sve ovo sto sam rekao!
Isto tako ,neboj se,ja tebe ne mrzim,samo ne dam na sebe..Zelim i ja tebi ama bas iskreno od srca da mi budes zdrav i da budes srecan..Od mene dosta..
P.S.Ko je kakav i ko je dusa od coveka procenice drugi..
Obzirom da smo se samo jednom u životu sreli, na žalost nisam imao prilike da pokažem kakav sam čovek.
Uvek sam ovde bio prvi vređan na ličnim osnovama. E `debeli`....mislim pa to više ne rade deca u prvom razredu jebo te. Strašno / tužno / smešno, ne znam ni sam.
U principu, ja sam i dileja što se na to osvrćem, treba biti pribran i to jednostavno ignorisati.
@SkyFire Šta ti je trebalo gore da vređaš ? `Ma pusti debelog vidis da kenja po obicaju,hoce opet da ispadne pametan` Čemu ? Ko da sam ti rodbinu pomenuo, a ne činjenice vezane za grafičke čipove. Šta je ovde Bane zasejao ? I svaki put se tako ponašaš kad god je reč o nV. Idi kod servispc-a da ti pokaže lopate crknutih kartica. Doneču i ja 20 komada pa saberi.
A to bi ti, devize devize, el-ema el-ema...reklamice, ovo ono. Kad se radi, da se i plati.....
Edit: I da dopunim ovo gore.....i ATI-ja mrtvih ima koliko hoćeš. Ali kakve to veze ima. Gliga je pitao sa nV, za to mu je i odgovoreno, apsolutno tačno. Da je pitao za Ati i to bi mu bilo odgovoreno. Uh odakle da počnem: R9200(SE), X5x0, X1650, X1900, R2600, HD3870, HD4870....
:: sta je, propala vam tema na sestoj strani pa ste dosli kod mene na dva`es prvu :: admini, moze neki dinar za ovu temu, pa da otvorim jos jednu? : :: :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
pa normalno, izgoreh silnu struju na ovoj pcberzi baveci se drustveno korisnim radom, a mogao sam da tovim pilice za to vreme :) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: A to bi ti, devize devize, el-ema el-ema...reklamice, ovo ono. Kad se radi, da se i plati.... :: :: :: sta je, propala vam tema na sestoj strani pa ste dosli kod mene na dva`es prvu :: :: admini, moze neki dinar za ovu temu, pa da otvorim jos jednu? : :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: ::
@Bane,Bax moj bivsi druze.. Zasejao si mnogo ranije a stav koji imas a koji mnogima smeta ne zelis da promenis.. Znas li zasto ti to niko sad nece reci osim par ljudi?Zato sto niko nema nameru sa nekim da se kaci niti da ulazi duboko u neke beskorisne prepirke.. Nisi druze pokupio svu mudrost ovog sveta,nisi cak ni svestan koliko si zelen a delis neke savete ko kako treba da vodi svoj zivot?Zapitaj se malo jel to bas u redu,da ne kazem normalno? Prvo da te naucim nesto..Na provokacije ovog tipa nemoj da se lozis..To je prvi korak gde gubis bitku..Da si iskulirao,bolje bi prosao..Ovako ti znam zicu i svaki put mogu da te isprovociram na finjaka dok god ne puknes da ti kazem ono sto si zasluzio.. Vezano za temu..Rekao si kako su chipovi djubre..Dokle lazi?Imao si do skoro nvidiju i vrh ti je bila,od kako si presao na drugi brend i promenio par kartica sad je djubre..Mislim dokle vise?Znas i sam da to nije tako ali radije ces da pljunes i namaces neku mudrost a daj Boze da si sve ukupno video 5-6 takvih kartica pa si sve to tako lepo generalizovao.. Nebtino.. Ovde nije rec o nvidiji vec o realnosti,istini i objektivnosti.. A druze ja nisam glup,nemoj vrejdati moju inteligenciju.. Znam ja za tu foru kako da privolis masu na forumu..Dovoljno je samo da pricas kako je ATI vrh,da pljujes nvidiju,da obozavas AMD i bices heroj foruma! Nemoj meni te price covece crni..Ja sam tu skolu davno prosao..
No ja tebi opet kazem..Ako zelis da ova agonija prestane..Ponasaj se u skladu kako sam ti predlozio i obecavam da cu kao covek sa velikom dusom da ti oprostim po treci put uiz trecu srecu..Ako zelis i dalje da se svadjas,prepucavas..Ja imam konjske zivce,teracu do kraja pa kom opanci,kom obojci..Ti sad odluci sta je ispravno..
P.S.I sam znas da nije posteno ni prema ovom narodu sve ovo..
Nema veze Bane, možda se sretnemo opet, ali ova cela priča je moraš da priznaš malo detinjasta sa obe strane. Vozate se levo desno sa vremena na vreme i samo se vraćate i turate pod nos jedan drugome šta je ko kome uradio. Pa na kraju krajeva, preko svega toga može da se pređe, ljudski je opraštati, a generalno gledano to su stvarno gluposti. Na kraju si mene zbog prepirke sa njim sklonio sa MSN-a.
Išao si kod njega kući, a sad odjednom uništio ti je kartu, podvalio monitor, itd. I on isto, proziva te bezveze...
Ne poznajem Jovana toliko dobro niti ga štitim kao nekoga, ali da ti iskreno, najiskrenije kažem, nije ti podvalio monitor, i stvarno mu je bilo žao što si dobio takav utisak o njemu jer je bio toliko slobodan da te pozove u svoj dom i otvorio ti se. Pare od monitora je uzeo vlasnik koji je dobio novorođenče, i nije bilo šanse da čoveku uzme njegove pare nazad. Dell 2408WFP za 450 Evra? Gde to ima pa da se čovek i žali?
Čak sam ti se i ja nudio da uzmem taj monitor ali nisam imao novac odmah.
Postavi se na njegovo mesto, da li bi ti primio tek tako nekoga nepoznatog sa foruma u svoj dom?
Po meni to je veliki korak, koji nisam siguran ni da bih ja napravio. Stvarno bih voleo da prekinete ovo glupiranje na forumu jer ne vodi nikuda. Hajde da se jednom nađemo svo troje i da uz piće se nasmejemo svemu ovome jer nije ništa što ne može da se reši...
Sa moje strane, ništa ne dobijate ovime. Dao sam savet i svoje mišljenje, ignorišite ga ako želite... __________________ Scourge of PCBerza
@Daum Sa tobom ne pijem..Ti ces biti biven :) :) :) :) P.S.I dalje nisam zaboravio na onu drugaricu sa kojom nikako da me upoznas.. Ccccc..Znaci propast :(
Opa, znači i ti si duša od čoveka posle samo milion uvreda samo u ovoj temi ?
Imao sam 8800GTS koji je sad mrtav. Imao sam 8600GT, takođe mrtav. Prošao mi je 8600M GT kroz ruke, takođe mrtav. Srećom izbegnut, tj, nije bio moj...za dlaku. Proemnio sam brand, pa šta jebote, to je za tebe kao da sam veru promenio. Ne navijam ni za koga za razliku od tebe.
I jedna stvar ti ne ulazi u glavu, paj sad. Koliko puta to treba da napišem, verovatno beskonačno puta, al aj` nije mi teško. 4850 X2, crkla, jer je maltretirana, a PRE svega jer nije imala potporu sa svojih 30+ cm. Znači sranje nedovšreno. R9800, takođe ih, kako je samo puko sa tačkicama i nije jedini. Grejao se za sve pare. Ali je tu bio 9600XT izvanredan proizvod.
Šta 8 seriji vredi arhitektura, kad nije u delo sporovedena kako treba. Kad već pratiš toliko tu nV, moraš znati koliko tu škarta ima. Koliko je čip odlagan zbog pritiska. Kao i 200-ka kao i Fermi. Ljudi su u buli, nema tu priče. Trče pred rudu.
Zašto slažeš ljude ovde u AMD-ovce i Nv i Intel-ovce. To radiš ti i još nekolicina. Imam Ati-ja u mom kučištu pa ? Da mi treba linčo nešto za OpenGL akceleraciju, verovatno bi uzeo Quadr-a jer znam koliko dobro i stabilno radi.
A za ovo privatno, mene osuđuješ ovde za moju reakciju koju si TI izazvao, što naravno tebi nije bitno. Pa muda za bubrezi, a ?
Koja masa na forumu, koji je tebi đavo ? Ja ili se šalim sa ljudima, što kapiram da je normalno ili im korisno odgovaram.
@Daum Taj monitor mi ne pominji, prevrće mi se želudac od toga, najviše jer je moj dugogodišnji kolega tu izvukao najdeblji kraj. Ima razloga za tu cenu veruj mi. Nećemo o tome. 4850 X2 je silovana i prsla posle par dana. Ja je pipno nisam, Sky je rasklapao, a obzirom da sam je simpatično platio i jedva našao, hteo sam da budem oprezan. Nije se bax usrao ničega, jer je rasklopio milion kartica dosta kvalitetnijih i skupljih. Nikad ovo nikad i nisam hteo da spomenem, dok se tema nije otovrila. Nisam imao ni želju ni potrebu.
:: @Bane,Bax moj bivsi druze. :: Zasejao si mnogo ranije a stav koji imas a koji mnogima smeta ne zelis da promenis. :: Znas li zasto ti to niko sad nece reci osim par ljudi?Zato sto niko nema nameru sa nekim da se kaci niti da ulazi duboko u neke beskorisne prepirke. :: Nisi druze pokupio svu mudrost ovog sveta,nisi cak ni svestan koliko si zelen a delis neke savete ko kako treba da vodi svoj zivot?Zapitaj se malo jel to bas u redu,da ne kazem normalno :: Prvo da te naucim nesto..Na provokacije ovog tipa nemoj da se lozis..To je prvi korak gde gubis bitku..Da si iskulirao,bolje bi prosao..Ovako ti znam zicu i svaki put mogu da te isprovociram na finjaka dok god ne puknes da ti kazem ono sto si zasluzio. :: Vezano za temu..Rekao si kako su chipovi djubre..Dokle lazi?Imao si do skoro nvidiju i vrh ti je bila,od kako si presao na drugi brend i promenio par kartica sad je djubre..Mislim dokle vise?Znas i sam da to nije tako ali radije ces da pljunes i namaces neku mudrost a daj Boze da si sve ukupno video 5-6 takvih kartica pa si sve to tako lepo generalizovao. :: Nebtino. :: Ovde nije rec o nvidiji vec o realnosti,istini i objektivnosti. :: A druze ja nisam glup,nemoj vrejdati moju inteligenciju. :: Znam ja za tu foru kako da privolis masu na forumu..Dovoljno je samo da pricas kako je ATI vrh,da pljujes nvidiju,da obozavas AMD i bices heroj foruma :: Nemoj meni te price covece crni..Ja sam tu skolu davno prosao. :: :: No ja tebi opet kazem..Ako zelis da ova agonija prestane..Ponasaj se u skladu kako sam ti predlozio i obecavam da cu kao covek sa velikom dusom da ti oprostim po treci put uiz trecu srecu..Ako zelis i dalje da se svadjas,prepucavas..Ja imam konjske zivce,teracu do kraja pa kom opanci,kom obojci..Ti sad odluci sta je ispravno. :: :: P.S.I sam znas da nije posteno ni prema ovom narodu sve ovo. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Ok, reci onda u čemu je bio problem sa monitorom sem što nije bila revizija koju je tvoj kolega hteo?
Taj monitor je bio nov. Korišćen je nešto smešno bio jer čovek ispucao 3 do 4 hiljade evra na mašinu koju je hteo i nije imao prilike ni da je upali zbog deteta koje je dolazilo. 750 do 800 evra je bila maloprodajna cena tada, i ponuđen je tebi bio za 450 Evra? Taj monitor je mogao da se proda za 650-700 evra samo tako!
Evo neka kažu i drugi koliko je to nelogična cena...
Koliko se sećam karte, radila je ona mnogo duže od 20 dana jer si bacao poprililčne benčeve na berzi i posle više meseci si započeo experiment onaj sa DuOrb-ovima. I tada je radila. Posle tvog experimenta je crkla karta, ne pre toga. I kako ti je onda on sjebao kartu?
I dalje nemaš šta da kažeš na to da te čovek primio u svoju kuću. Znači ispade da je to najnormalnija stvar koji svi treba oberučke da prihvatimo. I posle toga izbacuješ slike njegove kuće i mašine i komentarišeš da svi gledaju to na forumu. Odakle ti pravo na takav potez?
Ma boli tebe ona stvar, bitno da izguraš da si u pravu u svakoj priči jer nije bilo jedne situacije na forumu da Bax2003 ne bude u pravu...
Poentu nikad nece shvatiti nit zeli..Ovde je po sredi sasvim deseta stvar koju on kod sebe ne moze da promeni.. Sto se mene tice nek mi se ne obraca,dirati ga necu,ako me bude provocirao bice sahranjen u momentu i tacka.. Znao sam da iz ovog nece izaci nista pozitivno.. Jesam li ponudio predlog za oprost>?Jesam..Jesam li dao prostor da se ponese kao covek bar ovaj put?Jesam..Nastavio je i dalje u istom fazonu i ovde leka nema.. Stavljam tacku na sav bezobrazluk i lazi..Necu da oprostim i kraj..Ne zasluzuje..
@Daum Tebi hvala za pokusaj da ucinis nesto covecno i da postedis druge ove mizerije i bedaka.. Nisi uspeo..Ne mesaj se vise..
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.