Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
8800GTX rekord!
STRANA 22 OD 24  
Equinoxe @Daum 15.05.2010. 06:04 #213614

status: user
broj poruka: 12057

Čekaj matori polako. Taj monitor je prodat mom kolegi isključivo jer je bio `šatro` revizije A01. Reviziju nisam ni proverio jer mi je samouvereno odgovoreno ma da A01, nema da brineš. Pgledao sam ga koliko sam mogao i javio kolezi.

Nije bitno koliko je monitor korišćen. Bitno je da bilo kod profesionalca pitaš za 2408WFP pita te prvo koja je revizija panela. Zašto, jer je A00 strahota jedan izbagovan panel. Ima znatno kašnjenje o odnosu na 2407, na oštrim ivicama se javljaju neke zelene linije, nema šanse da ga ni sa profi opremom kalibrišeš, postoje duhovi u specifičnim situacijama, itd.

To sve ja tada nisam znao. Pre kupovine, pitao sam ortaka jel mu treba, i on je rekao da, ali samo ako je bar A01. Ono što sam ja mogao da proveirm samo je da li ima mrtvih pixela, da li je fizički oštečen itd.

Pitaj nekoga da li će da ti primi nešto na servis ili zameni bez fiskalnog računa koji nisam dobio uz njega. Sve je išlo sa poverenjem. Monitor je korišćen i kupljen bez garantnog lista i računa koji su naknadno štampani ?!?!?

Sa DuOrbovima sam experimentisao jer karticu nisu uspela da ohlade ni ona dva hladnjaka veličine Intel Box kulera sa ventilatorima, kako sam se vratio u BG. Bilo je toplo tada...pa reko, ajde, neću da te čačkam. To je posle eskaliralo u zabadanja, BSOD-ove it, i onda su počeli artifakti. I smrt.

Ti misliš da ja nisam rizikovao da se zaputim u Loznicu kod nekoga koga nikad nisam video. Zašto, jer sam neko ko ne sudi unapred. Evo, dođi ti kod mene slobodno. Ako posle toga budemo imali neki konflikt, neću to pomenuti, jer je nebitno. To prvo ja treba da pominjem, jer sam ispao izrađeni konj kao gost u nečijoj kući.

Šta se vidi na fotografiji koju sam ja napravio da ima veze sa nečijom privatnošću osim računarskih komponenti ?

Ajmo dalje matori, mogu do prekosutra da ti odgovaram na pitanja. Samo pitaj. A zašto ti uzgred gubiš živce, ja ne gubim uopšte ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 15.05.2010. 06:10 #213615

broj poruka: 12811
Sve govori o tome koliko forsiraš svoja viđenja i svoje činjenice da su ljudi stvarno počeli da misle da si posisao svu pamet ovog sveta i da ne možeš nikako da pogrešiš nešto. Koliko je samo bilo tema: Pitanje za baxa i Baxa za moderatora.

Razmisli samo koliko ima stručnijih ljudi na forumu od tebe u svakoj kategoriji i nijedan od njih se ne ističe, nijedan od njih ne nabija postove, nijedan od njih ne traži pažnju...

Dovoljno sam studirao psihologiju da mogu da vidim na koju loptu igraš, i očigledno je da tražiš pažnju ljudi sa foruma. Toliko ti imponuje što te ljudi traže po temama da svaki komentar protivan tvom automatski tretiraš kao pogrešan ili donekle tačan, ali i dalje si ti u pravu. Ne vidim takođe poentu postavljanja sebe iznad ostalih i deljenja komentara tipa:

Čemu ta mržnja, čega se sve čovek ne načita ovde? Izadjite ljudi napolje itd...

Forsiraš sebe kao roditelja ovde na forumu kad očigledno to nisi, i pričaš o nekom opraštanju i zdravom razmišljanju a i dalje ne možeš da pređeš preko nekih stvari niti si voljan da ih raspraviš...

Koliko si samo napušavao Machine-a samo zato što te nerviralo jer je dečko upućeniji u HW više od tebe, samo da bi dvolično na forumu sebe predstavljao kao njegovog drugara. Dečko je video šta misliš o njemu u više navrata i posle svega znaš šta je rekao na tvoj komentar `drugara`?

`Ja za drugara zovem onog sa kim izadjem na pice, na odmor, ko mi se nadje u tuci, kada su zenske u pitanju i slicno. Ja sa Baxom nista slicno nisam imao`

Toliko o tome, ne branim nikoga, ali ne trpim nepravdu...

Ja te pitam ko zdrav čovek da se sve završi kako treba, ali ako hoćeš da gajiš to u grudima samo napred... Dosta mi je više da pokušavam da ispravljam krive drine na forumu...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Daum ... 15.05.2010. 06:16 #213617

broj poruka: 12811
A svi ostali malo otvorite oči više. Iza svih tastatura na forumu se nalaze ljudska bića i u njihovoj prirodi je da greše. Ono po čemu se razlikujemo je koliko možemo da praštamo...

Laku noć svima, svanulo je već...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Equinoxe @Daum 15.05.2010. 06:28 #213618

Ti si takav licemer da je to strašno. U svakoj drugoj - trećoj temi zapušavaš ljudima bezobrazno usta nazivajući svakakvim pogrdnim imenima, nazivaš sebe Bičem PC Berze itd, a meni sudiš ?!

Napravi mi granicu između ljudi koji nabijaju postove a koji ne. Ko god nabija psotove, nema NIKAKVE koristi od toga, i zbog čega to tebi onda smeta ?

Mene ispunjava da nekome pomognem. I to je plemenito i to me zadovoljava. Sa tvoje tačke gledišta to je nabijanje postova i nametanje mišljeja. Pa čoveče, mora neko da ima najviši broj postova na svakom forumu, najnormalnija stvar.

Samo ti i Sky tripujete da sam `n....` Machine-a, netačno, opet, kritikovao sam neke njegove nehvaćene postove ovde. Kako vam to nije dosadilo više. Jeste upućeniji u neke stvari i svaka mu čast, skidam kapu, ali zašto ti njega uzimaš u usta sad ? Ko tebi to daje za pravo ? I ne kapiram kakve to sad ima veze sa bilo čime.

A jel ti poznato ovo, vi koji se vatate tih MSN ličnih poruka:

(20:52 PM) Daum: Brate jel znas neki dobar program za integrisanje aplikacija u instalaciju XP-a?
(20:56 PM) Bane: nLite ti ne odgovara ?
(20:56 PM) Daum: nisam ga ni probao, nisam do sad koristio nesto takvo
(20:56 PM) Daum: znaci nlite je prava stvar?
(20:56 PM) Bane: ima na njihvom sajtu par tutotijala kako se to radi
(20:56 PM) Daum: Naisao sam na neki Almeza Multiset
(20:57 PM) Bane: za sada najpouzdanija varijanta
(20:58 PM) Bane: Almeza Multiset dosta obećava
(20:58 PM) Bane: probaću ga jer i meni sleduje jedno peglanje windows-a
(20:58 PM) Daum: smorio sam se od reinstaliranja svih programa svaki put....
(20:59 PM) Bane: a Acronis ?
(20:59 PM) Daum: Acronis ima takav program?
(20:59 PM) Bane: nema za tu svrhu al jedan kompletan backup bi te možda rešio muka
(21:00 PM) Daum: mislis da instaliram xp, instaliram sve sto hocu, i napravim backup?
(21:00 PM) Bane: pa da
(21:00 PM) Daum: koliko vidim iz ovih screenova nlite je boza
(21:00 PM) Bane: podesiš sve u dlaku i lepo image
(21:01 PM) Bane: nLite je strašno jednostavan
(21:01 PM) Daum: i posle image na disk?
(21:01 PM) Daum: moze da ti napravi image od celog instaliranog OS-a?
(21:01 PM) Bane: particiju, DVD, drugi HDD kako oćeš
(21:01 PM) Bane: može da se splituje backup kako ti odgovara
(21:02 PM) Bane: imaš na warez-bb crack za Almeza Multiset Pro
(21:02 PM) Bane: ja ću ovo da probam
(21:02 PM) Daum: ma nasao sam vec preko rapida
(21:02 PM) Daum: 6.2 poslednja verzija
(21:02 PM) Bane: da, tu je link....

Jel ti Bane ovde bio bezobrazan ?

Equinoxe Eto kako Bane pljuje Machine-a 15.05.2010. 06:28 #213619

(15:38 PM) Bane: nego jesti videli vi MACHENE-ov post noćas ?
(15:38 PM) Bane: NESTAO
(15:39 PM) SkyFire: gde?
(15:39 PM) Daum: ma ceo novi beograd ti je kao ludnica, pa nas stavljaju u blokove
(15:39 PM) Daum: nisam video
(15:39 PM) SkyFire: gde je post?
(15:39 PM) SkyFire: a da
(15:39 PM) SkyFire: jesam
(15:39 PM) Bane: napisao čovek sto smajlija ovako
(15:39 PM) Bane: : - (((((((
(15:39 PM) SkyFire: covek je pukao,nesto je mnogo tuzan....
(15:39 PM) Bane: i dole kaže nije spam
(15:39 PM) SkyFire: heheheheheh
(15:39 PM) SkyFire: ja sam video
(15:39 PM) Bane: 5 odgovara za 2 min i nestade tema
(15:39 PM) SkyFire: i pocepao sam se
(15:39 PM) Daum: Nije spam, nego sausage
(15:40 PM) SkyFire: ma da
(15:40 PM) Daum: sta je bre ljudima
(15:40 PM) SkyFire: zene ga ubise
(15:40 PM) Daum: tako je prso nedavno onaj lik sto se njemu zalio
(15:40 PM) Bane: ko ?
(15:40 PM) SkyFire: ti nisi normalan
(15:40 PM) SkyFire: sad me zabole stomak
(15:40 PM) Daum: pcberza postade heartbreake berza
(15:40 PM) SkyFire: koliko sam se zasmejao
(15:40 PM) SkyFire: heheheheheeheheheheh
.....
Equinoxe Sky u vezi GTX-a 15.05.2010. 06:34 #213621

(14:41 PM) SkyFire: nego da pojasnim situaciju
(14:41 PM) Daum: obasjaj nas mudroscu...
(14:42 PM) SkyFire: GTX jebeni ima sa tim sve cesce problema od kako su izbacili kartu na trziste
(14:42 PM) SkyFire: jednostavno GPU nije dovoljno stabilan
(14:42 PM) SkyFire: da kaze covek daleko od savrsensta
(14:42 PM) Bane: jel arhitektura u pitanju ili nešto vezano za PCB mu ne odgovara ?
(14:42 PM) SkyFire: Izbacili su odgovor da nebi bili nedoreceni zbog ATI-ja ali samGPU nije finalno dobro odradjen
(14:43 PM) SkyFire: Arhitektura
(14:43 PM) SkyFire: je u pitanju
(14:43 PM) SkyFire: To je poboljsan G80
(14:43 PM) SkyFire: nista vise

Jel Bane gore bio u pravu za G80 ? `samGPU nije finalno dobro odradjen`.... ko je to napisao ? A šta se gore priča kad to Bane pomene ?

P.S.
Inače dobro znam ko je i koliko Mašinu trovao za Baneta.

I prekinite čoveka da uzimate u usta (u prste ovde doduše), jer pucate u prazno. Nemam ništa protiv njega i drago mi je da vidim da neko zna više od mene.

Edit:
E to je nepoštovanje i nametanje mišljenja:
Post #208596
Post #208604
...
Mrzi me dalje da kopam, ima hiljade primera....

gang1978 Evo da podelim moje iskustvo sa vama.... 15.05.2010. 09:48 #213633

broj poruka: 1661

koga ne zanima nek nekomentarise...

1.Ja

-NVidia
-MX 440 radila kod mene godinu dana prodata kao ispravna i dan dans radi u kompu koji sluzi samo za net...
-FX5200 crkla posle nesto vise od 12 meseci
-5900XT naigrao se kao nikad u zivotu, i dan danas radi
-6600GT crkla posle dva meseca,dobio istu i dan danas radi u kladionici..

ATI
-3850-3870-4850 ni jednu nisam imao duze od 4-5 meseci zbog naglog razvoja IT tehnologije i cestog izbacivanja novih serija
-5770 aktuelna....

Burazer

GA 8400 GS pasiva X2 - obe crkle u kratkom roku jebem li ga zasto(obe su u startu u idle modu bile rerne od 70`C)
7900GS uzeo od drugara polovnu(kod njega radila vise od 1 god) evo polako ali sigurno crkava...artifakti na sve strane....

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1(OCZ Freeze Extreme)
Asus P5Q-E
2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate , 1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz
CM Elite 332
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Xoro 5.1
http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
dautovic ma to je sve proslost...gledaj sadasnjost i buducnost 15.05.2010. 09:56 #213635

broj poruka: 2856
Sto kaze SKY Fermi je doradjen G80, u prevodu isto djubre hoce da prodaju 5 godina...

nema vise sta da trazi nVidia u svetu grafickih kartica, treba im neko cudo da prebrode ovaj fiasco

C2Q6700 3.5GHz / Vendetta2
GA-X38-DS4
2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1
Logitech X540 5.1

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar ne znam sta rade admini 15.05.2010. 09:57 #213636

broj poruka: 3992
ali ova tema je odavno trebala biti obrisana!!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

gang1978 Re: ma to je sve proslost...gledaj sadasnjost i buducnost 15.05.2010. 10:38 #213646

broj poruka: 1661
Slazem se ali poenta je u tome sto nijednu od navedenih kartica nisam imao duze od gore navedenog vremena.Ko zna sta bi se sa njima desavalo posle godinu i vise dana,a i nas 70% na ovom forumu menja Grafike `ko carape`...

@Skar slazem se da ova tema treba da se obrise.Puno nepotrebnog prepucavanja.Svrha ovog foruma treba da bude `pomoci drugom u nevolji ili neznanju`, a ne svadja i ono `mi ovo a vi ono aaaa neenene mi ovo a vi ono.

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1(OCZ Freeze Extreme)
Asus P5Q-E
2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate , 1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz
CM Elite 332
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Xoro 5.1
http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs

:: Sto kaze SKY Fermi je doradjen G80, u prevodu isto djubre hoce da prodaju 5 godina..
::
:: nema vise sta da trazi nVidia u svetu grafickih kartica, treba im neko cudo da prebrode ovaj fiasc
:: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta
:: GA-X38-DS
:: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH
:: Asus 5850 975/128
:: Samsung SpinPoint F3 1T
:: DVD-RW Samsung 223
:: Lian Li `Lancool` PC-K6
:: Corsair TX650 650
:: Asus Xonar DS(OP270GP) 7.
:: Logitech X540 5.
gogi1 8800 15.05.2010. 10:51 #213649

broj poruka: 2076

e daj bre ljudi, zajebite vise. znaci smorili ste samo tako............aaaaaaaa u kur__. Jbt niste normalni.
@mixx, pazi, da sam ti ja prodao kartu koja je radila kad si je ubacio u komp, a posle 15 dana mi kazes da ne radi, ne bih ti vratio pare, da se javis prvi-drugi dan vratio bih, ali odakle covek da zna sta se desavalo sa kartom 15 dana.
Scyter Re: 15.05.2010. 10:52 #213650

broj poruka: 8138
Admini, zaključajte temu!

The Way It`s Meant To Be Played

Mixx ... 15.05.2010. 10:53 #213651

broj poruka: 2931
nijedno brisanje teme nece da promeni ponasanje clanova, kome smeta ne mora da ucestvuje. mislim da bi bilo ok da vidimo kako ce da se zavrsi prica sa grafickom, pojavio se Nikolas koji mozda moze da izvadi stvar, MOLIM ADMINE DA SACEKAJU da vidimo sta ce biti, lepo bi bilo da posle ovolikog pljuvanja padne i neka pohvala u ovoj temi, a posle toga sto se mene tice moze LOCK/ brisanje. HVALA!

MACHINE Tema ubica :P 15.05.2010. 11:00 #213652

broj poruka: 5716
ovo je za anal(e) :)))

Ja nisam znao da je 4850x2 rikavela, nisam pratio dugo pa sam mislio da to pikas. Pa, dobro, ne vidim da me je iko na MSN pljuvao ovog puta sto je citirano .)

ja sam javno svakom zamerio (ili je to jednom prilikom uradio i prijatelj) ono sto mislim da nije bilo u redu pa bio to Bax, imakkovic, Daum, Sky...jer sa svakim imam poneki `pocascen` post :))) mada sam sa Baxom bio na `ratnoj` nozi zbog pljuvanja tada jer ja na MSN nisam pisao nista sto nisam pisao javno. Ruku na srce, da ne gresim dusu, covek je pocetkom 2010 prema meni u par navrata bio fer i od pomoci, ali to sam vec rekao u onoj drugoj temi :P

Evo, DSS se recimo nervira i napusava me kad god kazem da je GA smece :P kacio sam se ranije i sa njim, pa smo posle bili OK, pa se onda on duri sto njegov `tabor` gubi a ja provociram. Pa nisam ja kriv sto je Asus bolji :))))

...

D E M I G O D

Nicolas Mixx 15.05.2010. 11:27 #213665

broj poruka: 308
Mixx, svakako ces dobiti kartu,
znaci sredicemo to na ovaj ili onaj nacin.
Uzivaj i nek me brat kontaktira :-)

CHILLING...KILLING

MACHINE Re: Mixx 15.05.2010. 11:35 #213668

Jupiiiiiiii

ako se zameni, Nicolas svaka cast :)

D E M I G O D

:: Mixx, svakako ces dobiti kartu
:: znaci sredicemo to na ovaj ili onaj nacin
:: Uzivaj i nek me brat kontaktira :-
:: CHILLING...KILLIN
gile23 ... 15.05.2010. 11:52 #213673

broj poruka: 9121
@Machine Ja ne znam da li je neko u skorije vreme na ovom ili nekom drugom forumu za AMD preporucio Asus plocu, isto tako veliki broj ljudi na ovom i na drugom forumu ima Gigabyte ploce za 1156 i 1366 socket. Za 775 socket su bolje Asus ploce od Gigabyte, evo meni je rikavela jedna Gigabyte ploca za 775 socket inace neki stari Asus radi na nekoj staroj konfiguraciji vec duzi vremenski period bez ikakvog problema. Naravno ti vise znas pa nemas meni sta da se pravdas, ali ja samo kazem po meni trenutno stanje. Inace vidi ovu plocu :) :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3434

@Nicolas svaka cast ako zamenis karticu.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe @MACHINE 15.05.2010. 12:33 #213683

Ti i ja smo odavno razjasnili nesuglasice, a na mišljenje svako o svakom pravo ima, ali nebitno ja sam ti se izvinuo, i nastavili smo dalje.

Međutim to će uvek biti korišćeno u cilju provokacije, a u svari je obićan ćorak.

Uvek se sa teme skreće, nebitno bio tu Daum ili Sky, bez obzir šta ti napisao.

Bane je pljuvao MACHINE, nabija postove, i izigrava roditelja, eto....stvari se vrte u krug već godinu dana i postaju smešne.

Vidiš i sam da se ovde znanje i iskustvo slabo kotira kotira. Čak i kada nekom mudrom reči pokušavač da smiriš situaciju, opet ne valjaš.

Kada si ti imao najviše postova, mislio sam `jedan od retkih sa velikim brojem konstruktivih odgovora` i na neki način si me, pored jos par ljudi koji na žalost više nisu na forumu (BataCele na pr.), inspirisao i podstakao da pišem kad god mogu.

Kreatoru teme se izvanjavam na skretanju priče i drago mi je što će se izgleda sve ljudski zavšiti.
Zmajko @bax 15.05.2010. 13:02 #213689

broj poruka: 1228
iskuliraj... ovde (a i na Benchu) ima samo par klinaca napaljenih i iskompleksiranih po istom principu kao i doticni - ja imam kesa i mogu da priustim sebi vrhunski hardver... Svako misli i prica o onome sto mu najvise nedostaje. Ljudima su pretezno problem kes i ribe, tako i njemu. XD
`Nagazio` sam te ono jednom kad si se sprdao u onoj nekoj temi, a gospodin burzuj, zajeban i frajer kakav inace i jeste je upravo i bio razlog... Onako kako on to samo ume, prisvojio te u svoj tabor, upucivao neumesne komentare (isto kako on to samo ume) i jbga. Izvinuo sam ti se jos davno pa da se ne ponavljam i samo da dodam da mi je drago da si skapirao ko je i kakav je. Toliko od mene.

A ti indijancu prestani da kucas kilometarske postove kao manijak... Popices ban zbog prekomernog zauzimanja prostora na serveru ako ne zbog dugovremenog kurcenja i glumatanja nekog faktora, zapocinjanja svake svadje, seljackim prozivkama koje ni ameru ne bi bile zanimljive i tolikim licemerjem da to nije normalno. Posto te do sad nisu banovali trebalo bi da dobijes neki status `specijalan forumas`. Izgleda da je to jedino mesto na ovoj planeti na kojem ti mozes da gradis ime i kredibilitet. Jadna devojka koja sa tobom provede duze od par sati. Tuga..........

P. S. Nema me vise u ovoj temi, a ti indijancu kad mi budes pretio, davao neke nazive i slicno nemoj da pises recenice u upitnom obliku posto ne planiram da citam to sto kucas svaki put kad se pokacis sa nekim, a vala kacio si se za medalju. Kad promenis pesmu, a ne verujem da hoces jer si klasican saban, mozda i prestanem da te ignorisem i dozivljavam kao ovog sa slike http://www.cuckoocomics.com/animation_art/Studios/YoungElmer.jpg u prevodu - ODRASTI!
DaSickSyst Re: Tema ubica :P 15.05.2010. 13:22 #213692

broj poruka: 2909
:: Evo, DSS se recimo nervira i napusava me kad god kazem da je GA smece :P kacio sam se ranije i sa njim, pa smo posle bili OK, pa se onda on duri sto njegov `tabor` gubi a ja provociram. Pa nisam ja kriv sto je Asus bolji :)))
DSS te ne napusava,vec mu mnogo ide na zivce sto si pristrasan...I to dobro znas.
I uvek su me nervirale takve stvari...Bez obzira sto je moje misljenje da GA ima bolje P55 i X58 ploce od Asusa,ja necu pljuvati Asus i pricati da je djubre.
U ostalom vise puta smo promenili mejlove i pricali o stvarima koje se ne pominju na forumu i pre toga sam te kako TI kazes `napusavao`,ali sam ti iskreno odgovorio i izasao u susret i pomogao kad sam mogao/znao kako i dalje cu to raditi.

DaSickSystem
DaSickSyst @Bax 15.05.2010. 13:25 #213693

Iskuliraj budalu.

DaSickSystem

MACHINE Re: Re: Tema ubica :P 15.05.2010. 13:32 #213696

Ne znam sto se osecas prozvanim??? Zar ne vidis ironiju u tom delu? :P Ne moze covek da se nasali s tobom. No, ja i dalje mislim da je GA smece, ne treba to da te nervira...ja recimo ne reaugujem kada napljujes P5KC recimo iako sam ih imao 10-ak i sve rade vec 3 godine bez mane .) znaci, znas i sam da te nisam licno napadao za nesto, a to sto pljujem na GA je moje legitimno pravo, zar ne? Znam o cemu sve pricali, a taj deo nema veze sa forumom i znas da su teme bile `ozbiljnije sadrzine`, nemaju veze sa pljuvanjem icega, ali isto tako znas da je i jedno i drugo medju nama...isto tako neke bitne stvari kojie vecina ne zna, niti treba da zna, znaju Bax, Daum, Sky, imarkovic. I o svakom imam svoje misljenje. Do sada sam stekao misljenja o onima sa kojima se duze `znam` i smatram da su ti ljudi OK, iako je bilo etapa i medjusobnog nerazumevanja sa obe strane, sto opravdano sto neopravdano. Bas kao sto sam i ja imao sa mnogima...

D E M I G O D

:: :: Evo, DSS se recimo nervira i napusava me kad god kazem da je GA smece :P kacio sam se ranije i sa njim, pa smo posle bili OK, pa se onda on duri sto njegov `tabor` gubi a ja provociram. Pa nisam ja kriv sto je Asus bolji :)))
:: DSS te ne napusava,vec mu mnogo ide na zivce sto si pristrasan...I to dobro znas
:: I uvek su me nervirale takve stvari...Bez obzira sto je moje misljenje da GA ima bolje P55 i X58 ploce od Asusa,ja necu pljuvati Asus i pricati da je djubre
:: U ostalom vise puta smo promenili mejlove i pricali o stvarima koje se ne pominju na forumu i pre toga sam te kako TI kazes `napusavao`,ali sam ti iskreno odgovorio i izasao u susret i pomogao kad sam mogao/znao kako i dalje cu to raditi
:: DaSickSystem
DaSickSyst Re: Re: Re: Tema ubica :P 15.05.2010. 13:43 #213702

:: Ne znam sto se osecas prozvanim??? Zar ne vidis ironiju u tom delu? :P Ne moze covek da se nasali s tobom. No, ja i dalje mislim da je GA smece, ne treba to da te nervira...ja recimo ne reaugujem kada napljujes P5KC recimo iako sam ih imao 10-ak i sve rade vec 3 godine bez mane .) znaci, znas i sam da te nisam licno napadao za nesto, a to sto pljujem na GA je moje legitimno pravo, zar ne? Znam o cemu sve pricali, a taj deo nema veze sa forumom i znas da su teme bile `ozbiljnije sadrzine`, nemaju veze sa pljuvanjem icega, ali isto tako znas da je i jedno i drugo medju nama..
Zaboravio sam da stavim smajlija u prethodnom postu.
Ja stvarno mislim da su P5KC i P5K Premium veoma lose ploce,ali to su dve Asus ploce za koje sam pricao da su lose i stvarno to mislim...Imao sam i dosta slucajeva crkavanja Asus kartica,ali opet necu da kazem da je Asus djubre jer se takve stvari desavaju svim proizvodjacima i to je normalno...
Naveo sam modele dva modela Asus ploca koji su po meni losi a ti si pricao da ne bi kupio i Gigabyte sraf kojiko ih mrzis....Jel tako nesto bese?
U svakom slucaju pozdrav tebi Machino!
Ziveo Asus!

DaSickSystem
SkyFire Komedija ahahahahah! 15.05.2010. 13:46 #213705

broj poruka: 18472
Opet koprcanje na suvom..Davljenik se hvata za poslednju slamu..Titanik je davno potonuo ,kapetana vec odavno grickaju ribice,spasa nema..

Vidim nesto kao neki MSN chat,nesto ga se i ne secam ali ako je istinit sto mi malo deluje na kreativni bezobrazluk ipak stojim iza toga jer svakako i nema nista ruzno niti dvolicno..
Ja i vrlo cesto kazem da je neko Pukao,to ponavljam i ovde kada neko nesto odvali,to nekad kazem i za sebe..
Najsmesnije mi je sto se to izvlaci iz konteksta kao neki `adut` da se nekom lize guza i pokusa da spere ljaga sa sebe..
Jao kako tek sad imam isnpiraciju da te karam Baxonja,znaci nisi ni svestan ,presesce ti i berza i kad si dosao ovde..
Ja sam dobar,mozes stvarno da me mazes na hleb ali kad me nacepis Bato,ne da sam zajeban neko nisi ni svestan..

Jedan citat gde generalno priznajes da si ogovarao ljude..Ovo je sa maila :

Bane :

`Inače postovane su neke stvari koje sam samo tebi napisao na MSN, pitam se odakle to ?Šalili smo se i zezali o eseses-u, MAchine-u itd, i to je bilo u postu Da nije moja baba došla do njih ?
PC Oprema je banovan. Posleo sve one priče o MSN odjednom se pojavi tema gde neki PC Oprema postuje ono što sam samo tebi napisao. Šio mu ga Đura. `

Inace ovo je jedan od onih tripova kada si me neduznog napadao bez razloga!
Ovo je samo deo od onog sta si mi pisao!

Sala je kad pljujes i mrzis ljude..Svi koji smo te upoznali prozreli smo tvoje ponasanje i dvolicnost i sta mislis kada okrenes ledja..Dobar si ui glumis dobrotu dok si sa nekim,cim se okrenes na sva usta ga pljujes i ogovaras..
Machine ti je mozda i oprostio ali ja necu nikad jer znam da nisi covek i da to ne zasluzujes,jer te dobro poznajem..

Imam jos mnogo toga..Samo cackaj mecku,izgleda ti nije dovoljno sto si vec debelo potonuo,hoces bas da te redom svi javno ispljuju..

Ovo od sinoc sto ti je Daum pisao je bio test na kome si pao kao covek..
Sinoc me je cak zamolio da te ne diram vise,smatrao je da ti treba pruziti sansa da se pokajes i izvines lepo kao covek i ako sam ja znao da od toga nema nista!
Sad je i licimer a?Cim je rekao istinu,sad je svakakav?Upravo ono sto je vec rekao..Cim se neko usprotivi tvom razmisljanju ili ne daj Boze kaze istinu taj je najgori!
Znaci zivi uzas ili kako bi ti rekao KATAKLIZMA!

Ono sto si posejao to ces znjeti..Od sad necu imati milosti za tebe,veruj mi da ces pojesti sva govn@ koja si sam napravio..

Sto se mene tice tema i moze da bude zatvorena ali ti ces uvek biti `predmet je vecno otvoren` za primer svima kakav si covek i da svako moze da uci na tebi da bi u zivotu mogao da izvuce neku pouku i zastiti se od takvih ljudi!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

Scyter Re: 15.05.2010. 13:55 #213707

broj poruka: 8138
Opet se ja pominjem u nekoj priči? Ni kriv ni dužan, a neko uporno sere meni iza leđa. Zahtevam objašnjenje.

The Way It`s Meant To Be Played

STRANA 22 OD 24  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs