Ovo je neki normalan OC za svaki dan.Napominjem da kartu drzim i na 756/1250 Mhz za svaki dan bez problema.Znaci na tim setovanjima nije ni radjen test.Sad nemam monitor u ovoj rezoluciji tako da nisam u situaciji da napravim drugi rez!
I kao i kad bi postavili temu sta je bolje kruska ili jabuka neko bi se posvadjao oko toga ko sta zna i ko gaji jabuke/kruske a ko ih samo gleda preko internet-a. Posmatranjem najaktivnih ucesnika foruma svasta se moze zakljuciti. Ovde je ona slicna fora `Joj sta ti rek`o za kevu` ili u ovom i kao i u drugim slucajevima `Sve mi diraj ali Intel/AMD/nVidia/ATI ne` mada bilo bi krajnje zanimljivo kada bi jos neko se ukljucio u trku GPU-ova pa da onda imamo, pored zelenih i crvenih i napr. plave. :o) Zato smo i u gov..ma sve ove godine kad pucamo na najmanji sukob misljenja. Jbt. Tacno se vidi uticaj 90-ih na odrastanje i formiranje licnosti `Je li sto mi gledas ribu piiip, piip , ubicu te piip piip` i slicne fore. Najbolje bi bilo kada bi sad nekog ubio samo zato sto tvrdi suprotno od tebe. (ne odnosi se na pojedinca nego na sve ucesnike dnevnih prepirki koje se uvek zavrse na vredjanju). Da vlasnici nemaju posla ili da postoje pravi moderatori pa bio bi haos ovde. Brisanje postova, tema, ban-ovanje pa onda ili se upristoji ili nadji neki drugi forum gde ces da pravis sranja, molim lepo.
Pitanje je bilo: Ima li neki Phenom II koji ide preko 4GHz. Odgovor je bio u prilozenoj slicici sa postavljenog linka. Znaci plafon za svaki dan nije 3.8 nego preko 4.0 GHz, jeste malo brze ali je brze.
Da li je gtx295 bolji ili nije ich me ne interesuje.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Heheheheh..Abnere.Namazan si ..Postavio si link od onog pavijana Monteboy-a.Pa slabo je ovo prijatelju.Slabo..Samo da nadjem shoot da uploadujem da se vidi kako sije GTX295 :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Ma treba nama jedan dobar moderator. Da se ja pitam odavno bih postavio Baxonju da nas cenzuriše i bičuje za naša nedela na forumu! Što da ne, čoek je uvek tu, miran i koliko sam video ima nešto u glavurdi. Samo kada bi admini pristali na to...bilo bi super.
Pa onda kad si postavio link trebao si ljudima da kazes da je AMD na kaskadi pa i nije ni cudo sto je na 4.0 Ghz.Inace njegov primerak licno taj za koji si i ostavio link je takodje stabilan na 3.8 Ghz.Na benchu si i sam pa pogledaj malo bolje..
@BlueSkyNIS@Uopste se ne slazem po pitanju moderatora.Dugo sam razmisljao zasto Zeljko nece to da uvede.Jasno je zasto.Moderator ne sme da bude samo jedan nego vise njih.Drugo moderator ne sme da bude priostrasan i da stvari gleda iskljucivo iz svog ugla - znaci mora da bude objektivan.Sledece,nema tog ovde na forumu koji ce tako nesto da ispuni u to sam 100% siguran.Plus Zeljko nam je dao slobodu realno gledano koju nemamo ni na jednom drugom forumu.Poenta je samo da se mi kao useri korigujemo i to je to..Bio bi red i mir...
I Want to believe - The truth is out there
:: Pitanje je bilo :: Ima li neki Phenom II koji ide preko 4GHz :: Odgovor je bio u prilozenoj slicici sa postavljenog linka :: Znaci plafon za svaki dan nije 3.8 nego preko 4.0 GHz, jeste malo brze ali je brze :: :: Da li je gtx295 bolji ili nije ich me ne interesuje :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Heheheheh..Abnere.Namazan si ..Postavio si link od onog pavijana Monteboy-a.Pa slabo je ovo prijatelju.Slabo..Samo da nadjem shoot da uploadujem da se vidi kako sije GTX295 :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pusti Crysis koji je optimizovan za nvidiu i nije za poredjenje.Fallout3,Far Cry 2,Vegas2,Call of Juarez.... sta bi sa tim igrama ,ili postoji samo Crysis?
:: Crysis Warhead1920x1200 16xAA :: :: http://img32.imageshack.us/my.php?image=warhead16aa.pn :: :: Ovo je neki normalan OC za svaki dan.Napominjem da kartu drzim i na 756/1250 Mhz za svaki dan bez problema.Znaci na tim setovanjima nije ni radjen test.Sad nemam monitor u ovoj rezoluciji tako da nisam u situaciji da napravim drugi rez :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Ej Dacman druze,ne poznajem te licno ali lupio si nevidjenu glupost!Crysis optimizovan za nvidiu!Jao covece,nemoj da si dete,mislim pusti te price..Crysis Warhead je jedno neoptimizovano djubre u svakom pogledu ali opet najzahtevinija igra svih vremena.Da li si ti svestan a siguran sam da jesi koliko 16 AA otkida po frejm rate-u?E zato sam ti stavio da vidis koliko je ova karta mocna zapravo.A kako ja to znam..Pa vidis nekim slucajem imam i CrossFire ATI 4870 i GTX295 pa mogu da vidim razliku..A sam CF negde daje i bolje rezultate od jedne 4870 X2 pogotovu ste je CF na Rampage Formuli X48 na kome je CF najoptimizovaniji i najbolje radi posle Nehalem platforme naravno. Ja nikad ne pricam u prazno.Za sve imam dokaze.Donesem ti kartu,nadji X2-jku pa se drndaj prijatelju ceo dan i sam donesi zakljucak,ovako pricas dzaba u prazno jer nemas argumenata da se opovrgnes tvojoj teoriji.Sad da ti okacim i Far Cry 2 test recices opet da je optimizovano za nvidi-u pa da okacim jos more testova opet se nadje neki smesan izgovor.Zar nije lakse prihvatiti realnost nego li terati mak na konac bez potrebe!Prvo ATI 4870X2 nije konkurent GTX295 vec je GTX280 uvek bilo i uvek ce i biti..Problem zasto se i danas dan poredi jer je to karta sa dva GPU-a pa se izvodi razlika bas zbog toga sa GTX295 a i ne postoji druga karta koja bi bila u toj klasi..Znaci ovo nisam ja izmislio vec je tako svugde u svetu i bilo bi i danas dan da se nije pojavila GTX295..Konkurent ATI 4870 X2 je GTX280 koji je inace skoro u svim rezolucijama jaci od te karte do 1920x1200 pa i tu u nekim igrama.I naravno,opet bilo sta da kazem bice nije tako bla..bla..bla..A ja opet kazem,imam testove i sa GTX280/285 itd..Za rezoluciju od 1680x1050 i danas dan je najbrza karta GTX280/285 ...Za najvece rezolucije od 1920x1200 pa preko 2560x1600 GTX295 je neprikosneoven.Grafika je toliko jaka da joj fakticki male rezolucije predstavljaju usko grlo u sta sam se uverio dosta puta.. Znas kako,meni je dosta ovog tupljenja i objasnjavanja,ubedjivanja.Muka mi vise od toga.Nek misli ko sta hoce,sam ce ziveti u pogresnom ubedjenju.Sto se mene tice ja cu uvek da uzmem ono sto je najbolje ako budem u mogucnosti..
:: Pusti Crysis koji je optimizovan za nvidiu i nije za poredjenje.Fallout3,Far Cry 2,Vegas2,Call of Juarez.... sta bi sa tim igrama ,ili postoji samo Crysis :: :: :: :: Crysis Warhead1920x1200 16xAA :: :: :: :: http://img32.imageshack.us/my.php?image=warhead16aa.pn :: :: :: :: Ovo je neki normalan OC za svaki dan.Napominjem da kartu drzim i na 756/1250 Mhz za svaki dan bez problema.Znaci na tim setovanjima nije ni radjen test.Sad nemam monitor u ovoj rezoluciji tako da nisam u situaciji da napravim drugi rez :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Od kako sam ovde, nešto se ne sećam da je Bax ijednom bio pristrasan i/ili neobjektivan. A da on sam nije i ne može da bude više ljudi odjednom, očigledno je valjda svima, ali ne vidim što bi to trebalo da mu bude neka velika prepreka u životu/poslu, ako je nešto raspoložen da radi, ima znanja, vremena, volje itd.
`ajde citiraj gde je to bio takav, stvarno me interesuje.
Ko je tebi drmao kavez?Ko je uopste baxa i pomenuo?Ko je njega uzimao u usta?Ja nisam.Nauci da citas prvenstveno.A i da sam ga pomenuo ti ocigledno volis da izigravas drvenog advokata!Sve u svemu prazna prica,bespotrebno trabunjanje!
:: Od kako sam ovde, nešto se ne sećam da je Bax ijednom bio pristrasan i/ili neobjektivan. A da on sam nije i ne može da bude više ljudi odjednom, očigledno je valjda svima, ali ne vidim što bi to trebalo da mu bude neka velika prepreka u životu/poslu, ako je nešto raspoložen da radi, ima znanja, vremena, volje itd :: :: `ajde citiraj gde je to bio takav, stvarno me interesuje :: :: p.s. JE L` SE IKO SEĆA, MAKAR JEDNOG PRIMERA :: :: 90 percent of everything is crap.
Eno gore piše, BlueSkyNIS je izrazio želju da Bax bude moderator, napisao je:
Ma treba nama jedan dobar moderator. Da se ja pitam odavno bih postavio Baxonju da nas cenzuriše i bičuje za naša nedela na forumu! Što da ne, čoek je uvek tu, miran i koliko sam video ima nešto u glavurdi. Samo kada bi admini pristali na to...bilo bi super.
A citat tvog posta, odmah ispod, je:
@BlueSkyNIS@Uopste se ne slazem po pitanju moderatora.Dugo sam razmisljao zasto Zeljko nece to da uvede.Jasno je zasto.Moderator ne sme da bude samo jedan nego vise njih.Drugo moderator ne sme da bude priostrasan i da stvari gleda iskljucivo iz svog ugla - znaci mora da bude objektivan.Sledece,nema tog ovde na forumu koji ce tako nesto da ispuni u to sam 100% siguran.Plus Zeljko nam je dao slobodu realno gledano koju nemamo ni na jednom drugom forumu.Poenta je samo da se mi kao useri korigujemo i to je to..Bio bi red i mir...
Pa, ono, nije baš da si bio u prilici bilo koga drugog da ``uzmeš u usta`` svojim opletanjem.
Opet ti sa tvoji saranjem i bojenjem!To za da nemam kome da se pravdam si 100% upravu ali iz kulture cu ti objasniti da si pogresio.Prvo razgranici razgovor koji se vodi generalno od obracanja pojedincu..Ja sam gospodinu plavo nebo iz Nisa dao odgovor na konto pomenutog predloga za moderatora,moje licno misljenje koje obuhvata celokupnu tematiku tog nazovimo`problema` a nisam nikog navodio pojedinacno.Ja mislim i tvrdim da je ovde po svim paparmetrima nemoguc moderator.I tvrdim da nema takvog usera koji nema svojih bubica da bude 100%-tno pravedan u rasudjivanju.Svako gleda iz ugla nekog svog gledista i to je cinjenica.U cemu si ti sada napravio problem i zasto mi kacis na vrat nesto sto nisam rekao???Mislim da to nije lepo.
:: Eno gore piše, BlueSkyNIS je izrazio želju da Bax bude moderator, napisao je :: :: Ma treba nama jedan dobar moderator. Da se ja pitam odavno bih postavio Baxonju da nas cenzuriše i bičuje za naša nedela na forumu! Što da ne, čoek je uvek tu, miran i koliko sam video ima nešto u glavurdi. Samo kada bi admini pristali na to...bilo bi super. :: :: A citat tvog posta, odmah ispod, je :: :: @BlueSkyNIS@Uopste se ne slazem po pitanju moderatora.Dugo sam razmisljao zasto Zeljko nece to da uvede.Jasno je zasto.Moderator ne sme da bude samo jedan nego vise njih.Drugo moderator ne sme da bude priostrasan i da stvari gleda iskljucivo iz svog ugla - znaci mora da bude objektivan.Sledece,nema tog ovde na forumu koji ce tako nesto da ispuni u to sam 100% siguran.Plus Zeljko nam je dao slobodu realno gledano koju nemamo ni na jednom drugom forumu.Poenta je samo da se mi kao useri korigujemo i to je to..Bio bi red i mir... :: :: :: Pa, ono, nije baš da si bio u prilici bilo koga drugog da ``uzmeš u usta`` svojim opletanjem :: :: A i nisam ja taj kome treba da se pravdaš :: :: Uživaj :: :: 90 percent of everything is crap.
Ma druze znas sta je bre moderator?Mene licno bre boli q za moderatora..Znas kad bi i da me neko predlozi prihvatio-NIKAD.U ovim godinama da se zamlacujem kojekakvim glupostima.Malo mi je sto se ubih pokusavajuci da objasnim neke cinjenice pa i to bespotrebno trosim energiju!To je jedno mlacenje prazne slame i gubljenje vremena..Kome je to simpaticno i zanimljivo lepo nek se prijavi i nek kuka kod Zeljka ako zeli to da postane a postace malo sutra.Pametan je onaj Zeljko.Koliko god ga pre nisam shvatao sad ga u potpunosti razumem.Covek bre ozbiljan,gleda kako da prezivi,boli ga patak za forum i klince koji se prepiru i pljuju jedni druge..Nije ni cudo sto se iznervira,nema covek vremena da se sa budalama raspravlja i isteruje pravdu!Previse ste se vi uziveli (ne mislim na tebe eseses) u ovaj virtuelni svet!
:: Mene za moderatora,pa da vidite sta znaci ban :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ako se secas ja sam se i pre nekog vremena ponudio oko grafi.Kada god hoces tj. dolazis u Bg. ponesi svoju GTX295 i uradicemo koje god hoces testove.Ono sto je kod mene raspolozivo je 4870x2 i GTX260 tako da ce se moci direktno da vidi sve.Radilo bi se na Rampage Formuli tako da i ako bude Bax bio raspolozen moze da uskoci sa svojom 4850X2 jer je zapravo on nedaleko od mene.
Extra..Eto super..Svaka cast..Ih bre pa ti imas opasne grafulje a ne pricas
:: Ako se secas ja sam se i pre nekog vremena ponudio oko grafi.Kada god hoces tj. dolazis u Bg. ponesi svoju GTX295 i uradicemo koje god hoces testove.Ono sto je kod mene raspolozivo je 4870x2 i GTX260 tako da ce se moci direktno da vidi sve.Radilo bi se na Rampage Formuli tako da i ako bude Bax bio raspolozen moze da uskoci sa svojom 4850X2 jer je zapravo on nedaleko od mene :: :: ::
Bilo bi lijepo da admin ovdje banuje jedno 4, 5 korisnika, koji redovno pocinju svadje, i prepirke, i vjerujem da bi se stanje mnogo promijenilo, naravno na bolje...
Necu nikoga da imenujem, ali se dobro zna ko su ti korisnici...
RE:Bilo bi lijepo da admin ovdje banuje jedno 4, 5 korisnika
22.05.2009. 00:58
status: user broj poruka: 2929
Pa imenuj nemoj te fore koje pliticari koriste svakodnevno, kao zna se koji su pa necu da imenujem, misl trulo je Ovde je sve transparentno i javno, sto ti ne bi dao predlog koga treba banovati.
Pa hoce ako smatraju da treba i koga treba. Ajde sad ti daj predlog njima pa ce oni razmotriti. Muski bre kazi na koga mislis, nego sta nego treba da imenujes kada si vec poitegao to pitanje.
Ma, nema problema, upravo uramljujem na zid, font 72, format A0,
To za da nemam kome da se pravdam si 100% upravu ali iz kulture cu ti objasniti da si pogresio. Made by: ``SkyFire`` @ https://www.pcberza.rs. 21.05.2009. 20h:46m
u ram od onog švedskog, bravarevog, preostalog sa VMA, mesinga, što mi neki njegov praunuk pokloni za prvi maj 2005.
Prvo, to nije malinjak nego kupinjak, jer ja nisam napisao da nemaš kome, nego da ne treba meni, odnosno da ja nisam taj kome treba šta god. Pročitaj opet, jer, jednostavno, ne želim opet da se smaram sa BOLD i ITALIC.
Ne znam samo odakle ideja da se ti sad nešto kao obracaš generalno, kad tebe niko ništa ne pita, niti je pitao u vezi izmena sajta. Da si neki ``insajder``, pa i da se pravim da imam razumevanja, ali ovako, stvarno... nije način.
Zbunjuje me i to neko tvoje procenjivanje nekih uslova i parametara za postavljanje moderatora, jer se ``iz aviona`` vidi da nisi ni razgovarao sa tim Željkom, niti sa bilo kim njemu bliskim, u vezi bilo čega, ne razumem, kad i dalje imaš apsolutno ni malo uticaja na izmene, dakle NULA, kome ili čemu je onda uopšte značajno reklamiranje sopstvenih karakteristika ?
A najefikasnijim delom, za vežbanje trbušnih mišića, naravno, smatram tvoje tumačenje želja i namera tog Željka, a i ti neki komplimenti su ti onako proračunati i nimalo providni, baš.
Svejedno, odustajem od daljeg ti crtanja, jer očigledno nema i neće skoro biti pomaka na ukupno bolje u tim nekim međuljudskim odnosima ovde, a kamoli nekog uzajamnog razumevanja, poštovanja i uvažavanja, ipak su histerija, paranoja, uvrede u pokušaju i zamene teza bili i ostali prioriteti pri ostavljanju nekakvog utiska i/ili nekakvih utisaka.
p.s. Odgovor nije neophodan, suština je odavno opipljiva.
Koji dajete misljenja da li treba moderator ili ne treba da li treba nekoga banovati ili ne. dali neko reklamira sebe, ili sta vec????? Ne uradite nesto konkretno sto se tice postavljenih tema????
Ako se ne varam tema je:
260 GTX za 20k treba intel drugi test
Jedino ako ja sam ja poludeo pa ne znam koju sam temu postavio???
MISLIM CEMU OVO VODI??????????????? ZASTO SVAKU TEMI MORATE DA UPRPASTITE NA OVAKAV I SLSCAN NACIN???? STA JE OVO PIJACA??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naucite dve komande CAD-a pa mislite da mozete da Projektujete mostove racunate statiku. Ubodete tri komponente u plocu pa mislite da ste u rangu IT inzinjera, podignete WIN-Xp pa pomislite da biste znali i da progrmirate. Pa onaj ubode tri procesora u plocu i on zna prosto zna i donosi sud sta je bolje a sta nije, zna svaki chipset zna sve OC-u neverovatno. Sto se mene tice jedina misljenja cija cu ja od sada postovati i uzimati u obzir su SKY i MACHINE. Sto da ih ne gotivim kada ljudi znaju sta govore i imaju dokaze za to. Ja ovde nikoga licno ne poznajem ali nisam slep pa da ne mogu da vidim ko sta pise.
KADA NESTO TVRDITE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUUULTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
Mislim da je bilo dosta toliko mi je muka da cu da se ispovracam.
Ha, ha, ha... Ja sam u onome sto si napisao: `Pa onaj ubode tri procesora u plocu i on zna prosto zna i donosi sud sta je bolje a sta nije, zna svaki chipset zna sve OC-u neverovatno` prosto prepoznao jednog od pomenutih.
Ja takve zovem frizer,a ti frizeri se javljaju samo na teme o pa naravno cemu drugom nego o friziranju ja znam moj skor je veci moja kartica je zakon itd, ali nikad pazi nikad se ne javljaju na teme o problemima u vezi instalacije i popravke sistema i tome slicno.
Po meni je na ovom forumu daleko najvrednija osoba Bax2003 jeste da ponekad smara sto ga ima u svakoj temi ali boze moj, tu je onda Machine decko razumno sudi o kvalitetu komponenti, itd...
A one balansere pardon frizere moj skor je ovoliki i tako to zajebi me toga, cista sarena laza svetli sareno a pri svemu tome ama bas nicemu ne sluzi. Takve likove trese Petar Pan sindrom i ne zele da odrastu, sve dok imaju svoju zvoncicu u vidu GTX2xx nema brige za njih.
Ako nekoga treba za moderatora onad neka to bude izbalansirana licnost koja ne puca po ljudima samo zato sto imaju drugacije misljenje i koja ne misli o sebi kao nekome ko je etalon znanja zbog kako ti rece: `Pa onaj ubode tri procesora u plocu i on zna prosto zna i donosi sud sta je bolje a sta nije, zna svaki chipset zna sve OC-u neverovatno.`.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Koji dajete misljenja da li treba moderator ili ne treba da li treba nekoga banovati ili ne. dali neko reklamira sebe, ili sta vec???? :: Ne uradite nesto konkretno sto se tice postavljenih tema??? :: :: Ako se ne varam tema je :: :: 260 GTX za 20k treba intel drugi tes :: :: Jedino ako ja sam ja poludeo pa ne znam koju sam temu postavio?? :: :: MISLIM CEMU OVO VODI?????????????? :: ZASTO SVAKU TEMI MORATE DA UPRPASTITE NA OVAKAV I SLSCAN NACIN??? :: STA JE OVO PIJACA??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: Naucite dve komande CAD-a pa mislite da mozete da Projektujete mostove racunate statiku. Ubodete tri komponente u plocu pa mislite da ste u rangu IT inzinjera, podignete WIN-Xp pa pomislite da biste znali i da progrmirate. Pa onaj ubode tri procesora u plocu i on zna prosto zna i donosi sud sta je bolje a sta nije, zna svaki chipset zna sve OC-u neverovatno :: Sto se mene tice jedina misljenja cija cu ja od sada postovati i uzimati u obzir su SKY i MACHINE. Sto da ih ne gotivim kada ljudi znaju sta govore i imaju dokaze za to. Ja ovde nikoga licno ne poznajem ali nisam slep pa da ne mogu da vidim ko sta pise :: :: KADA NESTO TVRDITE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUUULTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! :: :: :: Mislim da je bilo dosta toliko mi je muka da cu da se ispovracam :: ::
Re: RE:Bilo bi lijepo da admin ovdje banuje jedno 4, 5 korisnika
22.05.2009. 12:05
status: user broj poruka: 1661
:: Pa imenuj nemoj te fore koje pliticari koriste svakodnevno, kao zna se koji su pa necu da imenujem, misl trulo j :: Ovde je sve transparentno i javno, sto ti ne bi dao predlog koga treba banovati :: :: :: Vuce 125 nemoj da se ljutis ali mislim da si ti prvi na toj listi ....tri dana se ti i obradmi prepucavate za kojekave gluposti od cega razuman covek nema nikakve koristi osim ako dobijes opkladu i uzmes tih 600 ili 1000 evra
Boli me uvo, ovaj forum je i onako postaje krsina, i ja ovde nemam sta da trazim. Mislim da cu ljude koje cenim kontaktirati preko mail-a ako i nekada mi zatreba neka pomoc ili eventualni savet, pa ako su voljni i raspolozeni oni ce mi odgovoriti. Imam ja pametnija i lepsa posla ui zivotu da radim. Jedno je sigurno na ovom forumu vecina likova da ne kazem 90% su promaseni tipovi i dangubici a ja sa takvima nema ama bas nikakvu temu. A ovaj forum cu da cu da zaobilazim, jer je sve samo nije forum. SVINJARIJA. ETO banovao sam sam sebe. Pozz od VUKA i nikada vise. Ostajte mi zdravo. ZGADILO MI SE SVE.
da si ti, Vuče, malo prevideo da si SAM SVOJU TEMU SKRENUO, time što si Obradu(ako se ne sećaš, to je onaj zbog koga si juče otvorio temu kako bi ga vređao, potcenjivao i omalovažavao na sve zamislive načine), počeo da nudiš neke opklade, prvo od 300, pa kasnije od 500 eura+PC, zato što ti je bio predložio da klikneš na Validation, a to je otprilike 3 klika po otvaranju programa CPU-Z, i to ne zato da bi on zadovoljio neku njegovu sujetu, već zato što tako na gotovo čitavoj planeti ``rade svi`` koji se diče ili hvale nekim postignutim rezultatima.
Al`, nažalost, posle samo-banovanja verovatno nema povlačenja reči, pa zato, srećan put i sve najbolje.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.