Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Glupi ATI!!!
STRANA 3 OD 4  
Scyter Re: 03.06.2009. 08:39 #118624

status: user
broj poruka: 8138
Evo,sad me je i Crysis izbacio!
Definitivno su drajveri.

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antimatery njah!!! 03.06.2009. 08:47 #118625

broj poruka: 997
Vidite jos glupse je da uzimate u obzir samo svoj primer,naravno da sve radi kako treba i kod nVidie i kod atija,ali...... Niko od nas nezna koliko su lose optimizovani drajveri i kod nVidije i kod ATI-ja,sta znate gde koji drajver ima problem pa blago vama vi ste milioneri samo idite do pomenutih kompanija i brate lepo im napisite vas genijalni kod,rado ce vas primiti i dobro nagraditi............

Imalo je nekompatibilnosti evo kod mene,jeste stara karta x1650pro agp, ali morao sam da je prodam i vratim moj fx5900xt.Jednostavno imao sam cip set kt-400 na ploci a7v8x-x i jednostavno sa novom verzijom drajvera sve igr su pucale tj. restartovale kompjuter,a stara verzija koja dolazi uz xp jos iz 2001 je radila savrseno sa dx9 igricama,ali igram vec dve godine cod2, u dx7 tu je ati imao jedva 30fps sa starim drajverom.Lepo sam otisao do foruma `via` upitao moderaora za mb sekciju i dobio sam odgovor,pa nazalost nisu preporucljive kombinacije kt-400,kt-266 itd. sa ati grafikom vec preporucujemo nVidiju, i sta sam mogao!? Da budem ljut na ATi ,pa ne jer nije on krivac,e sad ja sam morao da se oprostim od dx9 igara jer mi je cod2 bitniji,a 5900xt nemoze da tera lepo ni dx7 nekad je od 25-125 uglavnom secka,ali ati uzas 10-40fps.Naravno kupio bi ja agp nVidiju ali trenutna finansijska situacija je ocajna tako da (: vozi Misko do ko zna kad..................................................
I kad instalirate operativno sistem nemoze da nevalja ako jednostavno instalirate recimo ja XP sa sp3 i zakrpama do aprila,dx9 najnoviji i drajveri i,preporucujem kod atija koristite samo drajver za displej a ako hocete da cackate lepo brate instalirajte ati try tool,i verujte milina,naravno drajveri za cip - set i sada dosta koriscen net frame work 2 ima i 3 .............
Tako da mora da radi ,veliki pozdrav svim clanovima

Izvinite ako je tekst nabacan ili sa greskama nisam imao mnogo vremena...

Sve je relativno !!!

dautovic ccc 03.06.2009. 12:13 #118656

broj poruka: 2856

imam istu kartu samo sapphire kao sto i sam znas nemam ama bas nikakvih problema...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Re: 03.06.2009. 12:24 #118662

broj poruka: 4528
Smanji podesavanja na minimum, ako te ne bude izbacivalo ili manje znaci da ti je ram otisao 99 %

ili odmah izvadi i probaj jedan po 1 stapic.

drajveri mogu uzrokovati probleme sa 1-2 igre ali ne sa skoro svim kao sto ti imas.

Ajd uzdravlje

:: Evo,sad me je i Crysis izbacio
:: Definitivno su drajveri
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 Re: Re: Re: 03.06.2009. 12:40 #118664

broj poruka: 9121
Pazi i meni oba Crysisa prave problem i Massive Effect, ali nigde vise problem nema, memoriju sam testirao u Everestu provrteo sve testove i nema problema, a driveri nisu nikako kao sto si i sam rekao sve bi se bugovalo.

Pozdrav!

:: Smanji podesavanja na minimum, ako te ne bude izbacivalo ili manje znaci da ti je ram otisao 99 %
:: ili odmah izvadi i probaj jedan po 1 stapic
:: drajveri mogu uzrokovati probleme sa 1-2 igre ali ne sa skoro svim kao sto ti imas
:: Ajd uzdravlje
:: :: Evo,sad me je i Crysis izbacio
:: :: Definitivno su drajveri
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: 03.06.2009. 13:28 #118674

Uninstalirao sam drajvere,obrisao sam ih Driver Cleanerom,instalirao ih opet,odigrao sat vremena Crysis i radio je bez problema.

obradmi Esses da je do graficke u svim igricama bi ti izbacivao 03.06.2009. 13:32 #118676

broj poruka: 7736
znaci malo logika samo.Mislim da je do cracka 100% .Ako ti u Crysis koji je najzahtevniji od svih igrica ne izbacuje ,to znaci da je grafa ok.
obradmi Ni te igrice nisu skupe 03.06.2009. 13:36 #118677

broj poruka: 7736
Imas od 400 do 1200 din ,aktiviras je na net-u i igras bez brige,mislim ako neko bas gotivi neku igricu ,najbolje po meni da kupi original koji nije nesto skup.
TheGame SkyFire... 03.06.2009. 15:08 #118689

broj poruka: 719

Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM???

Independence is a state of mind

SkyFire Re: SkyFire... 03.06.2009. 15:33 #118696

broj poruka: 18472
Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745!

I Want to believe - The truth is out there

:: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: Independence is a state of mind
skar Re: Ni te igrice nisu skupe 03.06.2009. 15:50 #118699

broj poruka: 3992
ali su noviji naslovi bogami 30-35e a to jeste skupo bar za mene....

rad je od coveka napravio majmuna

:: Imas od 400 do 1200 din ,aktiviras je na net-u i igras bez brige,mislim ako neko bas gotivi neku igricu ,najbolje po meni da kupi original koji nije nesto skup.
gile23 Re: Re: SkyFire... 03.06.2009. 16:04 #118702

Taj komp da ti prodajes za 1250 evra, a i meni je bilo cudno sta ce ti dva kompa u kuci.

Pozdrav!

:: Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: :: Independence is a state of mind
skar Re: Re: Re: SkyFire... 03.06.2009. 16:10 #118704

to je ispod slame:))))
gile zar nisi cuo za sivo(crno)trziste,sky je kralj podzemlja
on uzima od sirotinje i daje bogatima
valja komponente ispod svake normalne cene...a ti jos pitas...
da se ja pitam i da imam 1000e ja bih ga uzeo i peske bi isao po njega
nego sky koje su 4870,asus,safire ili neke no name

:: Taj komp da ti prodajes za 1250 evra, a i meni je bilo cudno sta ce ti dva kompa u kuci
:: Pozdrav
:: :: Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: ::
:: :: :: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: :: :: Independence is a state of mind
gile23 Re: Re: Re: Re: SkyFire... 03.06.2009. 16:20 #118708

Sky pokusacemo da ti prodamo konfiguraciju, ako nesto naleti kazem ti. @Skar ma znao sam ja da je on neki teski mafijas :), prvo ima komp od 2000 evra onda prica o Nissanu SkyLine kao da je fica, trece ovaj komp koji vredi oko 1400-1500 evra u slobodnoj prodaji on prodaje za 1000 evra, neko ce reci cudno?

Pozdrav!

:: to je ispod slame:)))
:: gile zar nisi cuo za sivo(crno)trziste,sky je kralj podzemlj
:: on uzima od sirotinje i daje bogatim
:: valja komponente ispod svake normalne cene...a ti jos pitas..
:: da se ja pitam i da imam 1000e ja bih ga uzeo i peske bi isao po njeg
:: nego sky koje su 4870,asus,safire ili neke no name
:: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Taj komp da ti prodajes za 1250 evra, a i meni je bilo cudno sta ce ti dva kompa u kuci
:: :: Pozdrav
:: :: :: Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: ::
:: :: :: :: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: :: :: :: Independence is a state of mind
skar Re: Re: Re: Re: Re: SkyFire... 03.06.2009. 16:27 #118711

pa za njega je sky line fica kad cera bembaru 7 od 6000ks koja trosi vise nego tenk,a nama tu palamudi nesto...mi smo za njega cigani sto s`loncicem prosimo na ulici....
`AVE OOOO VELIKI SKY`

:: Sky pokusacemo da ti prodamo konfiguraciju, ako nesto naleti kazem ti. @Skar ma znao sam ja da je on neki teski mafijas :), prvo ima komp od 2000 evra onda prica o Nissanu SkyLine kao da je fica, trece ovaj komp koji vredi oko 1400-1500 evra u slobodnoj prodaji on prodaje za 1000 evra, neko ce reci cudno
:: :: to je ispod slame:)))
:: :: gile zar nisi cuo za sivo(crno)trziste,sky je kralj podzemlj
:: :: on uzima od sirotinje i daje bogatim
:: :: valja komponente ispod svake normalne cene...a ti jos pitas..
:: :: da se ja pitam i da imam 1000e ja bih ga uzeo i peske bi isao po njeg
:: :: nego sky koje su 4870,asus,safire ili neke no name
:: :: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: :: Taj komp da ti prodajes za 1250 evra, a i meni je bilo cudno sta ce ti dva kompa u kuci
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: :: :: :: :: Independence is a state of mind
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SkyFire... 03.06.2009. 16:33 #118715

Ma nije on mafijas on covek muzicar :), tako da kome treba muzika zovnete Sky-a, sa bendom da zaradi covek para :).

Pozdrav!

:: pa za njega je sky line fica kad cera bembaru 7 od 6000ks koja trosi vise nego tenk,a nama tu palamudi nesto...mi smo za njega cigani sto s`loncicem prosimo na ulici...
:: `AVE OOOO VELIKI SKY`
:: :: Sky pokusacemo da ti prodamo konfiguraciju, ako nesto naleti kazem ti. @Skar ma znao sam ja da je on neki teski mafijas :), prvo ima komp od 2000 evra onda prica o Nissanu SkyLine kao da je fica, trece ovaj komp koji vredi oko 1400-1500 evra u slobodnoj prodaji on prodaje za 1000 evra, neko ce reci cudno
:: :: :: to je ispod slame:)))
:: :: :: gile zar nisi cuo za sivo(crno)trziste,sky je kralj podzemlj
:: :: :: on uzima od sirotinje i daje bogatim
:: :: :: valja komponente ispod svake normalne cene...a ti jos pitas..
:: :: :: da se ja pitam i da imam 1000e ja bih ga uzeo i peske bi isao po njeg
:: :: :: nego sky koje su 4870,asus,safire ili neke no name
:: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: :: :: Taj komp da ti prodajes za 1250 evra, a i meni je bilo cudno sta ce ti dva kompa u kuci
:: :: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: :: Valja..To je sistem TT 745 koji se ugradjuje u to kuciste..Totalno je ok.Cak je vodeni block i bolji nego li u sistemu 745
:: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Da li valja cemu to vodeno hladjenje sto dolazi uz Termaltake SwordM??
:: :: :: :: :: :: Independence is a state of mind
SkyFire Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 16:48 #118717

Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca.
Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima..
SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli ..
Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje..
Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome!

skar Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 17:04 #118720

sto jes` jes` ja kad sam uzimao monitor posle mesec dana sam na poslu jeo djacke sendviche....sad i phenoma kad sam kupio nisam kupio tv za sobu...tako da se uvek moramo neceg odreci zarad boljeg hw...mada bilo bi lepse da imam kesa pa da mogu i jare i pare

:: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome
gile23 Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 17:31 #118726

Ovako, kada kupis Skyline da nas malo provozas :), znam da pozajmljujes hw od ovih is SX team-a. Evo sad sad smo te razglasili kao muzicara pa valjda ce te neko odavde angazovati :). Nego sta bi sa tim testom, jel ti Lonley salje GTX260 192sp na test, a sto se tice kompa videcu da li mogu ovde nekome da prodam.

Pozdrav!

:: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome
tortojed NVidia rules in 03.06.2009. 17:32 #118727

broj poruka: 11023
PC GAMES!

skar Re: NVidia rules in 03.06.2009. 17:34 #118728

LITTLE MORGEN:))))))))))))))

:: PC GAMES
SkyFire Re: Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 17:39 #118731

Pa ne uzimam od sx-team-a.Snalazim se sa svih strana ovako.Sto se tice voznje kad prvo ja docekam da to uzmem a onda nije problem da se provozamo.Samo gile ponesi i pelene jer ces da prezivis sok
LonelyMax-a cekam da se raspusti iz skole..Bice.Odradicemo.

:: Ovako, kada kupis Skyline da nas malo provozas :), znam da pozajmljujes hw od ovih is SX team-a. Evo sad sad smo te razglasili kao muzicara pa valjda ce te neko odavde angazovati :). Nego sta bi sa tim testom, jel ti Lonley salje GTX260 192sp na test, a sto se tice kompa videcu da li mogu ovde nekome da prodam
:: :: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: :: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: :: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: :: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: :: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: :: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome
gile23 Re: Re: Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 17:43 #118734

Ma kakve pelene :), prezivljavao sam ja i gore stvari, dobro ne uzimas od njih ali poznajes mnogo njih, pa oni poznaju druge, pa ti i ti prvi i ti drugi daju hw, ja se raspustio pre mesec dana, sada idem samo formalno :).

Pozdrav!

:: Pa ne uzimam od sx-team-a.Snalazim se sa svih strana ovako.Sto se tice voznje kad prvo ja docekam da to uzmem a onda nije problem da se provozamo.Samo gile ponesi i pelene jer ces da prezivis sok
:: LonelyMax-a cekam da se raspusti iz skole..Bice.Odradicemo
:: :: Ovako, kada kupis Skyline da nas malo provozas :), znam da pozajmljujes hw od ovih is SX team-a. Evo sad sad smo te razglasili kao muzicara pa valjda ce te neko odavde angazovati :). Nego sta bi sa tim testom, jel ti Lonley salje GTX260 192sp na test, a sto se tice kompa videcu da li mogu ovde nekome da prodam
:: :: :: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: :: :: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: :: :: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: :: :: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: :: :: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: :: :: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Scyter Re: Re: Re: Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 03.06.2009. 20:56 #118807

Gile,trebace ti pampers
Ja se raspustio proslog petka,sad cekam prijemni 23 i 24 juna.

:: Ma kakve pelene :), prezivljavao sam ja i gore stvari, dobro ne uzimas od njih ali poznajes mnogo njih, pa oni poznaju druge, pa ti i ti prvi i ti drugi daju hw, ja se raspustio pre mesec dana, sada idem samo formalno :)
:: :: Pa ne uzimam od sx-team-a.Snalazim se sa svih strana ovako.Sto se tice voznje kad prvo ja docekam da to uzmem a onda nije problem da se provozamo.Samo gile ponesi i pelene jer ces da prezivis sok
:: :: LonelyMax-a cekam da se raspusti iz skole..Bice.Odradicemo
:: :: :: Ovako, kada kupis Skyline da nas malo provozas :), znam da pozajmljujes hw od ovih is SX team-a. Evo sad sad smo te razglasili kao muzicara pa valjda ce te neko odavde angazovati :). Nego sta bi sa tim testom, jel ti Lonley salje GTX260 192sp na test, a sto se tice kompa videcu da li mogu ovde nekome da prodam
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: :: :: :: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: :: :: :: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: :: :: :: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: :: :: :: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: :: :: :: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Antimatery Re: Re: Kakvi ste vi likovi hehehehehe... 04.06.2009. 11:26 #118976

broj poruka: 997

Sve je relativno !!!

:: sto jes` jes` ja kad sam uzimao monitor posle mesec dana sam na poslu jeo djacke sendviche....sad i phenoma kad sam kupio nisam kupio tv za sobu...tako da se uvek moramo neceg odreci zarad boljeg hw...mada bilo bi lepse da imam kesa pa da mogu i jare i par
:: :: Ma ko je bre mafijas?Ne daj Boze.Inace pravedan jesam i da sam u mogucnosti otimao bih od bogatasa i davao siromasnima!Bio bi drugi Robin Hood!Tu je scar u pravu.I ovako dajem koliko mogu i kad sam u prilici za to,uvek treba dati od srca
:: :: Eh sad onaj deo.Nadam se da se salite.Nisam bogatas po najmanje,muzicar jesam i mozda malo vise zaradjujem od svojih kolega ali to je zato sto sam se ja za to izborio svojim kvalitetima.
:: :: SkyLine je za mene misaona imenica jos uvek.Nadam se da nece biti u nekoj skorijoj buducnosti
:: :: Sto se tice kompa,komp nije moj vec od mog dobrog prijatelja a za cenu smo se dogovorili da bude takva da se nebi vuklo i da se sto pre proda da ne gubi na vrednosti dzaba.Pored svega uopste se ne koristi,sve je novo.Jedino sto sam ja malo istestirao ove grafuljice.Znaci Sapphire su modeli .
:: :: Sto se tice HW-a,gile rekao sam ti i ranije,ne mora da bude moje licno da bi ja to probao.Imam izvore gde mogu da dodjem do tih fensi stvarcica mada ja uglavnom volim da kupim za sebe i da to bude licno moje.
:: :: Inace ljudi i sami znate koliko je ovo skup sport.Mnogo stvari se treba odreci da bi se priustila neka zver od hw-a.Nije lako nikome

Ma cuti ja gde radim sad da nejedem `nista` nebi mogao da kupim mozda monitor od 8k dinara a i to ko zna...................Ima i gore od goreg jbg..Pozdrav
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs