Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI driveri tesko sr@nje!
STRANA 3 OD 5  
philaemos Re: ... 01.07.2009. 01:00 #125211

status: user
broj poruka: 2743
Da ispravim samog sebe, problem je bio u jednom programu, koji sam snimo u isto vreme kad i drajvere.
Evo, na svezoj Visti x64 SP1 (od danas) rade 9.6 drajveri bez greske.

:: Nazalost, meni odredjeni video sada secka prvih 10-takk sekundi kada se pusti, i cim sam snimio 9.6 kad god desnim klikom uradim refresh ekrana ili kliknem desnim na properties na neki od drajvova u My Computer pukne mi explorer, pa se ugasi i ponovo upali (nije u pitanju restartovanje grafike, ona atijeva opcija). Ja rekoh otisao mi Win, snimio sinoc svezu instalaciju Viste x64, i opet isto. Programi koje koristim su isti vec duze vreme, promenio sam samo drajvere za grafiku
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Setimo se čuvene mx440 01.07.2009. 01:02 #125213

broj poruka: 3746
i kada instaliraš neku igru i otvoriš readme fajl, a ono dole piše support all gf4 cards excepting mx440!!! A tek fx5200 kuku.
Ej kako me je nervirala ta karta, a onda je crkla u sred igre ura!!!
Sada me uveseljava fenomenalna bakuta međ kartama x1650pro.

Nasiljem protiv argumenata...
support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

SkyFire @philaemos 01.07.2009. 01:04 #125214

broj poruka: 18472
Jesi se uplasio da to i tebe ne napadnu pa se sad vadis?Neboj se ,ja sam tu da te odbranim od zlih sila koje kruze vasionom i kroz ljude stropostavajuci se silovitom snagom ovde na berzi..
Malo sale..Break down dok ne pocnu ponovo provokacije i pljuvanje..
Drzim te za rec za ono..

I Want to believe - The truth is out there

rasha44 @DSS i ostali koji uključuju mozak 01.07.2009. 01:06 #125215

broj poruka: 1492
Kao i nekoliko puta ranije, kad je reč o `ja sve najbolje znam`, potpuno si u pravu. Dugo sam izbegavao da se na bilo koji način mešam, ali ove baljezgarije, uključujući i belsovesno lupetanje u temi o `glasovima iz središta zemlje`, stvarno truju ovaj forum.

Mogu samo da dodam:
Nikad ne raspravlaj sa budalo. Neupućeni posmatrači možda neće primetiti razliku.
i jos:
Nikad ne raspravljaj sa budalom. Prvo će te spustiti na svoj novo, pa te onda pobediti svojom izdržljivošću.

`Abnere,nemoj molim te i ti da se primas...Vidis valjda da je ova tema samo nastavak onog od sinoc...Neuspeli pokusaj da se izazove jos jedna svadja i skrene paznja na sebe...
Decko je popio packe od svih zivih na ovom forumu kao i na benchu i sad niko ziv nece da komunicira sa njim ni ovde ni tamo,jer su vec svi provalili da je premazan svim mogucim bojama i to ga boli pa mora da provocira da bi mu se neko obratio...
A ziv se jede sto ga je Bax pre par dana na forumu izshamarao kao kuchku i sad ga kulira kao istu...I to njegov ego ne moze da podnese,pa mora na neki nacin da skrene paznju na sebe ,ako nicim pametim onda ce da isprovocira sve druge izmisljajuci razne gluposti...Nije mu upalila `tema` sa `polemikom` o ATI 5000 i sad cemo da smislimo nesto skroz drugo....

Dal neko ovde stvarno veruje da je nesto sto je naveo istina i da mu stvarno ne radi Call Of Juarez???

Poenta ovog posta je:povredjen mi je ego,primetite me,primetite me!!!
Ajde da vidimo sta ce biti sledeca tema/provokacija.

Prijateljski savet.Iskuliraj budalu i ovakve `teme`.`

DaSickSystem

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

JOSILENKO Re: ... 01.07.2009. 01:07 #125217

broj poruka: 1013
To je tacno. Ufff, kad se samo setim one cuvene teme u kojoj je postovao klip sa `kricima prokletih dusha iz pakla koji se nalazi ispod zemljine kore`. A ja se upecao ko poslednji...
Ali sistem vredjanja je identican - on postuje provokaciju, ti ga demantujes na finjaka i argumentovano mu objasnis gde gresi (sa linkovima), a on se uvredi sto je ispao glup u drustvu pa te nazove kompleksasem, materijalistom (ta mi je najjaca), kaze ti da si jadan, da ga vredjas, da si ogranicen, da si pacenik...

JOLE

:: @DSS Respect
:: 80-90% tema koje Sky postavi su neka vrsta provokacije ili pljuvanje nečega, bilo da li je to religija, verovanja u paranormalno, seksualnost, smisao života, postojanje i nastanak univerzuma, AMD/ATI, AMD/ATI/NVIDIA/INTEL, AMD/INTEL overklok, AMD/INTEL/NVIDIA drajveri...nema mu ravnog
:: Windows-free with Fedora 10
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 01.07.2009. 02:38 #125235

Jel mi i dalje pricamo o driverima ili ne?

Eno ima potencijalna tema o mom banovanju pa se ukljucite u raspravu.Dajte predloge slobodno,samo opusteno.Meni ne smeta.Ako ce vama biti mnogo bolje i lepse ce te se osecati meni ce iskreno biti drago..

markopvict Re: ... 01.07.2009. 02:40 #125236

broj poruka: 4515
Sad malo cry...

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: Jel mi i dalje pricamo o driverima ili ne
:: Eno ima potencijalna tema o mom banovanju pa se ukljucite u raspravu.Dajte predloge slobodno,samo opusteno.Meni ne smeta.Ako ce vama biti mnogo bolje i lepse ce te se osecati meni ce iskreno biti drago.
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: ... 01.07.2009. 02:43 #125237

Cek da nadjem palomu..

:: Sad malo cry..
:: - - - -
:: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: :: Jel mi i dalje pricamo o driverima ili ne
:: ::
:: :: Eno ima potencijalna tema o mom banovanju pa se ukljucite u raspravu.Dajte predloge slobodno,samo opusteno.Meni ne smeta.Ako ce vama biti mnogo bolje i lepse ce te se osecati meni ce iskreno biti drago.
:: :: I Want to believe - The truth is out there
mikruli Iskustvo 01.07.2009. 08:55 #125252

broj poruka: 56
Dobro Sky zar ti mislis da jedino ti posedujes iskustvo na ovom forumu i da svi ostale pricaju napamet? Pa upravo ti i govorim na osnovu iskustva od Geforce 2 Elsa Gladiac, preko GeForce 3 i 4, zatim ATI Radeon 9600 Pro itd. Koristio sam i jedne i druge kartice. Sada imam Gainward GeForce GTX 260 GS i blago sam razocaran njom, s obzirom na sve hvalospeve o NVIDIA grafickim karticama. Sto se tice upravljackih programa nikad nisam imao problema s njima (ni sa ATI-ijevim, ni sa NVIDIA-ijinim) dok nisam pokusao da instaliam 186.18 na Windows XP x64. Posto nisu radili pokusao sam sa jos nekoliko i naravno nisu radili. Onda krenem na forum (obidi malo NVIDIA forum) i konacno po preporuci ljudi sa foruma nasao upravljcki program koji radi pod Windows XP x64.
Desavalo mi se da nekoliko puta da upravljacki programi uopste nisu bili uzrok da igra ne radi nego DirectX.
Jos jedna stvar koju sam primetio, a zaista je razlika ogromna. Prikaz u BIOS-u na GeForce-u je mnogo nejasniji, slika je zamucena, dok sam sa Radeonom imao kristalnu jasnu sliku.

DmasteRNo1 Napušavanje 01.07.2009. 09:07 #125253

broj poruka: 6107
Kada bi mene ovako iznapušavali i okrpili, ne bih se pojavljivao u javnosti jedno godinu-dve, da ti isti počnu da zaboravljaju da postojim. Ali, to je samo ono što bih ja uradio.

Šefe, koji ti je vrag?

gang1978 ATI driveri tesko sr@nje! 01.07.2009. 09:15 #125254

broj poruka: 1661
Ma rade 9.6 ``vozaci`` u full-u

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Slavuj Re: @Slavuj... 01.07.2009. 10:17 #125259

broj poruka: 2236
Na tvoju žalost, razumem te potpuno.

Pa, ako nisu radile sa BIOS-om sa kojim su došle, pa onda ni sa proverenim, šta ti nije jasno, da nećeš možda sam da ih popravljaš ?

Zamisli da čak ni mene više uopšte ne interesuje šta ti misliš o bilo kome i bilo čemu, samo ću dodati da poznajem 15 ljudi koji upravo ovog trenutka koriste 4870, bilo običnu, bilo onu x2 ili bilo kako i koliko``kućno`` modifikovanu, već skoro godinu dana, i svakog meseca su instalirali novu verziju drajvera, NIKO NIJEDAN JEDINI BAG NIJE ISKUSIO, A KAMOLI PROBLEM sa bilo čime...

Čuo sam za par primera onih koji su u prva 3 dana imali neke probleme sa kartom, nije htela iz prvog puta da prikaže sliku u Windowsu, pa je bio potreban restart, i posle odnošenja u servis, DOBILI SU NOVE, jer su te karte imale fabričku grešku.

I, te karte nisu bile Sapphire, već Gainward GS sa 512MB, jer je bila ušla neka količina neispravnih, kao i onih 4850 GS sa bakarnim hladnjakom.

Tako da, tek da znaš, tvoje negativne kritike tih drajvera baš ni malo nisu na mestu i tužno je gledati te kako pokušavaš da ignorišeš svoje neznanje i dosadu, nekim čudom valjda misliš ga nekako svališ na svakoga ko ti bukvalno u 3 reda objasni da nešto ne radiš dobro ili da nešto ne umeš da uradiš.

Mislio sam u prvo vreme da se ti za*ebavaš kada pišeš takve stvari, a posle, kada sam shvatio da si ozbiljan, ponadao sam se da si makar fer i da si u stanju da shvatiš da i ti ne znaš sve i da, u stvari, niko ne zna sve o svemu, a pogotovo najbolje, već da je svakome ponaosob konstantno potrebno dopunjavanje, nadovezivanje, ispravljanje, kritikovanje, i negativno i pozitivno i, pre svega, volja za učenjem novih stvari.

Umesto da se zahvališ svima koji su pokušali da ti pomognu, a posebno onima koji su ti pomogli, jer još uvek možda postoji i ovde neko ko te uvažava dovoljno da bi ti se obratio, a istovremeno i ume da ti pomogne, pa i da ti pokaže na sopstvenom primeru na koji način to nešto kod njega radi, ti se, kao neki kreten, praviš da te neko napada, pljuje, ne znam kako provocira i tupiš qrac jednim te istim sranjem već 150i put.

Imam ja neki osećaj, koji me poslednjih 350 puta nije izneverio, tačnije nijednom, jebeš ti meni sve ako ti nisi preprodavac. I to onaj klasičan, koji nije dve žice zalemio, tačnije, nije ni video golu žicu u životu, a već on sve zna, samo mu poveruj i daj pare avansno.

Uostalom, ne znam zašto bih se ja smarao tvojom nedokazanošću, tvrdoglavošću i kojekakvim izlivima budalaština.
Nemam ja vremena za te gluposti. A i kada budem imao vremena da pišem, preskočiću te vrlo rado.

Pozdrav.

EKSTRA

:: Kako sad da ti objasnjavam nesto sto neces razumeti.Flashovanje karte je rutinski deo i ne treba zbog tog da se nosi u servis.Drugo karte nisu bile pokvarene vec je bios zabagovao.Trece dosle su iz proverene firme sa svom mogucom pratecom opremom a nisam ih nasao u gepeku.
:: Vec sam objasnio da ATI 4870 trazi dobar bios i da se preporucuje redovan flash ili ti flash sa proverono stabilnom verzijom biosa.Nisam ja laik i amater da zbog psiljivog biosa nosim kartu u servis,mislim nije mi ni na kraj pameti bilo da se zbog toga cimam.Isto to bi uradili i oni.Karte rade dobro,ovde je poenta loseg driver-a.Sa 9.5 rade najnormalnije a sa 9.6 rade lose.Nije do mene.
:: I Want to believe - The truth is out there
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 01.07.2009. 10:46 #125265

broj poruka: 8138
@SkyFire@
Znaci ovo sam znao da ce se desiti.Svadja,kao i uvek kad im spomenes neki problem sa ATI-jem.Ko da si ih u srce ubo...Ili namerno prouzrokuju svadju,samo da bi pobegli od istine.

Slican slucaj je bio i sa mnom.Postavim temu i trazim pomoc kako da resim problem sa ATI-jem,a oni,ili ti kazu da nemas pojma da instaliras Win,drajvere,patcheve,crackove...ili ti ne veruju da imas takav problem,vec kao namerno postavljas takve gluposti samo da bi k*njao po ATI-ju.Cast izuzecima,koji stvarno imaju volje da ti pomognu.Za to im svaka cast!

The Way It`s Meant To Be Played

Slavuj ... 01.07.2009. 10:54 #125266

broj poruka: 2236
@eseses,

interesantno je kako uvek samo Vas par istih, ima probleme sa tim ATi kartama i onda kao nešto pokušavate da nekoga možda nagovorite, naterate da kaže kako ima i on probleme, samo ih krije ili šta već ?!

Ne razumem, u čemu je Vaš problem, problema sa ATI kartama kakve SkyFire opisuje i navodi, ako se ispravno sve odradi, jednostavno NEMA.

Obrišeš sve prethodne drajvere, dakle:

1. uninstall
2. restart
3. safe mode
4. driver cleaner
5. restart
6. Install novih, sa sve CCC-om za početak, pa posle, ako te CCC smori, instaliraš samo display driver i Ray Adams Ati Tray Tools, kao malo je brži, više opcija, šta znam...

I karte rade za sve pare, ne samo kod mene, nego kod bukvalno svakoga ko uradi onih 6 koraka onim redosledom, ako je prethodno imao NVidiu. A ako nije, samo utakneš kartu i voziš. Eventualno promeniš par podešavanja u 3D odeljku CCC-a, uključiš AA i AF na 4x ili 8x. Za CrossFire staviš Catalyst A.I. na Standard, a ne na Advanced, jer su igre nedovoljno optimizovane za to, pa se možda nekada desi da izleti neka neobrađena tekstura ili šta već.

Karta hoće da ne radi kako je predviđeno kada je neispravna, zato se tako i naziva, NE-ISPRAVNA.

A garancija ti služi da možeš neispravnu kartu da zameniš za ispravnu, u svakom servisu te firme u kojoj je kupljena, a ne da palamudiš dvadeset i osam puta o jednoj te istoj stvari. Ne radi, pa ne radi, pa je sranje, pa je ovakva, pa je onakva.

Ako ćemo realno, pa crkava i Ferrari. Crkava i Vankel rotor. Crkava sve. Ništa nije idealno, a pogotovo ovakve stvari koje se proizvode u desetinama, pa čak i stotinama miliona primeraka godišnje.

Evo, meni je crkla GEIL memorija, skoro crkla, koja nikome nije. Pa šta ? Odneo sam je u servis, jer sam imao garanciju, i za 2 dana dobio NOVU. Nisam pljuvao tu GEIL kompaniju nikada, jer mi, od te zamene, dva nova modula rade bez ikakvih grešaka.

Desilo se da, kada sam OC-ovao PC, pošto mi je bio prvi put, nisam znao kako ili sam zaboravio da promenim neke stvari i onda mi se činilo da nije mogla da radi na više od 900MHz, ali to je trajalo otprilike jedan dan, možda 2, mada sumnjam, nađi temu pa proveri vremena pisanja poruka.

Problemi se ili rešavaju ili ne rešavaju, od pukog guslanja o njima nema pomaka, nikada ga nije ni bilo, niti će ga ikada biti.

U SkyFire-ovom slučaju, ako se U SERVISU UTVRDI da su te njegove karte neispravne, dobiće ispravne i usraće se u gaće kada bude video kako te karte zapravo treba da rade u punoj snazi i koliko PROBLEMA NEMA. A ako se U SERVISU UTVRDI da su te karte ispravne, onda je on ništa više nego sujetni glupander, ložač u pokušaju. Izvinite, ali to je tako i samo tako, kao što je nebo najčešće plavo, a voda najčešće providna.

A ti, napiši mi ovde, da li je tačno, istinito, ispravno, da je ta 4870 koja ``nije htela`` da radi kod tebe, pošto si je vratio onom Nikoli, posle toga radila kod nekog drugog i još uvek radi ili sam ja samo nešto pogrešno pročitao i pogrešno protumačio i zaključio ?

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: Re: 01.07.2009. 11:41 #125274

broj poruka: 2856
@eseses ti si jos jako mlad decko, tj mlad si i nemas ni svog iskustva ni znanja, stecices ga vremenom, ti si koje 94-95 god? ja sam do skoro imao kola 95.

Ja i ti smo imali koliko se secam iste karte,a u jednom momenu si se zalio na igre koje je moj drugar presao sa 4870 bez da je imao nekog problema?

Sta je tu problem ti meni reci? u kome u cemu?

Ja imam pomenutu 4870, sapphire sa plavim PCB-om koja je bagovala svima jer je fabricki bios felerican...i to realno nema veze sa atijem nego sa sapphirom...jbg desi se....sad je cakum pakum.

Svi pljuju hladjenje? a nvidia ima furune nadfurunama...pljuju drivere ? ja nemam ama bas ni jedan problem imam catalist 9.6.

skyfire mi stavlja temu sa bencha kao `za popravku ati problema` a u postu stoji bas za ovaj bios sto smo vec ustanovili da je sapphire kriv....i jos par stvari...

Nvidia imala ranije dobra drajvere zato sto su ATI bili ocaj,sad u katalistu imas sve i kontrola obrtaja i klokovanje ma sve znate i sami...a nVidia contorl panel, siromasniji nego ikad...

Samo ti mali furaj zelene i uzivaj

:: @SkyFire
:: Znaci ovo sam znao da ce se desiti.Svadja,kao i uvek kad im spomenes neki problem sa ATI-jem.Ko da si ih u srce ubo...Ili namerno prouzrokuju svadju,samo da bi pobegli od istine
:: Slican slucaj je bio i sa mnom.Postavim temu i trazim pomoc kako da resim problem sa ATI-jem,a oni,ili ti kazu da nemas pojma da instaliras Win,drajvere,patcheve,crackove...ili ti ne veruju da imas takav problem,vec kao namerno postavljas takve gluposti samo da bi k*njao po ATI-ju.Cast izuzecima,koji stvarno imaju volje da ti pomognu.Za to im svaka cast
:: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 ... 01.07.2009. 11:50 #125278

broj poruka: 9121
@Sky pazi ATI Driveri su sada mnogo bolji nego pre a zasto tebi nije radilo moze biti do mnogo stvari, prva stvar to je sto imas CF, jesi li probao kako se ponasa nVidia u SLI sa najnovijim driverima jel ona zakiva, onda pitanje u kakvom je stanju sistem, te karte si OC milion puta pa normalno da ce izazvati neku nestabilnost samih kartica. Samo jos jedna stvar prosle godine ste ga pred odmor iznapusavali, pa kada je otisao na odmor mislili ste da se nece ni vratiti na forum, pa vas je posle iznenadio.

Pozdrav!

Erestun Re: 01.07.2009. 13:12 #125290

broj poruka: 1797
Jbt, cime se vi bavite...nemam reci.

Scyter Re: 01.07.2009. 13:13 #125291

broj poruka: 8138
@Slavuj@
Sve je to odradjeno,cak sam i novi OS instalirao,ali isto je bilo.
Karta je bila ispravna,kod njega radi,tako on kaze i ja mu verujem.Testirao sam je i ja sa 3d Markom06,prosla je 3h test bez problema.Jedini problemn je sto mi nisu sve igrice radile kako treba.U tome je cela prica.

@dautovic@
94 sam godiste.Moja karta je bila Asus 4870 512 GDDR5 Glaciator.I ja bih voleo da znam u cemu je bio problem,sve sam probao sto mi je palo na pamet,ali pazi sve.Javio sam se ovde da mi neko pomogne da ga resim,na zalost,problem je i dalje samrao i na kraju nisam mogao vise da izdrzim.Morao sam da vratim kartu.Taj mesec dok sam imao tu kartu,nisam presao nijednu jedinu igru!Kidao sam zivce bezveze!Sto je najgore,on mi je zamenio kartu,dobio sam drugu,ali ista stvar.Obe karte su bile ispravne,ali sam bio baksuz da mi ne radi kako treba.Bezveze sam samo mucio i njega i mene,ali jbg...

The Way It`s Meant To Be Played

gang1978 Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 14:21 #125305

Decko ti nisi u vinklu ...ti znas ko su `Atijevci`

Imao sam prvo NVidiu,pa ATI,pa NVidiu,pa sad opet ATI...a znas zbog cega ?Zbog toga sto sam uvek hteo da imam Best Buy karticu(to je trenutno ATI).Ne mozes da kazes `ja znam ko su Atijevci`!!!
Nismo mi svi burzuji pa imamo para da kupujemo kartice od 400-500 Evrica...ja bih voleo, ali nismo svi rodjeni pod srecnom zvezdom.Znaci lupas gluposti `prva ljubav zaborava nema`znaci ja bi sada trebao da pljujem po ATI-ju...ne decko ja sam objektivan...tako da ne mozes da nas sve svrstavas u isti kos.Ovo sve sto sam napisao je iz tog razloga sto mi vas je pun k..ac ..pljuj ATI,pljuj AMD,pluj Intel,pljuj NVidiu.Znaci kupujete ono za sta imate pare,a ako vam to posle neodgovara ne mozete da hvalite one druge kao zmajevi su, brzi su,bolji su,stabilniji su,...itd...to tako neide.
Mada ima vas ovde puno koji jurite sto vise postova,pa pisete sve i svasta pa nije ni cudo sto dolazi do svadja.

AJjd pozzz !!!

:: Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu
:: Tipican atijevac
:: 1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/0
:: 2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjenda
:: 3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb ram
:: 4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 920
:: 5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svet
:: 6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim at
:: 7. prva ljubav zaborava nema
ttate Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 14:45 #125308

broj poruka: 366
Ne znam zasto sve toliko uzimas k srcu ,bar si ti jedan od onih koji se ne primaju na ovake teme. A ovo moje o atijevcima je bio samo saljiv odgovor na pesmicu par postova pre mog.

AJjd pozzz !!!

:: Decko ti nisi u vinklu ...ti znas ko su `Atijevci
:: Imao sam prvo NVidiu,pa ATI,pa NVidiu,pa sad opet ATI...a znas zbog cega ?Zbog toga sto sam uvek hteo da imam Best Buy karticu(to je trenutno ATI).Ne mozes da kazes `ja znam ko su Atijevci`!!
:: Nismo mi svi burzuji pa imamo para da kupujemo kartice od 400-500 Evrica...ja bih voleo, ali nismo svi rodjeni pod srecnom zvezdom.Znaci lupas gluposti `prva ljubav zaborava nema`znaci ja bi sada trebao da pljujem po ATI-ju...ne decko ja sam objektivan...tako da ne mozes da nas sve svrstavas u isti kos.Ovo sve sto sam napisao je iz tog razloga sto mi vas je pun k..ac ..pljuj ATI,pljuj AMD,pluj Intel,pljuj NVidiu.Znaci kupujete ono za sta imate pare,a ako vam to posle neodgovara ne mozete da hvalite one druge kao zmajevi su, brzi su,bolji su,stabilniji su,...itd...to tako neide
:: Mada ima vas ovde puno koji jurite sto vise postova,pa pisete sve i svasta pa nije ni cudo sto dolazi do svadja
:: AJjd pozzz !!
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu
:: :: Tipican atijevac
:: :: 1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/0
:: :: 2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjenda
:: :: 3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb ram
:: :: 4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 920
:: :: 5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svet
:: :: 6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim at
:: :: 7. prva ljubav zaborava nema
gogi1 Ati 01.07.2009. 14:58 #125309

broj poruka: 2076

Imao sam do sada nekoliko ATI-ja (3850 oc, 2900xt, 4850 sa zalmanom i koristio mnostvo drugih atija) i apsolutno nikada nijedan problem sa njima nikada nisam imao.
SkyFire Sve u svemu ... 01.07.2009. 15:01 #125310

...sad moje kartice ispadose neispravne a driveri su ok a na forumu sve neki filozofi i teski hardverasi..E blago vama!
Napominjem,PRVI bios nije valjao tj radio je i on jedno duze vreme,(kod mene je cak referentna karta sa crvenim pcb-om) ovaj novi PROVEREN sad RADI odlicno,karte rade kako treba,driveri su ti koji su zezali koliko puta treba da kazem i ponovim?!Ovo vise nije vredno truda.Odjavljujem se.

skar inace green driveri su o.k 01.07.2009. 15:17 #125312

broj poruka: 3992
samo kad kod komsije na 9800gt pokusavam da stavim drivere koje je dobio uz graficku izbaci mi kako nije pronasao nijedan kompaktibilan hw...sto se meni u zivotu sa sranje driverima nije desilo

rad je od coveka napravio majmuna

gang1978 Re: Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 15:19 #125313

Ma zam ja to.Ovo i nije namenjeno prvenstveno za tebe.Ne znam zasto svi morate da opletete po nekom i tako resavate svoje privatne probleme.Decko je imao problem sa driver-om u doticnoj igri .Ja sam ih do sada imao milione u kojekakvim igrama sa raznim Grafuljama ( ATI i NVidia).Zato i kazem da mi se cini da jedva cekate da neko izadje sa odredjenim problemom da bi upisali koji post vise.

P.S Nemam nameru nikoga da branim ali napali ste decka svi kao hijene

STRASNO

:: Ne znam zasto sve toliko uzimas k srcu ,bar si ti jedan od onih koji se ne primaju na ovake teme. A ovo moje o atijevcima je bio samo saljiv odgovor na pesmicu par postova pre mog
:: AJjd pozzz !!
:: :: Decko ti nisi u vinklu ...ti znas ko su `Atijevci
:: :: Imao sam prvo NVidiu,pa ATI,pa NVidiu,pa sad opet ATI...a znas zbog cega ?Zbog toga sto sam uvek hteo da imam Best Buy karticu(to je trenutno ATI).Ne mozes da kazes `ja znam ko su Atijevci`!!
:: :: Nismo mi svi burzuji pa imamo para da kupujemo kartice od 400-500 Evrica...ja bih voleo, ali nismo svi rodjeni pod srecnom zvezdom.Znaci lupas gluposti `prva ljubav zaborava nema`znaci ja bi sada trebao da pljujem po ATI-ju...ne decko ja sam objektivan...tako da ne mozes da nas sve svrstavas u isti kos.Ovo sve sto sam napisao je iz tog razloga sto mi vas je pun k..ac ..pljuj ATI,pljuj AMD,pluj Intel,pljuj NVidiu.Znaci kupujete ono za sta imate pare,a ako vam to posle neodgovara ne mozete da hvalite one druge kao zmajevi su, brzi su,bolji su,stabilniji su,...itd...to tako neide
:: :: Mada ima vas ovde puno koji jurite sto vise postova,pa pisete sve i svasta pa nije ni cudo sto dolazi do svadja
:: :: AJjd pozzz !!
:: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: :: Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu
:: :: ::
:: :: :: Tipican atijevac
:: :: :: 1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/0
:: :: :: 2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjenda
:: :: :: 3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb ram
:: :: :: 4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 920
:: :: :: 5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svet
:: :: :: 6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim at
:: :: :: 7. prva ljubav zaborava nema
skar Re: Re: Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 15:25 #125314

broj poruka: 3992
taj sto je rekao nesto za nas ATIJEVCE je u najmanju ruku `IDIOT`...jer ja koliko znam da sam moj komp jebeno zaradio i da mi ga niko nije poklonio....

rad je od coveka napravio majmuna

:: Ma zam ja to.Ovo i nije namenjeno prvenstveno za tebe.Ne znam zasto svi morate da opletete po nekom i tako resavate svoje privatne probleme.Decko je imao problem sa driver-om u doticnoj igri .Ja sam ih do sada imao milione u kojekakvim igrama sa raznim Grafuljama ( ATI i NVidia).Zato i kazem da mi se cini da jedva cekate da neko izadje sa odredjenim problemom da bi upisali koji post vise
:: P.S Nemam nameru nikoga da branim ali napali ste decka svi kao hijen
:: STRASNO
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Ne znam zasto sve toliko uzimas k srcu ,bar si ti jedan od onih koji se ne primaju na ovake teme. A ovo moje o atijevcima je bio samo saljiv odgovor na pesmicu par postova pre mog
:: :: AJjd pozzz !!
:: :: :: Decko ti nisi u vinklu ...ti znas ko su `Atijevci
:: :: :: Imao sam prvo NVidiu,pa ATI,pa NVidiu,pa sad opet ATI...a znas zbog cega ?Zbog toga sto sam uvek hteo da imam Best Buy karticu(to je trenutno ATI).Ne mozes da kazes `ja znam ko su Atijevci`!!
:: :: :: Nismo mi svi burzuji pa imamo para da kupujemo kartice od 400-500 Evrica...ja bih voleo, ali nismo svi rodjeni pod srecnom zvezdom.Znaci lupas gluposti `prva ljubav zaborava nema`znaci ja bi sada trebao da pljujem po ATI-ju...ne decko ja sam objektivan...tako da ne mozes da nas sve svrstavas u isti kos.Ovo sve sto sam napisao je iz tog razloga sto mi vas je pun k..ac ..pljuj ATI,pljuj AMD,pluj Intel,pljuj NVidiu.Znaci kupujete ono za sta imate pare,a ako vam to posle neodgovara ne mozete da hvalite one druge kao zmajevi su, brzi su,bolji su,stabilniji su,...itd...to tako neide
:: :: :: Mada ima vas ovde puno koji jurite sto vise postova,pa pisete sve i svasta pa nije ni cudo sto dolazi do svadja
:: :: :: AJjd pozzz !!
:: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: :: :: Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu
:: :: :: ::
:: :: :: :: Tipican atijevac
:: :: :: :: 1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/0
:: :: :: :: 2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjenda
:: :: :: :: 3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb ram
:: :: :: :: 4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 920
:: :: :: :: 5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svet
:: :: :: :: 6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim at
:: :: :: :: 7. prva ljubav zaborava nema
STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs