Lol, imam nekoliko njih koje su mnogo bolje od te, vecina njih je uporedo veoma dobro razvila i mozak.
Pozdrav!
:: da bi savladao ovako nesto,inace posle nje su razbili kalup :: :: Milica je kao fatamorgana,sada sam joj pustio poruku sa nekom dubinom pa cemo videti dali joj je mozak ekvivalent telu :: Sto bi nas narod rekao`lepo a glupo-bogom dano :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: ::
Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet.
PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva.
Poooozdrav
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Associate explained, that the engineering models of GT300 video chip will be actually finished to the end of September, but mass deliveries will begin not earlier than December this year. As it was planned, GT300 will ensure directX 11 supports .Ako je ovo tacno Nvdia ce u decembru imati GPU sa DX 11 podrskom ,sto i nije veliko kasnjenje.Tako da ce biti ravnopravna trzisna utakmica.
Pa da budu tu neko moje godiste.Odnosno ne bas moje godiste jer mi ne odgovara,vec 2-3 godine starije. Za iskustvo se ne brini,imam ga ja dovoljno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: jesili i ti pecaros :: :: Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet :: :: PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva :: :: Poooozdra :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: ::
:: Pa da budu tu neko moje godiste.Odnosno ne bas moje godiste jer mi ne odgovara,vec 2-3 godine starije. :: Za iskustvo se ne brini,imam ga ja dovoljno. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: jesili i ti pecaros :: :: :: :: Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet :: :: :: :: PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva :: :: :: :: Poooozdra :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: :: :: ::
samo ti to meni posalji, nece da se baci ni ta od 20 + ni ova 17 .) .....
Ajd uzdravlje
:: jesili i ti pecaros :: :: Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet :: :: PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva :: :: Poooozdra :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: ::
ja cu je cekati u redu ko hleb za vreme inflacije:))))))))))))
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: samo ti to meni posalji, nece da se baci ni ta od 20 + ni ova 17 .) .... :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: jesili i ti pecaros :: :: :: :: Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet :: :: :: :: PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva :: :: :: :: Poooozdra :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: :: :: ::
..polako rodjo..saljem ti ako ostane ista od njih .)
Ajd uzdravlje
:: ja cu je cekati u redu ko hleb za vreme inflacije:))))))))))) :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: samo ti to meni posalji, nece da se baci ni ta od 20 + ni ova 17 .) .... :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: jesili i ti pecaros :: :: :: :: :: :: Od tih sa telom i mozgom bezi ko djavo od krsta,ovo ti je najiskreniji savet :: :: :: :: :: :: PS:Skar 20+ kom 1,Sky 20+ kom 1,Eseses 17+ Nemoze!Makro jos mogu biti ali pedofil nikako.Eseses bolje su ti malo starije,sta ces bre sa 17+?,pa kad se dovatite ima neko da nastrada od silnog iskustva :: :: :: :: :: :: Poooozdra :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: :: :: :: :: ::
Licno mi se svidja ovaj minimalisticki dizajn. Podseca me na `80 `Alien` Sci-Fi dizajn. Sirov, jednostavan i hladan. Za hladjenje necu nista da spekulisem, jer se jos uvek ne zna nista... ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Pa naravno.Ukusi su razliciti.Svakako jeste neobicna i nesvakidasnja za ATI.Totalno su promenili stil.Ne znam,mozda sam ja staromodan i mozda me neka lepa proslost drzi i dalje ali meni je ostala u secanju najvise ova karta :
* Radeon HD 5870 - > 9, support directX 11, 20 SIMD blocks, 1600 stream processors, 80 textures filtering units, 32 blocks rops, 256- bit memory, core clock frequency - 850 MHz, GDDR5 memory clock frequency - 1200 MHz (effective - 4800 MHz), energy consumption idle- 28 watts, load - 190 watts. * Radeon HD 5850 - > 9, support directX 11, 18 SIMD blocks, 1440 stream processors, 72 textures filtering units , 32 blocks rops, the 256- bit memory, core clock frequency - 700 MHz, GDDR5 memory clock frequency - 1000 MHz (effective - 4000 MHz).
The Radeon HD 5850 will work not only at the lower frequencies than Radeon HD 5870, but also it will be deprived from 160 stream processors, or 8 textures filtering blocks . Both video cards will be officially presented on September 23, and elder two-chip solution, Hemlock, will be presented approximately in a month, in the second-half of October.
Those cards will bring not only the support Of directX 11, but also the new anisotropic filtration algorithms (AF) and full smoothing (AA). Furthermore, it is reported that RV870 will support up to three monitors simultaneously.
Current nVidia and AMD card use simultaneously not more than two video outputs. This technology is called eyefinity. In the future the number of video outputs supported simultaneously can be increased to six.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.