Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI ili Gainward?
STRANA 3 OD 3
SkyFire Re: Re: @eseses 10.10.2009. 16:40 #147588

status: user
broj poruka: 18472
Obe karte su iste razlika samo u clocku.Da te nesto naucim.Sto je veci defaultni clock karte manji je oc potencijal.Moras da gledas koji je defaultni clock GT200 chipa a on je 576 Mhz/Znaci i nv ima svoj limit i ako se klokuje stvarno u nebesa.
Generalno neces pogresiti ni sa jednom.Ja jesammalo preterao u opisu,mislim mozda je po mojoj prici ispalo kao da je Gainward djubre ali daleko.Odlicne su to bre karte.Neces pogresiti ni najmanje.Tipovao sam na MSI jer cenim da ce bolje moci da se klokuje a i cooler je odradjen bruka.Plus imas software-sku podrsku za volt mod!Kud ces bolje.Pa da ti i crkne imas garanciju.Ako se to desi uzmes onda taj Gainward i budes miran.Bar ja tako razmisljam.Nijansu su u pitanju.Zato sam rekao da je egzotika u radu.Ja nebi bio miran,morao bih karti da izvadim dusu i da joj nadjem maximalan stabiolan clock jer se nikad ne zadovoljavam sa defaultnim performansama.A sto da se i zadovoljavam kad za 100 Mhz dobijam 10 FPS recimo u Crysis.U nekim igrama i vise.Bre nije to za baciti niti je malo.Nekad te 2-3 FPS cupaju u teskoj situaciji a kamo li 10 za glatko igranje.Opet kazem.Ovako ja razmisljam ali nije na meni izbor vec na tebi.

@imarkovic

E sad mi je vec spao kamen sa srca

Green Green Grass Of Home

:: Ja sam mislio na ovu
::
:: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=10
:: Ona sa tvog linka nije klokovana,znaci ima defaultni klok.Jedina prednost joj je sto ima vise memorije sto mi nista ne znaci i ima direktan prikljucak za HDMI
:: Ja bih rado uzeo ovu,ali kod nas je nema
:: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=11
:: Gle koliko su je odvalili od OC-a
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ipak ti uzmi ovaj Gainward
:: ::
:: :: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=20
:: :: Znas kako,zivot je u pitanju,plasim se da me imarkovic neiznenadi negde u mraku pa me odvali po lobanji
:: :: Kada sam govorio o Gainward nisam izricito pomenuo model vec desavanje na trzistu.
:: :: Znaci bez obzira na ovaj DaSick-ov primer da se ja pitam opet bi uzeo MSI jer moze da ponudi malo vise egzotike u radu.Ali to sam ja i ja se ne pitam
:: :: Ova karta sa linka je zaista odlicna i nema sanse da joj nesto fali ali vremenom ce svakako poceti da se oseca i da pusta razne mirise koji podsecaju na vanilu i celo kuciste ce da vam mirise
:: :: Evo priznajem,bio sam ljubomoran na Gainward i on zapravo mirise,ne smrdi
:: :: Zaista karta je dobra.
:: :: P.S.imarkovicu molim te oprosti mi,nisam znao sta radim,od sad cu biti dobar i slusacu
:: :: Green Green Grass Of Home
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs