Vidim izbacuje GT220 karte serija u rangu 8400GT ubija u pojam bukvalno, 3D Mark nije merilo svega, tu se nVidia vadi na PhysX, moj drug ima 9600GT, ja sam u ono usao i slogirao sam se. Mnogo je lakse organizovati se u ATI Control Panelu nego nVidia, barem meni, jos neki su to potvrdili. Druga stvar ATI takodje ima kartu jeftiniju od GTX285 za 1000 dinara koja je po performansama ista kao i GTX285, 5850, a koja je od te dve bolja ne treba se pricati. Nece on OC kartu za 500 poena u 3D Marku. A net vrvi od testova tih novih nVidia karti, izlazi u novembru ali sledece godine :). Ah da, ne treba zaboraviti DX11, u Battle Forge-u je i GTX295 zaostao iza 5870 u DX11, najzad nVidia guta prasinu.
Pozdrav!
:: Ne znam stvarno sta da kazem na ovakve neosnovane komentare. OC-ovanjem 4890 se ne dobija nista, znaci ni 5 fps u igrama vise, ni 500 poena vise u 3dMarku, tako da taj san da 4890 stigne GTX285 je smesan.. :: :: Organizovanost ATI control panela je debilna, pogotovo kod dela za podesavanje vise display-a, a o to da stizu nvidiu po pitanju drivera, nemam reci... Glavna boljka za ATI su uvek bili i ostace driveri.. :: :: I opet dolazimo do pitanja, ATI ima brzu single gpu kartu koja je brza za 10fps u proseku, a kosta jedno 100 evra vise od GTX285 koja je inace starija generacija nVidie, a kad bi malo procitao nesto pametno na netu, saznao bi da nvidia izbacuje svoju novu seriju u novembru ove godine.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: 4890 je brza osetno od 5770, a posto rece eseses da ce sledece godine da menja full komp onda 4890 VaporX, a to GTX260 OC da otkine moze kada se razvali od kloka, a kada oc 4890 VaporX sa onim hladjenjem, moze da stigne GTX285 :). Organizacija u samom ATI Control Panelu je 10 puta bolja negou nVidia Contorl Panelu :), ATI je dosta uznapredovao sa driverima pa slobodno mogu reci da su im driveri veoma blizu kvalitetu nVidia drivera. nVidia trenutno nema odgovor na ATI 5xxx seriju i kako stvari stoje nece se uskoro pojaviti. A ko ti je prvi preporucio 4890 VaporX :) :: :: :: :: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5770,2446.htm :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ::
...uzmi tu 4890 jer za te pare bolje neces naci...
Sto se tice Ati vs nVidia, ja sam za Ati, ...razlog, ...9 godina me nVidija trovala sa lazima, sada sam srecan... niti mozes jeftinije proci, niti moze nesto lepse raditi! Ne kazem da je Ati uvek blistao, ali imao je svojih trenutaka, a od kad su ih AMD`ovci uzeli, kanadjani su se preporodili...
4890 je OC`ovani 4870, ...smesno, pronadjite na bratu gugleu sta je 4890 a sta 4870 i koja je razlika u samim cipovima i naponskoj sekciji, pa onda lupajte...
Pozz, i izvinjavam se zbog off-topic`a...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
teme je pogresan!!! Trebalo je da naslov glasi:CIJI JE REALNO VECI!!!Zar VAS stvarno ne mrzi da iznova i iznova merite cji je veci,raspravljate sta je jace,cije je bolje i sl. Ma svaka tema koja je pocela naslovom AMD vs INTEL,ili ATI vs NVIDIA ili STA JE JACE....se zavrsila prepirkom!!! Dokle vise deco,DOKLE!!! Pocecu da mislim da svako ko postavi ovakvu ili slicnu temu ima NAMERU da izazove bas ovakve svadje i zabavlja se citajuci komentare napaljenih hardverasa!!!!
:: teme je pogresan!!! Trebalo je da naslov glasi:CIJI JE REALNO VECI!!!Zar VAS stvarno ne mrzi da iznova i iznova merite cji je veci,raspravljate sta je jace,cije je bolje i sl. Ma svaka tema koja je pocela naslovom AMD vs INTEL,ili ATI vs NVIDIA ili STA JE JACE....se zavrsila prepirkom!!! Dokle vise deco,DOKLE!!! Pocecu da mislim da svako ko postavi ovakvu ili slicnu temu ima NAMERU da izazove bas ovakve svadje i zabavlja se citajuci komentare napaljenih hardverasa!!! :: Slazem se, udjem u temu da vidim o cemu se radi, i posle par postova shvatim, aha ovo je `ona` tema, nemam ja tu shta da trazim :)
@Daum Pročitao sam nekud da će Fermi izaći otprilike marta meseca sledeće godine, a ne sada u novembru. Ako se dobro sećam, trenutno je nvidia na A2 reviziji čipa, a nvidia je uvek izbacivala na tržište od A3 revizije pa na dalje...
Naslov svake ovakve teme koja nema konstruktivni smisao trebao bi da glasi PRZENICE!Hahahahaha..
@BlueSkyNIS
Pitao si nesto za FPS u igrama sa PhysX.U realnom vremenu tj renderingu skine dosta FPS-a.Ako mi je prosecan framerate bez PhysX 160 FPS kad OC-ujem grafiku recimo sa ukljucenim PhysX po testu je 80 i kusur.Znaci skoro duplo.E sad.U toku igre nije bas duplo .Spadne na nekih 30-40 FPS manje u odnosu na realan FPS,negde i vise svuce kako kad.Nisam bas imao priliku da popamtim koliki je FPS bez PhysX jer igram sve vreme sa ukljucenim PhysX.Imam u glavnom limitiran FPS na 60-62 i koliko god da OC-ujem grafiku na svaki 50 Mhz jedva da se penje 1 FPS.Znaci nemam potrebe za tim. Tako da je najbolja varijanta da stavim drugu kartu za render fizike i time oslobadjam punu snagu GTX-a.Onda ni Crysis 2 da izadje nece biti veliki problem.
Kakve veze ima to sto izbacuje karte za budzetni segment, molim te objasni? Lupas gluposti samo da bi eto pljunuo...
Physx nije ni namenjen budzetnim kartama tako da to sto ne radi dovoljno brzo na 9600GT nije nista cudno...
Da, stvarno, DX11 u jednoj prosecnoj igri je stvarno vrlo uverljiv razlog da odem i kupim 5870, mada, u pravu si za to `najzad`. Najzad ATI ima jednu sitnicu ispred nvidie, ali nece trajati dugo...
...a ne znam sta pokusavas da postignes sa tim komentarima `novembar sledece godine`, ovde je prosek godista 22-30, tako da te fore iz osnovne skole deluju suvisne...
U sustini samo si jos jedan na berzi koji laje u prazno i veruje u ono sto mu net servira...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Vidim izbacuje GT220 karte serija u rangu 8400GT ubija u pojam bukvalno, 3D Mark nije merilo svega, tu se nVidia vadi na PhysX, moj drug ima 9600GT, ja sam u ono usao i slogirao sam se. Mnogo je lakse organizovati se u ATI Control Panelu nego nVidia, barem meni, jos neki su to potvrdili. Druga stvar ATI takodje ima kartu jeftiniju od GTX285 za 1000 dinara koja je po performansama ista kao i GTX285, 5850, a koja je od te dve bolja ne treba se pricati. Nece on OC kartu za 500 poena u 3D Marku. A net vrvi od testova tih novih nVidia karti, izlazi u novembru ali sledece godine :). Ah da, ne treba zaboraviti DX11, u Battle Forge-u je i GTX295 zaostao iza 5870 u DX11, najzad nVidia guta prasinu :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ne znam stvarno sta da kazem na ovakve neosnovane komentare. OC-ovanjem 4890 se ne dobija nista, znaci ni 5 fps u igrama vise, ni 500 poena vise u 3dMarku, tako da taj san da 4890 stigne GTX285 je smesan.. :: :: :: :: Organizovanost ATI control panela je debilna, pogotovo kod dela za podesavanje vise display-a, a o to da stizu nvidiu po pitanju drivera, nemam reci... Glavna boljka za ATI su uvek bili i ostace driveri.. :: :: :: :: I opet dolazimo do pitanja, ATI ima brzu single gpu kartu koja je brza za 10fps u proseku, a kosta jedno 100 evra vise od GTX285 koja je inace starija generacija nVidie, a kad bi malo procitao nesto pametno na netu, saznao bi da nvidia izbacuje svoju novu seriju u novembru ove godine.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: 4890 je brza osetno od 5770, a posto rece eseses da ce sledece godine da menja full komp onda 4890 VaporX, a to GTX260 OC da otkine moze kada se razvali od kloka, a kada oc 4890 VaporX sa onim hladjenjem, moze da stigne GTX285 :). Organizacija u samom ATI Control Panelu je 10 puta bolja negou nVidia Contorl Panelu :), ATI je dosta uznapredovao sa driverima pa slobodno mogu reci da su im driveri veoma blizu kvalitetu nVidia drivera. nVidia trenutno nema odgovor na ATI 5xxx seriju i kako stvari stoje nece se uskoro pojaviti. A ko ti je prvi preporucio 4890 VaporX :) :: :: :: :: :: :: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5770,2446.htm :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
treba neko da vam izbije te karte i njihove proizvodjace iz glave! Pacijenti...
Svaka druga tema oko grafickih kartica... Treba da se zabrane na ovom forumu, kako ne bi bilo svadja... I zamolio bih vas da pre nego sto nekog prozivate prvo proverite dal ste i vi isti takvi.
@Pufi.... alo bre mentolcino, koliko si glup izbrisao bih ti nalog da mogu.
Ja bih sad trebao da se nalozim na taj DX11 i na Eye Infinity koji mi ne treba ni za q jer imam jedan monitor a verujem da je stanje 99% korisnika isto ali zato se hvataju za svaku slamku ko da je sad to od koristi 100% svima ali nije ni bitno.Uzmimo u obzir nek bude cena 300 eur ATI 5870!Jel to sad znaci da ja treba da prodam moj GTX295 sa neke smense pare i da dam 600 Eur za CF da bi dobio 5 FPS vise u igrama a bacio 600 EUR ni za sta!Eto logike.O ovoj vam logici Gile non stop prica.Vrti jedno te isto.Gde je tu isplatljivost,gde je tu iole zdrav razum?!600 Eur te dve karte ne vrede ni u snu u ovo vreme a ni po performansama.I onda Gile dodje da prica o ATI 5870 kao da je space shuttle a ne neka obicna karta.Onda poredi kartu najnovije generacije sa kartom iz prethodne generacije pa i performanse kad uporedis sta se desava?GTX285 kako gde se drzi realno sa ATI 5870 a to cu uskoro i da proverim.Ko je i koliko tacno snazniji i gde performanse najvise skaliraju.Po Vantage reci cu jednu realnu cinjenicu a postujem sinteticke testove snage ATI 5870 je jaci. Link:
Sto se tice PhysX kladim se da ce u narednih pola godine bas zbog ove hebene fizike mnogi gameri preci na nVidiu. Koliko fizika nije bitna,eno AMD se polomi da napravi konkurentni proizvod ali mu nesto neide..Citajte malo vesti.. Samo me jedno zanima.Sta ce pre zaziveti DX11 ili PhysX koji je vec debelo zaziveo a plus se radi na usavrsavanju istog?!
Usput gile, posto vidim da si recit o tom 5870 a nisi ga video dalje od slika, procitaj malo testove na guru3d za celu seriju 5000. Glavna rec koja se koristi je `driver issues`... __________________ Scourge of PCBerza
dx 11 podrzava windows 7 koji jos nije zvanican...
Drajveri ce biti pravi za 5xxx seriju kada zvanicno izadje i win7 sa dx11...
ovako nema smisla...
:: Usput gile, posto vidim da si recit o tom 5870 a nisi ga video dalje od slika, procitaj malo testove na guru3d za celu seriju 5000. Glavna rec koja se koristi je `driver issues`.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Podseticu te na samo jednu fatalnu cinjenicu.Secas se kako je bilo reci i za 4xxx.Cekamo na optimizaciju driver-a.Zar se tebi ne cini da je to malo uteha za ljude.Jer realno gledano nista se nece promeniti.Driveri su vec uveliko izasli i ljudi vec uveliko voze 5xxx seriju.Imate strane forume.Malo citajte sta kazu ljudi i kakvi su im utisci. Windows 7 se vec prodaje,nema ga u evropskim zemljama ali poslednja verzija ti je i zvanicna verizika windowsa,nista se nece menjati.Takav ce da se i prodaje. Windows 7 ima nativnu podrsku za DX11 sto ce ga mozda i pogurati da se vise prodaje,mozda.A kad ce i da li ce da zazivi DX11 to je jedno veliko pitanje.
Green Green Grass Of Home
:: dx 11 podrzava windows 7 koji jos nije zvanican.. :: :: Drajveri ce biti pravi za 5xxx seriju kada zvanicno izadje i win7 sa dx11.. :: :: ovako nema smisla.. :: :: :: :: Usput gile, posto vidim da si recit o tom 5870 a nisi ga video dalje od slika, procitaj malo testove na guru3d za celu seriju 5000. Glavna rec koja se koristi je `driver issues`.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
karte su izasle pre 3 nedelje...uveliko-rastegljiv vremenski pojam...
po tebi za 2 meseca one ce biti matore
:: Podseticu te na samo jednu fatalnu cinjenicu.Secas se kako je bilo reci i za 4xxx.Cekamo na optimizaciju driver-a.Zar se tebi ne cini da je to malo uteha za ljude.Jer realno gledano nista se nece promeniti.Driveri su vec uveliko izasli i ljudi vec uveliko voze 5xxx seriju.Imate strane forume.Malo citajte sta kazu ljudi i kakvi su im utisci :: Windows 7 se vec prodaje,nema ga u evropskim zemljama ali poslednja verzija ti je i zvanicna verizika windowsa,nista se nece menjati.Takav ce da se i prodaje :: Windows 7 ima nativnu podrsku za DX11 sto ce ga mozda i pogurati da se vise prodaje,mozda.A kad ce i da li ce da zazivi DX11 to je jedno veliko pitanje :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: dx 11 podrzava windows 7 koji jos nije zvanican.. :: :: :: :: Drajveri ce biti pravi za 5xxx seriju kada zvanicno izadje i win7 sa dx11.. :: :: :: :: ovako nema smisla.. :: :: :: :: :: :: :: Usput gile, posto vidim da si recit o tom 5870 a nisi ga video dalje od slika, procitaj malo testove na guru3d za celu seriju 5000. Glavna rec koja se koristi je `driver issues`.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ko je pomenuo da ce biti matore?Gde si ti to zakljucio?Na osnovu DX11?Pa obzirom da garantovano nece zaziveti pravo bar za godinu dana minimum nego sta ce nego biti vec stare i iskoristivost tog DX11 nece nicemu sluziti ranijom pojavom. 23 septembra su se pojavili prvi primerci.U redu,ako ti smatras da ce se performanse nesto drasticno promeniti pojavom nekih novih driver-a a sudeci da ATI nesto nije azuran po tom pitanju i da performanse ne skaliraju bas tako primetno tesko da ce se cudo desiti. Ja bih zaista voleo.Iskreno.Voleo bih da ova serija zablista pravo.Da stvarno bude revolucija ali na zalost nije.Ako se desi to cudo i da poboljsanjem drivera skoce performanse onda stvarno extra.Nek bude tako.Ja navijam za to.
Green Green Grass Of Home
:: karte su izasle pre 3 nedelje...uveliko-rastegljiv vremenski pojam.. :: :: po tebi za 2 meseca one ce biti mator :: :: :: :: Podseticu te na samo jednu fatalnu cinjenicu.Secas se kako je bilo reci i za 4xxx.Cekamo na optimizaciju driver-a.Zar se tebi ne cini da je to malo uteha za ljude.Jer realno gledano nista se nece promeniti.Driveri su vec uveliko izasli i ljudi vec uveliko voze 5xxx seriju.Imate strane forume.Malo citajte sta kazu ljudi i kakvi su im utisci :: :: Windows 7 se vec prodaje,nema ga u evropskim zemljama ali poslednja verzija ti je i zvanicna verizika windowsa,nista se nece menjati.Takav ce da se i prodaje :: :: Windows 7 ima nativnu podrsku za DX11 sto ce ga mozda i pogurati da se vise prodaje,mozda.A kad ce i da li ce da zazivi DX11 to je jedno veliko pitanje :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: dx 11 podrzava windows 7 koji jos nije zvanican.. :: :: :: :: :: :: Drajveri ce biti pravi za 5xxx seriju kada zvanicno izadje i win7 sa dx11.. :: :: :: :: :: :: ovako nema smisla.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Usput gile, posto vidim da si recit o tom 5870 a nisi ga video dalje od slika, procitaj malo testove na guru3d za celu seriju 5000. Glavna rec koja se koristi je `driver issues`.. :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
Pricate o PhysX-u kao da je nesto kolosalno a ukine FPS na najjacoj karti (GTX295) za 50% ? Kada ga budu optimizovali neka se jave, sta imas od toga sto ga ukljucis i vidis realno 3 efekta vise a zbog toga trebas kupiti dvije karte ?
Wooow, koji mozak i razmisljanje jbt...
Dalje, smijesno je uopste porediti 4890 i GTX 260, svako iole realan ce reci sta je stvarno bolje, a ovi koji su privrzeni nVidia taboru su se pokazali (iako se zna koji su to user-i)...
Koliko ja vidim, razlika izmedju DX10 i DX11 postoji, a ogleda se u POVECANJU FPS-a u igrama, a u PhysX-u se to ogleda u smanjenju FPS-a za prilicno veliki postotak...
@ PUFI : MAXIM vs. DIVIZIJA... A VIDI GA TEK KAKO SE OSILIO... HA HA HA ! ! !
:: treba neko da vam izbije te karte i njihove proizvodjace iz glave! Pacijenti.. :: :: Svaka druga tema oko grafickih kartica... Treba da se zabrane na ovom forumu, kako ne bi bilo svadja... I zamolio bih vas da pre nego sto nekog prozivate prvo proverite dal ste i vi isti takvi :: :: @Pufi.... alo bre mentolcino, koliko si glup izbrisao bih ti nalog da mogu :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
ali logican zakljucak je da je NMY u pravu sto se tice Nvidia PhysX i sigurno je bolje resenje DX 11 i directcompute 11 nego PhysX koja unistava perfomanse.
:: -MSI GF GTX 260 SP 216 Twin Frozr O :: -Sapphire HD 4890 Vapor- :: :: Zelim samo kratak odgovor,prva ili druga :: :: Da napomenem da igram u 1680x1050 rezoluciji :: :: The Way It`s Meant To Be Played
mislim da bi i Daumu i Pufiju bilo najbolje i najvise bi im prijalo jedno 7 dana na nekoj planini da malo odmore:) Citam i ne verujem , da li je moguce da pored toga, sto ocigledno lazu Essess-a, lazu i sebe i to debelo!
Lepo je rekao jedan tu od nas da sam slusao i gutao lazi Nvidie, on 9, a ja 6 godina i hvala bogu vise nikad necu.Sada imam Ati 4770 a nadam se od proleca 5850, i nikad vise necu uzeti zelenu laz i staviti u svoj kompjuter!
Prosto receno, ATI je Nvidiu pojeo za poslednjh godinu dana, onako kako niko u istoriji hardwera nije pojeo neku drugu konkurentsku kompaniju. E sad biste vi fanovi zelenih da se pojedete, i hvalite ono sto imate, a i Sky, svako iole normalan bi sad uzeo jednu 5870 nego dve te gtx 285 sto ti imas!!!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
:: Ja ogu da predlozim nesto :: :: mislim da bi i Daumu i Pufiju bilo najbolje i najvise bi im prijalo jedno 7 dana na nekoj planini da malo odmore: :: Citam i ne verujem , da li je moguce da pored toga, sto ocigledno lazu Essess-a, lazu i sebe i to debelo :: :: Lepo je rekao jedan tu od nas da sam slusao i gutao lazi Nvidie, on 9, a ja 6 godina i hvala bogu vise nikad necu.Sada imam Ati 4770 a nadam se od proleca 5850, i nikad vise necu uzeti zelenu laz i staviti u svoj kompjuter :: :: Prosto receno, ATI je Nvidiu pojeo za poslednjh godinu dana, onako kako niko u istoriji hardwera nije pojeo neku drugu konkurentsku kompaniju. E sad biste vi fanovi zelenih da se pojedete, i hvalite ono sto imate, a i Sky, svako iole normalan bi sad uzeo jednu 5870 nego dve te gtx 285 sto ti imas!! :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Bojim se da ni to ne bi upalilo. Verovatno bi i samu planinu overklokovali, i pridodali joj još ekstenziju GTX, GT, GSO i tome slično. Bigaje, pojedinci ovde su previše zeleni, i bojim se da nikada neće naučiti.
Nas dragi naucnik koji to najbolje zna a po najbolje zna da se podsmeva kolegama i da ih vredja.U tome je expert! Ovako curi znanje na sve strane :(
PhysX obara performanse zato sto karta renderuje u realnom vremenu pored toga sto je zaduzena za instrukcije vezano za u samu igru!Logicno je da opeterecuje grafikcu kartu.Postoji mogucnost mozda da se oprimizuje ali neznatno. Sad zato sto ATI ne podrzav PhysX zato je sad PhysX sranje jel da?Svako ko ga je ukljucio dobio je mnogo lepse vizulene efekte! Druga stvar ,PhysX i jeste namnjen gamerima i sad ga svaka igra vec podrzava. Za ljubav 50 Eur za dodatnu kartu za PhysX milina da te oblije.Igras i ne mislis. E sad sto vam je nvidia uterala djoku pa ne mozete da koristite ATI kartu sa Nvidiom za PhysX to je druga stvar! Toliko o realnosti!
@MaestroBG
Nisam tip kao ovde neki da vredjeju i omalovazavaju ali cu ti reci samo jedno.Jos si mlad i neiskusan.Svakako ti kupuj sta je tebi milije i uzivaj u tpme,ja ti to ko kolega i forumas zelim ali mani se bespotrebnih diskusija o tome sta je bolje jer je to totalno nerealno. Kao sto vidis ceo moj post je konstruktivan.Lepo na tenane objasnjen.Kao i svi prethodni do sad.Nigde nisam zasnivao pricu e ovo je zato bolje jer ja tako mislim,zato sto ja zastupam tabor taj i taj, a da to nije argumentovano. Vi se zaludjujete bas tim pricama a po najmanje nemate iskustva u istom. Skidam svakom kapu ko je nesto na svojoj kozi doziveo a ne ponavljao kao svaba tralala ono sto pise na netu. E to je drvljenje onoj stvari kako se dragi kolega NMY na pocetku vec izrazio. Ko sad drvi a ko pirca realno shvatice svaki razuman covek.
Opet pozdravljam Ismerisha,covek je legenda zaista.Znam da voli vise ATI ali je realan i svaka mu cast!
Ti si postao bas realniji hardveras zahvaljujuci ATI seriji 48xx .Za Nvidia PhysX postoji patch koji radi na Ati kartama tako da ni to vise nije prednost Nvidia.Jednostavno nece narod da trpi Nvidia u smislu velikih cena ni za sta.
ima tu neceg...al da je PhysX sranje, sranje je...secam se kada sam stavio mirrors edge...imao sam 9800GT (imao sam je nekih 3meseca) nista ja tu video nisam bolje...
Da li je to vredno da ti toliko obori fps to je pitanje...
Kao da sad auto meni troshi pola litre corbe na 100km al ne moze vishe od 20Km/h...
Ne svidja mi se ta fizika,greografija,biologija...nije to to...
@obradmi e to je to...prodaju ti maglu...dash pare a dobijes kitu
Ako se hardverasi mere po tome sto im tata da 1000€ da kupe najbolji `pentijum` sto ima da se kupi,onda sam ponosan sto nisam takav `hardveras`! I 4890 nije overklokovani 4870!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.