Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
nVidijevac reshio da kupi ATI-ja
STRANA 3 OD 3
dookeey misim,nemo se ljutite 25.10.2009. 15:03 #152070

status: user
broj poruka: 158
gosn Vatro nebeska!sazrevas,nekada bi bilo,mamu,tatu,i sve ostalo....pratio sam ja tebe i tvoje odgovore,od pocetka....sad si mnooogoo bolji!al si jos pristrasan...sto bi se reklo,jos si zelen :P....salu nastranu,bolje je sad.....sto se machine-a i bax-a tice,to je ooogromna steta za ovaj forum.....i dodao bih i servispc-a....a jbg,bas ti nedozreli klinci,i raznorazna prozivanja tipa mamu,tatu,baku deku su ih i oterala....i preterivanja i pametovanja....da bespotrebno ne zaostravamo ovaj off-topic.....zelim ti da sto pre prestanes da budes zelen,i da sazris u crvenu boju...jbg,to je prirodna postavka :D

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 25.10.2009. 15:27 #152074

broj poruka: 18472
Bilo bi lepo da navedes bar jedan post gde sam ja bio uzrok nekog provociranja i svadje?Bar jednu temu!Uvek sam se trudio da nekom pomognem i pokusam da mu objasnim neke stvari ali na kraju se svede na prepirku i svadju jer kao sto rekoh ljudi su tvrdoglavi pa kad nemaju dovoljno argumenata za jednu zdravu polemiku prelaze na ruzne reci!Nikad nisam nikog prvi dirao niti mi je ikad bila namera da se sa nekim svadjam!Lako je izokrenuti celokupnu sliku i nekog okriviti.
Druga stvar,to mamu,tatu nije uopste moj nivo!Za to su zaduzeni drugi likovi na forumu,sami ce se prepoznati.Sto se tice preterivanja i pametovanja toga ima i dalje i jos u vecoj meri i to se nikad nece promeniti jer o ovom forumu niko ne vodi racuna i nema tih jebenih moderatora!
E vidis sad,sad kad ja citam tvoj post mogu samo da skapiram kako si ti taj nedozreli klinac zbog svog trenutnog ponasanja.Jednostavno ako se malo bolje zamislis shvatices da ni najmanje nije na mestu nekog prozivati i to iz cista mira bez da je vezano za temu,znaci klasican off,spam,sta god i to da procenjujes neciju zrelost sa velikom dozom smeslosti na najjadniji moguci nacin a to je preko foruma!Da li se ja i ti mozda poznajemo?Naravno da ne!Kako onda neko moze o nekom da prica tako nesto?!Dokazi ti sad meni tvoju zrelost i reci da nisam upravu za sve sto sam sad ovde rekao.
P.S.Mislim da zaista nije lepo,ovde smo da se druzimo i razmenjujemo iskustva a ne da provociramo i prozivamo jedni druge a u najgorem slucaju ne da se svadjamo!

Green Green Grass Of Home

dookeey xexexe 25.10.2009. 15:42 #152080

broj poruka: 158
u pravu si bre,sve se slazem sa tobom....ja priznajem da sam klinac,imam tlies i tli...godinice....
ali se stvarno slazem u vezi ovoga tvoja celokupnog tvoga poslednjeg posta....e jos nesto,zeleno=Nvidia,crven=Ati...u tom smislu treba da sazris...haha...aj pozdrav,ne se nerviras....sazrevas!:D

Ognjeni ... 25.10.2009. 15:57 #152082

broj poruka: 4528
iznajmite sobu

Ajd uzdravlje

DmasteRNo1 @bstaletic 25.10.2009. 16:11 #152086

broj poruka: 6108
Pa, brate, ja bih najviše voleo kada bi svi nVidijevci prešli na ATi-ja, a Atijevci ostali tu gde jesu. Međutim, većina, posebno ovih mlađih i neiskusnih će kao po komandi da posluša članove `zelene koalicije`, kada kažu da je ATi sranje, dobar samo na papiru i u reklamama, a da je ĐiFors mama, makar on bio 100 puta lošiji, sa prevaziđenim proizvodnim procesom i tome slično. Zato sam i potegao za ironijom i rekao ti da ne prelaziš u protivnički tabor da te ne bi razapeli na stub srama.
A, ovi što su se navodno promenili i što sada kuliraju, ne izazivaju svađe, ne favorizuju, trude se samo da pomognu itd. itd. mogu samo sebe da teše da su stvarno krenuli u pozitivnim pravcu. U jednom momentu je stvarno izgledalo da je došlo do pozitivne promene, ali to je samo bio Dark-GeForce trik, koji mene, iskusnog Džedaja (), nije mogao da prevari. Od promene nema ništa.

May The Force Be With You!

Scyter Re: @bstaletic 25.10.2009. 16:15 #152087

broj poruka: 8138
Taj film neces gledati...

The Way It`s Meant To Be Played

:: Pa, brate, ja bih najviše voleo kada bi svi nVidijevci prešli na ATi-ja, a Atijevci ostali tu gde jesu
::
:: May The Force Be With You!
kisanti Mani se serije 5xxxx 25.10.2009. 16:58 #152093

broj poruka: 222

Ja sam pre 5-6 dana kupio Ati Sapphire 4890 vapor-x. I da ti kazem da je extra karta negreje se neprelazi 65 stepeni. Leti sve i high kod mene na 1980x1080. Kako neki kazu bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. sacekaj ko zna kad ce prva igrica dx11, i da li se uopste nesto primeti. Ja sam pre ove kartice imao ati gygabite 4850, pre 9800gt, 8800GTS. Uopste nema veze sa vezom da li je nvidija ili Ati. Ko sto sam imao i AMD 9850 x4 black edition , a sad q9400 intel, opet ti kazem sve ce ti trcati, sve igre svi programi.
DmasteRNo1 @eseses 25.10.2009. 17:20 #152095

broj poruka: 6108
Upravo tako.

May The Force Be With You!

bstaletic @DmasteRNo1 25.10.2009. 18:17 #152105

broj poruka: 1889
Ok razumeo ironija ali mi pishko nije bio mnogo ironichan.
@Pisko da li sam u pravu ako jesam kazhi zashto si reko da ne prelazim na ATI
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs