Po obzirom da sam zavrsio dva fakulteta neki bi rekli da sam pametan.Sta ti mislis? Znas kako,meni je ovo prepucavanje sad interesantno inace se na ovaj nivo komunikacije nikad nebih spustio.Sad mi dodje kao ventil za razonodu pa mi odgovara da se malo poigram. Vidi,pas koji laje ne ujeda.To je tvoj trip.Ja tipujem da si ti jedna fina i dobra devojcica samo sto si malo isfrustrrirana sa losim iskustvom u proslosti i otud i taj gard da resetas sve redom. Ali i kad vec to radis,morala bi da poradis na vokabularu,na izboru reci,da ne vrtis jedno te isto jer postaje dosadno.Covek dolazi u iskusenje da se zapita kakav je to zapravo nivo inteligencije a ja verujem da ti imas odredjen potencijal
Green Green Grass Of Home
:: Aha jeste bas ti znas sta mi fali, aha jeste ti si jakoo pametan, aha jeste ))) :: ::
@ xendza Odmori malo. Predlog: Kupi monitor koji hoces. To vazi za strelu 75. Preporuka je LG W2253TQ-PF. JAko sam zadovoljan monitorom sto se tice boja, ali crna je malo presvetla. Dobar je i Viewsonic VX2260, a sa Samsungom T220 sam zadovoljan, ali se desilo i da 2 kom. nisu bila bas najbolja, a dobio sam ih u kompletu(10 kom.) kod zadnje isporuke.
Rekoh ja da si ti pametan aha jesi jesi. Ma pametan si jako. Aha ti znas sve o meni jeste tako je aha procitao si me bravo klap klap :)) tapsem t,i bravooO
:: Garant je mladja i od tebe ili ste tu negde :: Sto je ne pozoves na pice i proveris?Hahahahahahah :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: @xendza :: :: Koje si god :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ali budi mudar.Kad dogovoris sastanak na odredjenom mestu sakri se iza nekog ugla i cekaj da vidis kakva je.Mozda naidje neka debela sa brkovima i bradom hahahahahaha. Onda bezi glavom bez obzira.Hahhahahahaha.
Green Green Grass Of Home
:: Moguce :: Sve cemo uzeti u obzir.Hahahahaha.. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Garant je mladja i od tebe ili ste tu negde :: :: Sto je ne pozoves na pice i proveris?Hahahahahahah :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: @xendza :: :: :: Koje si god :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: Ali budi mudar.Kad dogovoris sastanak na odredjenom mestu sakri se iza nekog ugla i cekaj da vidis kakva je.Mozda naidje neka debela sa brkovima i bradom hahahahahaha :: Onda bezi glavom bez obzira.Hahhahahahaha :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Moguce :: :: Sve cemo uzeti u obzir.Hahahahaha.. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Garant je mladja i od tebe ili ste tu negde :: :: :: Sto je ne pozoves na pice i proveris?Hahahahahahah :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: @xendza :: :: :: :: Koje si god :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Jesi li razmisljao o ovom monitoru http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2370/comp_comp_monitor/1/1481 izgleda extra, za 1080p predobar, za igrice vidim da ne igras puno, ne znam koju graficku imas i sta bi igrao, ali trebalo bi da ga izgura u native rezoluciji. JA planiram njega da uzmem, samo jos skupljam kritike
Cuj AKO naidje debela i sa brkovima.....)....to je sigurnije od e=mc2
Ajd uzdravlje
:: Ali budi mudar.Kad dogovoris sastanak na odredjenom mestu sakri se iza nekog ugla i cekaj da vidis kakva je.Mozda naidje neka debela sa brkovima i bradom hahahahahaha :: Onda bezi glavom bez obzira.Hahhahahahaha :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Moguce :: :: Sve cemo uzeti u obzir.Hahahahaha.. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Garant je mladja i od tebe ili ste tu negde :: :: :: Sto je ne pozoves na pice i proveris?Hahahahahahah :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: @xendza :: :: :: :: Koje si god :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Covek ode na par sati da pogleda monitore, a ovde...
28.10.2009. 08:10
status: user broj poruka: 1591
se razvije pravi rat. Smirite strasti. Nema potrebe za teskim recima. Svako ima svoje misljenje. Od potreba zavisi i izbor koji pravimo. Nekome su igrice prve, nekome filmovi, nekome fotografije. Meni je bitan rad u CADu. U tom smislu sam birao monitor i juce zavrsio kupovinu. Rezultat je ispod.
Mnogo sam razocaran prodavnicama i prodavcima: 1. u Comtrade-u ne mogu da upale dva monitora da ih uporedim (Samsung P2250 i P2270) - valjda se plase da ce da se pokvare ako su upaljeni. Otkacio ih. 2. KK Electroniki - company policy im ne dozvoljava da pale monitore, tako da mozete da gledate onu plastiku i odlucite se za neki od njih - kao da kupujete posluzavnik a ne monitor 3. Imtel ima upaljene monitore, ali na zalost los izbor 4. u Gigatronu ce upaliti onaj za koji se opredelim - izbor na stanju ne gadja moje favorite 5. u VIP-house sam gledao Dell 22` hvaljenu po stranim testovima i Viewsonic 22` 6. Pakom ima pogasene monitore u radnji pored koje sam prolazio, a zbog neljubaznosti ljudi iz Pakom-BG na telefonu sa kojima sam pricao nisam hteo kod njih da kupim monitor 7. nisam stigao u Tehnomarket - za onaj na NBGu nisam znao da je zatvoren, a tamo sam prolazio (da nije bila ocajna guzva sinoc na NBGu, mozda bih stigao i u neku njihovu radnju)
Posto sam zvao Pakom u Nisu da vidim kakva je stvarna garancija na Viewsonic (famoznih 0 pixela), situacija je sledeca: - P serija monitora ima garanciju na 0 pixela (22` kostaju od 250EUR pa na dalje) - sve ostale serije (X,G,...) imaju garanciju na 3+1 pixel (3x3subpixel+1)
Izabrao sam na kraju VX2240w jer mi se cinilo tokom gledanja monitora velicine 22` da je 1920x1080 mnogo usitnjeno na tolikom ekranu. Neko je komentarisao da bi tu rezoluciju trebalo gledati na 24`, a to je bio i moj utisak. Tako da sam zbog rezolucije odustao od VX2260wm. Prodavci su bili ljubazni, upalili monitor, pustili monitor test program, za sada nema mrtvih pixela, a vreme ce za dalje biti najbolji sudija.
Sa komentarom o monitoru mogu da se javim za par meseci, ako nekog bude interesovalo.
Hvala na predlozima i komentarima - razmatrao sam vecinu predloga, ali nisam hteo da kupim nesto sto ce tek biti naruceno, pa da ga gledam i cupam kosu kad stigne ili da biram medju ugasenim monitorima. Kao sto rekoh, vreme ce pokazati kakav je bio moj izbor. Ako mi se ne dopadne, ostavljam ga deci i jurim nesto drugo.
Pozdrav.
PS. Prodavce i prodavacice sa sve gazdama, treba obavezno poslati u MediaMarkt, Saturn ili Cosmos na obuku, kako se prodaje TEHNICKA roba. A ne da se ponasaju kao da prodaju paradajz na pijaci. Cast izuzecima.
Na pijaci ti čak i kažu odakle donose paradajz i koliko ukusom liči na prethodni, ako je dobar, a u tim prodavnicama najčešće rade odbačeni polupismeni šalterski službenici sa najviše 3 godine srednje kožarske ili brodarske škole.
A ``gazde`` su najčešće copy/paste tih istih ljudi, samo sa stečenom rodbinom u opštini, za 20-30 godina ``staža``, koliko su u proseku i stariji od tih nesrećnih radnika.
Po definiciji je gazda onaj koji svojim autom blokira trotoar ispred prodavnice, a i pola parking mesta uz trotoar, tako da simultano zbunjuje više civilnih kategorija, verovatno da ne bi plaćao parking, jer drugog ljudskog objašnjenja za toliku zatupljenost nema.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.