Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
nova graficka?
STRANA 3 OD 3
gile23 Re: .... 06.12.2009. 21:29 #167046

status: user
broj poruka: 9121
Zaboravio sam da ti odgovorim pre. Kakav je nick tom tvom liku sto igra dotu :) ? Ovi moji sto su igrali jedni su medju boljima u Srbiji, samo padaju pare :), jedan igrao za klan padalo mu mesecno 500 evra i kilo opreme :).

Pozdrav!

:: Samo da je dobra reklama i govno bi se prodavalo kao alva..
::
:: Moraju od necega da zive kompanije koje proizvode sve ovo o cemu se prica..
:: i5 - sranje tesko, samo dobra zvaka za seljaka, nista novo(licno i personalno sam se uverio, prepakovani Q9550
:: i7 - malo bolja zvaka, samo za dokone ljude koji mere cija je tjuna veca, tj skor u markovima, a smrtnik obican koji ne renderuje poligone astronomske poboljsanje u svakodnevnom radu osetiti nece...HT ..
:: DX11 govno neopevan
:: Physx - govno josh vec
:: ali `show must go on` moraju se prodavati milioni komponenti godishnje...lepo su placeni ti ljudi koji Nas naprze ...marketinshki magov
:: `i` seriju cu preskociti u sirokom luku...nista tu novo nema i nista meni licno nece doneti bolje za taj nova
:: Od novih tehnologija jedino mi SSD ima smisla, i tu kad se malo izbalansiraju sa cenama i kad postanu pouzdaniji uzimam jedan
:: Meni je realno bitno samo da je masina tiha, da me ne mraci kada nesto loduje, jer sam nervozan po prirodi, da imam `harda`, da se brzo startuje da je agilan i da mi igra koja mi se igra u datom momenetu ne ponasha kao slide show
:: to je moje misljenje, mnogo ljudi `entuzijasti` mrse muda...sve ima smisla dok je produktivno
:: Npr da se neko takmici pa mu trebaju vrhunske komponente, da zaradjue tim putem ili sto bi madji rekli PRO...to ima smisla i te kako...poznajem takve ljude
:: Drugar ima 24 god i igra igrice...al pegla CS 1.6 Profesionalno zaradjue puca kintu na gejimng opremu al zaradjuj
:: Drugi igra dotu....sad se vratio iz Svedske, ubio se od kinte i gejming opreme i HW-a....dobio je izmedju ostalog i Siberija sluske koje prodaje na Benchmark-u...jako povoljno - osvojio je prvu nagradu na tom turniru, 2500$
:: A kad ti se zickash od svojih za komponente ili trpi neka druga sfera tvog zivota da bi kupio neke nadrkane komponente do je zaludno
:: Kis
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: Re: .... 06.12.2009. 22:00 #167066

broj poruka: 2856
On je najbolji igrac u Srbiji, igra online za jedan strani klan...

Sad je bio u Svedskoj na lan turniru, igrao je sa tim likovima...uzeli su prvo mesto.

ne igram ta sranja : ) ime klana i njegov nick cu postovati sutra kad ga pitam.

Z

:: Zaboravio sam da ti odgovorim pre. Kakav je nick tom tvom liku sto igra dotu :) ? Ovi moji sto su igrali jedni su medju boljima u Srbiji, samo padaju pare :), jedan igrao za klan padalo mu mesecno 500 evra i kilo opreme :)
:: Pozdrav
:: :: Samo da je dobra reklama i govno bi se prodavalo kao alva..
:: ::
:: :: Moraju od necega da zive kompanije koje proizvode sve ovo o cemu se prica..
:: :: i5 - sranje tesko, samo dobra zvaka za seljaka, nista novo(licno i personalno sam se uverio, prepakovani Q9550
:: :: i7 - malo bolja zvaka, samo za dokone ljude koji mere cija je tjuna veca, tj skor u markovima, a smrtnik obican koji ne renderuje poligone astronomske poboljsanje u svakodnevnom radu osetiti nece...HT ..
:: :: DX11 govno neopevan
:: :: Physx - govno josh vec
:: :: ali `show must go on` moraju se prodavati milioni komponenti godishnje...lepo su placeni ti ljudi koji Nas naprze ...marketinshki magov
:: :: `i` seriju cu preskociti u sirokom luku...nista tu novo nema i nista meni licno nece doneti bolje za taj nova
:: :: Od novih tehnologija jedino mi SSD ima smisla, i tu kad se malo izbalansiraju sa cenama i kad postanu pouzdaniji uzimam jedan
:: :: Meni je realno bitno samo da je masina tiha, da me ne mraci kada nesto loduje, jer sam nervozan po prirodi, da imam `harda`, da se brzo startuje da je agilan i da mi igra koja mi se igra u datom momenetu ne ponasha kao slide show
:: :: to je moje misljenje, mnogo ljudi `entuzijasti` mrse muda...sve ima smisla dok je produktivno
:: :: Npr da se neko takmici pa mu trebaju vrhunske komponente, da zaradjue tim putem ili sto bi madji rekli PRO...to ima smisla i te kako...poznajem takve ljude
:: :: Drugar ima 24 god i igra igrice...al pegla CS 1.6 Profesionalno zaradjue puca kintu na gejimng opremu al zaradjuj
:: :: Drugi igra dotu....sad se vratio iz Svedske, ubio se od kinte i gejming opreme i HW-a....dobio je izmedju ostalog i Siberija sluske koje prodaje na Benchmark-u...jako povoljno - osvojio je prvu nagradu na tom turniru, 2500$
:: :: A kad ti se zickash od svojih za komponente ili trpi neka druga sfera tvog zivota da bi kupio neke nadrkane komponente do je zaludno
:: :: Kis
gile23 Re: Re: Re: .... 06.12.2009. 22:12 #167075

Ok, ovaj igra za Amere HDx, HeadHunters, pre se batalio sad radi, jedan je Micko tako mu je nesto nick, drugi ima sledece nickove Fast Click i DEELMAFI.

Pozdrav!

:: On je najbolji igrac u Srbiji, igra online za jedan strani klan..
:: Sad je bio u Svedskoj na lan turniru, igrao je sa tim likovima...uzeli su prvo mesto
:: ne igram ta sranja : ) ime klana i njegov nick cu postovati sutra kad ga pitam
:: :: Zaboravio sam da ti odgovorim pre. Kakav je nick tom tvom liku sto igra dotu :) ? Ovi moji sto su igrali jedni su medju boljima u Srbiji, samo padaju pare :), jedan igrao za klan padalo mu mesecno 500 evra i kilo opreme :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Samo da je dobra reklama i govno bi se prodavalo kao alva..
:: :: ::
:: :: :: Moraju od necega da zive kompanije koje proizvode sve ovo o cemu se prica..
:: :: :: i5 - sranje tesko, samo dobra zvaka za seljaka, nista novo(licno i personalno sam se uverio, prepakovani Q9550
:: :: :: i7 - malo bolja zvaka, samo za dokone ljude koji mere cija je tjuna veca, tj skor u markovima, a smrtnik obican koji ne renderuje poligone astronomske poboljsanje u svakodnevnom radu osetiti nece...HT ..
:: :: :: DX11 govno neopevan
:: :: :: Physx - govno josh vec
:: :: :: ali `show must go on` moraju se prodavati milioni komponenti godishnje...lepo su placeni ti ljudi koji Nas naprze ...marketinshki magov
:: :: :: `i` seriju cu preskociti u sirokom luku...nista tu novo nema i nista meni licno nece doneti bolje za taj nova
:: :: :: Od novih tehnologija jedino mi SSD ima smisla, i tu kad se malo izbalansiraju sa cenama i kad postanu pouzdaniji uzimam jedan
:: :: :: Meni je realno bitno samo da je masina tiha, da me ne mraci kada nesto loduje, jer sam nervozan po prirodi, da imam `harda`, da se brzo startuje da je agilan i da mi igra koja mi se igra u datom momenetu ne ponasha kao slide show
:: :: :: to je moje misljenje, mnogo ljudi `entuzijasti` mrse muda...sve ima smisla dok je produktivno
:: :: :: Npr da se neko takmici pa mu trebaju vrhunske komponente, da zaradjue tim putem ili sto bi madji rekli PRO...to ima smisla i te kako...poznajem takve ljude
:: :: :: Drugar ima 24 god i igra igrice...al pegla CS 1.6 Profesionalno zaradjue puca kintu na gejimng opremu al zaradjuj
:: :: :: Drugi igra dotu....sad se vratio iz Svedske, ubio se od kinte i gejming opreme i HW-a....dobio je izmedju ostalog i Siberija sluske koje prodaje na Benchmark-u...jako povoljno - osvojio je prvu nagradu na tom turniru, 2500$
:: :: :: A kad ti se zickash od svojih za komponente ili trpi neka druga sfera tvog zivota da bi kupio neke nadrkane komponente do je zaludno
:: :: :: Kis
cokla gts 250 08.12.2009. 21:37 #167833

broj poruka: 760
buduci da sam ja ne-tako-zahtevan korisnik racunara za video igre, reci cu:
gts 250...wow!
ali moram da kazem: HD4670...wow!
to vidim kad sam isprobao karticu koja spada u malo ozbiljnije
hvala svima na odgovorima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaestroBG strasno.. 08.12.2009. 21:45 #167835

broj poruka: 354
kako si se ti zajebao druze...

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

gile23 Re: strasno.. 08.12.2009. 22:02 #167837

Nije se sjebao uopste, 4850 je 90 evra najjeftinija, a ova karta je brza od nje nekih 5% max, plus sto je nVidia i ima malo bolje drivere od ATI-ja, ali to ne znaci da su ATI driveri losiji od nVidijinih, naprotih ATI Catalyst Control Panel je jedno 10 puta bolji od nVidia control panela po organizovanosti :). Mada najbolje bi mu bilo da je uzeo 5770.

Pozdrav!

:: kako si se ti zajebao druze..
:: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
MaestroBG jeste se zajebao 08.12.2009. 22:35 #167853

zato sto je uzeo karticu koja je u stvari moderno upakovan 9800 gt i mnogo bolje je bilo da je uzeo i 4850 a za 5770 necu ni da pricam!!

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

gile23 Re: jeste se zajebao 08.12.2009. 22:37 #167857

GTS250=9800GTX+ isti, ali po ovoj ceni je odlicna kupovina :), evo ja imam 4850 :).

Pozdrav!

:: zato sto je uzeo karticu koja je u stvari moderno upakovan 9800 gt i mnogo bolje je bilo da je uzeo i 4850 a za 5770 necu ni da pricam!
:: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
TheBear Bez obzira sto je ne znam ni ja koliko stara 08.12.2009. 22:42 #167860

broj poruka: 6502
i prepakivana, ona daje rezultate malo bolje od 4850 ili iste... Tako da se nije covek zeznuo uopste.

MaestroBG jeste se zajebao 08.12.2009. 22:58 #167876

jeste se zeznuo jer je mogao da uzme 5770 za 11 500 din a ne verujem da je dao manje za gts 250 a i da je uzeo 4850 bolje bi bilo nego gts 250!!

cokla 11500!?!?! 08.12.2009. 23:10 #167885

broj poruka: 760
baticee... odakle mi ta lova, bato?
da sam imao te pare, sigurno bih uzeo nesto iz ATI5000 serije. moj budzet je objavljen na pocetku posta, a u medjuvremenu je smanjen za nekih 25e! pa, ti vidi koliko sam platio gts250
gile23 ... 08.12.2009. 23:13 #167886

GTS250 je oko 9k, 4850 najniza oko 8.5K a krecu se oko 9K, eto :).

Pozdrav!
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs