... na trenutak sam pomislio da ga je neko opet oterao sa foruma, tipa ove mlati-nevidi teme i to... a i onaj crnjak, i na to miriše. :-p Ja se ne sećam da mi je pomogao, ili nisam pitao ili sam postavljao neka gupa pitanja, ne znam, u svakom slučaju pamćenje mi nije više jača strana... ali, ja da se zahvalim za sve one i u ime svih onih kljunova koji ulete u berzu, vrište do neba sa helpovima, pooomoćima, udavima i ostalim, i, onda nestanu bez informacije o rezultatu a kamoli da se `otvore` sa hvala.... takvi su ga najviše exploatisali. A, ne znam za njega, ali ja u takvom slučaju maštam o prebacivanju preko kolena i prašenju guzice, ništa drugo.
Broj takvih ljudi je tragično velik. Pitanja od 7 kilometara, svakodnevna, na koje odgovor na opšte nepoznatom google pretraživaču može za 5s da se pronađe. Kada mi se čini da neko ne bi znao ni šta da traži, tada odgovaram, ali kad vidim da neko delimično poznaje materiju, cenim da je čuo za google, ne mrzi ga da piše pitanje od 27 km, a pri tom ne bi baš odgovor na engleskom, onda pada ignore. Ne razumem zašto neko ne vidi satisfakciju kad sam sebi reši problem, a očigledno je sposoban za tako nešto. Ali, šta ćemo, ima nas svakakvih, i uvek će biti najvažnije kako se odnosimo sa onima sa kojima nismo kompatibilni i koji nam svezno stvaraju I(R)Q konflikte.
:: ... na trenutak sam pomislio da ga je neko opet oterao sa foruma, tipa ove mlati-nevidi teme i to... a i onaj crnjak, i na to miriše. :-p :: Ja se ne sećam da mi je pomogao, ili nisam pitao ili sam postavljao neka gupa pitanja, ne znam, u svakom slučaju pamćenje mi nije više jača strana... ali, ja da se zahvalim za sve one i u ime svih onih kljunova koji ulete u berzu, vrište do neba sa helpovima, pooomoćima, udavima i ostalim, i, onda nestanu bez informacije o rezultatu a kamoli da se `otvore` sa hvala.... takvi su ga najviše exploatisali. A, ne znam za njega, ali ja u takvom slučaju maštam o prebacivanju preko kolena i prašenju guzice, ništa drugo :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
i nisam za favorizovanje bilo koga, zato sam i naveo skoro sve koji su mi pomogli. Međutim nekako sam uspeo da ispustim baneta nenamerno, a čovek mi pomogao dosta puta. Fala Bane.
Pisko jel bi hteo da budeš moderator? Ruka pravde i svetlosti koja nas vodi u bolje sutra? Svemirksa letelica koja svojim laserima ubija aliene kroz stotine nivoa popularnih arkadnih igrica???:D support normality
Hvala bax za sve odgovore i ne mrzovoljne odgovore i odgovore na odgovore... ma valjda ce razumeti... A hvala i svima onima koji se trude da odgovore i pomognu kad god imamo neko pitanje, problem... Pozdrav
Svima pricam kako `poznajem` jednog `ludaka` koji sve zna i koji je toliko dobar da UVEK, ali UVEK hoce da pomogne i da mi je bezveze sto ne znam kako da mu se oduzim... Hvala ljudino stvarno... 1001 put si mi pomogao..
Veliki pozdrav za chiku sa dvogledom, samo tako nastavi, pitao sam x puta, spavas li ti uopste, aktivan si 24h na dan! Pozdrav i od mene i, laku noc, odoh da odmorim.
Pa moram malo, 4-5, eventualno 6 sati, posle toga, oči se same otvaraju.
:: :: Veliki pozdrav za chiku sa dvogledom, samo tako nastavi, pitao sam x puta, spavas li ti uopste, aktivan si 24h na dan! Pozdrav i od mene i, laku noc, odoh da odmorim :: ::
Nisam dugo na ovom forumu ali stvarno svaka cast Bax-u...naravno i svima ostalima koji pomazete. Iskreno ovo je najbolji forum i mesto gde mogu da budem siguran da ce se naci dobrih ljudi koji ce pomoci.
Ako se i Ja ne bih zahvalio Baxu onda bi to bilo kao da nikada nisam posetio forum. Nekako mi se chini da i pored svih odgovora, kada Bax zapechati, aminuje onda si sto posto siguran da je to ispravno.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.