Sapphire Radeon 5870 - još jedan pogled na ovu karticu
STRANA 3 OD 4
H-nitro
re eyefinity
10.12.2009. 21:57
status: user broj poruka: 1982
no way! test je dobar ali to ne bi nikad uradio taman imao para za bacanje, stace kome dvaili cetri monitora, samo prepolovis fps a ko hoce pravu voznju nek se prijavi pa nek vozi brate, a sve u svemo fps je ludacki, karta je super truper, a 5890 je x2 FPS
Pa stani, razmisli, malo, cena monitora je dosta, pala, a ko iz nekih drugih razloga ima potrebu za 2 monitora iste dijagonale....može da bude korisno, zašto ne bi povremeno odigrao nešto, na primer strategiju sa ogromnom mapom ili tako nešto.....just a thought.
:: no way! test je dobar ali to ne bi nikad uradio taman imao para za bacanje, stace kome dvaili cetri monitora, samo prepolovis fps a ko hoce pravu voznju nek se prijavi pa nek vozi brate, :: a sve u svemo fps je ludacki, karta je super truper, a 5890 je x2 FP :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
to jeste za tako nesto ako mene pitas i sam znas za sta bi bilo savrseno za AE i onako nema mesta ili za google earth, ali u sustini ne treba nikom prvo sto imas crnu liniju gde si prislonio monitore o5 nije bas ni jeftino mislim jos 15-20 hiljada nemam, a uz sve to mi 24` odradjuje posao. kazem o5 kako kome meni nije potrebno a za igre je lose je ti trebaju najmanje dve super karte ne racunajuci starije igre, a za nove ne zelim da mi fps bude 15
Uvek se obradujem kad vidim da neko zdravo razmišlja. To se za zezanje i ne kupuje. Za zezanje, ako već imaš pare, kupiš jedan od 30` i završiš poso....
:: to jeste za tako nesto ako mene pitas i sam znas za sta bi bilo savrseno za AE i onako nema mesta ili za google earth, ali u sustini ne treba nikom prvo sto imas crnu liniju gde si prislonio monitore o5 nije bas ni jeftino mislim jos 15-20 hiljada nemam, a uz sve to mi 24` odradjuje posao. :: kazem o5 kako kome meni nije potrebno a za igre je lose je ti trebaju najmanje dve super karte ne racunajuci starije igre, a za nove ne zelim da mi fps bude 1 :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
ono jes 30` ili 26` ko para ima, za sad sam zadovoljan tom kartom a ako stvarno budem imao pare kupujem 5850 ili cu sacekati malo posle nove da ako padnu cene. ali mi bas treba rama dzaba 9gb kad je na 800 treba mi 1800 ddr3, da meni odradi posao.
Bacio bih i ja neke testove ove graficke kartice, ali ne znam da li bi bili validni zbog matorog CRT monitora i njegove rezolucije 1280x1024. Ako mislite da ima smisla poslacu rezultate.
Daj mi jedan dobar razlog zasto imas CRT monitor i 5870 ??? Daj neke testove ako ti nije problem :). Hvala :)!
Pozdrav!
:: Bacio bih i ja neke testove ove graficke kartice, ali ne znam da li bi bili validni zbog matorog CRT monitora i njegove rezolucije 1280x1024. Ako mislite da ima smisla poslacu rezultate :: :: :: ::
Re: A na kraju krajeva zasto da ne koristi i one kompleksne
11.12.2009. 00:18
status: user broj poruka: 7783
@Obradmi Ma za CAD vise ni DVA monitora nisu potrebna. Evo ja uzeh jedan sa prikazom 1920x1080 pa imam previse crnila sa strane formata, tako da sam glavni ekran smanjio na levo a na desnoj strani mi je stalno ukljucen tekstualni ekran. Tako da ti ne treba ni dodatni ekran za tekstualni mod, mogu da zamislim kako to dobro izgleda na nekom pravom 24` sa 1920x1200 (mada i u tom 16:10 formatu ima previse crne margine sa obe strane crteza) ili daj boze za godinu dve neki sa prikazom 2560x1600 i celih 30` ali onda vec dolazimo u staru pricu o dubini stola koja mora da se poveca.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: crteze iz Autocad-a na tri monitora ,uvek je veca rezolucija bolja za tehnicke crteze ,ili rasiri geografske mape na 3 monitora itd.....
Izgleda da ovaj link ne radi. Da probam sa drugim. [url=http://www.freeimagehosting.net/][img=http://www.freeimagehosting.net/uploads/45814175da.png][/url] Ono sto nisam napisao u prosloj poruci. Procesor i7 860 klokovan je na 3.2 GHz, jer za sada radi na box cooler-u. Na zalost jos nisam nasao kuler za 1136 socket.
Bax hvala na informaciji. Uzet PROLIMATECH Megahalems CPPT-01 LGA775/1156/1366/AM2 i vec testiran. Procesor i7 860 na 3.2 sa box cooler-om isap na 80 stepeni, a sa ovim ne prelazi 58. Dignut na 3.9GHz dostize 63 i to mu je maksimalna temperatura do koje je stigao.
:: Bax hvala na informaciji. Uzet PROLIMATECH Megahalems CPPT-01 LGA775/1156/1366/AM2 i vec testiran. Procesor i7 860 na 3.2 sa box cooler-om isap na 80 stepeni, a sa ovim ne prelazi 58. Dignut na 3.9GHz dostize 63 i to mu je maksimalna temperatura do koje je stigao :: :: ::
Nije los skor ali mala slika :) pa se ne vidi dobro :), na drugom i trecem linku :). Taj kuler sto si uzeo odlican je nisi pogresio :). U Vantage-u ATI dalje mnogo bolje rezultate.
Pozdrav!
:: Bax hvala na informaciji. Uzet PROLIMATECH Megahalems CPPT-01 LGA775/1156/1366/AM2 i vec testiran. Procesor i7 860 na 3.2 sa box cooler-om isap na 80 stepeni, a sa ovim ne prelazi 58. Dignut na 3.9GHz dostize 63 i to mu je maksimalna temperatura do koje je stigao :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.