testu koji pokazuje kvalitet graficke ,a i sam skyfire je rekao da je to najjaci test za grafiku onda je 5870 bolji od Gtx295 ,pozivam se na testove zaejbanog sa catalist 9.12
Da ne bude zabune ATI 5870 je izbtojala 18536 poena
18.12.2009. 18:48
status: user broj poruka: 7737
Nvidia GTX 295 je izbrojala 18524 poena .Da bi bilo jasnije ljudima koji se slabije shvataju hardver Nvdia GtX295 je dual GPU ,a ATI 5870 je single GPU .Znaci jedna ATI je jaca protiv dve Nvidia.Uz to po recima zajebanog je tisa ,manja potrosnja ,manja temperatura i kao slag na tortu DX 11.Dileme oko kupovine ne bi trebalo da bude jer je Ati 5870 dosta jeftinija od Nvidia GTX 295.
Tebi je svako najveci hardveras ko iole naklonjen ATI kartama hahahaha.Nisam se sladje nasmejao skoro..Inace i meni si dodelio isti taj epitet kada sam navodno presao u vas klan..Mrzi me sad da trazim temu.Svasta sta covek sve nece cuti i videti..Muahahahah.. Obrade legendo,sve to stoji,i to je extra da se jedna Singel karta drzi sa Dual GPU kartom iz prosle generacije nvidia serije..Ali prevideo si nesto tj opet tvrdim da si corav..ATI je tu overclockovan na 50+ Mhz za GPU i 100 Mhz za memoriju..Veceras kad se vratim postavicu ista setovanja da vidis onda kako nv skalira i koja je razlika! Drugo i da su blizu po sirovoj snazi opet se 295 i dalje dobro drzi a dokaz toga je ovo :
Znam ja da bi ja bio najrealniji kada bi vama crvenima lizao bulju,tad bi bili najsrecniji.Ipak za mene je realnost nesto posebno,ja ne zelim da budem tako slep! Ne ljutim se tebra,opusteno,i dalje mi dugujes sestrinu drugaricu i ono pice.Inace dolazim posle ponedeljka pa te mozda i trznem :)
Sky Smej se druze koliko hoces, kazem ti za tvoje dobro. Ali se ne salim uopste. Ranije sam imao postovanja prema tebi zato ti sada i kazem. Ne mora covek da veruje nikome i nicemu, dovoljno je da cita postove. Eto toliko. Koliko sam video jedino se 2 osobe slazu sa tobom, a to su umobolno dete Gamer4Life i Daum. Pozdrav i sve najbolje.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Sky koliko se secam ,postovao sam da si jak hardveras
18.12.2009. 19:08
status: user broj poruka: 7737
sto i jeste cinjenica ,volis da testiras hardver ,to je ocigledno ,ali ipak nisam postovao za tebe najjaci hardveras .Nemoj sad da budes ljubomoran na zajebanog.Mozda je sticaj okolnosti dosao mu je u ruke taj hardver i novi catalist ,pa je decko postovao test.Tebi zameram jednu stvar ,ceo net je brujao da je 5850 jaca od gtx 285 ti si tvrdio suportno .Znaci malo vise realnost ,malo manje ljubav prema Nvidia i no problem.
Pa mora da mi bude smesno kad citam tako plitkoumne postove.. Vidis tvoj problem i problem tvog kolektiva i tebi slicnim sto ljude procenjujes na osnovu foruma i gradis neko misljenja kao na najvecoj osnovi na kome se svi oslanjate NV vs ATI.Ja kad vas sve u kompletu tako gledam iz ugla zdravog razuma niko od vas mi ne deluje normalan! A to sto ti mislis da mene podrzavaju samo dva coveka..Eeeee moj ti..Da znas koliko samo imam prijatelja ovde na berzi i koliko njih su inteligentni i pametni ljudi na mestu a opet imamo razlite favorite kroz IT svet i hardver..To nam ne predstavlja preprku da se cenimo i postujemo kao ljudi..E taj nivo svesti kad dozivite onda vam se necu smejati,za sad ste jos uvek u pelenama..Sad se ti ljuti na mene koliko hoces,mene nesto i nije briga.
@obradmi Ne kenjaj majke ti,uozbilji se!
The Way It`s Meant To Be Played
:: Sk :: Smej se druze koliko hoces, kazem ti za tvoje dobro :: Ali se ne salim uopste :: Ranije sam imao postovanja prema tebi zato ti sada i kazem :: Ne mora covek da veruje nikome i nicemu, dovoljno je da cita postove. Eto toliko :: Koliko sam video jedino se 2 osobe slazu sa tobom, a to su umobolno dete Gamer4Life i Daum :: Pozdrav i sve najbolje :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
O drustvu sa Foruma svarno ne znam, poznajem samo jednu osobu, jer smo se upoznali mnogo ranije, pa se ispostavilo da smo na istom forumu. Ako ih ti imas puno, ok, drago mi je. Za mene je forum samo forum, ljude procenjujem na osnovu onoga sto ce napisati ostalim clanovima, nevezano za temu o kojoj se raspravlja. Tu gresis, nigde ti nista nisam prebacio za konkretnu temu. Kao sto sam rekao, dovoljno je da covek cita SVE postove, u mnogim RAZLICITIM kategorijama... Nisi shvatio moju poruku, to sam i predpostavio
Razlicite kategorije?Hm..Koje?Stvarno ne mogu da citam misli na sta mislis jer sam ja kad je u pitanju HW i kad se stvarno ozbilnjo radi maximalno konstruktivan.. Za sve ostalo vas sve redom podhebavam jer mi je muka da vam vise udje u glavu da se vise ne prepucavate i ne koljete oko gluih stvari,nadevate jedni drugima ruzna imena zarad cega?NV vs ATI pa to najaktuelnija tema svih vremena !Tu izgiboste,neki su ustannju da jebu sve po sipsku i ono najcrnje izadje iz njih!Krivo mi je sto mnogi od vas uopste mozak i ne koriste,mnoge mozes zedne vode da prevedes,gleda se samo plitko,povrsno,sve na kraju predje na licnoj osnovi..Jedno je salal a drugo je sujeta,komplex,sta li je..Ako ti sad nije jasnije onda ne znam sta je..U svakom slucaju kako god ali repovi ostaju jer kako se ko ponasa na forumu ljudi ga tako i okarakterisu kao coveka a nepoznavajuci ga uopste kakav je niti mogu da predpostave..Naravno neka dela se prepoznaju pa moze da se nasluti ko je kakav.Ovde vecinu citam kao bukvar,dogvoljno sam dugo ovde da znam kako svi zajedno disete i zato mi je muka i zato se sprdam sve dok vbam ne udje u glavu da postoji nesto izand FORUMA,izna NV vs ATI ..Naucite da se postujete! Kako god prijatelju,ja tebe smatram za ok momka ma kakvo ti imao misljenje o meni mene da ti kazem nije ni briga.Ko zeli da me upozna a ja budem smatrao da je vredan kao covek vrlo rado cu se upoznati i ostvariti prijateljstvo..
The Way It`s Meant To Be Played
:: O drustvu sa Foruma svarno ne znam, poznajem samo jednu osobu, jer smo se upoznali mnogo ranije, pa se ispostavilo da smo na istom forumu :: Ako ih ti imas puno, ok, drago mi je :: Za mene je forum samo forum, ljude procenjujem na osnovu onoga sto ce napisati ostalim clanovima, nevezano za temu o kojoj se raspravlja. Tu gresis, nigde ti nista nisam prebacio za konkretnu temu :: Kao sto sam rekao, dovoljno je da covek cita SVE postove, u mnogim RAZLICITIM kategorijama.. :: Nisi shvatio moju poruku, to sam i predpostavi :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ja sam ti dao dobronamernu kritiku, shvati je kako hoces. Da se ja plasim sta ce ko da misli o meni, samo bih citao postove i nista odgovarao. Svakome kazem sta imam. Ako nekoga bas briga... pa briga i mene, ako delis svoja misljenja koja drugi treba da citaju, saslusaj ono sto imaju da ti kazu. Forum je zato i tu, iznosis svoja misljenja, onda moras da prihvatis i kritiku, i pohvalu. Ali je poenta bas u tome, treba nekada prihvatiti i kritiku. Meni se vise puta desilo da sam pogreseio u nekim stvarima, pa me ljudi sa forum isprave, ja se lepo izvinim i priznam da sam pogresio. Pogresno je misliti da si uvek u pravu, ja ne mislim da sam ja uvek upravu, i prihvatam kritike, to je prvi korak ka realnosti.
P.S. Sto se tice sestrinih drugarica, situacija je zeznuta
:: U tim godinama a vec postavio corav : :: :: Pogledaj ti malo bolje Vantage test kad se na njega opozivas :: :: http://img34.imageshack.us/img34/7493/vantage5870vs295gtx.jp :: :: Ja i stojim iza toga da je realno merilo snage - sirove snage. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.