Jbg, sad peru pare dok mogu, boli ih uvo. Zato kad nVidia izbaci Fermi, neće biti tako sjajno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: a jel ste se vi zapitali zasto ATi samo izbacuje i izbacuje karte ovakvim neverovatnim tempom, mozda hoce da sada upotrebre sve snage, da kasnije ne bi morali da nadoknadjivaju kad dodje znamo svi ko... :: :: ::
Re: E medju oglasima na benchu covek daje Safir 5850 ...
08.02.2010. 15:58
status: user broj poruka: 8138
Grafika je prodata ,tj. rezervisana, sad sam pogledao oglas.
:: za 190E !! :: Ja mislim da je to solidna prilika da potrosis pare na dobru kartu po dobroj ceni :: UZ OGRADU AKO JE ISPRAVNA (sta ces srbija) !! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Mene očigledno niko ne razume. Ok, razložiću na proste činioce. Razdoblje od 10 godina sam uzeo zato što svaka firma ponekad izbaci krš seriju ili istu sa fabričkom greškom (video sam u bivšoj firmi turu od 2000 Matsonic ploča 100% neispravnih sa fabričkom greškom). Kada uzmem prosek na 100 prodatih ploča ili grafika (sveukupan prosek za sve proizvođače u zadnjih 10 godina) Asus ima najmanji prosek kvarova od svih. To je statistika a ne igra vune i olova
Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
:: Bez uvrede i sicno, ali slazem se sa Slavujem.Verujem da je tvoje iskustvo i misljenje ispravno i postujem. :: Argument ti nije na mestu,po mom misljenju, a to se odnosi na procente(%). Kad su u pitanju procenti, kakve veze ima da li radis 5 god ili 10god. 2% su 2% procenata,kako u reklamacijama , tako i u zastupljenosti na trzistu. Ako imas 2 ili 5 % tih EVGA ili XFX, reklamacija , pa one su srazmerne kolicini robe koja se nalazi na trzistu,tj. ostatku procenata zastupoljenosti drugih proizvodjaca. Mnogo prosto samo razmisli logicki :: Igra reci je u pitanju, tj slicno je onom pitanju, na koje dobar deo ne bi znao da odgovori, a to je :: Da li je tezi kilogram vune ili kilogram olova?? :: razmisli pa odgovori :: :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Re: Re: E medju oglasima na benchu covek daje Safir 5850 ...
08.02.2010. 16:28
status: user broj poruka: 7783
Sto si gledao da neces i ti medju crvene... Od felermija nema vajde treba sacekati jos 21 dan.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Grafika je prodata ,tj. rezervisana, sad sam pogledao oglas :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: za 190E !! :: :: Ja mislim da je to solidna prilika da potrosis pare na dobru kartu po dobroj ceni :: :: UZ OGRADU AKO JE ISPRAVNA (sta ces srbija) !! :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Re: Re: Re: E medju oglasima na benchu covek daje Safir 5850 ...
08.02.2010. 16:39
status: user broj poruka: 8138
Razmišljao sam, ali samo sam razmišljao...
Fermi će se pojaviti tek za mesec dana, a i to je neki mimimum.
:: Sto si gledao da neces i ti medju crvene.. :: Od felermija nema vajde treba sacekati jos 21 dan :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Grafika je prodata ,tj. rezervisana, sad sam pogledao oglas :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: za 190E !! :: :: :: Ja mislim da je to solidna prilika da potrosis pare na dobru kartu po dobroj ceni :: :: :: UZ OGRADU AKO JE ISPRAVNA (sta ces srbija) !! :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.