Ljudi, a da vas pitam ja nesto, posto vidim da `bacate` pare na te besne graficke kartice, te GTX260 pa GTX295 pa ATI 5850 / 5870 pa 2x GTX260, jel koristite vi te graficke u pravom smislu, tj jel igrate stalno igrice? Koliko znam tako nesto treba jedino onome ko:
- ima puno vremena za bacanje... - ko obozava da igra igrice - ima monitor koji prikazuje rezoluciju 1920x1200 pa na vise...
A vi svi pricate ovde da imate po 22-26god i da nemate slobodnog vremena. Ne razumem vas uopste... Mislim da imate para za bacanje, pa onda kupujete sve sto izadje i onda je najvazniji 3Dmark06 skor i Ventage, i naravno da je slikate i divite se njenoj lepoti...
Neko ce reci da mi je krivo sto nemam tako nesto, ali nije... Mogu sebi da priustim tako nesto, ali nemam potrebe za tim, igrice sam prevazisao, volim da probam svaku noviju igricu ali posle 20min mi dosadi, tj nemam vremna za to iako imam svega 18god... ne razumem sta cu tek da radim kad imam godina koliko i vi, jedino ako neko od vas sa svojih 25-26god ne radi, pa onda sedi po ceo dan i igra igrice, ali ponovo, odakle vam kinta za tako nesto...
:: Ljudi, a da vas pitam ja nesto, posto vidim da `bacate` pare na te besne graficke kartice, te GTX260 pa GTX295 pa ATI 5850 / 5870 pa 2x GTX260, jel koristite vi te graficke u pravom smislu, tj jel igrate stalno igrice? Koliko znam tako nesto treba jedino onome ko :: :: - ima puno vremena za bacanje.. :: - ko obozava da igra igric :: - ima monitor koji prikazuje rezoluciju 1920x1200 pa na vise... :: :: A vi svi pricate ovde da imate po 22-26god i da nemate slobodnog vremena. Ne razumem vas uopste... Mislim da imate para za bacanje, pa onda kupujete sve sto izadje i onda je najvazniji 3Dmark06 skor i Ventage, i naravno da je slikate i divite se njenoj lepoti... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.