Malo ste se i sami sebi smucili sa prepucavanjima,Kuzite?
Ja to vidim ovako +1 5870
@Fsamir Respekt(postovanje po s3r8sk1), doslednost se ceni,mada nije presudna.
@Tortojed Koja je kolicina endorfina koju tvoj mozak pusta kad vidis kako se kolju?
@Dautovic kakve veze ima ko je koje vere?????
@All Dejzan je trazio odgovor i dobio ga je u smislu +15 za 5870 i +2 za NvidiJu za sve ostalo predlazem otvaranje teme Pljuvanje,Farma i srpski jezik i gramatika.
Mislite o tome.....
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
@despot83: Respek što postujem na srpskom...nisam shvatio Čovek, ja sam rođen u Beogradu i svakog dana na putu od kuće do posla i nazad prođem dva puta na sto metara od mesta gde sam rođen. Nek pričaju pojedini dečaci šta god hoće ali ovo je jednako i moj grad...a pošto radim u firmi koja obezbeđuje jedan od javnih sevisa ovo je i stvarno moj grad, ako razumeš šta hoću da kažem.
Mislim da temu nisam promašio. Elem, i jedni i drugi koriste svoje multiGPU tehnologije, CrossFire i SLI, direktno u svojim karticama. GTX295 je očigledan primer SLI-a a 5890 CrossFire-a. I to ne bilo kojim karticama nego u svojim najjačim. Ako se sami proizvođači oslanjaju na to onda je bezbedno i za nas da kupimo jednu kartu a kasnije kad cene padnu i bude realno potrebno dokupimo još jednu. Po onome što je izabrao Dejzan je očigledno okrenut high end-u, a samim tim i igranju na PC-u. Kao takav obavezno je trebao da kupi platformu koja će mu omogućiti i CrossFire i SLI pa ako i košta par hiljada više. Ja to jednostavno tako vidim...prosto, nema šanse da bih za sebe kupio ploču koja ne podržava i SLI. Pogledajte u testu koliko veliko skaliranje ostvaruje SLI...to je jednostavno dobro.
Što se tiče AMD-a i novih USB 3 i SATA 6 specifikacija nemoj da ste smešni. AMD na globalnom planu nema nikakvu snagu i šansu da nešto pogura i progura. Intel je taj koji diktira standarde i njihovo omasovljavanje. Kad intel nešto stavi u svoje čip-setove tek tada padaju cene i nešto ulazi u mainstream. Pa gde su vam ti silni USB 3.0 i SATA 6Gb diskovi da ih koristite na ovim novim AMD platformama. A što se same AMD izvedbe tih varijanti tiče evo jednog od ranih testova pa i sami vidite da u odnosu na aktuelne intel čip-setove to i nije ništa posebno: http://www.anandtech.com/show/2973/6gbps-sata-performance-amd-890gx-vs-intel-x58-p55/1
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.