Botu, prvi kenjas i mene spominjes, sta ti treba da seres u vezi mene a ja da ne reagujem, pazi molim te....
Sto se mene tice necu ti se obracati ukoliko ne pocnes sa sranjem kao u onom postu, izigravaj klovna i dalje, mozes da zasmejavas svojim odvalama.
:: Ajde prekini vise da prozivas i vredjas jel ti jasno.Ako si gladan i nervozan i pun kompleksa to nije moj problem :: Ako ti se moji postovi ne svidjaju,ne citaj ih!Ne zalazi tako razjaren u teme koje su vezane za nVidiu :: Idi do neke pecine i malo iskuliraj koji mesec.Pa negde tamo kad ATI izbaci novu seriju pa ti se vrati :: Ili jos bolje,odes kod veterinara,neka te on smiri :: :: ::
@Dautovic Aj sad da te pitam koju ti budalu glumis? Sto vadis reci iz konteksta?!Jel treba da ti crtam. Preokret je zato sto su imali problema na samom pocetku,muku u razvoju kroz 40nm proces proizvodnje.Sada kada su napravili odlican produkt ovo je nagli preokret a to samo nagovestava jos ovakvih kartica i jos bolji Fermi chip! U cemu gresim?Dokle ces da trolujes ?Ako imas nekio problem javi se nemoj ovde da na forumu izigravas kauboja bez potrebe!Znaci lepo ti kazem,tvoju boljku i fanboyizam za koji neces da priznas a palis se na neke sitnice ko majmun na bananu je tvoj problem..:D Ako ne znas konstruktivno da raspravljas nego da teras kontru i to je tvoj problem.. E ovde nema smile. Brate onda jezik za zube pa cuti..Kad vec pominjes neke komplexe zapitaj malo sebe sta iz tebe proizilazi zbog jedne kutije od plastike i to kineske!Jebao te i ATI kad si u stanju da se zbog toga kacis sa ljudima i svadjas! Dzba sve ali ti nikad neces odrasti,nezreo si strasno! Ne podjebavaj sad kad nije vreme!Pederu jedan :) Pozdrav!
P.S.Nisam se naljutio niti se svadjam,da ljudi ne pomisle nesto strasno,Dautovic je moj sin iz prvog braka samo ga nisam dobro izdresirao pa mi sad kontrira :):):):):):):) P.S.P.S.Inace sin mi je GAY :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Pitam koji preokret? pitanje na mestu...ti nesto vidis sto drugi ne vide, pa sam te pitao da pojasnis, onako strucno sa argunemtima nista vise.
JA NAVIJAM SAMO ZA PARTIZAN I PARTIZAN MI JE U SRCU DRUGO ME NE ZANIMA, ako mi ti poklonois GTX480 ja cu je drzati u kucistu i bole me patka(od 470 vec imam bolju kartu)
Ne drzim ja nVidu za avataru!!!! mene trujes a ti drzis nVidia grb na avataru? si krsten? smirela... .)
mene bi bilo blam da drzim nesto tako na avatru pa nisam ja opterecen, meni je ovo sve sprdnja volim kad imam neke pare da bacim da sjebem na komponente ponekad i to je to...pa nisam NERD i zaludjenik...da se prozivam ovde i kacim testove i da pisem romane potkovane samo argunetima i cinjenicama i da o sebi pricam u superlativima : )
@dautovic Znas li vodju navijaca?Sa njim sam sad bio u petak i sa ostalom ekipom.. Avatar : nVidia u srcu uvek..Ko priznaje pola mu se dodaje :) E geju jedan ahahahhaha..
Ne zelim da ih upoznam, a sto nije za forum!!!!! moj skolski drug ja imao frku za Brisa Tatona i u teskoj je kombini sa nekim ljudima, a i zbog raznih delatnosti kojima se bave neki ljudi nemam zelju da ulazim u te price, svaka tebi cast sto si bio sa njim mora da si mnogo zaeban? dolazis na topcider? posto tu visi ta ekipa, si bio s njima u parizu na F4? ja sam mogao za dz da se proslepam al bi to kasnije imalo puno vecu cenu tako da... .)
Nisu mnoge price za forum tako da...budi bobar decko :*
E da i kog vodju, velika je to ekipa sa vrha... .)
E, to sam i ja rekao u svom prvom postu u ovoj temi, pa me je kolega imarkovic optužio za negativizam prema nVidiji. Da nisam negde pogrešio? Morali su da prepolove GTX480 da bi konačno dobili kartu koja ima smisla. To su odmah mogli da urade, ali su se zaleteli da prestignu ATi-ja, što im je bio veoma loš potez.
Bla..bla..bla..bla.. I jos ovo : Bla..bla..bla..bla..truc.. P.S.Postao sam poliglota,konacno sam naucio i taj vas nemusti jezik.. Eeee.Sad se konacno razumemo
:: E, to sam i ja rekao u svom prvom postu u ovoj temi, pa me je kolega imarkovic optužio za negativizam prema nVidiji. Da nisam negde pogrešio? Morali su da prepolove GTX480 da bi konačno dobili kartu koja ima smisla. To su odmah mogli da urade, ali su se zaleteli da prestignu ATi-ja, što im je bio veoma loš potez :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.