Ma, GTX 460 je odlična kupovina za to koliko košta. S obzirom na to kako radi u SLI režimu, ATI/AMD će se dobro zabrinuti pred izbacivanje ATI 6xxx verzija, jer nema neke nove tehnologije, kao što je bio to DX11 za 5xxx seriju, čime bi pravdali koštanje, a odšrafiti cenu za, recimo, 6870 na toliko koliko koštaju, recimo, tri GTX 460 pokopalo bi ih za dugo. U svakom slučaju, čeka nas, posle dužeg vremena, zanimljiv `rat` na polju grafičkih karti. Ja sam sa mojom Gigabyte 5850OC (posle ATI 9600XT, GF4200Ti, GF6600, GF8800GT...) veoma zadovoljan, čak mi i Mafia II radi sa Physx na medium. Za godinu-dve sledi nova kupovina grafičke, pa šta tada bude...
Ljudski je grešiti, ali da se stvarno zabrlja, potreban je kompjuter.
Ma nije od njega kupio, to ja sve likove koji kupe karticu pa je prodaju posle nedelju dana iz ko zna kog razloga zovem tortojed. Lik je ušao u narodna predanja i legende.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: A? Zar on nije prodao posle nedelju dana? Ono kad me isprozivao da ce da trazi izbacivanje sa foruma ako je ja ne kupim pa me onda ispalio on i prodao istog dana drugom liku(bar je tako rekao)?? Citiram :: :: Re: - P R O D A T O shgh JAVLJAM TI SE NA EMAL ADRESU 27.03.2010. 07:09 #19969 :: :: samo nemoj da kazes da si se salio - izglasacemo izbacivanje sa foruma!!! :: Ovim svecano izjavljujem da je karta nova novcijata, ni jednu ogrebotinu nema, garancija je pocela da otkucava predesetak dana, kupljena u firmi koja se zove Win (pa jos jednom tako), proizvodjac je Powercolor :: :: :: ????????
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.