Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX460 na akciji
STRANA 3 OD 3
imarkovic Re: re 18.08.2010. 22:06 #237960

status: user
broj poruka: 19086
druze, ok, ali objasni nam, kako je moguce da si ti imao toliko neverovatno negativno iskustvo sa najjacim brendovima i ovoliki procenat crkotine, a niko sa stranih foruma, niko sa interneta nije imao slicnih problema sa nVidia GTX460 karticama, ili su ove sve navedene kartice, ajde da kazem u alfa\beta fazama, tj. nisu jos kompletno u funkciji (da ne racunamo usere koji su se javljali)...? Objasni nam malo, daj da vidimo o cemu se radi, daj neke adekvatne informacije, neke licne testove koje si radio, ako ti nije problem, jel mozes toliko da nam ucinis, ako ne ostalima, onda bar meni..? Neverovatno mi je sve ovo, pomalo i smesno, pogotovu ako je ovo pusteno u prodaju.

:: Nisam bacio `kosku`, nego sam lepo rekao sta je dolazilo na nase trziste. Ne govorim sta ostali korisnici govore i svako ima svoje misljenje, ali ja sam govorio na osnovu svojih iskustava i 2-je kolega
:: A sto se tice NVidia-e, nikom nije u interesu da NVidia opusti papke, pa ni AMD-u
:: Tu moze samo da profitira Intel i niko drugi
:: Ono sto sam rekao za primerke koji suneispravni, stojim iza toga
:: A ako bi svaka NVidia bila ispravna, ne bi bilo vece srece za mene, ali kad mi ljudi donose grafike, a prali su ih deterdzentima da bi skinuli crnilo, onda nemam reci
:: Ko da je meni u interesu da NVidia ima lose grafike. Boze gluposti. Ja sam i zaradjivao na prodaji, a ne na reklamacijama. Reklamacije mi srozavaju ugled, zaradu i gubitak su slobodnog vremena, tako da ko gleda drugacije neka se probudi iz svog sna
:: operator
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 operator 18.08.2010. 22:24 #237964

broj poruka: 4641
Sve je to lepo sto pricas i iznosis iskustva, ali daj neki dokaz za to.
Prosli put je isto bilo rekla kazala,i svadja na 10 strana a nikakvog dokaza, iako smo iscekivali testove da postavis.
Od toga nista, cak je bilo cudno jer karta nije ni bila pustena u prodaju, a ti si je imao !!!
Malo je cudno zar ne?
Niko nije u snu , vec gledam cinjenice i na osnovu toga rasudjujem.
Kod tebe se sve svodi na rekla kazala, u tome je poenta.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
skar sta on ima od toga da kenja???? 18.08.2010. 22:29 #237967

broj poruka: 3992
a???
osim ako nije neka budaletina,a posto je vec koju god nisam stekao takav osecaj!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

gile23 Re: sta on ima od toga da kenja???? 18.08.2010. 22:30 #237968

broj poruka: 9121
Aj prevedi pls :).

Pozdrav!

:: a??
:: osim ako nije neka budaletina,a posto je vec koju god nisam stekao takav osecaj!!
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs