`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: http://www.karike.com/userinfo.php?id=116173&rnd=51004 :: :: Vidi ti taj blagoteleći osmeh. Alo some, smesan si ko crtani... Zao mi te... Ocajan si... Nece te ni jedna takvog bangavog :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
:: jeste da ima dobre temperature ali kazem da ukoliko je oko 25.000 njena cena to i nije neka kupovina jer ima po oglasima za 200 - 210 e 5850 referentnih nekoliko starih par meseci.. moja je stara mesec i po dana i placena je 200.. :: :: nema nikakve veze sto je vtx kada radi jako dobro i pravi extra rezultate sto ste i videli dakle 19350 poena. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
:: Dzaba 20k u Vantage kad si gejcina koja juri virutalnu decu... : :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Evo da se i ja javim. Za sada iz novih revizija GTX 460 ima samo jedna reklamacija i to na Gigabyte, dok od drugih proizvodjaca nema reklamacija. Bar za sada. Ocigledno da su resili problem sa iznenadnim pregrevanjem( pokvareno su dizali klok za GPU i ram po defaultu). Problem je bio vezan za NVidia drajvere. Zadnja revizija drajvera znatno smanjuje temperaturu kartice( posto ne OC karticu po instalaciji drajvera). Ono sto je primetno, jeste da je manji default klok memorije na karticama, posto je ocigledno, NVidia izdavala drajvere, koji su davali mao veci boost kartici po defaultu, sto je prouzrokovalo poprilican broj crknutih primeraka( kada pogledate rezultate u GPU-Z izgledalo je da je klok GPU i RAM-a isti, tj. nigde nije pisalo da je povecan takt grafickog procesora i memorije). I ono sto je napisao Skyfire. Sve preko 900 MHz se smatra jako dobrim rezultatom za OC, a ne 1000 MHz. Sa shederima ne treba prelaziti 1760-1800, zavisno od primerka kartice, jer opet ponavljam, jako dize temperaturu na Gainward-u, Palit-u i EVGA karticama( za GW i Palit iz licnog iskustva, a za EVGA od prijatelja iz Amerike podatak). Posto sam licno probao novu reviziju ASUS-a i MSI-a, zakljucak je da su jako dobre kartice, jos samo da padnu cene kod nas. Drago mi je da je sada sve u redu, jer od reklamacija me je bolela glava, ali ono sto sam primetio, jeste da se GTX 460 toliko i ne trazi, a posto je cena ATI 5850 jos uvek previsoka, smatram da je prodaja svega dosta opala, za razliku od pocetne euforije. I da napomenem da sve kartice, nece da rade preko 900 Mhz, tako da molim da ne preterujete. operator
:: Evo da se i ja javim. Za sada iz novih revizija GTX 460 ima samo jedna reklamacija i to na Gigabyte, dok od drugih proizvodjaca nema reklamacija. Bar za sada. Ocigledno da su resili problem sa iznenadnim pregrevanjem( pokvareno su dizali klok za GPU i ram po defaultu). Problem je bio vezan za NVidia drajvere. Zadnja revizija drajvera znatno smanjuje temperaturu kartice( posto ne OC karticu po instalaciji drajvera). Ono sto je primetno, jeste da je manji default klok memorije na karticama, posto je ocigledno, NVidia izdavala drajvere, koji su davali mao veci boost kartici po defaultu, sto je prouzrokovalo poprilican broj crknutih primeraka( kada pogledate rezultate u GPU-Z izgledalo je da je klok GPU i RAM-a isti, tj. nigde nije pisalo da je povecan takt grafickog procesora i memorije) :: I ono sto je napisao Skyfire. Sve preko 900 MHz se smatra jako dobrim rezultatom za OC, a ne 1000 MHz :: Sa shederima ne treba prelaziti 1760-1800, zavisno od primerka kartice, jer opet ponavljam, jako dize temperaturu na Gainward-u, Palit-u i EVGA karticama( za GW i Palit iz licnog iskustva, a za EVGA od prijatelja iz Amerike podatak) :: Posto sam licno probao novu reviziju ASUS-a i MSI-a, zakljucak je da su jako dobre kartice, jos samo da padnu cene kod nas :: Drago mi je da je sada sve u redu, jer od reklamacija me je bolela glava, ali ono sto sam primetio, jeste da se GTX 460 toliko i ne trazi, a posto je cena ATI 5850 jos uvek previsoka, smatram da je prodaja svega dosta opala, za razliku od pocetne euforije :: I da napomenem da sve kartice( svi primerci), nece da rade preko 920 Mhz, tako da molim da ne preterujete :: operator :: ::
koliko ja znam, taj driver-problem (v. 195, tako nesto) je resen jos pre 5 meseci, i ta verzija drajvera je povucena sa svih sajtova, nema vise tog problema, cudi me da to ne znas, a pre par dana je SkyFire izbacio test gde je karticu klokovao preko 900mhz, tako da...
:: Evo da se i ja javim. Za sada iz novih revizija GTX 460 ima samo jedna reklamacija i to na Gigabyte, dok od drugih proizvodjaca nema reklamacija. Bar za sada. Ocigledno da su resili problem sa iznenadnim pregrevanjem( pokvareno su dizali klok za GPU i ram po defaultu). Problem je bio vezan za NVidia drajvere. Zadnja revizija drajvera znatno smanjuje temperaturu kartice( posto ne OC karticu po instalaciji drajvera). Ono sto je primetno, jeste da je manji default klok memorije na karticama, posto je ocigledno, NVidia izdavala drajvere, koji su davali mao veci boost kartici po defaultu, sto je prouzrokovalo poprilican broj crknutih primeraka( kada pogledate rezultate u GPU-Z izgledalo je da je klok GPU i RAM-a isti, tj. nigde nije pisalo da je povecan takt grafickog procesora i memorije) :: I ono sto je napisao Skyfire. Sve preko 900 MHz se smatra jako dobrim rezultatom za OC, a ne 1000 MHz :: Sa shederima ne treba prelaziti 1760-1800, zavisno od primerka kartice, jer opet ponavljam, jako dize temperaturu na Gainward-u, Palit-u i EVGA karticama( za GW i Palit iz licnog iskustva, a za EVGA od prijatelja iz Amerike podatak) :: Posto sam licno probao novu reviziju ASUS-a i MSI-a, zakljucak je da su jako dobre kartice, jos samo da padnu cene kod nas :: Drago mi je da je sada sve u redu, jer od reklamacija me je bolela glava, ali ono sto sam primetio, jeste da se GTX 460 toliko i ne trazi, a posto je cena ATI 5850 jos uvek previsoka, smatram da je prodaja svega dosta opala, za razliku od pocetne euforije :: I da napomenem da sve kartice, nece da rade preko 900 Mhz, tako da molim da ne preterujete :: operator :: ::
Naplacala se Nvidia za garancije vise nego iko u IT svetu
29.08.2010. 11:27
status: user broj poruka: 7737
ne verujem da bi covek imao razlog da izmislja ,ono sto je problematika kod drivera racunajuci tu sve proizvodjace hardvera ,novi driver ne donosi uvek sve bolje.Najpametnija stvar je ako ti sve radi dobro i sa starijim driverom ,ne menjaj dok ne prodje par meseci i dok ne cujes reakcije.
Re: Naplacala se Nvidia za garancije vise nego iko u IT svetu
29.08.2010. 12:00
status: user broj poruka: 19085
cuo sam da se naplacala, a onda sam cuo i da AMD treba da isplati dugove nVdiia-e, i onda je to bilo to...
:: ne verujem da bi covek imao razlog da izmislja ,ono sto je problematika kod driver :: racunajuci tu sve proizvodjace hardvera ,novi driver ne donosi uvek sve bolje.Najpametnija stvar je ako ti sve radi dobro i sa starijim driverom ,ne menjaj dok ne prodje par meseci i dok ne cujes reakcije.
Re: Imarkovic gledas navijacki ,to je ono sto je lose kod tebe
29.08.2010. 12:28
status: user broj poruka: 19085
ja verujem da si ispratio prethodne teme, nekoliko dana unazad (a nema sanse da su se propustile), pa racunam da znas o cemu se radi...nema potrebe da se vrsi necije poredjenje sa nekim (odgovor attack-om), jednostavno, nervrira me konstantno forsiranje nekih stvari, koje nemaju veze s vezom, ali nebitno, nema svrhe..
:: Jel mozes to da mi objasnis,da AMD treba da isplati dugove Nvidia ili i ti prerastas u Tortojeda.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.