Lepo je videti te u ulozi mirotvorca - it becomes you, my gentle colleague.
I dabome u pravu si i ovo za tuđice, ali ko će nas Srbe ozbiljno da shvati kad o tome pričamo a dosta nas je danas spustilo kašiku, ustalo od astala na kom se mezilo nešto, zgrabilo buđelar, izjurilo u avliju pa iz nje na sokak.
Bolje da ćutimo, smejaće nam se jezički neiskvareniji narodi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Uf uf uf.. :: :: Sve tehnicki potkovani...svi se razumeju u `amperaze` i `voltaze` ili ti na SRPSKOM jacinu struje i napo :: :: i meni se ponekad omakne `voltaza` kada citiram nekog pa i sam u postu napisem, ali ovde niko ne koristi reci kao sto su NAPON ili Jacina struje...ne znam da li je to posledica sto ljudi koji raspravljaju nemaju tehnicko obrazovanje ili su navikli ko sto se i meni ponekad omakne voltaza(sve zbog glupih foruma :: :: Mislim da je ovakva debata ovde kranje nepotrebna pa ovde jako puno ljudi ne zna sta znaci na napajanju sertifikat +80% - stepen iskorisenja :: :: Aj manite se price glupe rasprave - mislim sad vidim neke betjare koji se nikad ne svadjaju ovde se pogubili, pustite to meni ja sam divljak : ::
evo ja od neki dan bas imam ati 3850 sa 512 mb,na 256 bita,sve radi kako treba,procesor je na am2 ploci i single core amd64 3000+. naime sve rad,bilo koji proces zjedno sa 720 p hd filmovmai,ali kad ukljucim igricu kao na primer AVP,ovaj novi,blokira mi kao i kad pokrenem da rezem neki disk ili instalaciju neke igrice sa dvd roma. a imam neku napojnu od 450w,koristim je nekih godinu i po dana. koji proizvodjac nebih znao,chiftec nije sigurno.bila je neka jevtinija nekih 2000 mislim,ne bas najjevtinija al tu je.morao sam dve grane da ukljucim na graficku,sad gledam ponudu napojnih jedinica preko nekih prodavnica i vidim da ove jace preko 500w,vec imaju posebu 6 pin napajanje za graficke,pa idem logikom da sigurno bolje funkcionisu,vidim da cene idu od 3000 pa dalje.
ma da evo radim na tome,planiram od nedelja dauzmem,tj prvo pokusavam da prodam neke graficke i imam jos neke stare napojne ako prodje,ali pojasni to,cega treba da se tacnije pazim,tj da obratim paznju? ako je do napojne ,svakako kupujem novu,ali ako postoji rizik da mi se s...be grafa,onda ... svakako cu da pozurim
Pa zbog napajanja koje je lose moze da strada i hard disk i ploca ili pak graficka to se nikad ne zna. Konkretno meni se to desilo pre 7 godina i stradao mi Hard Disk.Ali vise nece.
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647855. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.