Razumem ja to,najnovije na trzistu i cena je OK za ono sta nudi.Ipak ima ono ALI jer sam slucajno video nabavnu cenu.Zato sam i napisao da se nadam pojeftinjenju.U redu je ako nasi prodavci moraju da zaradjuju 50e po kartici (6870) ali ipak mislim da ima onih koji se zadovoljavaju sa manjom cifrom.Prevashodno mislim na E..I i A..M (tamo je do sada bilo sasvim korektno) pa se tamo i nadam tim cenama oko 170e I to sve naravno ako ih bude u dovoljnim kolicinama.Mala kolicina ce da se razgrabi odmah,jer je cena dostupna mnogima. Nema vise ono izuj se 400-500e ako hoces top performanse
:: :: Na Tomshardware u clanku o 6850 i 6870 na poslednjoj strani :: :: AMD contends that these prices are temporary and will go back up after three weeks.
A da nije to fora kao idu cene gore da bismo se mi razgrabili? Meni se licno ne ceka nista, nit bih da rizikujem, a ko zna kad ce kod nas nereferentne karte da dodju kad ih jos ni na neweggu nema. Bole me brige za drugo hladjenje, nit cu klokujem 6870, a ako klokujem nek se dere dok igram, ionako odvrnem zvuk motora (uglavnom voznje teram).
:: Sad sam i ja video. Znači đubrađ su. :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP :: :: :: :: :: :: Na Tomshardware u clanku o 6850 i 6870 na poslednjoj strani :: :: :: :: AMD contends that these prices are temporary and will go back up after three weeks.
Kao i uvek, promašiš poentu kompletno... Ne gledam nikoga sa ponižavanjem, odakle ti ta debilna ideja??????
220 evra za 6870 je već nisko, a ljudi će da čekaju još više da padnu cene... Pa ako nemaš para za vrh ponude, onda uzmeš ono za šta imaš para... __________________ Scourge of PCBerza
:: Mnogo si subjektivan, ako ti imas para ne znaci da ostali imaju para i da mozes sa ponizavanjem da ih gledas (po fazonu niza rasa) :) :: :: Ove kartice su super, odlican price/performance tag, cekamo nVidia odgovor (ako ga bude :)) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Najbolje da čekate da vam se javi AMD i podeli vam svima za džabe karte... u suprotnom su preskupe.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Takav sam utisak stekao, a i vidm da je slican utisak stekao i raic.
Pozdrav!
:: Kao i uvek, promašiš poentu kompletno... Ne gledam nikoga sa ponižavanjem, odakle ti ta debilna ideja????? :: :: 220 evra za 6870 je već nisko, a ljudi će da čekaju još više da padnu cene... Pa ako nemaš para za vrh ponude, onda uzmeš ono za šta imaš para.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Mnogo si subjektivan, ako ti imas para ne znaci da ostali imaju para i da mozes sa ponizavanjem da ih gledas (po fazonu niza rasa) :) :: :: :: :: Ove kartice su super, odlican price/performance tag, cekamo nVidia odgovor (ako ga bude :)) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da čekate da vam se javi AMD i podeli vam svima za džabe karte... u suprotnom su preskupe.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
Nije 220 nisko ako je nabavna cena 150 (+carina 1% + PDV 8%=1600din) sto mu dodje ispod 170.To je po meni bezobrazna zarada od 50e po kartici. Nisko je 220 za ono sta nudi ATI jer je kod suprotnog tabora uvek cena nabudzena
:: Kao i uvek, promašiš poentu kompletno... Ne gledam nikoga sa ponižavanjem, odakle ti ta debilna ideja????? :: :: 220 evra za 6870 je već nisko, a ljudi će da čekaju još više da padnu cene... Pa ako nemaš para za vrh ponude, onda uzmeš ono za šta imaš para.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Mnogo si subjektivan, ako ti imas para ne znaci da ostali imaju para i da mozes sa ponizavanjem da ih gledas (po fazonu niza rasa) :) :: :: :: :: Ove kartice su super, odlican price/performance tag, cekamo nVidia odgovor (ako ga bude :)) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da čekate da vam se javi AMD i podeli vam svima za džabe karte... u suprotnom su preskupe.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
Gigatron, Viphouse, PCPractic nemaju jos uvek te karte ! U Viphouse kazu stizu za nedelju dve, u Gigatronu ne znaju nista jos uvek ni koji ce modeli biti...
Izgleda da jedino EMMI ima u prodaji Sapphire... Tako da ko hoce da kupi nek zove njih ili ceka nedelju, dve...
:: Gigatron, Viphouse, PCPractic nemaju jos uvek te karte ! U Viphouse kazu stizu za nedelju dve, u Gigatronu ne znaju nista jos uvek ni koji ce modeli biti..
Danas su na carinjenju,znaci za par dana ce ih biti ali na kasicicu
:: Gigatron, Viphouse, PCPractic nemaju jos uvek te karte ! U Viphouse kazu stizu za nedelju dve, u Gigatronu ne znaju nista jos uvek ni koji ce modeli biti.. :: :: Izgleda da jedino EMMI ima u prodaji Sapphire... Tako da ko hoce da kupi nek zove njih ili ceka nedelju, dve.. :: ::
Ma ovi nisu stavili cene Ggatron i Viphouse njih sam onako zvao da vidim sta znaju o uvozu, i ne znaju nsita...
A PCPractic se reklamira kao neka ekskluziva za 6850 i 6870 cccc.....
:: Robu nemaju a cene imaju... klasik :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Gigatron, Viphouse, PCPractic nemaju jos uvek te karte ! U Viphouse kazu stizu za nedelju dve, u Gigatronu ne znaju nista jos uvek ni koji ce modeli biti.. ::
:: Nije 220 nisko ako je nabavna cena 150 (+carina 1% + PDV 8%=1600din) sto mu dodje ispod 170.To je po meni bezobrazna zarada od 50e po kartici :: Nisko je 220 za ono sta nudi ATI jer je kod suprotnog tabora uvek cena nabudzen :: :: : Sefe, kog uvoznika gledas? ja jos nista nemam
:: :: :: :: :: Nije 220 nisko ako je nabavna cena 150 (+carina 1% + PDV 8%=1600din) sto mu dodje ispod 170.To je po meni bezobrazna zarada od 50e po kartici :: :: Nisko je 220 za ono sta nudi ATI jer je kod suprotnog tabora uvek cena nabudzen :: :: :: :: :: : :: Sefe, kog uvoznika gledas? ja jos nista nemam
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.