Anketa: Koje monitore koristimo i kako smo zadovoljni njima
STRANA 3 OD 3
Milunka
Samsung f2380
25.10.2010. 02:17
status: user broj poruka: 1624
Koristim ga od juna meseca,i stvarno sam odusevljen monitorom.Jasna razlika u odnosu na Tn,odziv kada se postavi na normal nema nikakvih bagova ni gamma shiftinga.Odziv,jedino u cs,moze da se uoci ako nesto kasni,mada jedino od kuce lepo mogu da odigram cs i bas se razvalim. Ovako monitor je za ove pare savrsenstvo...
De nece ici krajzis na 320x240,hehe!Menjaj to bre covek,oci ces upropastiti!Prodaj ga za 8e i dodaj jos jedan i kupi neku 17-ku.Ma zajebavas se...:)
Pre godinu dana sam ostao bez monitora,pre toga sam imao razne 17` crt-ove,i furao sam 14` crt jedno 2 meseca,a jos neki matori,sav izoblicen....oci mi ispadose s njim.Sada imam samsung 2243 sn i sasvim ok monitor i jos ga dobio na poklon od burazera i snajke,pa ku`s bolje.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ma meni ova 14-ka belinea fercera kao luda ne bih je prodao ni za 12 evra. A tek kako ide krajzis i ove druge igrice na tome, da ti ne pricam. Okacicu skrinsotove jednom.. :: :: :: sad trenutno benq 20`` .. jeftino djubre .. ali zadovoljava .. i LG flatron 15`` tft .. slika ubija kako je ostra . :: :: :: :: ko ono ima 14-ku .. menjaj to matori .. imas 17`` crt za 10e .. ko pasulja ..
Ma salim se naravno. Benq 20` tft koristim a imam jos i Belineu 17` tft (4:3) sa zvucnicima. Nisam bacio ni ovaj 14` Belinea CRT sto ga pominjem jer je relativno mali i dobro dodje kad treba da instaliram neki komp. Sva tri rade bez problema, sto bi rekli na Star Treku, u okviru standardnih parametara. A igre uopste ne igram, malo Q3 on-line po nekad, pa zato mozda i ne primecujem nedostatke.
:: De nece ici krajzis na 320x240,hehe!Menjaj to bre covek,oci ces upropastiti!Prodaj ga za 8e i dodaj jos jedan i kupi neku 17-ku.Ma zajebavas se...: :: :: Pre godinu dana sam ostao bez monitora,pre toga sam imao razne 17` crt-ove,i furao sam 14` crt jedno 2 meseca,a jos neki matori,sav izoblicen....oci mi ispadose s njim.Sada imam samsung 2243 sn i sasvim ok monitor i jos ga dobio na poklon od burazera i snajke,pa ku`s bolje. :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Ma znam da se salis.)Cuvam i ja moju 14-ku iz istih razloga kao i ti,a imam i 15` sharp i radi kao dual,za skipe,reason,cubase mixer...po potrebi.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ma salim se naravno. Benq 20` tft koristim a imam jos i Belineu 17` tft (4:3) sa zvucnicima. Nisam bacio ni ovaj 14` Belinea CRT sto ga pominjem jer je relativno mali i dobro dodje kad treba da instaliram neki komp. Sva tri rade bez problema, sto bi rekli na Star Treku, u okviru standardnih parametara. A igre uopste ne igram, malo Q3 on-line po nekad, pa zato mozda i ne primecujem nedostatke :: :: :: :: De nece ici krajzis na 320x240,hehe!Menjaj to bre covek,oci ces upropastiti!Prodaj ga za 8e i dodaj jos jedan i kupi neku 17-ku.Ma zajebavas se...: :: :: :: :: Pre godinu dana sam ostao bez monitora,pre toga sam imao razne 17` crt-ove,i furao sam 14` crt jedno 2 meseca,a jos neki matori,sav izoblicen....oci mi ispadose s njim.Sada imam samsung 2243 sn i sasvim ok monitor i jos ga dobio na poklon od burazera i snajke,pa ku`s bolje. :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd ::
U svoje vreme, bio je jedan od boljih monitora, mada i danas može na crtu sa novijim modelima. Kada je kupljen plaćen je oko 300e, koji evro gore, dole. Dobro služi i nadam se da će tako i nastaviti. Na WCG-u 2007. god. 931C je bio oficijelni monitor.
Platio sam ga pre skoro 3 godine ko boga-oca, a prošlog leta počne da zeza, pa je išao na garanciju. Pre kvara i posle popravke je radio odlično, a tako radi i sada.
Imao sam nja 2032BW bio je ok monitor, mada bolja je P serija koju sad imam po kvalitetu slike...
:: Platio sam ga pre skoro 3 godine ko boga-oca, a prošlog leta počne da zeza, pa je išao na garanciju. Pre kvara i posle popravke je radio odlično, a tako radi i sada :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Verujem da je P serija bolja, samo koliko pratim teme o monitorima, ona je novijeg datuma od ove kojoj pripada moj monitor. Logično bi bilo da bude bolja.
Na poslu Samsung 940B crkao danas. Posle 4 godine rada. Bio zadovoljan prikazivanim.
Philips 150P3 iz ~2002 godine i dan danas deci zavrsava posao bez greske. Iako je odziv 25ms, nigde duhova ni na vidiku. Strava koliko mator, a kako radi.
Viewsonic VX2240w - super zadovoljan sa njim. Ima rezoluciju 1680x1050, sto se pokazalo kao pravi izbor za mene (vidim da sada vise ne proizvode 22` u toj rezoluciji). Vrlo malo probijanja na crnoj podlozi. Slika odlicna.
Nekada davno je bila Philips 15`CRT,zatim cuveni i bar po meni odlicni Samsung 757NF,pa onda malo losiji takodje Samsung 795MB i od pre godinu dana LCD LG w2243S. Sa svim monitorima sam zadovoljan.
Imam blizance od kojih je jedan poceo da zeza pre koji dan.Trebalo mu 10-ak minuta da se pojavi slika.Nasao sam na netu da mu verovatno crkavaju kondenzetori pa bi valjalo to odraditi.Da li je neko imao slican problem? Servis? Cena? Inace me odlicno sluzi vec cetvrtu godinu.Nikada necu zaboraviti zeninu facu kada ga je videla na stolu,rece:Auu jeb. te sta ce ti toliki monitor,bas je super
Imam vec 2 godine i prezadovoljan sam. Ne volim neke od Samsungovih modela sa onom crvenom lajsnom na donjem delu, i ima jos par prilicno ruznih modela, a ostali su uglavnom ok. Ovaj moj je prelep, samo sto nenormalno skuplja prasinu i otiske prstiju... Sto se tice slike, zadovoljan sam... A da, mala zamerka sto moze da se nagne samo unazad, a ni malo unapred, pa obzirom da mi stoji prilicno visoko na radnom stolu, moram i ja da sedim dosta visoko, ne mogu da se zavalim u fotelju i gledam film, jer je onda tamnija slika...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
Samsung 2243s kod kuće, Samsung 2450H na poslu. Vrlo zadovoljan i sa jednim i sa drugim, tj. bez ikakvih zamerki što se tiče prikaza slike. Oba koristim od skoro, tako da, vreme će pokazati...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.