Nisi mi odgovorio da li su tih 1000mhz 24/7 klok ili samo za vantage ????
Na kom forumu jos da te pitam da bi mi odgovorio::D:D:
Da, i dali je to klok sa dizanjem napona ili bez, ako jest sa koliko napona si postigo 1000mhz ali to me zanim samo ako je stabilna na tih 1000mhz za 24/7.
Daj malo detalja ne samo 1000mhz. Kad bi znao na koliko sam namunjio jednu 460GTX samo za test i kakav je rez dala, lele, samo to nje upotrebljiv klok i necu da palim masu takvim rezovima:D
Hteo sam da kazem ovo da nisam na strani ni ATI ni NVIDIJE vec kad budem kupovao novu graficku karticu hocu izaberem najbolje za svoje pare. A boli me uvo da to bio neko od ova dva proizvodjaca meni je da ja dobijem dobar proizvod za pare koje dam za njega i da sam miran duze vremena. Ja sam imao i ATI i NVIDIA graficke i nikad nije bilo problema ni sa jednim proizvodjacem.
I glavno:
Ovi sto su privrzeni jednom proizvodjacu i ovde apeluju na nekupovinu ovog drugog su Fanatici i Budale.
Cisto da prijavim i meni je u ruke danas dospela PowerColor 6870, sutra slike i testovi :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Sa bencha, sa bencha :) Prelepo radi, ne cuje se, hlada, tera Arcaniu samo tako \o/
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pa jel si dobio garanciju? Odakle njemu? Nisi valjda dao 220 evra, a mogao si do kraja nedelje da je uzmes za 205 u radnji? Nadam se da ti je spustio bar na 210
Zajebao se lik, ali ko zna mozda njenu nije puno 15e kao tebi i meni...
:: :: Pa jel si dobio garanciju? Odakle njemu? Nisi valjda dao 220 evra, a mogao si do kraja nedelje da je uzmes za 205 u radnji? Nadam se da ti je spustio bar na 21 :: ::
Pa da je tih 15 evra vise (tj 24000 u radnji), ne bih kupo 6870, vec bih uzeo 6850. Jbg..meni nije tolka frka da je imam 2 dana pre/posle. Ja sam mogao kad i meda da je uzmem, al nisam hteo sa 2god garancije, pa sad cekam poziv iz pcpractica. Kazu do kraja nedelje, bolje bi im bilo
I ja isto razmisljam, 2god garancije, samo zato sto je bio nesrpljiv da prvi uzme kartu - jbg
Za 10ak dana sticice jos modela, upasce neka akcija ili popust, ionako sad nema sta da se igra...
:: :: Pa da je tih 15 evra vise (tj 24000 u radnji), ne bih kupo 6870, vec bih uzeo 6850. Jbg..meni nije tolka frka da je imam 2 dana pre/posle. Ja sam mogao kad i meda da je uzmem, al nisam hteo sa 2god garancije, pa sad cekam poziv iz pcpractica. Kazu do kraja nedelje, bolje bi im bil :: ::
Prakticno gledano platio sam 60e. Prodao 260GTX i nadoplatio gore napomenutu svotu. Baja ima jos 2 karte, 3 Godine Garancije u Austriji stim sto on poslovno ide bukvalno skoro svake ned u Austriju, poznat je likovima sa bencha i niko nije imao problema sto se tice garancije.
Sto se tice drugih/nereferentnih modela iksreno i dont give a damn :) Super, da ne kazem vrhunski sljaka tako da sam ja na konju.
Ne znam, videcemo dal je stabilna za igre i na koliko....
Inace Sky sad sam gledao tvoj GTX460 review i na 900Mhz nema skor u Warhead-u kao ja na default mada tvoja rezolucija je nest veca ali to ne moze tolik oda utice mozda 1FPS...
I 1000Mhz je bez dizanja napona, ceka se sftver koj ice to podrzavati jos uvek ga nema, inace karta se u igrama uopste ne greje nista specijalno i sto se toga tice ima mesta za OC svakako.
I ja sam uporedjivao.Jaca je 6870 nema sumnje mada sam radio na slabijim driverima. Pokusacu ovih dana da nabavimn 6870 i da ponovo uzmem GTX 460 da odradim sa novjim driverima mada i sa njima ne verujem da cu dobiti drasticno povecanje mozda 1-2 fps-a sto je opet nedovoljno da sustigne 6870 u warheadu.
:: Ne znam, videcemo dal je stabilna za igre i na koliko... :: :: Inace Sky sad sam gledao tvoj GTX460 review i na 900Mhz nema skor u Warhead-u kao ja na default mada tvoja rezolucija je nest veca ali to ne moze tolik oda utice mozda 1FPS.. :: :: I 1000Mhz je bez dizanja napona, ceka se sftver koj ice to podrzavati jos uvek ga nema, inace karta se u igrama uopste ne greje nista specijalno i sto se toga tice ima mesta za OC svakako :: :: :: I sta bi?Jel stabilna na 1000 Mhz :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Auuuu,pa za koliko si ti to prodao gtx260 ako nije tajna.Vrti se nedeljama vec par komada po 110e.Ocigledno da je slabo interesovanje
:: Prakticno gledano platio sam 60e :: Prodao 260GTX i nadoplatio gore napomenutu svotu :: Baja ima jos 2 karte, 3 Godine Garancije u Austriji stim sto on poslovno ide bukvalno skoro svake ned u Austriju, poznat je likovima sa bencha i niko nije imao problema sto se tice garancije :: :: Sto se tice drugih/nereferentnih modela iksreno i dont give a damn : :: Super, da ne kazem vrhunski sljaka tako da sam ja na konju :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.