Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
koliko mogu dobiti za gigabyte 5770????
STRANA 3 OD 3
dautovic Re: Re: .... 28.10.2010. 13:06 #257339

status: user
broj poruka: 2856
Nisi ti brate moj u toku :)

Decko ovde sa foruma je dobio GTX470 novu umesto 8800GTX - malo je radila veza ali...

ja sam dobio 4890 umesto 4850...

isto ovde na forumu bilo, decku crkla 4850 mislim, i doplatio 3000din za 5850, a mogao je bez doplate dobiti 5830...

Poenta je da ova karta nema vise garancije(mesec - dva), i da pocinje da trokira, ovo je kao kad uspavljujes matorog psa - mi njoj cinimo uslugu da se ne muci sa artifatima koji ce biti sve ucestaliji, a i mi dobijemo mladje, jace `stene` :)

:: pre nego sto spalis grafiku u punoj nadi da ces dobiti 19000 RSD za nju, mislim da bi bio red da te obavestim da to verovatno ne funkcionise tako kako si ti zamislio.:
::
:: gleda se trenutna/poslednja dostupna cena proizvoda na reklamaciji i mogu da ti daju neki ekvivalent po performansama ali 99% sanse da ti nece dati 6850 ili 6870. ili, ako ces traziti pare, preko 110-130e ne verujem da ces dobiti
:: da to tako radi, svi vlasnici bi pred sam izmak garancije palili kartice, ne bi mogli serviseri da ih se nagledaju
:: mislim, i ja bih verovatno cackao moju 9600gt da znam da bih dobio gts 450 ili gtx 460 u zamenu.:)
:: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: ::
:: :: @Salence92. nerazumes sine, ovoj kartici na racunu pise 18-19 hiljada cini mi se, tu ladno moze da uleti 6850, a i na izdisaju je povremeno puca drajver i javlaju se artifakti...ovo je logican potez..
:: :: @gilopile. to mi deluje kao bolja solucija, nego mikrotalasna. Sto ti drhti ruka, sto ubijam ATi? :) verovatno cu tako i da odradim, da malo ona SMD elektronika za poledjine GPU-a oseti sta je 12V :
:: :: @Snoopy-, zovu te pametni prevarant? x
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Vidiš ti što je ovaj Snupi zajeban 28.10.2010. 17:29 #257411

broj poruka: 6083

Nikako. Ja svoje ``moci`` koristim samo da pomognem drugom. Nikad s ledja, nikad iza ledja, nista od toga. To ni u sali ne volim da me neko poveze. Kad kazem ovo iza ledja i sa ledja, u to ne ubrajam obnazenu zensku osobu.

:: A ovamo deluje smeran i naivan ko matora vestalka
:: Takvi su ti najopasniji, spreda fini - otpozadi ti ga zavuku...
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: Re: .... 28.10.2010. 17:31 #257413

broj poruka: 6083
I posle JA ispadoh prevarant sto sam ti dao ideju kako najbolje da prodjes, a TI ubijas karticu?! e TO je noz u ledja! C c c... razocarao sam se..

:: Nisi ti brate moj u toku :
:: Decko ovde sa foruma je dobio GTX470 novu umesto 8800GTX - malo je radila veza ali..
:: ja sam dobio 4890 umesto 4850..
:: isto ovde na forumu bilo, decku crkla 4850 mislim, i doplatio 3000din za 5850, a mogao je bez doplate dobiti 5830..
:: Poenta je da ova karta nema vise garancije(mesec - dva), i da pocinje da trokira, ovo je kao kad uspavljujes matorog psa - mi njoj cinimo uslugu da se ne muci sa artifatima koji ce biti sve ucestaliji, a i mi dobijemo mladje, jace `stene` :
:: :: pre nego sto spalis grafiku u punoj nadi da ces dobiti 19000 RSD za nju, mislim da bi bio red da te obavestim da to verovatno ne funkcionise tako kako si ti zamislio.:
:: :: gleda se trenutna/poslednja dostupna cena proizvoda na reklamaciji i mogu da ti daju neki ekvivalent po performansama ali 99% sanse da ti nece dati 6850 ili 6870. ili, ako ces traziti pare, preko 110-130e ne verujem da ces dobiti
:: :: da to tako radi, svi vlasnici bi pred sam izmak garancije palili kartice, ne bi mogli serviseri da ih se nagledaju
:: :: mislim, i ja bih verovatno cackao moju 9600gt da znam da bih dobio gts 450 ili gtx 460 u zamenu.:)
:: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: :: ::
:: :: :: @Salence92. nerazumes sine, ovoj kartici na racunu pise 18-19 hiljada cini mi se, tu ladno moze da uleti 6850, a i na izdisaju je povremeno puca drajver i javlaju se artifakti...ovo je logican potez..
:: :: :: @gilopile. to mi deluje kao bolja solucija, nego mikrotalasna. Sto ti drhti ruka, sto ubijam ATi? :) verovatno cu tako i da odradim, da malo ona SMD elektronika za poledjine GPU-a oseti sta je 12V :
:: :: :: @Snoopy-, zovu te pametni prevarant? x
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs