Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD Radeon HD6950 prvi domaci review
STRANA 3 OD 3
FAQ Re: 17.12.2010. 00:51 #273381

status: user
broj poruka: 532
Kolko je meni poznato kad svratim ponekad da vam postavim pitanje ja Machina nisam video ne pamtim odkad. Pa pogledaj poslednji post koji je imao pa ces videti a ne da zajebavas ljude koji nisu tu. To svi mozemo pa i ja. Isto vazi i za Skayera posto je sa Daumom i Baksonjom uvek na listi a ponekad i Skeletom

::
:: Profa rece sledece: `Ako kazes `Ati`, SkyFire ce se naljutiti, pa ce biti da se oprasta od berze po 130. jubilarni put.
:: Jos je dodao i ovo: `Samo je Machine na vjecitoj listi bolji od Sky-a. Njegov skor je 147 oprastanja.
:: Zato je moj konacan odgovor nvidia
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 17.12.2010. 03:37 #273401

broj poruka: 18472
@FAQ
Nisam siguran da li sam te razumeo da li ja nekog zezam ili neko nas tj mene proziva.
U drugom slucaju ako me i proziva neka,ako to nekog zabavlja meni je bas drago.To samo govori o njegovom intelektu i kulturi.Mi srbi smo na veoma zavidnom nivou tako da to nije nista novo.
P.S.Ni ja masinu nisam video dugo ali cu ga iscimati na MSN cim ga vidim online!

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``

FAQ Re: ... 17.12.2010. 03:46 #273402

broj poruka: 532
Mislio sam da drugi zezaju ove. Mada se i nabrojani zezaju medju sobom. Citirao sam Illoa

:: @FA
:: Nisam siguran da li sam te razumeo da li ja nekog zezam ili neko nas tj mene proziva
:: U drugom slucaju ako me i proziva neka,ako to nekog zabavlja meni je bas drago.To samo govori o njegovom intelektu i kulturi.Mi srbi smo na veoma zavidnom nivou tako da to nije nista novo
:: P.S.Ni ja masinu nisam video dugo ali cu ga iscimati na MSN cim ga vidim online
:: ATI Cayman Epic Fail
:: ``Tresla se gora,rodio se mis``
SkyFire Re: Re: ... 17.12.2010. 03:56 #273405

broj poruka: 18472
Ma ok.Ko uopste njih sisa kad su to sve przenice :)
BERZA=FUNNY HOUSE

P.S.Imas osecaj za pravdu.To je dobra osobina.

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``

:: Mislio sam da drugi zezaju ove. Mada se i nabrojani zezaju medju sobom. Citirao sam Illo
:: :: @FA
:: :: Nisam siguran da li sam te razumeo da li ja nekog zezam ili neko nas tj mene proziva
:: :: U drugom slucaju ako me i proziva neka,ako to nekog zabavlja meni je bas drago.To samo govori o njegovom intelektu i kulturi.Mi srbi smo na veoma zavidnom nivou tako da to nije nista novo
:: :: P.S.Ni ja masinu nisam video dugo ali cu ga iscimati na MSN cim ga vidim online
:: ::
:: :: ATI Cayman Epic Fail
:: :: ``Tresla se gora,rodio se mis``
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs